Forum » Loža » Naročanje paketa v paketomat v tujino
Naročanje paketa v paketomat v tujino
Neznalka ::
Iz ZDA nameravam naročiti izdelek, vendar prodajalec v Slovenijo ne pošilja, pošilja pa v Italijo. Ker bom do 5. 8. v Italiji sem razmišljala, da bi kar tja naročila, ampak ne vem, če bo paket do takrat že prispel (italijanska pošta ni prav hitra). Drugače Je kdo že probal naročiti v kakšen paketomat ali kaj podobnega, da potem lahko brez problema prevzameš (jezik mi je mal problem...)?
Pošiljajo pa z USPS priority, tako da predvidevam, da gre tud v Evropi prek pošte?
Pošiljajo pa z USPS priority, tako da predvidevam, da gre tud v Evropi prek pošte?
- spremenilo: Neznalka ()
Fsegula62 ::
Poizkusi se z prodajalcem dogovoriti za dostavo v Slovenijo, v kolikor gre za nakup preko Ebaya mi je to še vedno uspelo brez težav z doplačilom kakšnega € ali dva.
otago ::
Pozanimaj se, v kolikor je potrebna pred naslavljanjem na paketomat oz poštno poslovalnico (poštno ležeče), potrebna registracija na pošti, oddati osebne podatke, se pred aktivacijo naredi verifikacija itd.
Nadalje je pri narocanju paketa izven Eu meja 22eur brez carinjenja, morebiti drugacne omejitve v Italiji.
Nadalje je pri narocanju paketa izven Eu meja 22eur brez carinjenja, morebiti drugacne omejitve v Italiji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: otago ()
UganiKdo ::
Meja za carino je 150€, 22€ je za ddv in to je določeno na nivoju EU.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20406 (3834) | ElNuncio |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 103207 (58068) | Mare2 |
» | Kako carina ve vrednost izdelka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32349 (28917) | Fritz |
» | Nakup iz tujine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8490 (5133) | Dr_M |