» »

WiFi Extender

WiFi Extender

Alkanoid_1 ::

Pozdravljeni, zanima me ali lahko imam povezan računalnik in Range extender. Zanima me če to slučajno povzroči kaj škode.

Hvala za odgovore

Fsegula62 ::

Mi pomagamo tebi, ti pomagaš nam. Seveda lahko povežeš nanj tudi prenosni računalnik, tudi stacionarni če želiš.

Sedaj pa odgovori ti nam, zakaj meniš da bi lahko bilo kaj narobe?

Alkanoid_1 ::

Zanima me še, če bi bilo možno nekako nastaviti, da range extender ne bi oddajal wi fi signala. Tako, da bi lahko bil povezan s računalnikom samo prek kabla.

Imam pa tale range extender:https://www.mimovrste.com/ojacevalniki-...

hojnikb ::

to bo tezko, ker range extended v vsakem primeru rabi wifi, da se poveze na izvorni wifi signal. najbolje kar je, da izklopis ssid.
#brezpodpisa

ngc2392 ::

če nočeš imeti wifi, potem si raje nabavi powerline. če že (zaradi kakršnegakoli razloga) nimaš kablov.
United We Stand, Divided We Fall

klekej ::

Imam problem z Xiaomi wifi ojačevalcem. Zadeva ne podpira 5G omrežja, zato je nanj prikljucen "obicno" wifi omrežje. Skratka postavitev ok, signal poln, zadeva pa signal nekako prekinja. Npr. na smart tvj-ju mi zamrznjuje EON app, na telefonu prekinje videe. Signala ne izgubi, je dejansko poln, samo nekako ga prekinja. Je fora v tem, ker imam na teh napravah nastavljen 5G account in bi moral biti na 2.4G? Ker tale Xiaomi 5G očitno ne podpira.

https://www.mimovrste.com/ojacevalniki-...

starfotr ::

To vrzi v smeti in si kupi mesh sistem.

klekej ::

Nihce?

Han ::

WiFi N standard = 300 Mbps v obe smeri, torej le okrog 150 do naprave, kar je pri vedno bolj požrešnih vsebinah lahko prepočasi. Če vmes prekinja, je zadeva neuporabna, poleg tega imajo novejše naprave rajši AC ali AX Wifi. Kupi nov AX extender ali MESH sistem.

Daniel ::

Kot so že napisali, ti ekstenderji so ti bolj za kakšno brskanje po spletu, ker enostavno izgubiš preveč kapacitete. Če že, potem postavi nek AP na kabel, pa bo to to.

mRhcPf ::

wifi bridge (router-wifi-ethernet) dela bp cisto v redu za eon stb, vod-i so pa preko wifi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mRhcPf ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ojačevalnik WiFI signala: katerega izbrati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6034839 (4678) 135063
»

Wifi ojačevalnik signala

Oddelek: Omrežja in internet
71061 (719) WRC555
»

Ojačevalnik wifi signala

Oddelek: Kaj kupiti
4118772 (6581) Robert
»

WIFI extend