» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1647 / 1651
»»

kronos_10_ ::

doktorproof je izjavil:

150000€/kg! Fascinantno in strašljivo hkrati.

Še več 162.000 vidim sam.
Kiti se smejejo

ChirkKarlie ::

Tipičen retail hype v zadnjih izdihljajih imo in perfekten čas za pozicionirat se v crypto.

Zgodovina sprememb…

Grimnir3 ::

Hitro prodat BTC. Zdej se kupuje zlato!

doktorproof ::

kronos_10_ je izjavil:

doktorproof je izjavil:

150000€/kg! Fascinantno in strašljivo hkrati.

Še več 162.000 vidim sam.
Kiti se smejejo

Mogoče v usd, jaz sem pisal v eur. Marsikdo se smeje...

kronos_10_ ::

Cena je 5500$ za unčo.
Tako, da je več v €. Sam sem govoril v €.

BorutO ::

Edorta je izjavil:

BorutO je izjavil:

To je to ... 5000 eur reskiram v srebro. Zdaj, ko je trumpeta nehala težiti z grenlandijo, imam občutek, da bo to vse skupaj lepo raslo brez nekih pretresov.

Kje in na kakšen način pa si ga (boš) kupil, prosim?

Trgujem preko platforme Saxo Bank - cfd. Že kupil srebro danes, pa da vidimo. Zaenkrat lepo raste. 50 enot srebra, brez vzvoda in long term, zdaj bom nekaj dni in tednov skrbno spremljal, da mi ne pade pod minus.

BorutO je izjavil:

Edorta je izjavil:

BorutO je izjavil:

To je to ... 5000 eur reskiram v srebro. Zdaj, ko je trumpeta nehala težiti z grenlandijo, imam občutek, da bo to vse skupaj lepo raslo brez nekih pretresov.

Trgujem preko platforme Saxo Bank - cfd. Že kupil srebro danes, pa da vidimo. Zaenkrat lepo raste. 50 enot srebra, brez vzvoda in long term, zdaj bom nekaj dni in tednov skrbno spremljal, da mi ne pade pod minus.

Cez 125 ne bo slo

mugen999 ::

Še čisto malo manjka pa bo solana prišla pod 100 eur. Jeseni je bila še 200 eur. Tako da bo očitno počasi zares konec s tem kriptom. Sprašujem se kje so še tiste silne mase ljudi z žarom v očeh ki bodo vstopile v kripto in s svežim denarjem dvignile vrednosti. Ljudje so se naveličali čakanja v kriptu.

Kripto ::

mugen999 je izjavil:

Še čisto malo manjka pa bo solana prišla pod 100 eur. Jeseni je bila še 200 eur. Tako da bo očitno počasi zares konec s tem kriptom. Sprašujem se kje so še tiste silne mase ljudi z žarom v očeh ki bodo vstopile v kripto in s svežim denarjem dvignile vrednosti. Ljudje so se naveličali čakanja v kriptu.

Stisni zobe...začni verjeti, da 4 cikel več ne obstaja. Cca 2 leti nazaj je bila SOL pod 20 EUR. Če bo ta pravi bear market boš lahko SOL spet poceni kupoval 11-20 EUR.
Wealth is mindset!

Zlato in srebro bo hard crashnilo, ker se bo povečala proizvodnja, zelo enostavno. BTC ne leži v zemlji.

Sej je nekak logično kajne..

Edorta ::

BorutO je izjavil:

Edorta je izjavil:

BorutO je izjavil:

XAG-USD potemtakem ... Na Oanda platformi ne pustijo brez vzvoda. No ja, vsaj ne rabim 5000 investirat :)
Trenutno je videti ok. Trenutno.
Vso srečo!

LeQuack ::

bonanno je izjavil:

kronos_10_ je izjavil:

Kaj menite glede zlata in srebra?
Sam sem nekako pričakoval vrh do 5000$.
In srebro 100$.
Sploh kdo kupuje po takih cenah.
Mnenja glede rotacije v BTC?

Lp

pa kdo kupuje btc pri 89k ?

Ali pa zlato pri 5500?
Quack !

LeQuack je izjavil:

bonanno je izjavil:

kronos_10_ je izjavil:

Kaj menite glede zlata in srebra?
Sam sem nekako pričakoval vrh do 5000$.
In srebro 100$.
Sploh kdo kupuje po takih cenah.
Mnenja glede rotacije v BTC?

Lp

pa kdo kupuje btc pri 89k ?

Ali pa zlato pri 5500?

Borut, a veš un k je po KR divjal z otrokom v avtu, ker ga je nekdo izsilil? :D Zelo čustven človek.. FOMO

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Najbolje bi bilo spustiti tole teme čez kakšnega robota in bi takoj ugotovil kašni so bili cikli 8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

FEBRUAR ATH ALTS CALLING IT

All aboard

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

... in zelo površno zgleda to takole:D

skrčeno v 6 faz, ki se v temi ponavljajo:
1. Akumulacija / racionalna razprava (2020, del 2023)
2. Rastoči optimizem (zgodnji 2021, pozni 2023)
3. FOMO & alt-season fantazije (pomlad 2021, pozni 2021, del 2024)
4. Evforija + "prodajte na vrhu" memi (ATH trenutki, npr. jan/mar 2024)
5. Razočaranje / denial ("mini ohladitev", "še ni konec") (dec 2021, del 2024)
6. Kapitulacija + kriza zaupanja (Luna/Celsius/FTX 2022)

Časovnica sentimenta (2020-2026)
1) Jul 2020 - začetek teme: nizka evforija, več "razlage in ideologije"
2) Feb-Apr 2021 - eksplozija bull faze: alt-i, institucije, "lambo" mentaliteta
3) Sep-Nov 2021 - bližina ATH: evforija + prva resna previdnost ("če ne bo ATH, gremo v stable")
4) Dec 2021 - "mini ohladitev" in denial: še vedno "proti luni", a že govor o bear scenarijih
5) Maj-Jul 2022 - kripto zima in sistemski šoki: Terra/Luna/UST + Celsius = kapitulacija
6) Nov 2022 - FTX: "poberte sredstva z menjalnic", "scam vibes"
7) 2023 - okrevanje: "bull run je pred vrati", ETF špekulacije, alt-season hecanje
8) Jan-Apr 2024 - ETF + ATH + halving: vrhunec evforije, "čestitke", jasni sell-targeti
9) Mar 2024 - prvi "dvom sredi rasti": "mrtvilo/pesimizem okoli ETH"
10) Dec 2024 - ohladitev in razočaranje: "portfolio ves rdeč", "obupujem... altsezona končana"
11) Jan-Apr 2025 - strah pred brutalnim bearjem + "bull trap" govorica
12) Jul 2025 - razcepljen sentiment: eni vidijo "bull trap", drugi sprašujejo "a gremo all-in?"
13) Jul 2025-2026 - regulacija/davki kot "maturity marker"
14) Nov 2025 - visoka samozavest, a z idejo "kripto zima lahko pride"
15) Jan 2026 - zgodnji "cooldown": napovedi o padcih in "kripto zima"
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

bonanno ::

haha ampak fantje zlato, srebro je eno ! Bitcoin pa lahko nov naredijo. Podobne coinse kolikor želijo in zato nima vrednosti.. sam k folk še to ne dojame.. ko pa bo pa jok in stok hahah

RIAL?:D

Zgodovina sprememb…

driftwood ::

kdaj bo spet kakšen pump?

ViperR ::

driftwood je izjavil:

Nebo ga

Se to da je prebil 100k je bilo zaradi trumpa pa elona, ko so zmagali..ker je obljubljan vse mogoce na koncu je pa sebi natrpal... itak je vse skup bullshit..kup raj gold silver.

driftwood je izjavil:

Noben ne ve. Zelo malo verjetno, da bomo kmalu videli pump, če misliš pump kot pump proti staremu ATH ali novemu ATH. Bitcoin je izgubil momentum. Bodo pa dead cat bounces po večjih padcih bitcoina. Bitcoin gre dol počasi na dno, če se ne bo zgodil nek game changer...prevladujejo nizka likvidnost, strah, negotovost... 4 letni cikel gre proti koncu.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

Trias ::

Mogoče na 83k mal odbije do 88k.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Trias ()

Špricer ::

Kje je traktor? Dela v henkel ali magnasteyer? Naj si gre brusit on možgan. Jaz sem priseben. Tudi ko spijem 3 špricere. Sram te bilo traktor.

Yoooo kako kaj srebro in zlato fantje? :D

Dont panic its organic pravte..

Zgodovina sprememb…

Traktor1989 ::

Špricer si nazaj spet. Smo mislil da si končno tam ostal ali vlak.
Pusti nas. Ti si zaključil kripto ne jokaj tukaj.

ChirkKarlie je izjavil:

Yoooo kako kaj srebro in zlato fantje? :D

Dont panic its organic pravte..

Dobro, pravzaprav odlično. Boljš ne more bit! Žal, mnogo, mnogo bolje kot kripto scena.

Danes je petek...ob petkih je običajno precej nizka likvidnost. Bomo videli ali bo to pospešilo crash kripto trga.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Danes je petek...ob petkih je običajno precej nizka likvidnost. Bomo videli ali bo to pospešilo crash kripto trga.

Res je. Voda na mlin traktoru, njegovi TA in macd in drugi neumni grafi smrkavcu ne pomagajo. Pubec, najdi si delo. Magnasteyer

Traktor1989 je izjavil:

Špricer si nazaj spet. Smo mislil da si končno tam ostal ali vlak.
Pusti nas. Ti si zaključil kripto ne jokaj tukaj.

Kmalu bo 76000 ko sem prodal. Kdo bo sedaj brusil možgan smrkavec?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Trias je izjavil:

Mogoče na 83k mal odbije do 88k.

Seveda je odboj možen, ampak dokler ne bo crash v rang 67-70k USD je bolj malo verjetno, da bi videli kakšen konkreten korekcijski odboj navzgor.

Spremljate tudi delnico Strategy? Včeraj je šla pod 140 USD.
Wealth is mindset!

IgorCardanof ::

Za to, kar so naredili kripto investitorjem, se je vcasih sodilo v Nurnbergu.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Kaj misliš s tem?

Zgodovina sprememb…

Fantje

Kako lahko rečete da je bitcoin boljsi od zlata in srebra ko pa je zlato eno in srebro eno ni kopije?

Razumem da je bitcoin narejen na neki tehnologiji ki jo noben drugi ne more odkriti in da obstaja samo 1 coin.

Tako pa jih je na tisoče in zato nima vrednosti, ker je ZAMENLJIV kako to ne dojamete.

deco16 ::

Špricer je izjavil:

Od tega ko si ti prodal 76000 sem jaz že kredit poplačal, zdej bom pa drug EV kupil, mogoče tudi novega. Večina je zasluga kriptu ;)

Pot proti dnu se še niti ni začela. Imejte pripravljene vreče denarja... držite fokus na max 7 coins, ki so vam najbolj smiselni. Lahko boste kupovali zelo zelo poceni, ko bo razprodaja. Trenirajte disciplino in potrpežljivost.
Wealth is mindset!

bonanno je izjavil:

Fantje

Kako lahko rečete da je bitcoin boljsi od zlata in srebra ko pa je zlato eno in srebro eno ni kopije?

Razumem da je bitcoin narejen na neki tehnologiji ki jo noben drugi ne more odkriti in da obstaja samo 1 coin.

Tako pa jih je na tisoče in zato nima vrednosti, ker je ZAMENLJIV kako to ne dojamete.

Dunning Kruger

driftwood ::

bonanno je izjavil:

driftwood je izjavil:

Nebo ga

:(

PujsekPepe ::

IgorCardanof je izjavil:

Za to, kar so naredili kripto investitorjem, se je vcasih sodilo v Nurnbergu.

Kako to mislis?

BorutO ::

Nvidia se pa presneto dobro drži. Še dobro, da si lastim 4 delnice, ki so bile kupljene po ceni 122 usd, srebro sem prodal nad izgubo, čakam, če pade še bolj.

3man ::

Lennzi je izjavil:

Tole je pa kr lepo konec bulla. 125k je bil top.

A lahko en aplavz temu gospodu.

Grimnir3 ::

Če je komu ostalo še kaj božičnice, sedaj je čas za nakup BTC ;)

DarwiN ::

Trenutno meni kot negativcu bolj kaže na kripto zimo, dolgo vsaj kakšno leto ali dve.. In padec vsaj do ~55k.. Ampak pri kriptu še posebej ne moreš nič predvidet, ker je tolk odvisen od manipulacij. V Ameriki lahko jutri zrežirajo preobrat in pohod proti novemu ATH, če se tako odločijo. :'(
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

IgorCardanof ::

3man je izjavil:

Lennzi je izjavil:

Tole je pa kr lepo konec bulla. 125k je bil top.

A lahko en aplavz temu gospodu.

Z lenzija se je folk delu norca skoz. Karma is a bitch ane.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

160k v naslednjem tednu.

ChirkKarlie je izjavil:

160k v naslednjem tednu.

Haha Chirk se hoče očetove mansarde na najlažji način znebiti haha delat po treba 2,3 šihta pa v najem.

bonanno je izjavil:

ChirkKarlie je izjavil:

160k v naslednjem tednu.

Haha Chirk se hoče očetove mansarde na najlažji način znebiti haha delat po treba 2,3 šihta pa v najem.

Če smo čisto iskreni nikomur ni pol kurca jasno kaj se bo zgodilo.. tko da neki optimizma je pa fajn dodat na ves ta safr. XD

Kripto je izjavil:

Pot proti dnu se še niti ni začela. Imejte pripravljene vreče denarja... držite fokus na max 7 coins, ki so vam najbolj smiselni. Lahko boste kupovali zelo zelo poceni, ko bo razprodaja. Trenirajte disciplino in potrpežljivost.

Bro, ko bo zamenjan šef FED +clarity act bo katapult in bo to udarilo skupaj z repozicijo iz kovin bo raketa. :O

BTC 250k feb

hype

Zgodovina sprememb…

ChirkKarlie je izjavil:

Kripto je izjavil:

Bro, ko bo zamenjan šef FED +clarity act bo katapult in bo to udarilo skupaj z repozicijo iz kovin bo raketa. :O

BTC 250k feb

hype

To so ti povedali moon boys na YouTube? 😁😁😁
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

ChirkKarlie je izjavil:

Kripto je izjavil:

BTC 250k feb

hype

To so ti povedali moon boys na YouTube? 😁😁😁

Gobe sem jedel in prebral matrico. Vse piše.

Zgodovina sprememb…

deco16 je izjavil:

Špricer je izjavil:

Od tega ko si ti prodal 76000 sem jaz že kredit poplačal, zdej bom pa drug EV kupil, mogoče tudi novega. Večina je zasluga kriptu ;)

Da se ne podelaš od zavisti. Bavarska jajca si pa nekam zatakni.
««
1647 / 1651
»»