» »

Čiščenje ušes po tkm

Čiščenje ušes po tkm

korenje3 ::

Ali imamo v sloveniji kje čiščenje ušes po tradicionalni kitajski metodi? Torej z neko masažo ušes, brez raznih strojev ipd. ?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

zee ::

Videl svasta pri lokalnih TCM-jih, vendar ciscenja uses pa se ne. T.i. "candeling" je ena zadeva, ki se uporablja v povezavi z usesi, vendar ne naredi prav nic za njihovo cistoco.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

mat xxl ::

Sesalno cev na uho in obvezno odpreti usta, očisti vse kanale in prediha tudi....

tikitoki ::

Kako naj bi ti z masazo ocistil usesa? Ti jih masira, dokler orgazmicno ne spricne ven nabrane umazanije?

Kvinta ::

To lahko sam nardiš v uho si kaneš malo destilirane vode par kapljic, da se napolne pol si tragus masiraš to ponavlaš 3x na dan pade s cajtom vse ven.
Lahko pa ti vse to otolaringolog nardi z spiranjem al pa osebni zdravnik tudi lahko pa greš tud na masažo pa plačaš 10x več kot je vse skupaj vredno :))
A.C.A.B

korenje3 ::

tikitoki je izjavil:

Kako naj bi ti z masazo ocistil usesa? Ti jih masira, dokler orgazmicno ne spricne ven nabrane umazanije?

i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

SeMiNeSanja ::

Kvinta je izjavil:

To lahko sam nardiš v uho si kaneš malo destilirane vode par kapljic, da se napolne pol si tragus masiraš to ponavlaš 3x na dan pade s cajtom vse ven.
Lahko pa ti vse to otolaringolog nardi z spiranjem al pa osebni zdravnik tudi lahko pa greš tud na masažo pa plačaš 10x več kot je vse skupaj vredno :))

Ko si lase perem, si tudi pošteno namilim ušesa in pri spiranju nič ne šparam ušesa, da nebi voda prišla vanje.
Če tako 1-2x na teden poskrbiš, da pride nekaj vode v ušesa, se pri normalnemu človeku nebi nikoli smela zamašiti - vsaj meni se niso v zadnje pol stoletja.

No, vprašanje, če se pri 'normalnemu človeku' sploh kdaj zamašijo, voda gor ali dol?
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

Okapi ::

zee je izjavil:

Videl svasta pri lokalnih TCM-jih, vendar ciscenja uses pa se ne. T.i. "candeling" je ena zadeva, ki se uporablja v povezavi z usesi, vendar ne naredi prav nic za njihovo cistoco.

Na Kitajskem imaš povsod ulične čistilce ušes. Se usedeš na stol in potem se te lotijo z raznimi paličicami, strgali,..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

SeMiNeSanja ::

Mene je pred leti navadna suha trava (tanka slamica) po nesreči zbodla v uho.

Zabolelo je kot sam hudič, pa še malenkost krvi je priteklo iz ušesa, tako da sem se resno prestrašil. K sreči je na koncu bilo vse dobro.

Potem pa gledam tisti video zgoraj, kako s tistimi palčkami okoli ušesa....
Pri meni NIKOLI!
Ni šanse, da bi koga pustil s temi palčkami in celo iglami v bližino mojih ušes.
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

bulb syringe za ušesa... v sloveniji kje bi dobil?

Oddelek: Loža
203750 (3338) next3steps

blokada ušes zaradi čepa/ušesnega voska in izpiranje v zdravstvenem domu

1713819 (13296) zee
»

Kako popolnoma zamašiti uho pred vodo?

1811800 (9824) teah
»

Po tuširanju imam vodo v ušesu [Boli]