Forum » Loža » intex blazina puščanje
intex blazina puščanje
slemo ::
Blazino intex sem kupil ta veliko, in mi po eni noči spusti, tri luknje na vrhu, z nalepkami ne pomaga, še vedno pušča, se da kako bolj učinkovito to popraviti?
slemo ::
Nesem danes nazaj pod garancijo. Kaako si mislil z gel sekundim lepilom, če ga stisnem bo stekel v notranjost blazine, kako naj to zalepim pol brez obliža?
mat xxl ::
Kapljico gel lepila na vrhu, malo zamažeš, da je film in to je to, saj luknja ni 1 x 1 cm....
Garancija ne krije, če si jo zaklal..... ;)
Garancija ne krije, če si jo zaklal..... ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mat xxl ()
dexterboy ::
jaz sem jo kupil, je bila na začetku super, pol pa ugotovil, da se robovi posedajo, spal je sin ali pa midva skupaj, nato je začela poooočasi spuščati, da nisem nič slišal niti našel razpoko, tako, da sem jo po enem letu vrgel v smeti. Mi je bilo zelo žal, ker je bila velika (200x150x50), ampak, da sem moral 2x na noč vklapljati pumpo... no way, Hose. Če bi imel samo leseni okvir (4 stene), da bi bila pojstelja pri miru in se ne bi sesedala po robovih, bi bilo bomba!
Pumpo imam doma, ker sem jo ven zrezal, če se hoče kdo z njo igrati... PM.
Pumpo imam doma, ker sem jo ven zrezal, če se hoče kdo z njo igrati... PM.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dexterboy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reklamacija Mass - Razpadli čevlji, porazna izkušnjaOddelek: Loža | 7171 (5642) | Alien123 |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5542 (4816) | T-Mac |
» | Obraba letnih pnevmatik? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17719 (16101) | GrimReaper |
» | Cenejša elektropnevmatska kladiva - primerjava in nasvetiOddelek: Loža | 15129 (8187) | barbarpapa1 |
» | Kupil pretečeno živilo.Oddelek: Loža | 3536 (2592) | imagodei |