Forum » Problemi človeštva » ZDA
ZDA
Temo vidijo: vsi
zmaugy ::
Bomo videli, ane? Zdaj bo poskusil popraviti odnose z EU, tako da dvomim, da ga bo pretirano sral.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
Barakuda1 ::
Zanimivo bo primerjati komentarje danes sodelujočih, s komentarji čez štiri leta
Preden se razburiš pomisli, če ne gre morda za sarkazem
Pac-Man ::
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
D3m ::
Pol pa se nimajo kaj pogovarjati o dobrih odnosih.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Nissan_GTR ::
Ameriško politiko spremljam od leta 1984 in moram reči, da tako slabega, dolgočasnega in neprepričljivega govora predsednika na inavguraciji še nisem slišal. Biden je totalno ne karizmatična oseba. Imel je pa neizmerno srečo, ker je covid virus sesul uspešno Trumpovo ekonomijo in to je odločilo volitve. Upam samo, da sionistični jastrebi kot je novi državni sekretar Blinken ne bodo povzročili novih vojn na Bližnjem vzhodu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nissan_GTR ()
Nissan_GTR je izjavil:
sionistični jastrebi kot je novi državni sekretar Blinken
ZDA je zal dobil boljsevizem 2.0
Interpretacij kolikor jih hočeš :)
A pol bodo dopustili dokončanje Nord Stream 2??
Mislim da nima kaj “dopuščat”. To ni stvar ZDA.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Nope. Zdele bojo ZDA morale biti pridkane, da jih bomo nazaj vzel v NATO...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
blay44 ::
Hm. Vse skupaj, sploh ob pogledu zapičenih zastav na poljanah, vojaško opremljenih modelov, je izpadlo kot kakšno samookronanje. Tko, vzeto iz zgodovine...
Samo zgledalo je tko. Najbrž?
Barakuda1 ::
Hm. Vse skupaj, sploh ob pogledu zapičenih zastav na poljanah, vojaško opremljenih modelov, je izpadlo kot kakšno samookronanje. Tko, vzeto iz zgodovine...
... tko je zgledalo.
Preden se razburiš pomisli, če ne gre morda za sarkazem
D3m ::
... tko je zgledalo.
Takole A N?
Cathedral of Light @ Wikipedia
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
... tko je zgledalo.
Takole A N?
Cathedral of Light @ Wikipedia
Nekoga pa nostalgija matra...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Gremo 17 komadov executive orders:
Obvezne maske in distanciranje na federal property/interstate travel
Vrnitev v Pariški sporazum
Adijo zid...
.
.
.
Menda je cunami v Mar a Lagu...
Obvezne maske in distanciranje na federal property/interstate travel
Vrnitev v Pariški sporazum
Adijo zid...
.
.
.
Menda je cunami v Mar a Lagu...
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Jarno ::
V ZDA se dogaja živi dokaz priviligiranosti elite, ko se je za varnostne preventive inavguracije namestilo 20.000 pripadnikov nacionalne garde.
Da pa bi organizirali in izurili varnostno enoto primerljive velikosti, ki bi organizirano nastopila proti tolpaškemu nasilju, zasegala ilegalno orožje, droge in prispevala k vzpostavitvi znosnih življenjskih pogojev, vrnitvi ekonomije in normalnih pogojev za tako banalno zadevo kot varno obiskovanje šol, pa se ne bo zgodilo.
Nasprotno, poveličevanje konzumiranja drog in protekcionizem nad 'kulturo v prekrških in kaznivih dejanjih' je aboten primer rasizma in segregacije, katerega opazijo mnogi z BS detektorjem, ampak se jih izpostavlja, zmerja in obsoja.
Da pa bi organizirali in izurili varnostno enoto primerljive velikosti, ki bi organizirano nastopila proti tolpaškemu nasilju, zasegala ilegalno orožje, droge in prispevala k vzpostavitvi znosnih življenjskih pogojev, vrnitvi ekonomije in normalnih pogojev za tako banalno zadevo kot varno obiskovanje šol, pa se ne bo zgodilo.
Nasprotno, poveličevanje konzumiranja drog in protekcionizem nad 'kulturo v prekrških in kaznivih dejanjih' je aboten primer rasizma in segregacije, katerega opazijo mnogi z BS detektorjem, ampak se jih izpostavlja, zmerja in obsoja.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Zakaj pa bi bilo slabo, če bi razorožili tolpe? Samo vprašam.
Za jarnota.
katerega opazijo mnogi z BS detektorjem, ampak se jih izpostavlja, zmerja in obsoja.
#65W!
#65W!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jarno ()
endelin ::
To bo res zanimivo spremljat ko bodo morali bidnovci tukaj zagovavarjati kakšno vojno jastrebov od bidnove administracije.
Biden = establishment = isto kot Obamova administracija = zunanjepolitični kaos.
Upam da se motim. Je pa dejstvo da gre za otroka imperializma.
Kdor misli da bo 80 letni starček uvajal neke spremembe samo kapo dol za debilnost tistim ki verjamejo ha. Še huje kot trumpisti
Biden = establishment = isto kot Obamova administracija = zunanjepolitični kaos.
Upam da se motim. Je pa dejstvo da gre za otroka imperializma.
Kdor misli da bo 80 letni starček uvajal neke spremembe samo kapo dol za debilnost tistim ki verjamejo ha. Še huje kot trumpisti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Samo legalno pridobljeno orožje, s katerim se ne sme izvajati kaznivih dejanj.
Ne razumem, kako se nekdo lahko pretvarja, da še ni slišal za 'death toll' tolpaškega nasilja.
To, da se v nekaterih okoliših praktično več ni trgovin oz. drugih dejavnosti, katere se da oropati, pa itak nikogar ne zanima.
Ne razumem, kako se nekdo lahko pretvarja, da še ni slišal za 'death toll' tolpaškega nasilja.
To, da se v nekaterih okoliših praktično več ni trgovin oz. drugih dejavnosti, katere se da oropati, pa itak nikogar ne zanima.
#65W!
#65W!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jarno ()
Konec je.
Trenutno v ovalni pisarni izvajajo TEMELJITO čiščenje ;)
Urejeno.
https://www.washingtonpost.com/politics...
Pri prisegi je bilo patetično naslednje. Neko pozivanje k enotnosti. A 3/4 leta 2020 so bila dovoljena vsa sredstva. Tudi podpiranje poulične drhali. Sedaj vsi lepo stojijo narazen kao covid distance. Isti so podpirali množice uličnih kriminalcev, ko so trosili covid naokoli. Sedaj ko smo na oblasti pa ... dejmo, gremo se enotnosti.
Upam, da republikanci ne padejo na to ceneno foro.
Pa to neko forsiranje raznoraznih zvezdnikov. Patetično.
Čez 4 leta spet jok, ko se bo delaven narod obrnil proti tem kuščarjem. ;)
Za tele je bil covid res mana z neba.
Zgodovina sprememb…
Zakaj pa bi bilo slabo, če bi razorožili tolpe? Samo vprašam.
Za jarnota.
katerega opazijo mnogi z BS detektorjem, ampak se jih izpostavlja, zmerja in obsoja.
Najprej domača alkajda in ISIS. Lepo po prioritetah...
Pri prisegi je bilo patetično naslednje. Neko pozivanje k enotnosti. A 3/4 leta 2020 so bila dovoljena vsa sredstva. Tudi podpiranje poulične drhali. Sedaj vsi lepo stojijo narazen kao covid distance. Isti so podpirali množice uličnih kriminalcev, ko so trosili covid naokoli. Sedaj ko smo na oblasti pa ... dejmo, gremo se enotnosti.
Haha, kako se mora Trumpu kolcat, največji zvezdniki so stali v vrsti, da bi lahko nastopali za Bidena.
Na Trumpovih pasjih procesijah niso hoteli nastopati niti vaški muzikanti, tipček je non stop kršil avtorske pravice, ker noben normalen avtor ni hotel, da na Donaldovih kristalnachtih vrtijo njegovo glasbo.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Kayzon ::
Včeraj je bil javnosti predstavljen posnetek nadzornih kamer volišča. Kjer pod pokrito mizo na volišče pripeljejo kovčke volilnic. Volišče zaprejo, opazovalce in osebje pošlejo domov, potem pa "aktivisti" začnejo te kovčke jemati izpod mize in šteti glasovnice. Zjutraj pa v sistem vnašajo tisoče glasov za Bidena. Če to ni dokaz o hudih nepravilnostih na volitvah, kaj potem je?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kayzon ()
Phantomeye ::
Včeraj je bil javnosti predstavljen posnetek nadzornih kamer volišča. Kjer pod pokrito mizo na volišče pripeljejo kovčke volilnic. Volišče zaprejo, opazovalce in osebje pošlejo domov, potem pa "aktivisti" začnejo te kovčke jemati izpod mize in šteti glasovnice. Zjutraj pa v sistem vnašajo tisoče glasov za Bidena. Če to ni dokaz o hudih nepravilnostih na volitvah, kaj potem je?
Ta VIDEO je bil prikazan ze 2 meseca nazaj, in dokazali so, da je bil zmonitran. so yeah.
Pa ta "včeraj" video je tudi od decembra.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Phantomeye ()
Vanich ::
A Greti?
Nekomu, ki je diagnosticiran z eno izmed motenj avtističnega spektra in, ki je sigurno zelo občutljiv na oseben dotik in pa vdor v osebni prostor, bi sigurno pasalo, da jo šlata in ovohava ta creepy senilni child molester. Njo sploh ne moti - če to dela vsem otrokom, ki mu pridejo pod roke - ona vseeno brezpogojno podpira Bidena. Hipokrizija na višku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
c3p0 ::
Dosežki Trumpa (trenutni podatki 20.01.2021 pred inavguracijo Bidena):
United States
Coronavirus Cases:
24,809,841
Deaths:
411,520
So much winning...
Če preračunaš na prebivalstvo (2M vs 330M), imajo manj smrti kot mi. Kaj točno si želel povedat?
Ne, tip, ki je ogovarjal majhno punčko in razlagal, da bo z njo dejtal čez 10 let, je spokal.
Skoraj tako gnusno kot ovohavanje las in otipavanje otrok.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Miki N ::
Po mojem bo pa Joev mandat epski.
To bo toliko materiala za razne štose - z leti jih bo samo več.
Oziroma kot pravi možak sam: "Zapomnite si, da si je včasih težko zapomniti."
Resničnejše besede bi težko našel.
https://streamable.com/jtwyr2
To bo toliko materiala za razne štose - z leti jih bo samo več.
Oziroma kot pravi možak sam: "Zapomnite si, da si je včasih težko zapomniti."
Resničnejše besede bi težko našel.
https://streamable.com/jtwyr2
Bwaze6 ::
Vredno že zaradi odzivov vseh butthurt trumptardov, ki so pred štirimi leti tako skrbno iskali vse razočarane volilce Hillary in jih označevali za "snowflakes"...
blay44 ::
@D3m tole pa.....
Tud kle so sam pravoverni. Lahk bi rekli, kot zastavice v smislu predmeta.
Kaj pa pomeni v političnem smislu izraz(pojem)
"Postali bomo prijatelji, našim sovražnikom"
A je to mišljeno na svet? ali skupine?
Tud kle so sam pravoverni. Lahk bi rekli, kot zastavice v smislu predmeta.
Kaj pa pomeni v političnem smislu izraz(pojem)
"Postali bomo prijatelji, našim sovražnikom"
A je to mišljeno na svet? ali skupine?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blay44 ()
ripmork ::
Ko QAnon-ovci srečajo realnost
‘It’s Over’: Devastated QAnon Believers Grapple With President Joe Biden’s Inauguration
No,... ne vsi
‘It’s Over’: Devastated QAnon Believers Grapple With President Joe Biden’s Inauguration
No,... ne vsi
Meanwhile, several QAnon loyalists performed medal-worthy mental gymnastics to keep their delusion alive. A few suggested that the video of Biden becoming president was a deepfake and that he was actually locked away behind bars as it played across the nation
Vanich ::
Antife in Blm že kurijo po Seattlu
Tudi v Sarajevu se bodoči državljani EU ne pustijo več hecati. Seveda, tega ne boste prebrali skoraj nikjer v MSM.
mtosev ::
Aljazeera ima novico o dogajanju v sarajevu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Ti maš kake psihične težave?
A si mislil da imate libtardi ekskluzivno pravico hejta? 4 leta ste hejtali vse kar je počela bivša admijistracija.
Vsak dan bom nalepil eno svinjarijo, dvoličnost libtardov ipd. Enjoy the ride
Zgodovina sprememb…
Smrekar1 ::
Ena iz Monty24.
Trumpov 'piškot' bo opoldne deaktiviran, Bidnov pa bo pričel delovati. Trumpov pomočnik z več kot 20 kg težko aktovko z "jedrskim nogometom" bo zatem zapustil Florido in odletel nazaj v Washington.
Nuclear football se jasno prevede kot jedrski nogomet. Tisti 24 v imenu je verjetno zgornja meja za IQ za zaposlitev.
Trumpov 'piškot' bo opoldne deaktiviran, Bidnov pa bo pričel delovati. Trumpov pomočnik z več kot 20 kg težko aktovko z "jedrskim nogometom" bo zatem zapustil Florido in odletel nazaj v Washington.
Nuclear football se jasno prevede kot jedrski nogomet. Tisti 24 v imenu je verjetno zgornja meja za IQ za zaposlitev.
mtosev ::
twitter.com/POTUS Biden že twitta.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Zmajc ::
Ti maš kake psihične težave?
A si mislil da imate libtardi ekskluzivno pravico hejta? 4 leta ste hejtali vse kar je počela bivša admijistracija.
Vsak dan bom nalepil eno svinjarijo, dvoličnost libtardov ipd. Enjoy the ride
Jaz ne "hejtam" nikogar, ravno nasprotno, vsako sovraštvo za vsako ceno preziram. Ne razumem vas fanatikov, ki si na čelo limate rumeno/rdečo/modro/bele etikete in vse ki je nimajo po svoje popredalčkate v "sovražni tabor".
Dejansko gre za več od nogometne tekme, saj so se ZDA orenk potrudile postati globalni dejavnik.
S tem prihaja določena odgovornost, ampak je mnogim vseeno bolj pri srcu neka realistična agenda.
Zato mi ni za prenašat posledic krvoželjnih projekcij na tiste, ki vsaj nekaj odnesejo od vzgojno izobraževalnega procesa. Priviligiranci my azz.
S tem prihaja določena odgovornost, ampak je mnogim vseeno bolj pri srcu neka realistična agenda.
Zato mi ni za prenašat posledic krvoželjnih projekcij na tiste, ki vsaj nekaj odnesejo od vzgojno izobraževalnega procesa. Priviligiranci my azz.
#65W!
#65W!