Forum » Na cesti » Crknila nova tuljava
Crknila nova tuljava
zobnik ::
Kupil jo preko spletne strani avtomarkovič Škofja Loka. Dva meseca kasneje mi je crknila, je v 1 kosu in ni tako kot pri ostalih avtih ko so 4.
A je kakšna garancija na tuljave...
A je kakšna garancija na tuljave...
starfotr ::
Na tuljave je že dolgo znano, da je garancija 14 let, ne vem zakaj sprašuješ take zadeve.
-valvoline- ::
Pri reklamaciji zahtevajo vse tole: Zanimiv da jim robo kupiš te čaka v 1-2 uri jo dostavjo iz skladišča. Ko je treba reševat reklamacije pa tole spišejo pa se jim je*e:
Za reklamacijo potrebujemo: 1: račun o nakupu2: reklamacijski zapisnik3: diagnostični izpis iz testerja da je res napaka na izdelku4: fotokopija prometne5: račun o vgradnji Lep pozdrav, Žiga Markovič
Za reklamacijo potrebujemo: 1: račun o nakupu2: reklamacijski zapisnik3: diagnostični izpis iz testerja da je res napaka na izdelku4: fotokopija prometne5: račun o vgradnji Lep pozdrav, Žiga Markovič
kloko ::
Kolega zobnik, preden se zaletiš v neke spore s prodajalcem, jaz ti priporočam da uveljaviš stvarno napako na prodanem izdelku. V ta namen vzameš svojo pokvarjeno tuljavo, račun od nakupa in na roke napisan list papirja s svojimi zahtevami, ter vse skupaj neseš k prodajalcu. Na oni list napiši, da zahtevaš vračilo denarja iz naslova stvarne napake, ker prodani izdelek ne opravlja svoje funkcije. Prodajalec ima potem osem dni časa, da odgovori na tvoj zahtevek.
Ne se pustiti zapeljati v neke garancije in reklamacije, ker te bodo peljali žejnega čez vodo.
L.p., Kloko
Ne se pustiti zapeljati v neke garancije in reklamacije, ker te bodo peljali žejnega čez vodo.
L.p., Kloko
Je je zanimiv, da kljub izklopljenem plinu ni hotel vžgat in zato menjal s staro k je avto vžgal.
Po ponovnem vklopu na novo kupljeno je avto spet vžgal.
Po ponovnem vklopu na novo kupljeno je avto spet vžgal.
Po 2km sem pustil avtu nekaj časa in ko hotel vžgat NIČ sčasoma je vžgal....po 500m pa spet crknil....plinska ni vklopljena, dela na bencin.
Tako da napaka je v tujavi. Včeraj in v nedeljo sem s staro prevozil 150km brez da bi crknil.
Tako da napaka je v tujavi. Včeraj in v nedeljo sem s staro prevozil 150km brez da bi crknil.
Iz strani avto markovič-a nobenga odziva na reševanje reklamacije.
Zgleda da vztrajajo pri tem, da je potrebno priložit vsaj 5 dokazil:
- kopija prometne
-račun
-račun o montaži tulajve pred 1.5 meseca
-račun iz strani mehanik o testerju da je res zanič tuljava
-izpolnjen obrazec
- kopija prometne
-račun
-izpolnjen obrazec
Utk ::
Če ti je menjal mehanik, to imaš, če ni, pač nimaš. To je tveganje, ki ga sprejmeš, ko delaš sam.
Jaz sem jo tudi menjal sam na cliotu in tudi je bila že nova zanič, samo da sem jo nazaj nesel čez 3-4 dni in so mi dali drugo bp. Čez 2 mesca je malo pozno.
Pa sej ne stane ta reč 200 evrov, če si ziher, da je zanič, kupi boljšo pa je.
Jaz sem jo tudi menjal sam na cliotu in tudi je bila že nova zanič, samo da sem jo nazaj nesel čez 3-4 dni in so mi dali drugo bp. Čez 2 mesca je malo pozno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Poceni je bla, amapk sem delal pred leti v eni trgovini s tehnično robo, kjer je bil tud servis. Pa pri takih zadevah reševal reklamacije brez težav.
2dark ::
A, ja. če ne stane 200€, pol pa tako lahko pozabmo a ne. Set tuljav za cliota stane 60-70€ in to ni 5 centov, da se ne bi zadeva šla reklamirat. To je že denar, ko komu ledvice naštelaš, če ne misli zadevo menjat v garanciji.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
hojnikb ::
- kopija prometne
-račun
-izpolnjen obrazec
ti jim samo lepo omeni prijavo na trzni inspektorat, pa da vidimo ce bodo se vedno tako pogumni s tem bullshitom.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Utk ()
A, ja. če ne stane 200EUR, pol pa tako lahko pozabmo a ne. Set tuljav za cliota stane 60-70EUR in to ni 5 centov, da se ne bi zadeva šla reklamirat. To je že denar, ko komu ledvice naštelaš, če ne misli zadevo menjat v garanciji.
Lahko daš pa mehaniku 20 evrov, da ti jo preveri. Po želji. Ne moreš bit pošten in jeben. Trgovina ni tam, da ti bo diagnosticirala tvoje probleme. Sej niti sam ni ziher, da je tuljava zanič.
- kopija prometne
-račun
-izpolnjen obrazec
ti jim samo lepo omeni prijavo na trzni inspektorat, pa da vidimo ce bodo se vedno tako pogumni s tem bullshitom.
Haha, rezervni del, ki ga je sam vgradil, in tržni inšpektor, ti pa si za hece...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Je. Samo dokazat moraš, da ga je vgradil mehanik, ki ve kaj dela, in štempelj mehanika, da stvar ne dela. Op sam pravi, da ni siguren, da je problem v cinšpuli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reklamacija sklopke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6696 (4248) | RED_line |
» | Problem seat ibiza 1.6 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7782 (5749) | p3ro |
» | Megane vžge kakor se mu zljubiOddelek: Na cesti | 9398 (8735) | SplitCookie |
» | Megane zgublja na mociOddelek: Na cesti | 12788 (11403) | energetik |
» | Pomoč Renault MeganeOddelek: Loža | 5500 (4894) | MarkoSLO |