Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se včasih noče vklopiti
Računalnik se včasih noče vklopiti
jernejk90 ::
Ob pritisku gumba za zagon se stacionarni računalnik včasih vklopi včasih ne (50/50). V primeru da se noče udarim parkrat po kišti ali jo stresem nato pa se vžge. Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe z računalnikom?
val46 ::
Najbrž slab stik med gumbom in stikalom za vklop. Razdri pa poglej. Ponavadi se tisto "stikalo" pod gumbom preveč poda navznoter in potem ko pritisneš gumb, ga niti ne doseže.
Han ::
Če je stara kišta, razmisli o menjavi ohišja, preveri pa še stanje osnovne plošče in napajalnika.
floyd1 ::
Pri meni je bil napajalnik. Če sem pustil prižganega je bilo OK tudi mesec dni, ko sem ga ugasnil, pa sem potreboval vedno več "poskusov" prižiganja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25579 (8336) | hojnikb |
» | Ne želim več gumba za on/off in reset na ohišju...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9621 (6826) | Netrunner |
» | Računalnik se noče zagnatiOddelek: Pomoč in nasveti | 6312 (5662) | Uporabnik-6 |
» | Zakaj se p.. računalnik noče vklopit???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1536 (1258) | Pyr0Beast |
» | Dodajanje X k AT (ohišje)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1159 (915) | BoGo |