Forum » Loža » Čiščenje ušes po tkm
Čiščenje ušes po tkm
korenje3 ::
Ali imamo v sloveniji kje čiščenje ušes po tradicionalni kitajski metodi? Torej z neko masažo ušes, brez raznih strojev ipd. ?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
zee ::
Videl svasta pri lokalnih TCM-jih, vendar ciscenja uses pa se ne. T.i. "candeling" je ena zadeva, ki se uporablja v povezavi z usesi, vendar ne naredi prav nic za njihovo cistoco.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
tikitoki ::
Kako naj bi ti z masazo ocistil usesa? Ti jih masira, dokler orgazmicno ne spricne ven nabrane umazanije?
Kvinta ::
To lahko sam nardiš v uho si kaneš malo destilirane vode par kapljic, da se napolne pol si tragus masiraš to ponavlaš 3x na dan pade s cajtom vse ven.
Lahko pa ti vse to otolaringolog nardi z spiranjem al pa osebni zdravnik tudi lahko pa greš tud na masažo pa plačaš 10x več kot je vse skupaj vredno
Lahko pa ti vse to otolaringolog nardi z spiranjem al pa osebni zdravnik tudi lahko pa greš tud na masažo pa plačaš 10x več kot je vse skupaj vredno
A.C.A.B
korenje3 ::
Kako naj bi ti z masazo ocistil usesa? Ti jih masira, dokler orgazmicno ne spricne ven nabrane umazanije?
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
SeMiNeSanja ::
To lahko sam nardiš v uho si kaneš malo destilirane vode par kapljic, da se napolne pol si tragus masiraš to ponavlaš 3x na dan pade s cajtom vse ven.
Ko si lase perem, si tudi pošteno namilim ušesa in pri spiranju nič ne šparam ušesa, da nebi voda prišla vanje.
Če tako 1-2x na teden poskrbiš, da pride nekaj vode v ušesa, se pri normalnemu človeku nebi nikoli smela zamašiti - vsaj meni se niso v zadnje pol stoletja.
No, vprašanje, če se pri 'normalnemu človeku' sploh kdaj zamašijo, voda gor ali dol?
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
Okapi ::
Videl svasta pri lokalnih TCM-jih, vendar ciscenja uses pa se ne. T.i. "candeling" je ena zadeva, ki se uporablja v povezavi z usesi, vendar ne naredi prav nic za njihovo cistoco.
Na Kitajskem imaš povsod ulične čistilce ušes. Se usedeš na stol in potem se te lotijo z raznimi paličicami, strgali,..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
SeMiNeSanja ::
Mene je pred leti navadna suha trava (tanka slamica) po nesreči zbodla v uho.
Zabolelo je kot sam hudič, pa še malenkost krvi je priteklo iz ušesa, tako da sem se resno prestrašil. K sreči je na koncu bilo vse dobro.
Potem pa gledam tisti video zgoraj, kako s tistimi palčkami okoli ušesa....
Pri meni NIKOLI!
Ni šanse, da bi koga pustil s temi palčkami in celo iglami v bližino mojih ušes.
Zabolelo je kot sam hudič, pa še malenkost krvi je priteklo iz ušesa, tako da sem se resno prestrašil. K sreči je na koncu bilo vse dobro.
Potem pa gledam tisti video zgoraj, kako s tistimi palčkami okoli ušesa....
Pri meni NIKOLI!
Ni šanse, da bi koga pustil s temi palčkami in celo iglami v bližino mojih ušes.
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bulb syringe za ušesa... v sloveniji kje bi dobil?Oddelek: Loža | 3750 (3338) | next3steps |
⊘ | blokada ušes zaradi čepa/ušesnega voska in izpiranje v zdravstvenem domuOddelek: Loža | 13819 (13296) | zee |
» | Kako popolnoma zamašiti uho pred vodo?Oddelek: Loža | 11800 (9824) | teah |
» | Po tuširanju imam vodo v ušesu [Boli]Oddelek: Loža | 10181 (8288) | roli |
» | Boleče uho, kako se da pomagatOddelek: Loža | 59346 (58467) | Daliborg |