Forum » Loža » Temnenje stekel
Temnenje stekel
Old Spice ::
Kupil sem novega karavana iz zaloge, ki pa zadej nima zatemnjenih stekel. Sicer sem prvotno mislil, da to ne bo nek problem, pa se je izkazalo, da bi bilo boljše, da bi stekla zadej vsaj malo zatemnil. Glede na to, da gre za nov avto, bi si želel neko dobro rešitev. Vidim, da bi bila opcija temnenje stekel s folijo, sem pa zasledil, da so izkušnje s samo montažo tega mešane. Je tukaj kdo temnil stekla, kakšne so vaše izkušnje? Obstaja kakšna boljša alternativa?
Pac-Man ::
Obstaja.
Stekla zamenjaš s tovarniško temnenimi, samo cena bo sitnica.
Stekla zamenjaš s tovarniško temnenimi, samo cena bo sitnica.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
MisterR ::
Največ težav s temi folijami imajo avti, ki imajo na zadnjem steklu grelne nitke. Novi avti po večini tega več nimajo oz. Imajo nekaj podobnega ampak ne povzroča težav s folijo.
Če greš v DIY izdelavo boš zagotovo imel mehurčke (sploh ce nimas grelnika).
Pelješ k mojstru, stane cca 60€ + 30€ homologacija, ki ti jo uredi kar mojster.
Če greš v DIY izdelavo boš zagotovo imel mehurčke (sploh ce nimas grelnika).
Pelješ k mojstru, stane cca 60€ + 30€ homologacija, ki ti jo uredi kar mojster.
Old Spice ::
V bistvu bi zadoščalo že, če bi našel folijo, podobno kot je reklamna folija na vlakih, avtobusih. Se pravi ven se vidi, notri sveti minimalno. Predvsem zaradi otrok. Nekej takega:
https://toddlertints.com.au/
Samo da ne najdem, če kaj takega dela tudi kdo pri nas.
floyd1 ::
Window graphic folija je to. Pri nas jo gotovo dobiš v Pako d.o.o., obstajao pa gotovo še kaki drugi distributerji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: floyd1 ()
Kvinta ::
Pol pa pokaži kak si si zalepo do zdaj vse katere sem jaz vido da si je narod sam lepo je blo kr nekaj ko v oni risanki A JE TO
A.C.A.B
Kumbaja ::
V bistvu bi zadoščalo že, če bi našel folijo, podobno kot je reklamna folija na vlakih, avtobusih. Se pravi ven se vidi, notri sveti minimalno. Predvsem zaradi otrok. Nekej takega:
upoštevaj, da bo takšno folijo, kot jo imajo avtobusi še bistveno težje homologirat in boš tudi prej padel v oči na tehničnem/kontroli prometa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kumbaja ()
forplan ::
Da si sposodim temo...
Katerega izvajalca za temnenje stekel na avtu priporočate v Mb in okolici in kakšne izkušnje?
Katerega izvajalca za temnenje stekel na avtu priporočate v Mb in okolici in kakšne izkušnje?
da se strinjam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozilo (razbitino) prodal v Bolgarijo - Dars ne izda nadomestne vinjete. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10767 (8741) | smacker |
» | Folija z luknjicami - avto steklaOddelek: Na cesti | 2639 (2127) | radmannsdorf |
» | folija proti vročini - avtosteklaOddelek: Na cesti | 6801 (6302) | kixs |
⊘ | Ali lahko pri nas na javnih cestah voziš takšen avto?Oddelek: Na cesti | 9174 (8308) | poweroff |
» | Za brihtne buče....Oddelek: Loža | 2535 (2320) | Scuba |