Forum » Pomoč in nasveti » Povezava 7650 z osebnim PC-jem prek IR
Povezava 7650 z osebnim PC-jem prek IR
marjancek ::
Imam IrWave520U vmesnik, s katerim sem želel povezati Nokio 7650 z osebnim računalnikom, vendar mi ni uspelo. Naložil sem tudi PC Suite. Kaj naj storim? Ali mi predlagate kakšno boljšo rešitev?
Tu si poglejte štiri slike in povejte, kaj se da narediti.
Tu si poglejte štiri slike in povejte, kaj se da narediti.
marjan
Imagination ::
Najbrž si v opravilni vrstici spodaj desno zraven ure, kjer se nahaja ikona mRouter izbral Infrared, kajneda?
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
marjancek ::
Pod ikono mRouter se skriva to, kar je objavljeno v peti sličici na zgornji povezavi.
Pod Change Device je v spodnjem in zgornjem polju prazno. Verjetno je to narobe. Kako bi se dalo to popraviti?
Pod Change Device je v spodnjem in zgornjem polju prazno. Verjetno je to narobe. Kako bi se dalo to popraviti?
marjan
Imagination ::
Edina razlika ki jo vidim je v tem, da imaš drugačen OS. Najbrž ne želiš spremeniti sistema, vendar je mogoče rešitev v tej smeri!
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z odpiranjem strani v IEOddelek: Omrežja in internet | 1959 (1774) | bbf |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2009 (1526) | Goldee |
» | Problem z BLUETOOTHOddelek: Mobilne tehnologije | 1959 (1606) | duke666 |
» | nokia 7650 in povezava z Pcjem preko bluetoothOddelek: Strojna oprema | 1685 (1603) | partysound |
» | IrDa in Epox 8rda3+Oddelek: Strojna oprema | 903 (860) | bozicek |