» »

Pirotehnika

Pirotehnika

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

D3m ::

Saj, če izpolnuješ pogoje ni prepovedana.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Machete ::

Je pa zavrženo. Kakršnokoli postavljanje na stran neke idelogijo v zgodovini, sploh take, ki je prinesla gorje neupravičeno, je nizkotno in žaljivo do človeške rase in ignorantsko do veličine civilizacijskih dosežkov. Lahko smo edini v naši galaksiji, pa se ukvarjate s tem komu kaj binglja med nogami in katera morala je taprava. In ta človek prestavlja vse te najnizkotnejše zavore civilizacije, saj so gorivo njegove sociološke eksistence.
/OT

A ma Hofer kaj žvižgavcec?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

vostok_1 ::

Comandante je izjavil:

Slucajno sem na internetih nasel tole sliko:))

You win the internet sir! :D
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

OZZY ::

Koker jaz zastopim odlok se govori za javne povšine in organizirane ognjemete. Na svojem še vedno lahko strelaš - moraš pa upoštevati število ljudi.
Go with the flow.

feryz ::

Evo fantički, take zadeve se kupuje. Jaz jo sicer nisem, je padla z neba, gratis.
Če jo neseš v parlament in z napačne strani prižgeš, bi 15 kilogramski paket že naredil konkretno stvar.

MasterTade ::

znanec je enkrat takole "dobil" cel kombi baterij, ki so bile sicer enake, peljal naj bi jih pa na uničenje ker so bile z napako. Cel teden pred novim letom je vsak dan zvečer žgalo pol ure
Mors omnia aequat

roko11111 ::

OZZY je izjavil:

Koker jaz zastopim odlok se govori za javne povšine in organizirane ognjemete. Na svojem še vedno lahko strelaš - moraš pa upoštevati število ljudi.

jah problem pri verjetno marsikaterem, kot meni je, da so zanalašč dal vn prepoved v soboto zvečer in pol nisi mogu več nič kupt, legalno. če bi idioti to javli vsaj ne vem v soboto popoldne, bi še lahko šel enepar stvari nabavit, tko so pa točno vedli kaj delajo in zajebal ogromno folka, ki do takrat še niso nč kupli.

tudi prav, bomo pa nasledn let nadoknadli 3x več...

Brias ::

Baje da Hamex spletna prodaja ( piromarket.com ) laufa normalno, preverite..

mojsterleo ::

Kaj novega na to temo? Zaenkrat kaže, da prepoved prodaje pirotehnike pomeni tudi prepoved uporabe le - te, ali pač? Vse skupej je ena zmeda.

Zgodovina sprememb…

sbawe64 ::

Prepoved prodaje pirotehnike velja za fizične trgovine za fizičen osebe.
Kar z uporabo nima veze.
2020 is new 1984
Corona World order

mojsterleo je izjavil:

Kaj novega na to temo? Zaenkrat kaže, da prepoved prodaje pirotehnike pomeni tudi prepoved uporabe le - te, ali pač? Vse skupej je ena zmeda.

Uporaba ni prepovedana na privat zemljišču.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Comandante ::

Piromarket.com zaenkat izgleda da deluje. V kolikor je problem prodaja fizicnim osebam, pac dajte racun na neko random firmo (davcni podatki so javno dostopni na vsaki internetni trgovini), in izberite drug naslov na dostavo. Jaz v tehnicnih trgovinah cisto normalno kupujem na fejk podatke, neumni vladni odloki ne bodo bremzali mojih domacih projektov ;)

Aja, danes sem spustil eno raketo Apollo, 6 kom za 6,90EUR. Raketa vsekakor vec kot vredna svojih 1,15EUR, leti visoko, polnjenje relativno bogato. Dobro da jih imam 18 komadov :P

Zgodovina sprememb…

roko11111 ::

Comandante je izjavil:

Aja, danes sem spustil eno raketo Apollo, 6 kom za 6,90EUR. Raketa vsekakor vec kot vredna svojih 1,15EUR, leti visoko, polnjenje relativno bogato. Dobro da jih imam 18 komadov :P

heh men so se tudi zdele dobre na posnetku, sm jih 12 vzel poleg še nekaj drugih stvari.

Kacin vceraj se vedno trdi da je uporaba pirotehnike prepovedana.
https://4d.rtvslo.si/arhiv/odmevi/17474...

Noro noro noro noro...

Prispevek rtvslo, Gost: Daniel Jug iz Sektorja splošne policije na Generalni policijski upravi, poslusite do 4-te minute...

Novinarka rece DA SMO MEDIJI NAPACNO INTERPETIRALI VSO ZADEVO!!!!!!

Naslov audia: pirotehnika prvič popolnoma prepovedana, gospod Jug pove da je dovoljena uporaba..

https://radioprvi.rtvslo.si/2020/12/sve...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brias ()

ne vem za vas ampak jaz imam že vse pripravljeno. :)

Pokali ga bomo na privat zemlji.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m, to je prvi prispevek, kjer novinarka rece, da mediji narobe porocajo o prepovedi uporabe.

scipascapa ::

Da po nepotrebnem mečete denar za to sranje...ajde razumem 1 raketico, that's it. Kaj več je pa kot, da bi kuril denar, ki se ga lahko bolj koristno porabi.

Bolj koristno za? Ne zanima me noben sport, sem po mesec-dva na morju, imam 2 stanovanji, dober avto, prevec cunj, cevlov,... morda nov iphone ker sem se na starem SEju? Nope, ...

Hladilnik poln, skrinja polna, poloznice placane, ne pijem, ne drogiram se, zena je 10 let mlajsa od mene...

Vse kar mi manjka je VEC pirotehnike... na nebu...

slott ::

Dabog da dobis se par poloznic za uporabo pirotehnike. hajvan

APPluk ::

Nevem kako si lahko javni govorec vlade trdi, da je nekaj prepovedano če ni nikjer zapisano. Mediji, so že prejšnja leta zelo zavajali npr. 24.ur je imel prispevek da je uporaba vse pirotehnike dovoljena od 26.12. do 1.1 (oz. kako pač velja za F1 pok izdelke), pa sem jim poslal zakaj zavajalo pa nisem dobil odgovora samo članek je bil popravljen, da to velja za pok izdelke. Pa vsakič, ko je govora o pirotehniki kažejo petarde, ki pa so še 13 let prepovedane
Očitno bo mi policaj dal kazen za kršitev drugega stavka Kacinovega govora pri dnevniku :D

Zakaj da dobim kazen ce nacionalka in njen prispevek trdita da je dovoljena uporaba in drugi mediji in tudi oni zavajajo?

https://radioprvi.rtvslo.si/2020/12/sve...

49106 ::

Ker je vladni govorec rekel, da je uporaba pirotehničnih sredstev prepovedana.

scipascapa ::

Brias: otroci, varčevanje, dobrodelni nameni, pasja zavetišča...take bolj koristne zadeve....

@scripsscapa

Moja draga s svojim casom in denarjem aktivno podpira macjo hiso, ce se zbira denar za "krisse in podobno" vedno donirava, kraljem ulice kar dam denar ali mu kaj kupim,
hipoteke nimava, nobenega kredita, niti limita, niti vezave pri operaterju in imava kar nekaj denarja privarcevanega...

Otroke pa mora draga ginekolosko nekaj malega postimat, pa je zaradi korone padlo v enkrat naslednje leto.

Da se razumemo, ne mecem pokalic niti nimam in ne zelim imeti start pistole z 15mm nastavkom za knalle, pred korono, ko je bilo se ( brez sklepa ) vse dovoljeno sva se vedno z pirotehniko umaknila na rob ljubljane, na PST ( pot spominov in tovaristva ), vzela sabo 15l vode da na koncu vse pogasiva, in odpeljala v smeti. Sama, brez publike.

Enim hipofiza spusti endorfine ob trolanju, drugim ko gledajo sport, tretjim ko sportajo, sahirajo, hodijo, jadrajo, gobarijo, smucajo, divjajo po cesti, pojejo cokolado...

Nama dogaja ob pirotehniki. Je to res tezko razumeti? Tak sem se rodil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brias ()

Vlada dela dobro bo naš moto med spuščanjem raket. ;)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Comandante ::

49106 je izjavil:

Ker je vladni govorec rekel, da je uporaba pirotehničnih sredstev prepovedana.

Vladni govorec mi ga lahko malo potegne. Prve stiri rakete spustim ob 21:01 (takozvani antifasisticni salvo), ostalo opolnoci.

vostok_1 ::

Skratka...če je res prepovedano, potem bo to še bolj znak upora.

Zgolj pojdite, nekam malce dlje od vaše domače lokacije, da lahko imate plausible deniability.

To, da se prepoveduje ognjemete zavoljo borbe proti virusu naj bo vaš wakeup call...da ne gre za virus, ampak killjoy birokrate in demoraliziranje populusa.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Kvinta ::

Tak bo danes :))
A.C.A.B

MasterTade ::

letošnja pirotehnika:
Mors omnia aequat
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kam silvestrovat - brez pokanja?

Oddelek: Loža
477342 (4993) scipascapa
»

Pirotehnika (strani: 1 2 )

9928614 (23856) jest10
»

Nov zakon o uporabi pirotehničnih sredstev (strani: 1 2 3 4 )

19914762 (10623) Pyr0Beast

Več podobnih tem