» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1659 / 1662
»»

Tajska222018 ::

PujsekPepe je izjavil:

Ene par komadov si ga dobr trofnu. Svaka cast. Jasmy je bil eden izmed njih

Alti so bili na celi črti razočaranje,škoda pa ker nisi poslušal glede xrp Nodi

Sem vas pa umes opozoril, da alti ne bodo nikoli vec bili kot so bili, preveč sranja je na marketu, 99 % neuporabnih.Z jasmy sem tolkel pa dobre profite

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe ::

Hja tko je js nisem imel veliko notri all in all in sem skesiral ko minje moj alt naredil x10 al 15x pa dal v manj rizicne pizdarije, ki mi mesecno sedaj daje profit. Sem stavil na enega konja. Da bi pa imel 100 k viska pol pa ja xrp kul. Bom pa vseeno spremljal temo ce se kaj precisti od trolov.

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Hja tko je js nisem imel veliko notri all in all in sem skesiral ko minje moj alt naredil x10 al 15x pa dal v manj rizicne pizdarije, ki mi mesecno sedaj daje profit. Sem stavil na enega konja. Da bi pa imel 100 k viska pol pa ja xrp kul. Bom pa vseeno spremljal temo ce se kaj precisti od trolov.

Pri 0,30 sem vam rekel da xrp kupite

Sem vas pa umes opozoril, da alti ne bodo nikoli vec bili kot so bili, preveč sranja je na marketu, 99 % neuporabnih.Z jasmy sem tolkel pa dobre profite

Jasno. Mogoce pa se tu spet najde elipa ki je bila vcaih da mal poskenira ce slucajno najde x100.
Vcasih je dejansko folk tu talal kovance ki so delal ohoho xov.
Svaka jim cast da niso bile "pizde"

oziroma ne da kupite, rezali ste se mi ko sem kupoval.....potem ni bilo več smešno

PujsekPepe je izjavil:

Jasno. Mogoce pa se tu spet najde elipa ki je bila vcaih da mal poskenira ce slucajno najde x100.
Vcasih je dejansko folk tu talal kovance ki so delal ohoho xov.
Svaka jim cast da niso bile "pizde"

za te kovance ti ne boš več slišal, poglej koliko je garbega

mišljen je da vam vzame denar.
Raje ga ne išči, ker boš izgubil

Zgodovina sprememb…

Vse drzi.
Zdej si sam se exit liquidity ostal.

Enkrat špricer je moral imeti prav, kregal se je z mano ko sem mu rekel pri 60k da bul run ni končan

btc je takrat odplafoniralo na 120k

btc ni se dosegel dna to vemo vsi

bunci so pa nekaj drugega

Zgodovina sprememb…

o 15k btc lahko imate pa samo mokre sanje kot jih ima špricer

Nima veze. Retail btc po teh cenah ne bo kupoval (niti 15 niti 60 k) za alte si pa ze sam napisal

Zgodovina sprememb…

ChirkKarlie ::

PujsekPepe je izjavil:

Nima veze. Retail btc po teh cenah ne bo kupoval (niti 15 niti 60 k) za alte si pa se sam napisal

Ce bi spremljal danes trejde ob pumpu bi bil presenečen.. več ali manj samo small orders

Zgodovina sprememb…

PujsekPepe je izjavil:

Nima veze. Reatil btc po teh cenah ne bo kupoval (niti 15 niti 60 k) za alte si pa se sam napisal

retail je kupoval btc pri 110k, tarca je vedno retail

HBAR trenutno če prebije 0.098-0.10 bo hard pump

Zgodovina sprememb…

Tajska222018 je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Nima veze. Reatil btc po teh cenah ne bo kupoval (niti 15 niti 60 k) za alte si pa se sam napisal

retail je kupoval btc pri 110k, tarca je vedno retail

veliki plajerji niso kupovali pri 110k

Skratka ........naslednji bull run se pripravite bolje

Predvsem pa ne poslušajte špricerja , ki vas bo strašil s svojimi članki.
To je tudi ta bull run počel pri btc 60k

Compared to 2024 (? 6-18 months ago)
Retail activity was stronger in trading, especially in the bull run:
Total exchange trading volume in 2024 averaged $1.5T/month, +135% vs 2023.
Retail dominated speculative areas like altcoins & meme coins, while institutions focused on BTC/ETH and infrastructure.
? Interpretation:
Retail was more active than today
Bull-run = more retail speculation
Still not as dominant as 2021 mania

Ja, overall jaz ti govorim za 5h.

Zgodovina sprememb…

Ta bull run ko pride bolj s pametjo.....Mi smo prejsnji bull run kopovali 16 k...prodajali tudi 113k , kot na topu
Vedno prodajate kot kupujete postopoma
Pomembno je , da se ne premetavate denarja, ampak vse špekulacije prežvečite

Burno bo tako kot vsak bull run

Pa tudi naslednji bull run vam bo špricer težil s frustrajočimi članki

on kupi btc pr 60 k za 100 eurov in ga proda pri 72 k

Dej špricer, lepo te prosim ne pameetuj

lp od Rossija

Zgodovina sprememb…

Sej rab sam za špricerje..

Bom spremljal temo v slucaju da kaj pametnega pride tu.

Kaj ti prase si kaj kupo?

Imam samo judovski coin. Ugani kater je.
Ni btc

PujsekPepe je izjavil:

Imam samo judovski coin. Ugani kater je.
Ni btc

SOL?

Ne. Poskusi se enkrat ima omejen supply. Pa med top 30 je

TRUMP? :O

Zgodovina sprememb…

Zcash trumpetin ni med top 30

Zgodovina sprememb…

Špricer ::

Rosi ali nisi se prodal? Kaj zukaj pametovaješ? Jaz sem prodal na 76000 in mirno spim. Zate pa nea vem da se bekaj oglasaš. Nebo več bullruna letos, 15000 si pa knalu nariši nanogledslo, da te bo spominjalo na špricera.

Bougi si rossi. Tukaj si nategnil pubece, da so kupovali pri vrhu, ves ološ od latof kot tudi btc. Gdor jr kupil nan 67000 je samo 1x več dobil. Gdo oma 100000 eur da jih zabije in poberr nato 200000. Retail premetuje vun noter v menjalnico po 1000 ali 500 eur ti knedelj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

HBAR bo pajsnil ZCASH po levi :D fajn dela zcash , če si ujel dip

Lejga čist pjen

Zgodovina sprememb…

Rossi je dal kar nekaj kar nekaj performerjev tu. Kapo dol da ni bil pizda in je delil.

PujsekPepe je izjavil:

Rossi je dal kar nekaj kar nekaj performerjev tu. Kapo dol da ni bil pizda in je delil.

Zanimivo, da ni delil zastonj linka do neobstoječe telegram groupe. Poznam take lopofe. V Ormože pa na mariborske postaje.

ChirkKarlie je izjavil:

HBAR bo pajsnil ZCASH po levi :D

Nevem al trolas al ne. Men se je zdel med 20-50 steal. Nisem pa hotel tu popat ker nocem nobenga spravt v minus.

Špricer je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Zanimivo, da ni delil zastonj linka do neobstoječe telegram groupe. Poznam take lopofe. V Ormože pa na mariborske postaje.

Sej pred tabo nihce ni dajal telegram linkov tu. Niti ni potrebe . Ce si bil od starta tu si lahko videl (ce si izluscil) ene par genijev aka invictus, yjpe. Ni bilo niti potrebe po shortanju in gemblanju sam not si dal pa je raslo

Zgodovina sprememb…

Uf lepa tale z zcashom.. ne trolam po ranku sam 2 zadaj lol

PujsekPepe je izjavil:

ChirkKarlie je izjavil:

HBAR bo pajsnil ZCASH po levi :D

Nevem al trolas al ne. Men se je zdel med 20-50 steal. Nisem pa hotel tu popat ker nocem nobenga spravt v minus.

Špricer je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Sej pred tabo nihce ni dajal telegram linkov tu. Niti ni potrebe . Ce si bil od starta tu si lahko videl (ce si izluscil) ene par genijev aka invictus, yjpe. Ni bilo niti potrebe po shortanju in gemblanju sam not si dal pa je raslo

Karkoli je gdo nastel leta 2018 je performalo krat 100. Ni potrebe bite genij. Sedaj ob poplavi milijon kovancef pa ni več tehničara ki bi napovedal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

To je dalec pd resnice. Poglej si top 100 konacev danes in leta 2018

Vse gre po planu. HBAR boosting

Zgodovina sprememb…

endelin ::

Haha ste se razpisali:D:))

Medtem...
Her Husband Borrowed $250K Against The Family Home To Buy Crypto. She Says He Lost It All After Accidentally Pressing 'Sell Short'

A family's finances were thrown into chaos after a husband secretly borrowed $250,000 against the family home and put it into cryptocurrency, all without his wife's knowledge.

When she found out, she told him to sell immediately. He promised the money would be back in their bank account within days. Instead, several days later, the money was still missing.

...

Če boste pridni vam dam link do juicy zgodbe;)

Sir 10,13

Začetek napuha je namreč greh, kdor se bo napuhu predajal, bo sprožil poplavo gnusobe. Zato je Gospod takim poslal nezaslišane nadloge in jih popolnoma uničil!

Traktor1989 ::

Spricer se si tukaj..
Spokaj
Lažniv pes juričef.
30k iz 30cm si analiziraj u ..

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

endelin je izjavil:

Haha ste se razpisali:D:))

Medtem...
Her Husband Borrowed $250K Against The Family Home To Buy Crypto. She Says He Lost It All After Accidentally Pressing 'Sell Short'

A family's finances were thrown into chaos after a husband secretly borrowed $250,000 against the family home and put it into cryptocurrency, all without his wife's knowledge.

When she found out, she told him to sell immediately. He promised the money would be back in their bank account within days. Instead, several days later, the money was still missing.

...

Če boste pridni vam dam link do juicy zgodbe;)

Resno? V teh časih bi ti skrival povezave do novic:P
https://finance.yahoo.com/news/her-husb...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Hmm? Which one?

Zgodovina sprememb…

bonanno ::

Charli tebe bodo te z foruma še tožl k tok zagovarjaš rast haha še zadnji evro kar majo ušparan bodo zgonl

Traktor1989 ::

Špricer celi forum si nategnil. Lažnivec.
Pes juričef.
Kje je 30k bolnik?

bonanno je izjavil:

Charli tebe bodo te z foruma še tožl k tok zagovarjaš rast haha še zadnji evro kar majo ušparan bodo zgonl

Ne jamram, iščem rešitve. Slovenec sem.

Ce gremo cez 72k bo veselica. Pujs časti

Kot lahko vidimo na grafu TF15 HBAR se dela klasična železna skodelica z vdrtino in ročajem.

Lp Marjan

Zgodovina sprememb…

Jebote Hbar. Zakaj bi sel ta coin gor?

PujsekPepe je izjavil:

oracle ::

ChirkKarlie je izjavil:

PujsekPepe je izjavil:

Dober argument!

In fičo je za vojno ful boljši od tanka, ker ima eno tono namesto 50. In nižjo porabo 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: oracle ()

Ma ja, ti se voziš s tankom po dnevnih opravkih?!?

Zgodovina sprememb…

nejc_nejc ::

Špricer je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

In kaksna je korelacija z 2012?

Potegni linije. Enostavno..poglej tudi log krivuljo. Vsaj 30000 je minimum. Do takrat pa tišina. Nato pa 15000.

Zakaj pa ne eksponentna?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejc_nejc ()

Traktor1989 je izjavil:

Špricer celi forum si nategnil. Lažnivec.
Pes juričef.
Kje je 30k bolnik?

Sram te bilo. Death cat baounce.

Lokalno dno je bilo pri 60 ko se prebije 70 k je samo se nebo meja

Bravo čestitke

Kripto ::

Bitcoin bo šel proti dnu počasi najverjetneje vse do Q4 2026. Vmes bodo dead cat bounces, bull traps, hypes...

Ne bo rdeča vertikalna črta.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()
««
1659 / 1662
»»