» »

Windows 10 avtomatski restart

Windows 10 avtomatski restart

miko22 ::

Živčnega bom dobil. Vsaki toliko časa se mi po updatatih restarta računalnik. Pa nočem, ker mi laufajo zadeve katere ne želim, da se prekinejo.
Kljub temu, da sem poskusil vse mogoče, da preprečim ponovno zagon, se mi je danes spet restartal.
Grem gledat v loge in piše:
Vrsta zagona storitve Background Intelligent Transfer Service se je spremenila iz ročni zagon v samodejni zagon.

Kako naj dopovem računalniku, da se ne sme sam restartat? Sem nastavil že vse možno kar najdem na netu od raznih nastavitev, omejevanje servisov, register,..vedno znova najdem računalnik ponovno zagnan.

Še kak nasvet?

forplan ::

Te nastavitve v group policy meni zaležejo
To ali pa poišči kaj na to temo:
https://superuser.com/questions/957267/...
da se strinjam

yabuk ::

tudi jaz imam te probleme. In vedno z odprtimi neshranjenimi dokumenti

Han ::

Home verzija?

Education

Han ::

Za izklop samodejnega ponovnega zagona rabiš Pro ali Enterprise.

darkolord ::

Education tudi, je skoraj identičen Enterprise.

Sumim, da mi nekaj drugega restartuje. Sem našel en update od včeraj na čakanju, torej danes ni restartal update. Kako naj vem kaj restartuje mašino?

val46 ::

Malo mimo ampak vseeno...si se morda vprašal, da ti zaradi teh neviht morda pade električno omrežje za par stotink sekunde(kar skoraj ne opaziš s prostim očesom), ampak je dovolj, da ti računalnik resetira?

DePalmo ::

Punca in mami imata verzijo Home in sem efektivno onemogočil vse posodobitve s tem da sem nastavil da je lokalni wifi "plačljiv in omejen". Pred tem sta se Windowsa redno posodabljala, od takrat dalje niti enkrat.

Sam imam Pro in sem zaenkrat naštimal da mi ne dela posodobitev in jih sam naredim enkrat tedensko. To sem naredil tako, da sem kliknil da "naj ne posodablja za 7 dni". Če mi bo pa spet ubijal kakšne procese ki jih pustim čez noč, bom pa ubral bolj drastično pot.

WizzardOfOZ ::

miko22 je izjavil:

Sumim, da mi nekaj drugega restartuje. Sem našel en update od včeraj na čakanju, torej danes ni restartal update. Kako naj vem kaj restartuje mašino?

event viewer?

showsover ::

System Properties (Windows+Pause ali Windows+S, System) /Advanced System Settings /Advanced /Start-up and Recovery, odkljukaj Automatically Restart
?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težava z windows 10

Oddelek: Pomoč in nasveti
263248 (2169) Andy9
»

Prvi kandidat za izid Windows 10 je tu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7330412 (23609) MrStein
»

Težave z Ubuntujem

Oddelek: Pomoč in nasveti
8731 (488) Rias Gremory
»

Microsoft zakrpal 22 lukenj

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
258450 (7445) s1m0n

Več podobnih tem