☰

» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1686 / 1686
»
»»

pujsekpepe ::

Kako kaze? Nobene evforije. Btc gre nazaj na novi ath. Vazelin kaj ti drzis?

Xtz 45 % gor v enem tednu. Lepo ti dela Vazelin

Zgodovina sprememb…

mugen999 ::

Očitno kripto še ni mrtev. SUI danes +26%. Kaj sem bil neumen da sem ga prodal pozimi.

Kretencr ::

Dal odpoved in šel potovat.

Lp Marjan

paliskic ::

Pozdravljeni,

imam nekaj SOL, entry pri 61EUR, ne me narobe razumet, vem da noben nima krogle za napovedat prihodnost, ampak kaj je za pričakovat? Kolko je še smiselno čakat za prodajo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: paliskic ()

driftwood ::

paliskic je izjavil:

Pozdravljeni,

imam nekaj SOL, entry pri 61EUR, ne me narobe razumet, vem da noben nima krogle za napovedat prihodnost, ampak kaj je za pričakovat? Kolko je še smiselno čakat za prodajo?

trenutno smo 21% nad dnom.
leta 2013 je bil vrh pri 1150% nad dnom, leta 2021 250% nad dnom in leta 2025 150% nad dnom.
torej imamo še prostora za rast.

mislim da bo v tem ciklu poudarek na anonimnih kriptovalutah. stavim na monero, zcash, itd.

tilio ::

driftwood je izjavil:

paliskic je izjavil:

Pozdravljeni,

trenutno smo 21% nad dnom.
leta 2013 je bil vrh pri 1150% nad dnom, leta 2021 250% nad dnom in leta 2025 150% nad dnom.
torej imamo še prostora za rast.

mislim da bo v tem ciklu poudarek na anonimnih kriptovalutah. stavim na monero, zcash, itd.

A regulacija in skladnost z zakoni te pri Moneru nič ne skrbi?

Kaspaking ::

mugen999 je izjavil:

Očitno kripto še ni mrtev. SUI danes +26%. Kaj sem bil neumen da sem ga prodal pozimi.

Pa na kaspo ne pozabit.

tilio je izjavil:

ne razumem. bolj ko bodo preganjali anonimne kriptovalute, bolj bodo vredne.

driftwood je izjavil:

tilio je izjavil:

To je dvorezen meč. Prej, ko ni bilo zakonodaje se je ugibalo ali bo Bitcoin sprejet ali ne. Zdaj, ko se zakonodaja oblikuje kaže, da kovancev, ki so popolnoma anonimni kot je Monero ne bodo dovolili. Od tod tudi odstranjevanje Monera iz borz. Zdi se da gremo v smer viewing keyjev, kjer lahko določaš kaj boš delil z avtoritetami in kaj ne kar je jasno saj ti nobena država ne bo dovolila unovčevati dobičkov, če od tega nič ne dobijo.

Kaspaking je izjavil:

mugen999 je izjavil:

Pa na kaspo ne pozabit.

A lahko daš kakšen update za Kaspo? Kaj se dogaja?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

Mimogrede...tudi ZEC je bolj kot ne špekulacija. Večino dviga cene v zadnjih tednih/mesecih naj bi bilo iz ETFjev in potem je sledil retail, ko so videli da cena raste. Torej ni veliko ljudi, ki zares uporablja ZEC za to kar v resnici je ampak gre spet za "pumpanje".

Gregor P ::

No, dejstvo je da očitno vsaj trenutno kripto spet raste; seveda smo še kar daleč od prejšnjih vrhov.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

tilio je izjavil:

driftwood je izjavil:

tilio je izjavil:

To je dvorezen meč. Prej, ko ni bilo zakonodaje se je ugibalo ali bo Bitcoin sprejet ali ne. Zdaj, ko se zakonodaja oblikuje kaže, da kovancev, ki so popolnoma anonimni kot je Monero ne bodo dovolili. Od tod tudi odstranjevanje Monera iz borz. Zdi se da gremo v smer viewing keyjev, kjer lahko določaš kaj boš delil z avtoritetami in kaj ne kar je jasno saj ti nobena država ne bo dovolila unovčevati dobičkov, če od tega nič ne dobijo.

klinc gleda državo. monero ftw.

SHORT

Neon87 ::

Ali drži kdo XLM (Stellar), naj bi sodelovali z Mastercard? Se mi zdi, da bi raketa lahko poletela... :)

Gregor P ::

Če res, je ta raketa morala poleteti preden si ti izvedel za to :D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Neon87 je izjavil:

Ali drži kdo XLM (Stellar), naj bi sodelovali z Mastercard? Se mi zdi, da bi raketa lahko poletela... :)

Sem ga imel za cca $200-400 dolarjev na Celsiusu in se ni dobro končalo :-) Čeprav sem od Celsiusa bil v lepem profitu.

Z Mastercardom sodeluje marsikateri blockchain tako, da to ni faktor, ki bi naredil razliko.
https://www.mastercard.com/global/en/bu...

Če koga zanimajo privacy rešitve
https://x.com/top7ico/status/2103521539...

Scam

Kaspaking ::

tilio je izjavil:

driftwood je izjavil:

tilio je izjavil:

Kaspaking je izjavil:

mugen999 je izjavil:

Pa na kaspo ne pozabit.

A lahko daš kakšen update za Kaspo? Kaj se dogaja?

Danes dosegla 0.05$
Upam da je razlog nadgradnja Toccata..
Še kdo kaj info?

rkobarov ::

a je to bullrun ali bulltrap?
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q

zaenkrat smo v vzorcu "bullflag", cilj je predvidoma še 10% nad trenutno vrednostjo. bomo videli, kako se bo razpletlo.
««
1686 / 1686
»
»»