» »

Kodi nastavitve pomoč

Kodi nastavitve pomoč

yyyeb ::

Živjo, mi lahko kdo malo razloži ta Kodi? Zelo je zapleten in preko net tutorialov mi ne rata nič. Če prav razumem imamo add ons in repositories. Eno so programi, drugo link do streamov.? Je tako? Mi lahko priporočate nekaj osnov kaj naj dol potegnem, ker se že 1 teden zajebavam. Samo tisto kaj se nujno rabi. Zanimajo me nogomet, dokumentarci in filmi. Zaželjeni so tv kanali iz naše širše regije. Arabski, francozski, indijski kanali... me ne zanimajo. Hvala
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.

janezvalva ::

IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

krop ::

Balkan green blue thunder build
http://blackeyerepo.xyz/kodibalkan/

BrownLuther ::

Likalnik ::

Mi lahko kdo pomaga pri naslednji tezavi…imam kodi kateri je povezan na NAS in zunanji disk na katerem imam filme…vse skupaj je povezano na mrezo in ni tezav

Sedaj imam pa Kodi tudi na tablici/telefonu in ce sem povezan na isto mrezo preko wifi-ja lahko dostopam in gledam filme….ce sem pa kje drugje na druge wifi-ju ali pa na LTE se mi pa ne poveze in ne morem gledati filmov…kar je pac logicno ker ni na isti mrezi.

Se da oziroma kako nastaviti na Kodiju, da bom lahko dostopal do filmov tudi iz LTE podatkov

Scorpy84 ::

Bos moral iskati v drugi smeri in sicer kako ustvariti vpn domacega omrezja.

Daniel ::

Likalnik je izjavil:

Mi lahko kdo pomaga pri naslednji tezavi…imam kodi kateri je povezan na NAS in zunanji disk na katerem imam filme…vse skupaj je povezano na mrezo in ni tezav

Sedaj imam pa Kodi tudi na tablici/telefonu in ce sem povezan na isto mrezo preko wifi-ja lahko dostopam in gledam filme….ce sem pa kje drugje na druge wifi-ju ali pa na LTE se mi pa ne poveze in ne morem gledati filmov…kar je pac logicno ker ni na isti mrezi.

Se da oziroma kako nastaviti na Kodiju, da bom lahko dostopal do filmov tudi iz LTE podatkov

VPN je tvoj prijatelj. Ni noben bavbav s pravo opremo, boš pa moral zadevo nastaviti na routerju oz. lahko tudi kje drugje s port forrwadom na routerju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Likalnik ::

Ok, hvala za napotke...se bom malo izobrazli glede tega.
Mogoce samo se eno vprasanje.
Doma imam synology nas in pa google mash...lahko katero od teh dveh naprav nastavim kot vpn?
Gremo googlat

Daniel ::

Synology NAS zagotovo podpira vsaj OpenVPN, morda tudi Wireguard in še kaj drugega.

https://kb.synology.com/en-nz/DSM/help/...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
828157194 (21523) ruski76
»

Zasebni IP, NAS in VPN

Oddelek: Omrežja in internet
141724 (932) Daniel
»

VPN preko mobilnih podatkov

Oddelek: Omrežja in internet
253395 (2763) Ales
»

Synology in Router nastavitve