Forum » Operacijski sistemi » Kako zbrisati datoteko?
Kako zbrisati datoteko?
sexmagnet ::
Imam en film na disku in in windows xp. Problem je v tem da ga nikakor ne gre zbrisat. Ma kdo kako idejo?
markko ::
Pejt sem ---> RUN> regedit >
Zbriš tale kluč ---->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\SystemFileAssociations\.avi\
shellex\PropertyHandler
Pa bo šlo!
Zbriš tale kluč ---->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\SystemFileAssociations\.avi\
shellex\PropertyHandler
Pa bo šlo!
Bobb ::
Jaz nisem mogel pobrisati enga divx-a, ki sem ga kao posnel na disk, pa ne celega. Na 80% je bil error, ampak pol ga tudi zbrisat nisem mogel. Uspelo pa mi je v Nero-tu .
Lp Bobb
Lp Bobb
celk ::
Pozdrav,
to je znana napaka win XP, ker XP-ji želijo napraviti sličico za predogled in zbrati nekaj podatkov (dolžina, resolucija, kodeki, ...) za različne prikaze. Problem se pojavi, če avi na kritičnih mestih ni berljiv - kar se redno dogaja pri p2p prenosih.
Pomaga, če nastaviš pogled na mapo tako, da ti nikoli ne prikazuje sličic z izvlečkom vsebine.
Popolna zbirka rešitev pa je na:
http://www.experts-exchange.com/Operati...
Lep dan še naprej.
to je znana napaka win XP, ker XP-ji želijo napraviti sličico za predogled in zbrati nekaj podatkov (dolžina, resolucija, kodeki, ...) za različne prikaze. Problem se pojavi, če avi na kritičnih mestih ni berljiv - kar se redno dogaja pri p2p prenosih.
Pomaga, če nastaviš pogled na mapo tako, da ti nikoli ne prikazuje sličic z izvlečkom vsebine.
Popolna zbirka rešitev pa je na:
http://www.experts-exchange.com/Operati...
Lep dan še naprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2176) | CCfly |
» | kako izbrisati jeb****** fajl?Oddelek: Programska oprema | 1106 (949) | wonhwa |
» | Kako izbrisati datoteko ?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2690 (2289) | ahriman |
» | Ne morem izbrisati nekaterih datotek v windowsih XP!!! pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2417 (2327) | iration |
» | WinMe OEMOddelek: Operacijski sistemi | 1039 (850) | Klemenn |