Forum » Zvok in slika » 5.1 zvok na epox plati z winampom
5.1 zvok na epox plati z winampom
urosh ::
Ok, sem pogledal večino podobnih tem (ja z iskanjem! Pa mi ni nič pomagalo. Včeraj sem kupil Creative inspire 6.1 6700. Zadeva je sledeča. Vse dela super, edino glasba (če jo predvajam z winampom, music boxem, ...) je samo stereo. Se pravi prednji levi in desni, pa woofer. Če pa isti komad zavrtim v Mediaplayerju, pa delajo vsi? zakaj? Ja probal sem tudi z najnovejšimi drajverji pa tudi z zvočnimi efekti (razne sobe itd.). Kdo ima to plato, če mu dela winamp na vse boxe, mi naj prosim zaupa, kako mu je to uspelo!
Lp
Lp
CaqKa ::
sicer nimam te plate... mam sblive
predlagam da greš v winampa v nastavitve in nastaviš naslednje:
ctrl+p > plugins > output plugins > dvoklik na direct sound > ter tukaj prestaviš device...
mogoče bo celo dovolj če boš prestavil z enim klikom na direct sound v kolikor imaš sedaj na waveout
predlagam da greš v winampa v nastavitve in nastaviš naslednje:
ctrl+p > plugins > output plugins > dvoklik na direct sound > ter tukaj prestaviš device...
mogoče bo celo dovolj če boš prestavil z enim klikom na direct sound v kolikor imaš sedaj na waveout
urosh ::
Žal, tudi to sem že vse sprobal. Piše pa, da je zvok 5.1 - samo dela ne :)
To je device info:
Certified: yes, emulated: no
Supports sample rates from 100 Hz to 192000 Hz (continuous)
Hardware memory: N/A
Hardware mixing: supported, 32 free streams (33 max)
Speaker setup: 5.1
kak drugi predlog?
lp
To je device info:
Certified: yes, emulated: no
Supports sample rates from 100 Hz to 192000 Hz (continuous)
Hardware memory: N/A
Hardware mixing: supported, 32 free streams (33 max)
Speaker setup: 5.1
kak drugi predlog?
lp
xabre ::
Kaj ti pa nvidia soundstorm reče? Imaš eno tako nadzorno ploščo, kjer zaženeš čarovnika za postavitev zvočnikov, pol pa izbereš 2, 4, 6, zvočnikov in pa še nekaj malenkosti. Malo probaj s tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 Genius SW-5.1-delata samo 2 zvočnikaOddelek: Zvok in slika | 1531 (1471) | OldSkul |
» | Winamp in 5.1 zvok:(Oddelek: Zvok in slika | 1834 (1638) | Duke Nukem |
» | nForce2 in zvok.....Oddelek: Zvok in slika | 1158 (974) | Tilen |
» | Winamp 5 ne deluje tako kot winamp 3Oddelek: Programska oprema | 1520 (1183) | m_z |
» | Winamp problemOddelek: Zvok in slika | 1402 (1353) | ~Panter~ |