Forum » Loža » Rubikova kocka - nadaljevalno
Rubikova kocka - nadaljevalno
Storm ::
Odpiram novo temo, ker je od starih minilo že ogromno let.
Sin se je prek Youtuba naučil sestaviti rubikovo kocko, zdaj jo sestavi že v manj kot minuti in pol, ampak če zadevo prav razumem zna sestaviti samo točno določeno "kocko", torej tako ki je prišla originalna. Če mu jaz zdaj enega izmed stranskih robov vzamem ven in ga samo obrnem in vrnem nazaj v kocko, njegovi "algoritmi" ki jih je videl in se jih naučil na Youtubu ne veljajo več. Skratka take "razstavljene" kocke zdaj ne zna več sestavit.
Zanima me torej, kaj je naslednja stopnja sestavljanja, da bo enkrat lahko sestavil kocko ne glede na to, kako mu jo bom razstavil (ne mislim samo premešal).
Hvala.
Sin se je prek Youtuba naučil sestaviti rubikovo kocko, zdaj jo sestavi že v manj kot minuti in pol, ampak če zadevo prav razumem zna sestaviti samo točno določeno "kocko", torej tako ki je prišla originalna. Če mu jaz zdaj enega izmed stranskih robov vzamem ven in ga samo obrnem in vrnem nazaj v kocko, njegovi "algoritmi" ki jih je videl in se jih naučil na Youtubu ne veljajo več. Skratka take "razstavljene" kocke zdaj ne zna več sestavit.
Zanima me torej, kaj je naslednja stopnja sestavljanja, da bo enkrat lahko sestavil kocko ne glede na to, kako mu jo bom razstavil (ne mislim samo premešal).
Hvala.
Markec The Great
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rubikova kockaOddelek: Loža | 6303 (206) | Valentin |
» | Rubikova kocka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16392 (4890) | mailer |
» | Rubik's cube - algoritemOddelek: Programiranje | 3328 (2872) | urosz |
» | Vprašanje glede Rubikove kockeOddelek: Loža | 2029 (1732) | GUFY |
» | Rubikova KockaOddelek: Loža | 4406 (3681) | Valentin |