Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Špricer ::
Gregor P ::
To je dejansko to, na kar ste vsi čakali tako dolgo časa, končno čas za nakupovanje
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

endelin ::
Haha
Malo gledam cene altov. Bodo alti to kripto zimo dokončno crknili ce so že sedaj tako nizko? Kam gre še lahko ltc? Na ceno iz 2017?
Malo gledam cene altov. Bodo alti to kripto zimo dokončno crknili ce so že sedaj tako nizko? Kam gre še lahko ltc? Na ceno iz 2017?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Kripto ::
Kje bo Bitcoin dno? Eden od najbolj pomembnih faktorjev, ki bo vplival kako nizko bo dno je gibanje NASDAQ oz. S&P500.
Drugi faktor, ki bi dno spustil še precej nižje je Strategy. Pa ne nasedati na 8k USD, ki naj bi Strategy še zmogel prenesti.
Prodajal bo že precej pred tem...ko bo prišlo v javnost bo ta prodaja že zdavnaj mimo, posledično bi se zgodil kratkoročni crash. Po mnenju nekaterih je to že v rangu 50k USD, ko bi Strategy že začel prodajati bitcoine.
Drugi faktor, ki bi dno spustil še precej nižje je Strategy. Pa ne nasedati na 8k USD, ki naj bi Strategy še zmogel prenesti.
Prodajal bo že precej pred tem...ko bo prišlo v javnost bo ta prodaja že zdavnaj mimo, posledično bi se zgodil kratkoročni crash. Po mnenju nekaterih je to že v rangu 50k USD, ko bi Strategy že začel prodajati bitcoine.
Wealth is mindset!
PujsekPepe ::
peter978 ::
Jest sem kupil dobrih 1k ICP-ja, pa da vidmo...(Švica, Pakistan...) Na binancah imaš še 6% obresti
Kakšni predlogi mogoče, za še kaj obetavnega?
lp
lp

Namesto da jokamo se raje posvetimo kako pofitirati v bearu
Thats the spirit.
Lp
Thats the spirit.
Lp
Zgodovina sprememb…
ChirkKarlie ::
jaz ne vem zakaj ne shortas, ko si tak preprican v vse? Bodi tisti, ki strize ovce :D
Cel Reddit je doomsday a nihče nima jajc shortat, sami nakladači brez jajc. Bolje 100EUR v roki, kot svizec na strehi.
LP
PujsekPepe je izjavil:
https://x.com/naiivememe/status/2026118...
Proga bi morala it čez štenge na dol, boring, zamisel dobra ima potencial.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
PujsekPepe je izjavil:
jaz ne vem zakaj ne shortas, ko si tak preprican v vse? Bodi tisti, ki strize ovce :D
Uf vecina shorterjev se opece. Short squeeze
Večino shortov odpirajo kiti, za vabo, prihaja likvidacija stoletja.

Bottom še ni blizu.
Bo ko bo imel špricer tule monologe.
Jaz mislil da lahko btc pade pod 20k-25k če Saylor "izgubi vero v btc"
Bo ko bo imel špricer tule monologe.
Jaz mislil da lahko btc pade pod 20k-25k če Saylor "izgubi vero v btc"
Zgodovina sprememb…
IgorCardanof ::
Se zdi da bomo danes ali pa zelo kmalu spet pokukali pod 60k.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.

Kapitulacija marketa.
Market je mrtev
stagnacija dalj časa
Market je mrtev
stagnacija dalj časa
Zgodovina sprememb…
IgorCardanof ::
Kripto je mrtev -- Nietszche
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Jest sem kupil dobrih 1k ICP-ja, pa da vidmo...(Švica, Pakistan...) Na binancah imaš še 6% obresti
lp
HBAR se dobro drži, samo to glej bolj long term.
ICP je kar mamljiv se novembra je bil na 9EUR+, ima potencial. Tudi sam ga imam nekaj po 2,7.
NFA ofcourse
Zgodovina sprememb…
wajdouc ::
Shortaj alte, maš potencial več kot 10x. Sam ne pozabi prej kupit štrika, za vsak slučaj, a ne.
https://rtv-ekspoze.org/
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025

Jaz tudi iščem nekaj od alternativnih altov za x2 do jutri
Hvala, Zvone
Hvala, Zvone
Zgodovina sprememb…
Špricer ::
Res vas nea razumem. Zakaj kupovate sedaj? Gdo je tak hepan? Počakajte na moje predikcije. Saylor ze prodaja prek slamnatih podjetij. Ko bo novica zunaj ste ze prepozni. Gotofi ste. Nehajte prosim že nakladate...prosim vtihnite.
Btw 2,28 T samo še MC coinof. Ko padne pod 2 T bo rasprodaja pubeci. Mansarda vas vabi. Fabrika tudi.
Btw 2,28 T samo še MC coinof. Ko padne pod 2 T bo rasprodaja pubeci. Mansarda vas vabi. Fabrika tudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Tvoje pijanske predikcije so vredne točno 0. Pa malo manj ciganske slovnice pls..
Zgodovina sprememb…
Traktor1989 ::
Spricer poberi se. Pes lažniv juričef. Znamo mi kje si doma v Prekmurju. Sram te je lahko da doma provociras starše. In jih lupis kot banano in vse zavozis v kripto.
Možgan si kupi novi.
Možgan si kupi novi.
Kripto ::
Poskuša se zagnati bull trap, da bi naivne ribice zagrizle... nič novega. Rang 49-51k USD bo točka od koder bo naslednji večji odboj. Bo pa to hkrati točka od koder bo lahko šlo kasneje tudi nižje, glede na preteklost v rang 35-37k USD ali celo proti 30k USD..
Bolj črni scenariji so pogojeni z NASDAQ, S&P5000, Strategy...
Bolj črni scenariji so pogojeni z NASDAQ, S&P5000, Strategy...
Wealth is mindset!
Ne ne bo ker je velika masa bag holderjev na 60k. Reddit FUD.
Zgodovina sprememb…

Berem da je long term btc hodler prodal. En prvih btc whaleov prodal za 1.2milijarde robe. Pri 65k. Slab kripto znak?

Lmao whale je prekrmaril več kripto zim in na koncu proda 50% od vrha
Weak hands indeeeeed
Weak hands indeeeeed
Ali pa nekaj ve kar ti ne...
Uglavnem AI bo sfukal celo kopico sluzb, retaila ne bo (vec) da bi skakal na alte in upal na x10
Companies threatened by AI adopt AI aggressively to cut costs... those savings fund more AI development... more AI development displaces more workers... and so on...
The problem being: there's no natural brake on this cycle.
Uglavnem AI bo sfukal celo kopico sluzb, retaila ne bo (vec) da bi skakal na alte in upal na x10
Companies threatened by AI adopt AI aggressively to cut costs... those savings fund more AI development... more AI development displaces more workers... and so on...
The problem being: there's no natural brake on this cycle.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
Za normie retail je crypto preveč zahteven. Glej kako kupujejo zlato in srebro, je le lažje, ker imaš samo 2 izbiri in ne 20k. 
Samo čakam na dan ko bo odrezalo -30% pri obeh..
Samo čakam na dan ko bo odrezalo -30% pri obeh..
Zgodovina sprememb…
To je res sam pol lahko pozabis altszn. Zlato pa srebro pa futrajo veliki in ne retail. V obeh primerih nima retail ne za btc ne za zlato. Prej so bili alti zdj je ostal polymarket pa loterijs slovenija.
Pa ne mi zdj NFTjev pa mem scam coinov tu shilat da tam se pa da...
Pa ne mi zdj NFTjev pa mem scam coinov tu shilat da tam se pa da...
Zgodovina sprememb…
Futrajo veliki in tudi vzeli bodo nazaj, ostala jim bo pa utež za papir "real asset" indeed haha
Zgodovina sprememb…
Lej ko bo vse zeleno bodo navalili ko svinja v buče..
Zgodovina sprememb…
ChirkKarlie je izjavil:
Lej ko bo vse zeleno bodo navalili ko svinja v buče..
Zdj ne. Ker bo masovna nezaposlenost. Se indijci pizdijo ker jim AI pobira sluzbe. Torej gradbinistvo pade,AI prevzame storitve…
https://www.reddit.com/r/REBubble/comme...
Sej to se je vedlo sam noben ni na glasbtega omenjal. Tole ne bo dot.com bo dosti huje
Zgodovina sprememb…
Možno, nisem dovolj pameten, da bi predvidel toliko v prihodnost.. Nekaj panog bo sigurno propadlo se bo že zbalansiralo nekako..
Sem napisal zakaj se tokrat NE BO zbalansirako.
Se prosil boste lahko za minimalca pa delo v meku ne pa da bo folk metal v btc al pa alte.
Btw se paypal se prodaja pa se mi zdi top ker je meu "buyers protection" funkcijo
Se prosil boste lahko za minimalca pa delo v meku ne pa da bo folk metal v btc al pa alte.
Btw se paypal se prodaja pa se mi zdi top ker je meu "buyers protection" funkcijo
Sem pa zasledil, sa bodo AI agentje prevzeli določena poslovanja in prek crypta plačevali recimo elektriko v real time in v optimalnih časih, ko je najceneje in plačevali instant(po milisekundah porabe), kar pa ni možno s trenutnim finančnim sistemom..
Zanimivi časi pred nami. :D
Zanimivi časi pred nami. :D
Zgodovina sprememb…
A to bo retail delak
Pusti ti bancni sistem ta ne bo propadel prej bo btc riknu kot to spekulativno sredstvo
Pusti ti bancni sistem ta ne bo propadel prej bo btc riknu kot to spekulativno sredstvo