Forum » Omrežja in internet » Ethernet v drugih sobah
Ethernet v drugih sobah
Boostafer ::
Pozdrav, obračam se na uporabnike tega foruma, ker res več ne vem kaj naj, se že vnaprej zahvaljujm. za vse nasvete in pomoč.
Torej imam Telemach, tale Eon paket in sicer ta najdražjega in s tem sem dobil tudi modem/router vse v enem kištico. Televizije tudi niso pametne naprave, tako da sem dobil tele eon zadevice, ki ti kao televizijo spremenijo v smart tv. Zdaj za dnevno sobo, kjer imam modem, lahko povežem tole zadevico z ethernet kablom, za sobo poleg te imam zvrtano luknjo, zdaj pa bi rad, da ta kabel spravim še v zgornje nadstropje. Probal sem kar nekaj stvari, npr. tele Powerline Adapterje, ki pa zdaleč niso primerljivi glede hitrosti. Zdaj pa me zanima, če ima kdo kakšen nasvet kako bi jaz to zrihtal do zgornjega nadstropja brez vrtanja lukenj.
Torej imam Telemach, tale Eon paket in sicer ta najdražjega in s tem sem dobil tudi modem/router vse v enem kištico. Televizije tudi niso pametne naprave, tako da sem dobil tele eon zadevice, ki ti kao televizijo spremenijo v smart tv. Zdaj za dnevno sobo, kjer imam modem, lahko povežem tole zadevico z ethernet kablom, za sobo poleg te imam zvrtano luknjo, zdaj pa bi rad, da ta kabel spravim še v zgornje nadstropje. Probal sem kar nekaj stvari, npr. tele Powerline Adapterje, ki pa zdaleč niso primerljivi glede hitrosti. Zdaj pa me zanima, če ima kdo kakšen nasvet kako bi jaz to zrihtal do zgornjega nadstropja brez vrtanja lukenj.
Daliborg ::
En foršpan kupi pa potegni kabel preko obstoječe el. doze?
lp.
lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
timek ::
Živ,
Jaz uporabljam power adapter - TL-PA4010P, za oba televizorja. Zadeva dela BP, nobenih problemov.
Lp
Jaz uporabljam power adapter - TL-PA4010P, za oba televizorja. Zadeva dela BP, nobenih problemov.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol box + routerOddelek: Omrežja in internet | 5756 (4097) | Daniel |
» | Omrežitev bajteOddelek: Omrežja in internet | 2126 (1982) | Karen |
» | dva brezžična ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 1226 (1077) | Tomay |
» | internetOddelek: Omrežja in internet | 1432 (1142) | ZlomljenZob |