Forum » Igre » Black Myth: Wukong
Black Myth: Wukong
oo7 ::
Kitajska RPG igra Black Myth: Wukong pride na konzole in PC. Izid igre trenutno še ni znan.
Black Myth: Wu Kong is based on the mythology surrounded the classic Chinese Journey to the West myth. This tale about a Buddhist monk's adventure to the western regions of Asia has been adapted into several games and even served as the basis for the popular Dragon Ball franchise. Now, Game Science Studio is taking a crack at the myth, leaning heavily into the fantastical elements of it to create an interesting world for players to explore.
EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT BLACK MYTH: WU KONG
https://www.inverse.com/gaming/black-my...
Black Myth: Wukong - Official 13 Minutes Gameplay Trailer
Black Myth: Wukong - Chinese New Year greetings
Izid igre 2023. Kot kaže Epic games store ekskluziva za PC.
Izid igre 2023. Kot kaže Epic games store ekskluziva za PC.
Black Myth: Wukong 8 Minute Exclusive Gameplay | 4K RTX ON - World Premiere
Black Myth: Wukong 6 Minutes In-game Cutscene
Black Myth: Wukong 6 Minutes In-game Cutscene
Black Myth: Wukong - Official Release Date Trailer
20 avgust 2024
Tole bi znala biti zanimiva igra.
20 avgust 2024
Tole bi znala biti zanimiva igra.
Black Myth: Wukong will launch with full Path Tracing and DLSS 3.5 support on PC
Black Myth: Wukong | Full Ray Tracing & NVIDIA DLSS 3.5 | PREMIERE
Black Myth: Wukong | Full Ray Tracing & NVIDIA DLSS 3.5 | PREMIERE
Black Myth: WuKong - Official WeGame Event Trailer
Black Myth: WuKong is a third-person action RPG developed by Game Science. Take a look at the latest trailer revealed at the WeGame Event showing off some new visuals, cutscenes, and gameplay from the upcoming Chinese mythology-rooted epic developed entirely in Unreal Engine 5. Black Myth: WuKong is launching on August 20 for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series S|X, and PC.
Black Myth: WuKong is a third-person action RPG developed by Game Science. Take a look at the latest trailer revealed at the WeGame Event showing off some new visuals, cutscenes, and gameplay from the upcoming Chinese mythology-rooted epic developed entirely in Unreal Engine 5. Black Myth: WuKong is launching on August 20 for PlayStation 5 (PS5), Xbox Series S|X, and PC.
Tole še ni potrjeno - govorica
- The game will have NG+ at launch
- Multiple endings
- Around 160+ enemy types
- 80+ Bosses
- The game is slightly easier than soulsborne games
- The game will have NG+ at launch
- Multiple endings
- Around 160+ enemy types
- 80+ Bosses
- The game is slightly easier than soulsborne games
Že zaradi tega se splača kupiti igro
Rumor: Wukong devs reject $7 million 'extortion' from DEI consultants
According to a journalist on the Chinese social media platform Weibo, Black Myth: Wukong is experiencing a harassment campaign from western critics and journalists after rejecting offers from DEI (Diversity, Equity, and Inclusion) consultants.
https://nichegamer.com/rumor-wukong-dev...
Rumor: Wukong devs reject $7 million 'extortion' from DEI consultants
According to a journalist on the Chinese social media platform Weibo, Black Myth: Wukong is experiencing a harassment campaign from western critics and journalists after rejecting offers from DEI (Diversity, Equity, and Inclusion) consultants.
https://nichegamer.com/rumor-wukong-dev...
Zmajc ::
Grummz ima celo serijo twitov o tem. Baje je v ZDA cela DEI izsiljevalska mreža , ki preži na studije. Najamite DEI svetovalna podjetja (Sweet Baby, Black Girl Gamers, ...) "če ne". Podporo jim nudi IGN, ki začne z negativno anti propagando če studijo to zavrnjo.
Upam da to mafijo razkrijejo in vse pride v javnost.
Grummz ima celo serijo twitov o tem. Baje je v ZDA cela DEI izsiljevalska mreža , ki preži na studije. Najamite DEI svetovalna podjetja (Sweet Baby, Black Girl Gamers, ...) "če ne". Podporo jim nudi IGN, ki začne z negativno anti propagando če studijo to zavrnjo.
Ja
IGN releases a statement via original Black Myth: WuKong hit-piece author, Rebekah Valentine:
- Fails to address the mistranslated text.
- Demands developer address her false claims against them.
- Demands the developer she attacked to defend her personally for making those false claims.
- Whines that there are no "femme-coded" characters in the game. Whatever that is.
You can't make this shit up. "Defend me as I attack you, Game Science!"
I wrote an open reply and pinned it to my feed. You can check it out there.
Grummz - https://x.com/Grummz/status/18024934104...
Black Myth Wukong explicitly banning feminist propaganda amongst other things
https://x.com/TheLegalMindset/status/18...
https://x.com/TheLegalMindset/status/18...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Kayzon ::
PCGAMER je dal oceno 87.
"A mythical action RPG with remarkably bizarre characters and daring boss battles."
Je pa baje zlo pozresna glede hardwera,mogoxe ublazijo to s bodocimi popravki.
"A mythical action RPG with remarkably bizarre characters and daring boss battles."
Je pa baje zlo pozresna glede hardwera,mogoxe ublazijo to s bodocimi popravki.
Igra ima trenutno 95% pozitivnih mnenj na Steamu skupno več kot 36 tisoč glasov.
Je pa igra že zdaj ena najbolj priljubljenih iger na Steamu - igra je izšla danes in ima že 1,443,570 igralcev kar pomeni, da je že danes 4 najbolj igrana igra na Steamu vseh časov.
Je pa igra že zdaj ena najbolj priljubljenih iger na Steamu - igra je izšla danes in ima že 1,443,570 igralcev kar pomeni, da je že danes 4 najbolj igrana igra na Steamu vseh časov.
Zgodovina sprememb…
Black Myth: Wukong Has Massive Launch, Overtakes Cyberpunk 2077 to Become Most-Played Single-Player Game Ever on Steam
Less than 24 hours after launch, Black Myth: Wukong has already seen the fourth-highest concurrent figure ever on Steam, and is only behind PUBG (3,257,248), Palworld (2,101,867), and Valve's own Counter-Strike 2 (1,818,773).
Najbolj uspešne Single player igre na Steamu z največ igralci
Black Myth: Wukong - 1,443,570
Cyberpunk - 1,054,388
Elden Ring - 953,426
Howgart Legacy - 879,308
Baldurs gate 3 - 875,343
Fallout 4 - 472,962
Life is Strange 2 - 468,717
GTA V - 364,548
Less than 24 hours after launch, Black Myth: Wukong has already seen the fourth-highest concurrent figure ever on Steam, and is only behind PUBG (3,257,248), Palworld (2,101,867), and Valve's own Counter-Strike 2 (1,818,773).
Najbolj uspešne Single player igre na Steamu z največ igralci
Black Myth: Wukong - 1,443,570
Cyberpunk - 1,054,388
Elden Ring - 953,426
Howgart Legacy - 879,308
Baldurs gate 3 - 875,343
Fallout 4 - 472,962
Life is Strange 2 - 468,717
GTA V - 364,548
Trenutno že več kot 1,8 milijona igralcev na Steamu. kot kaže je woke mafija popušila na polno :)
2 miljona playerjev atm. Kitajci so razturili.
Kaj steam na kitajskem dela, da je toliko igralcev? wtf, haha
Kaj steam na kitajskem dela, da je toliko igralcev? wtf, haha
Do tega pride ko nehaš experimentirat in 10+ let delaš igre "na ziher" po istem kopitu. Potem pa začneš srat še z DEI smetjem ob najbolj neprimernem času. In se delaš norca z igralcev, da so to AAAA igre in si zaslužijo cenovni razred 70 - 130EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Black Myth Wukong ima trenutno že 2,220,239 igralcev kar pomeni, da je druga najbolj igrana igra na Steamu vseh časov v manj kot 1 dnevu. Na prvem mestu je PUBG s 3,257,248.
Zgodovina sprememb…
V treh dneh so prodali več kot 10 milionov kopij. Po oceni analitikov je igra v treh dneh že dobičkonosna in ima prometa v višini 450 milionov $.
Stan57 ::
Sem kupil pa mi je žal, ta špil mi ne potegne hodiš od enega šefa do drugega pa mlatiš zame en velik soul dolgčas po treh dneh uninstal
aeaea
Horas ::
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
dolenc ::
Da bi mi kdo 5 let nazaj rekel(ali rekla!), da bo obstajal slovenski članek, o videoigri, ki pa ne bo govoril o video igri, ampak pomanjkanju zastopanja žensk v tej industriji - na kitajskem... Ma sam smejov bi se, sigurno ne bi vrjel.
Če se že krejo kitajce, dejansko zanimiv članek bi bil o tem, kako je tam samska ženska po 30 letu, dejansko izključena iz aktivne družbe. En tak zanimiv kulturni fenomen.
Sem si pa že dodal game na svoj, čedalje daljši, backlog kaj bi nekoč rad igral. Tole je čist moj stil igre, da je bolj action adventure.
Če se že krejo kitajce, dejansko zanimiv članek bi bil o tem, kako je tam samska ženska po 30 letu, dejansko izključena iz aktivne družbe. En tak zanimiv kulturni fenomen.
Sem si pa že dodal game na svoj, čedalje daljši, backlog kaj bi nekoč rad igral. Tole je čist moj stil igre, da je bolj action adventure.
jijetelu ::
Majkemi, kaka polomija od igre je pa to, GOTY nominiranc , a so cist vsi kao influencerji nakokirani al kaj ?
Kaj v igri pa je "polomija", bo treba malo bolj razložit kaj te moti in zakaj je po tvojem mnenju polomija.
Težko najdem katerikoli aspekt igre, ki dejansko ni hudo pod pričakovanji. Okey, grafika je kao solidna, to je pa tudi vse.
Sistem bojevanje je nekje na ravni originalne Demon Souls in 2009, pa še tam se mi zdi da je bolj dodelan. Ne vem kdo je playtestal celoten design igre, od sovragov, do level designa etc.... Povzemajoč celostno igranje, nakoncu pade bolj kot ne na to da štorasto tečeš za različnimi Boss sovragi in jih probaš mlatit z light attackom, medtem kot mrlično dodgaš njihove 10x+ combote, medtem ko so v t.i. GOD mode. In to je to. Sicer sem šele verjetno tam nekje na 1/3 igre, samo si upam kr stavit, da ne bo od tu naprej nič drugače. Navadnih sovražnikov praktično ni. Vsi Boss type sovragi so imeli praktično identičen design. Combo se začne z delayed attackom, ki mu sledi najhitrejši udarec, ki mi nato sledi delayed ali double delayed udarec, zelo neintuitivno in dobesdno frustrirajoč design. Vsi dosedanji bossi so sli v t.i. berserk mode po polovici vzetega življenja, kar pomeni, da bolj kot ne spammajo udarce kr naprej. Vsi boss sovragi so sedaj so mel neke vrste GOD način, kjer njih ne moreš napadat temveč se moreš zgolj izogibat obvetavanju nekih XY udarecev, k po večini niti ne veš od kje in kam. DMG ki ga daješ je tko kot da bi igral z lvl 1 likom late game Elden Ring, s tem da imajo Bossi itak full napihnjen HP pool. Uglavnem, lahko naštevam in naštevam cel kup po mojem mnenju design odločitev, k res ne vem kaj naj bi bil namen. Sistem nadgrajevanja lika je kr neki. 5x sem spremenil točke, pa po pravici povedano, ne vem če ma sploh vpliva na karkoli. Special abilityi od sovragov, ki jih lahko izbiraš, nisem zasledil tud enega, k bi bil kakorkoli uporaben, s tem da je že to samo po sebi kr uspeh, glede na to, da je DPS ki ga daješ z navadnimi udarci k da bi mahal z zobotrebcem
Sistem bojevanje je nekje na ravni originalne Demon Souls in 2009, pa še tam se mi zdi da je bolj dodelan. Ne vem kdo je playtestal celoten design igre, od sovragov, do level designa etc.... Povzemajoč celostno igranje, nakoncu pade bolj kot ne na to da štorasto tečeš za različnimi Boss sovragi in jih probaš mlatit z light attackom, medtem kot mrlično dodgaš njihove 10x+ combote, medtem ko so v t.i. GOD mode. In to je to. Sicer sem šele verjetno tam nekje na 1/3 igre, samo si upam kr stavit, da ne bo od tu naprej nič drugače. Navadnih sovražnikov praktično ni. Vsi Boss type sovragi so imeli praktično identičen design. Combo se začne z delayed attackom, ki mu sledi najhitrejši udarec, ki mi nato sledi delayed ali double delayed udarec, zelo neintuitivno in dobesdno frustrirajoč design. Vsi dosedanji bossi so sli v t.i. berserk mode po polovici vzetega življenja, kar pomeni, da bolj kot ne spammajo udarce kr naprej. Vsi boss sovragi so sedaj so mel neke vrste GOD način, kjer njih ne moreš napadat temveč se moreš zgolj izogibat obvetavanju nekih XY udarecev, k po večini niti ne veš od kje in kam. DMG ki ga daješ je tko kot da bi igral z lvl 1 likom late game Elden Ring, s tem da imajo Bossi itak full napihnjen HP pool. Uglavnem, lahko naštevam in naštevam cel kup po mojem mnenju design odločitev, k res ne vem kaj naj bi bil namen. Sistem nadgrajevanja lika je kr neki. 5x sem spremenil točke, pa po pravici povedano, ne vem če ma sploh vpliva na karkoli. Special abilityi od sovragov, ki jih lahko izbiraš, nisem zasledil tud enega, k bi bil kakorkoli uporaben, s tem da je že to samo po sebi kr uspeh, glede na to, da je DPS ki ga daješ z navadnimi udarci k da bi mahal z zobotrebcem
p.s. Da sploh ne omenjam vmes regij, k te istočasno obstreljujejo 4 sovragi z t.i. mitraljezi, in vsak zadetek prekine vse akcije, tud enga udarca ne moreš normalno izvest. Isti problem je tudi, ko te sočasno napade več sovragov, k zaradi lesenosti igre ne morem naredit tud pol K ne.
Stan57 ::
Kupil ta špil igral pobrisal po dveh urah eden mojih najslabših nakupov
res ne razumem tistega začetnega navdušenja in pozitivnih ocen nad igro.
res ne razumem tistega začetnega navdušenja in pozitivnih ocen nad igro.
aeaea
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 200779 (411) | oo7 |
» | Elden Ring [Great Rune] (FromSoftware) (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Igre | 215201 (1590) | oo7 |
» | GeForce NowOddelek: Igre | 666 (193) | Kurzweil |
» | Titan Quest (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8180 (479) | opeter |
» | Why modern games suck? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 2599 (1318) | Kayzon |