Forum » Na cesti » VW Passat B8 1.6 TDI zadnja luč
VW Passat B8 1.6 TDI zadnja luč
Žiga220 ::
Pozdravljeni,
ckrnila mi je zadnja leva notranja luc (na prtljazniku) na Passatu B8 Variant 1.6 TDI , ki pa je LED. V trgovini z avtodeli so mi rekli, da je potrebno menjati komplet luc. Mogoce kdo ve ali se da zamenjati zarnico ali je res treba zamenjati celo luc?
Hvala, lp Ziga
ckrnila mi je zadnja leva notranja luc (na prtljazniku) na Passatu B8 Variant 1.6 TDI , ki pa je LED. V trgovini z avtodeli so mi rekli, da je potrebno menjati komplet luc. Mogoce kdo ve ali se da zamenjati zarnico ali je res treba zamenjati celo luc?
Hvala, lp Ziga
steev ::
Če je LED, moraš menjat celo luč. Zato bi sam prej preveril, če je res luč šla, da ni kaka napeljava ali modul.
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utripanje zadnje luci ko prizgem smerokazeOddelek: Na cesti | 4476 (1056) | mirator |
» | Slepljenje LED svetil v prometu (AMZS) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12172 (9165) | blackbfm |
» | H7 z izgledom LEDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 16385 (14979) | Scorpy84 |
» | Popravilo menjava čipa na plošči LED luči KIA CeedOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5602 (4325) | fpbs |
» | nadomestna LEDOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 934 (590) | ...:TOMI:... |