» »

Zalman 7000a cu ali sk7

Zalman 7000a cu ali sk7

fAtso ::

Vem da je bilo to ze velikokrat predelana debata, ampak po gledanju testov obeh hladilnikov se se vedno ne morem odlociti katerega naj vzamem?

Torej zanima me predvsem tisina in dobro hlajenje! ne nameravam kaksne delte montirati na sk7. Torej prosim vas da mi poveste za katerega naj se odlocim zalmana 7000A cu ali SK7+ 8cm vent

Kako je pa kaj z zalmanom 7000A ALCU ali je velika razlika v temperaturi?

P.S. Moderatorji vem da je veliko tem na ta nacin a nikjer nisem nasel argumentov da bi se za katerega odlocil!
OVCE BOJO ZAVLADALE SVETU!!!

boštjan ::

za 7000A moraš bit 100% da ti gre gor.torej preveri

Hja plata je EPOX 8rda+ proc pa 2400+ prostora nad plato ni glih ogromno ampak kakor sem gledal pride 2cm cez plato na vrhu... v ohišju pa nimam glih prostora nad plato do napajalnika vec kot 0.5 cm :) Ampak to ni panike ker itak modificiram ohisje tako da bo pasal! Nekak bom ze not spravu >:D

Ok ker je pa boljsi med zalmanom 6000cu in SK7?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fAtso ()

DjTonic ::

Če ti gre gor zalman 7000A potem kupi tega, ker je res super cooler (Tih in zeloo dobro hladi) ;)

Tradewind ::

A bi lahko to zelooo dobro hlajenje prosim malo natančneje opisal. Torej kakšen sistem maš, kolko je OC sistem, kakšna je temp. v sobi itd. Pa seveda kašna je voltaža/OC/tepm sobe - to so zame najp. faktorji ki povedo večino o hladilniku?

Evo kupu sm zalmana 7000a alcu :) trenutno laufam proc 2400+ na 2400Mhz pri voltazi 1.92 V 8-O temperatura na polnih vrtljajih kar je se vedno zelo tiho ;) je idle 43 stopinj, po 2h prime 95 je pa okol 48stopinj ;) hehe men dela super!!! res nor hladilnik!!!

Nikita H ::

men se pozna 10 stopinj (AL-cu verzija), prej sem mel titana gor...
mam pentium 1,7@2,0 in je temperatura na idle okol 23 po uri prime pa 35. Zavedam se da to niso realne temparature za zracno hlajenje, sam nevem kje hudica ma ta plata senzor (MSI 648) , ker je temperatura ohisja visja od temp. procesorja.
No ja. dejstvo je da z prejsnim hladilnikom nisem mogel toliko navit procesorja, ki ima kljub navitju vsaj cca. 10 stopinj mn!

Res dober hladilnik
Baje pa med alcu in cu verzijami (po testih sodec) ni velike razlike (2-4 stopinj)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hladnilnik za navitega Bartona na Abit NF7-S

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
262310 (1585) Grimlord
»

Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
594335 (3490) Sami
»

Tt Volcano 12 vs. Silent Boost

Oddelek: Kaj kupiti
402195 (1512) G@MER
»

Katero mamaplato,proc in grafo!?!?

Oddelek: Kaj kupiti
221218 (1034) boštjan
»

Kje v Sloveniji dobiti SK-7