Forum » Problemi človeštva » Cena goriva
Cena goriva
IL_DIAVOLO ::
Sem prepričan da bo vlada posegla v cene goriv. Namen je da trgovci sami določajo, ampak ne za 30 centov gor, 5 centov ja.
Nafta v Italiji skoraj ista cena k pr nas. To je nemogoče.
Place pri nas /2.
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
jotunn2 ::
Najprej kupi bmw, ker to je športni avto in bla bla, potem se pa vozi po avtocesti 95 med kamioni. Morda sem jaz ekstra zabit, ampak tega res ne razumem. Za takšno vožnjo je vsaka dacia na plin dovolj dobra in cenejša, radarskega tempomata pa najbrž niti njegov bmw nima.
No ja 318d je ravno toliko sporten kot Dacia na plin... je pa res, da ima model utvare, da ima sporten avto z ne vem kaksno mocjo. Ampak realno s tem avto dosti vec kot kamionom drek po AC delat tako ali tako ne mores. Ampak bmw znacka za zblojen ego pumpat pa tudi nekaj steje
Ti si debilcek v vednost. 318d je 2.0 motor. Cipan ima toliko konjev, kot klosarske oktavie rs. Prehitim te kadar hoces
Seveda... samo tvoj problem je, da jaz nimam "klosarske octavie rs", ampak nekaj kar ima vsaj 2x (raje pa 3x) vec konjev kot tvoj "cipiran 2.0" motor ;) In nekdo, ki se cijazi 90km/h po AC mocno dvomim da kaj dosti prehiteva... bolj dela drek kamionom in posledicno ostalim, ker ga kamioni prehitevajo s 3km/h vec in to je potem postane glavni razlog vecine zastojev.
aiko ::
@hojnik & Co
BMW diesel, ki ni komaj premikajoča se ovira.
In prosim, da vsi 2-3l šoferji spizdite s cest. Če nimaš, potem ne bodi ovira drugim. Nikjer ne piše, da je vožnja z avtomobilom obvezna!!!
N tip motorja je vecino casa nepremikajoca se ovira razen na avtovleki.
Skoraj ni teorije da je to diesel, razen "če ste mu vadili ven čreva" te dve uri z driftanjem med dvemi ovinki. Še M47N motor spije na taki razdalji ene 4 litre z klanci vred.
V 200 kkm nisem prišel z povprečno porabo nad 6,5 l (M47N), pa nisem počasen voznik. Moja normalna povrečna je 5.5 l/100 z tem, da sem med hitrejšimi..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: aiko ()
Kripto mesi ::
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto mesi ()
m0LN4r ::
coffeetime12 je izjavil:
Nemci so od nekdaj veljali za pragmatičen narod. Poglejmo:
- manj tuširanja
- gretje ob svečah
- s kolesom v službo pri vetru in -10°C
- ljubi svojega soseda
- Eavto je zakon in kool
- Vlado bad, Joe good
- zeleno je titan
- jejte manj
- krize ni!
Ti si malo zamesal nemce z nemci poljskega porekla.
Trade Republic 38MVDVXM
hojnikb ::
@hojnik & Co
In prosim, da vsi 2-3l šoferji spizdite s cest. Če nimaš, potem ne bodi ovira drugim. Nikjer ne piše, da je vožnja z avtomobilom obvezna!!!
mi je zelo zal da si kupo pozresno kravo, k nikamor ne gre ;)
Glede na to, da sem jaz ze tudi imel 3,7 pa sem prehitel dve vozili, zena pa 3,2 se mi zdi da je mozno se manj, ko vidim folk, ki se vozi 10-20km/h pocasneje od mene.@hojnik & Co
Skoraj ni teorije da je to diesel, razen "če ste mu vadili ven čreva" te dve uri z driftanjem med dvemi ovinki. Še M47N motor spije na taki razdalji ene 4 litre z klanci vred.
V 200 kkm nisem prišel z povprečno porabo nad 6,5 l (M47N), pa nisem počasen voznik. Moja normalna povrečna je 5.5 l/100 z tem, da sem med hitrejšimi..
Mene res zanima, kok majo porabe tisti, ki se vozijo 60 po naselju in 70 izven naselja celo zivljenje in nikoli nic ne prehitijo.
Trade Republic 38MVDVXM
Najprej kupi bmw, ker to je športni avto in bla bla, potem se pa vozi po avtocesti 95 med kamioni. Morda sem jaz ekstra zabit, ampak tega res ne razumem. Za takšno vožnjo je vsaka dacia na plin dovolj dobra in cenejša, radarskega tempomata pa najbrž niti njegov bmw nima.
No ja 318d je ravno toliko sporten kot Dacia na plin... je pa res, da ima model utvare, da ima sporten avto z ne vem kaksno mocjo. Ampak realno s tem avto dosti vec kot kamionom drek po AC delat tako ali tako ne mores. Ampak bmw znacka za zblojen ego pumpat pa tudi nekaj steje
Ti si debilcek v vednost. 318d je 2.0 motor. Cipan ima toliko konjev, kot klosarske oktavie rs. Prehitim te kadar hoces
Seveda... samo tvoj problem je, da jaz nimam "klosarske octavie rs", ampak nekaj kar ima vsaj 2x (raje pa 3x) vec konjev kot tvoj "cipiran 2.0" motor ;) In nekdo, ki se cijazi 90km/h po AC mocno dvomim da kaj dosti prehiteva... bolj dela drek kamionom in posledicno ostalim, ker ga kamioni prehitevajo s 3km/h vec in to je potem postane glavni razlog vecine zastojev.
A M5 F10 imas potem ? :P Kaj počneš potem v temi o ceni goriva...
Res je. Jaz sem zelo fauš nekomu, ki je kupil rabljen bmw, da se bo vozil med kamioni po AC.
Kriza identitete #1
Kriza identitete #2
Kok hitr se date sprovocirat z enim skrinshotom ;) Sam še bmw značko omeniš, pa je ze konec. Že prodajate svoje hibride ?
Mislim, mene bi blo sram met eko super duper lithium hibridno toyoto k ma liter več porabe od bavarške drvarnice
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Mene bi bilo sram se po voznem pasu cijazit s bemflo. In to je vse, zaradi cesa folk v zrak skace, ker z nerealno vožnjo prirejas nerealno porabo.
Kriza identitete #3
Ze prodajas svojo kanto? Js bi jo.
Js vemo zakaj skacete v luft. Ne zarad bemfe na voznem pasu (btw, po AC se _vozi_ na _voznem_ pasu ne prehitevalnem, a ste vsi kupl izpite??) ampak da vasi shitboxi k so vam jih prodali za ultra varcne pijejo _vec_ kot ena nemska drzvarnica. Pač, kriza identitite, zato pa taki komentarji
Zgodovina sprememb…
Krizo identiteto imaš pač ti, ker delaš sramoto ta pravim lastnikom bemfl. 40 letni konj lol
Forza ragazzi!
Vozi se po pasu, ki je manj zabit in bolj pretočen, neodvisno od porabe.
Vrni izpit.
Haha voznik bemfle govori, kakšna je pravilna vožnja
Mam obcutek da si mel nekoc hude tezave z bmw fahrerji. A ti jih je vec punco spelal ali nabrisal, da si zdej tko nastrojen?
Gtfo in si kupi sebi primeren avto-dacio duster.
Kdo si pa ti, da bos mel govoril, kaj je za mene primerno ;)
Btw, tudi tega vozim. Seveda ne po AC, ker to druga kot za hribe ni. Preveč pozresno
Krizo identiteto imaš pač ti, ker delaš sramoto ta pravim lastnikom bemfl. 40 letni konj lol
Js nimam nobene krize indentitete, ker si ne delam stereotipnih tezav glede na to kaksno znamko vozim tist moment. Al je dacia al pa kaj iz nemske premije, i don't really care. Na konc dneva je oboje drvarnica na 4 kolesih. Kaj si pa mislil z 40 letnim konjem, pa nwm. A opisujes sebe?
Ampak nekateri imate pa hude tezave z znackami
Zgodovina sprememb…
Vsak francozar je bolj dinamičen od tvojih nemskih jajc. In da ne bos razumel napačno, niti malo mi ni mar za slovenski vozni park. To je v domeni celjskih cefurjev.
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: energetik ()
Tezave imamo z osebami, ki se vozijo s fake značkami, da se vozijo po omejitvah.
Torej pravis da ce imas modrobelo znacko se mors nujno vozit vsaj 20% prek omejitve, indikatorje nujno izklopit pa vozit nasplosno kot en asshole?
Al si pac se en izmed tistih, ki mu je druzba sprala mozgane in more nujno za vsako znamko bit tocno en tip stereotipnega voznika
Zanimive probleme mate francozarji.
A pol ste pezo fahrerji taksni?
Js bi se zamislu, če nisi taksen.
To je v domeni celjskih cefurjev.
Počasi bomo pa le ugotovil, kdo ti je nabrisal punco (ali fanta)
Zgodovina sprememb…
zobnik ::
Dej vlada, novinarji lažnivi, več kot 1.5 nima kej bit pri nas bencin, nafta.
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Celjan ki rabi podaljšek za majhen penis?
Ni potrebe, da svoje tezave projeciras na mene
Pa sj tvoje frustracije cist razumem. Nek "cefurski" Celjan ti je z crno jakno pa crnim bmwjom enkrat (ali veckrat) nabrisal tvojo lepso polovico, sedaj si pa triggered do konca zivljenja. Mogoce pa zato vozis francoze
Zgodovina sprememb…
zobnik ::
Sc0ut ::
Joj teli novinarji pravjo da je na severu (Švedska in tam okol) nafta tud 2.3 evra, pozabil pa so da je gor plača tud 2500 evrov pri nas pa 1000 evrov. Francija ima socialo v višini naše plače diplom.medicinske sestre pa majo nafto 2 evra.
Dej vlada, novinarji lažnivi, več kot 1.5 nima kej bit pri nas bencin, nafta.
Pozrebna je regulacija!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Celjan ki rabi podaljšek za majhen penis?
Ni potrebe, da svoje tezave projeciras na mene
Pa sj tvoje frustracije cist razumem. Nek "cefurski" Celjan ti je z crno jakno pa crnim bmwjom enkrat (ali veckrat) nabrisal tvojo lepso polovico, sedaj si pa triggered do konca zivljenja. Mogoce pa zato vozis francoze
Odrasti deda.
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Tezave imamo z osebami, ki se vozijo s fake značkami, da se vozijo po omejitvah.
Vsak francozar je bolj dinamičen od tvojih nemskih jajc. In da ne bos razumel napačno, niti malo mi ni mar za slovenski vozni park. To je v domeni celjskih cefurjev.
Mas ti slucajno kaksne travme iz otrostva z znackami?
Trade Republic 38MVDVXM
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
pandin99 ::
Zgodovina sprememb…
Epitom slovenstva: gastarbajtat v švabistanu da lahko voziš bemfo na 80 po ac
epitom slovenstva: moj francoz je najtabulši!!!!!1
Zgodovina sprememb…
Kot bi vsak drug. Eni nimamo avta za statusni simbol.
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ne, moj francoz služi namenu-130 po voznem, 150+ po prehitevalnem.
Pa gre to sploh 150+ ali se ze vrata odpirajo?
Trade Republic 38MVDVXM
pandin99 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ne gre, ker ac je nabasan z bemfami na 80-90 ki se prehitevajo
Zgodovina sprememb…
enemon ::
https://n1info.si/novice/gospodarstvo/r...
IL_DIAVOLO je izjavil:
Vrata se ne morejo odpreti, ker se samodejno zaklepajo. Nemci te funkcije nimajo, ker baje morajo sproti pobirat rezervne dele.
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
a samo 150 gre ta kista? K bo sla 250, se javi.
Nwm no, 130 po voznem sredi delovnega tedna je bolj redkost, kot pravilo ;)
Zgodovina sprememb…
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
endelin ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
Meni gre toliko, kot se dejansko peljem. Kaj mi pomaga 250, ce se vozim 90
Torej na vse pretege mors terat, da gre 150 ta francoska jajca? in zere kaksen liter vec od nemskih drvarnic? Js bi se zamislu.
Kok se prišpara ce voziš 5 metrov za tovornjakom?
preizkusi pa bos vedel. V najslabsem primeru prihranes za kaksen kafe pr malo daljsem tripu.
Zgodovina sprememb…
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Sem mislo kupit ferarija, pa sem si rekel bom ze nekako z 90 km/h.
Aja, si mislu kupit ferrari, ampak si si potem premislu in sel po rabljenga francoza
slotech, never change
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Vrata se ne morejo odpreti, ker se samodejno zaklepajo. Nemci te funkcije nimajo, ker baje morajo sproti pobirat rezervne dele.
Ja predvsem, ce se peljes 150 za francozom je tolk delov na cesti, da je ze lahko nevarno
Trade Republic 38MVDVXM
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ja predvsem, ce se peljes 150 za francozom je tolk delov na cesti, da je ze lahko nevarno
francozi ze vedo zakaj ma avtomatsko zaklepanje. Zato da njihovi "vozniki" slucajno ven ne padejo po pomoti Topgear video explains it all
Zgodovina sprememb…
IL_DIAVOLO je izjavil:
Sem mislo kupit ferarija, pa sem si rekel bom ze nekako z 90 km/h.
Ferrero ima premajhen prtljaznik.
IL_DIAVOLO je izjavil:
IL_DIAVOLO je izjavil:
francozi ze vedo zakaj ma avtomatsko zaklepanje. Zato da njihovi "vozniki" slucajno ven ne padejo po pomoti Topgear video explains it all
Sacrablö
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
brbr21 ::
@hojnik & Co
BMW diesel, ki ni komaj premikajoÄa se ovira.
In prosim, da vsi 2-3l ĹĄoferji spizdite s cest. Äe nimaĹĄ, potem ne bodi ovira drugim. Nikjer ne piĹĄe, da je voĹžnja z avtomobilom obvezna!!!
mi je zelo zal da si kupo pozresno kravo, k nikamor ne gre ;)
Praviš, da ne gre? Hm, poglej model..
Ja, na tej fotki res ne gre(0). Iščem pa ne najdem filmčka kako se števec hitrosti divje ustavi pri 250 (blokada)
@hojnik & Co
N57S načeloma kar je diesel. Res pa da ni polizdelek in posledično premore vse cilindre(6), je malo večji(3l), ima kakšno turbino(3), kakšnega konjička(381), ter Issaca(740) več kot večina uvoženih petrolej BMW wannabe kantic.
Ni bilo vadenja črev, ampak moja vožnja na dober dan. Pri vadenju črev je šlo v bližino 25.
BTW avtovleke, razen od tovarne do salona, ni nikoli videl.
Praviš, da ne gre? Hm, poglej model.. 8-)
oznako na stevcu si lahko vsak nakodira ;) Sem pricakoval najmanj M5, tko se pa pogavarjamo enem zetorju, k ga ma vsak tadrug keramicar.
Ja, na tej fotki res ne gre(0). ;(( Iščem pa ne najdem filmčka kako se števec hitrosti divje ustavi pri 250 (blokada)
sepravi leti cisto enako kot 316/318d z remapom. Namrec ta dva tudi nimata nobene tezave pridet do 250.
Zgodovina sprememb…
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
Valvoline ::
1. preverjeno vzdrzljiv ter varcen agregat k prezveci vsako zupico
2. nima dvomasnega vztrajnika
3. pod 1800ccm (ce se da tut pod 1300 se boljs, cimmanj za komunajzerje)
4. rocni menjalnik.
5. Hecbek 5 vrat.
Zgodovina sprememb…
endelin ::
A to prideš do maribora iz lj ce furaš 200?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Valvoline ::
sepravi fiat punto
Zadnji grande punto evo 1.3 mjet 14/15 letnik je top avto, vzel bi takoj brez nobegega pomisleka. Pa recimo astra J 1.3 cdti 95 konjev. Drgac pa ibiza 1.2 tdi, pa cipas dodatno na 100 konjev.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena goriva na AC - izven AC (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13651 (10227) | sbawe64 |
» | Cena bencina, trošarine itd.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15018 (13195) | St235 |