Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem odstranit filma mi rece da ga uporablja drug program ali oseba
Ne morem odstranit filma mi rece da ga uporablja drug program ali oseba
donti ::
Snemal sem film na disk pa nisem posnel do konca sem prej prekinu. Ampak film se je vsen (zgleda) posnel gor in ga ne morem ne gledat ne zbrisat. Mi rece da ga uporablja druga oseba ali program. Sam ga ne.In ga nikakor ne morem dol spravt.Ne pusti da bi mu spremenu ime patud u dosu sm ze probu zbrisat.
help
help
jRk0 ::
xp-ji majo en cudn bug. Enih filmov ne gre izbrisati direktno, torej datoteke. Mores celotno mapo zbrisat, ki vsebuje ta film. Zatorej, ustvari novo mapo, prekopiraj film tja, ter zbrisi mapo s filmom vred.
Tako je delovalo vsaj pri meni.
Tako je delovalo vsaj pri meni.
You fuck up once, you loose two teeth.
Wox ::
Tu je še ena rešitev:
Start->Run...->Browse... nastaviš Files of Type: All files in poiščeš datoteko, ki jo hočeš zbrisat. Z desnim gumbom miške klikni na njo in izberi izbiro Delete. Če ne gre prvič, ponovi še enkrat, dokler ne zbriše.
Je pa to bug, ki se vleče že od NT 4.
Start->Run...->Browse... nastaviš Files of Type: All files in poiščeš datoteko, ki jo hočeš zbrisat. Z desnim gumbom miške klikni na njo in izberi izbiro Delete. Če ne gre prvič, ponovi še enkrat, dokler ne zbriše.
Je pa to bug, ki se vleče že od NT 4.
Business ::
Meni se to tudi dogajalo. Ni šlo zbrisat tako dolgo, dokler nisem izklopil modem. Očitno je bil nekdo na moj PC in pobiral podatke. Nabavil sem drug firewall in zdaj je vse ok!
LP
Business
LP
Business
sash ::
zbriši registrska ključa:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\SystemFileAssociations\.avi\shellex\PropertyHandler
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Undo za ComboFixOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1505) | MrStein |
» | Kako zbrisati datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (864) | Storm |
» | Ikone w widows xp so izginile !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2102 (1820) | K0K0 |
» | Ne morem zbrisati datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 982 (915) | Mihc |
» | Kako zbrisati datoteko?Oddelek: Operacijski sistemi | 1009 (896) | perci |