Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z inštalacijo winXP na na notebooku ASUS
Problemi z inštalacijo winXP na na notebooku ASUS
rokk ::
Po tem ko se je bootable CD z inštalacijo WinXP prvič uspešno zagnal, sem inštalacijo
po začatnem preverjanju sistema z F3 prekinil (zato ker sem jo hotel zagnati iz drugega CDja). Po re-bootu notebook noče več brati CDja z inštalacijo. Pravzaprav se ne da storiti ničesar, ne da se priti niti v BIOS. Baje obstaja postopek, kako izničiti že pričeto intalacijo, ki je zmedla notebook, vendar ne vem kakšen je. Please help!
po začatnem preverjanju sistema z F3 prekinil (zato ker sem jo hotel zagnati iz drugega CDja). Po re-bootu notebook noče več brati CDja z inštalacijo. Pravzaprav se ne da storiti ničesar, ne da se priti niti v BIOS. Baje obstaja postopek, kako izničiti že pričeto intalacijo, ki je zmedla notebook, vendar ne vem kakšen je. Please help!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3348 (2811) | N0t0ri0us |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6020 (4883) | fredyjetle |
» | WoW in napakaOddelek: Igre | 887 (767) | ahac |
» | Win xp na notebookaOddelek: Operacijski sistemi | 1229 (1072) | Azrael |
⊘ | nx9010, Linuxi krivi, da combo ne delaOddelek: Operacijski sistemi | 1374 (1000) | ToniT |