» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1641 / 1641
»
»»

Edorta ::

PujsekPepe je izjavil:

renc21 je izjavil:

Nuvonex ponuja pasivni dohodek.
Uporabi mojo povezavo ali vpiši invite kodo VRFJXK za bonus - ekipe zaslužijo več:
nuvonex.org/?tid=VRFJXK
1.Registriraj se s fotografijo in osebnim dokumentom
2.Dodaj kriptovaluto (zaslužek 1,8 % na dan ali več)
3.Izvedi kvantificiranje z botom vsaj 5krat
4.Dvig sredstev vsak mesec za pasivni dohodek

Hvala, moraš biti 18 let star ali lahko manj?

Zaslužek 1,8 % na dan ali več ni slabo. Če si manj kot 18 lahko na tak način služiš precej dlje kot če si npr 55
Mladost je definitvno velika prednost.

LeQuack ::

Zdaj ko je kripto nekaj len, bodo vsi prodali in kupili nepremičnine.
Quack !

Špricer ::

Traktor1989 je izjavil:

To je baje špricer že fural.. njega vprašate lahko kako in kaj.
Baje je tip zafural ves prihranek.
Na koncu je šlo tako daleč da je še prodal avto in hišo in vse zgubil.
Zato je zdej bolnik in tolk živčen tuki, so ga že baje s strika dvakrat rešil.

Verjetno tebe nekaj žuli tam zadaj. Rdeče sveče iz anusa, bo trebalo plenico.

Traktor1989 ::

Še si živ? Še boš jokal, reši se že.
Veš jaz za razliko od tebe ne jokam in sem vesel da je vsak padec pred pravim bikom darilo in kopujem. 3k danes z veseljem vložil. Kaj ti?
3krat obrisal rit od driske?
To je tista velika razlika tu gor med nama.

A ti kaj pove danes sam en podatek..
Recimo BTC pada kot zastavo... Altcoin Index pa je danes poskočil iz 33 na 39?
Ti je kaj jasno kaj to pomeni.Chhh Amater.

Zgodovina sprememb…

V ozadju sem dogaja marsikaj.
Šele ko boš spoznal kaj si zamudil vlak.
Oz lahko tudi ne. Če skočiš pod njega.
Hahaha

Traktor1989 je izjavil:

Hahaha

Ko bo 76000 bo se veselo v tvoji glavi. Plesal bom, ti si boš dal pa focen.

Čisto nič ne bom zamudil. Še malo pa bo saylor klecnil. Takrat bo šele čaga.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Mene ne skrbi. Bom vesel ker bom poceni dokupil. Lepo sem ti vse ravno razložil in se zmeraj ne razumeš kaj ti govorim.
Sam sebi boš moral pomagat in se rešit te muke. Trpis človek. Pojdi k punci ali pa družini. Odklopi se. Vlak vsak dan drugače vozi pa se lahko rešis ker si izdal sorodnike in vse prodal zdej pa si na mrzlem v kontejnerju. Tako se govopri zate.
Pojdi. Dost te mamo.

Zgodovina sprememb…

Traktor1989 je izjavil:

Hahaha

Hahahaha

Traktor1989 je izjavil:

Mene ne skrbi. Bom vesel ker bom poceni dokupil. Lepo sem ti vse ravno razložil in se zmeraj ne razumeš kaj ti govorim.
Sam sebi boš moral pomagat in se rešit te muke. Trpis človek. Pojdi k punci ali pa družini. Odklopi se. Vlak vsak dan drugače vozi pa se lahko rešis ker si izdal sorodnike in vse prodal zdej pa si na mrzlem v kontejnerju. Tako se govopri zate.
Pojdi. Dost te mamo.

Ali ni nenavadno pubec, da kljub zabiti milijardi dolarof gospoda saylorčeka btc pada...sedaj je priložnost ko imate exit liquidity. To je zadnja priložnost preden se spet fsuje na 82000. Potem 76000, nato drvimo na 30000. Vlak vos zamudil traktor. Lahko pa dokupuješ in zabijaš prigarane peneze v henklu in magni.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Če pa res gre kdaj na 30k pol pa samo "all in baby" :D

The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zdej si pokazal kolk si plitek...
Kaj ma veze kolk kupi kdo..
Btc je algoritem. Odvisen od likvidnosti.

FireSnake ::

LeQuack je izjavil:

Zdaj ko je kripto nekaj len, bodo vsi prodali in kupili nepremičnine.

Ne, ne bomo.
Od kje ti ta ideja?

----------
Mimogrede:
https://www.linkedin.com/posts/leonsieg...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Ales78 ()

Kriptowhat ::

Živjo, kaj menite o Kanga Exchange platformi? https://kanga.exchange/

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: 3man ()

tilio ::

Kriptowhat je izjavil:

Vidim, da so Poljaki.
Ni jih med top 100.
https://coinmarketcap.com/rankings/exch...

DarwiN ::

Gregor P je izjavil:

Ja, razen če se slučajno uresniči moja napoved iz kristalne krogle, o kateri sem že pisal tukaj. :))

tldr: nihanja gor in dol, potem pred letom 2028 pa Trump in druščina umetno dvignejo ves kripto do plafona (BTC mogoče ~200k). Nakar Trumpov team nenadoma zrežira kolaps biblijskih razsežnosti, še prej pa prodajo ves svoj kripto in stisnejo SHORT.. Trump je namreč vedno trdil, da je BTC grožnja dolarju, dokler ni sam postal kripto scammer.. In si predstavljaj, kakšne milijarde lahko z omenjeno shemo poberejo. Praktično celi svet lahko izmolzejo do skoraj zadnjega centa.. BTC lahko pade na 3k!... Leta 2028, v zadnjem letu mandata, Trump napove vojno kriptu in BTCju. Ukaže prepoved trgovanja s kriptom. ALi pa kripto davek na 300% ("da bomo s tem znižali javni dolg" "we have to do it!"), itd, itd, itd, itd.. Čedalje agresivnejši napad na kripto, iz tedna v teden. Tole bi bil masaker, kot ga še svet ni videl.. Potem januarja 2029 pa lahk kupijo nazaj kovance za drobiž... Mogoče vložijo 10% pokradenega denarja nazaj v kripto pred koncem Trumpovega mandata. :D

Če poznaš trenutno Ameriko, a ni logično, da bodo to naredili? Zakaj ne bi Trump&company pokradli 1-2 bilijona (trillion) dolarjev, ko pa imajo idealno priliko? Izmolzejo celi svet, si napolnijo žepe in potem restart.

Mi zna kdo odgovorit, zakaj tega ne bi naredili? Sej kolegi bodo vsi pravočasno obveščeni, vključno s Saylorjem najbrž.,. tile frajerji na fotki in ostali kolegi.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

3man ::

tilio je izjavil:

Kriptowhat je izjavil:

Vidim, da so Poljaki.
Ni jih med top 100.
https://coinmarketcap.com/rankings/exch...

Don't feed the troll

Traktor1989 je izjavil:

Zdej si pokazal kolk si plitek...
Kaj ma veze kolk kupi kdo..
Btc je algoritem. Odvisen od likvidnosti.

Kaj si siten pubec? Ne ukvarjaj se z mano. Pada, pa tudi če ti ne želiš.

Vanquish ::

Meni ze par dni hodi po meji, da bi dokupil. Kdaj bo koncno se malo padlo?
?

Padlo je tebi v glavo neki špricer. Gotov si. Ni pomoči.

DarwiN ::

V petek se začne padec bojda. Ko se pričakuje, da bodo Japonci ponovno zvišali obrestne mere.. (actual 0.50%, forecast 0.75%)

Zadnja tri tovrstna povišanja so šla tkole:

March 2024: Rate Hike ? Bitcoin dropped 23%.

July 2024: Rate Hike ? Bitcoin dropped 26%.

January 2025: Rate Hike ? Bitcoin dropped 31%.

Da vidimo, kako bo šlo v četrto, če dejansko pride do pričakovanega višanja obrestnih mer. 8-)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

mugen999 ::

Vse bo to vrag vzel. Solani, cardanu, suiu in dogecoinu se je od zgodnje jeseni vrednost prepolovila.

Gregor P ::

V bistvu je zanimivo, kam smo prišli, makro dogodki (inflacija, obresti, USD) danes močneje vplivajo na BTC kot pred 2020, potem se pa še BTC v šokih obnaša kot rizično sredstvo, ne kot varno zatočišče, kakor je bilo prvotno zamišljeno.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

DarwiN je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ja, razen če se slučajno uresniči moja napoved iz kristalne krogle, o kateri sem že pisal tukaj. :))

tldr: nihanja gor in dol, potem pred letom 2028 pa Trump in druščina umetno dvignejo ves kripto do plafona (BTC mogoče ~200k). Nakar Trumpov team nenadoma zrežira kolaps biblijskih razsežnosti, še prej pa prodajo ves svoj kripto in stisnejo SHORT.. Trump je namreč vedno trdil, da je BTC grožnja dolarju, dokler ni sam postal kripto scammer.. In si predstavljaj, kakšne milijarde lahko z omenjeno shemo poberejo. Praktično celi svet lahko izmolzejo do skoraj zadnjega centa.. BTC lahko pade na 3k!... Leta 2028, v zadnjem letu mandata, Trump napove vojno kriptu in BTCju. Ukaže prepoved trgovanja s kriptom. ALi pa kripto davek na 300% ("da bomo s tem znižali javni dolg" "we have to do it!"), itd, itd, itd, itd.. Čedalje agresivnejši napad na kripto, iz tedna v teden. Tole bi bil masaker, kot ga še svet ni videl.. Potem januarja 2029 pa lahk kupijo nazaj kovance za drobiž... Mogoče vložijo 10% pokradenega denarja nazaj v kripto pred koncem Trumpovega mandata. :D

Če poznaš trenutno Ameriko, a ni logično, da bodo to naredili? Zakaj ne bi Trump&company pokradli 1-2 bilijona (trillion) dolarjev, ko pa imajo idealno priliko? Izmolzejo celi svet, si napolnijo žepe in potem restart.

Mi zna kdo odgovorit, zakaj tega ne bi naredili? Sej kolegi bodo vsi pravočasno obveščeni, vključno s Saylorjem najbrž.,. tile frajerji na fotki in ostali kolegi.

Čisto možen scenarij. Zato že od nekdaj gledam chaine, ki imajo programabilnost.

Če se to kar praviš zgodi je Bitcoin uničen za kar nekaj časa. Verjetno večina trga.

Potem sta 2 grobi možnosti: ali velikani pokupijo deleže v kakšnih PoS chainih, ki imajo utility in so programabilni, da jih bodo nadzirali ali pa uničijo celoten trg in se kripta rešijo.

Če bo kripto imel široko uporabnost ga bodo težje sesuli ampak bodo iskali možnosti, da ga nadzorujejo.

mugen999 je izjavil:

Vse bo to vrag vzel. Solani, cardanu, suiu in dogecoinu se je od zgodnje jeseni vrednost prepolovila.

To samo kaže, da se trenutno kripto še vedno vrednoti kot meme coini. Dogecoin npr je useless. Ostali trije nekaj gradijo ampak noben projekt še nima neke široko sprejete aplikacije, ki ni DeFi - Trenutno se gre samo za premetavanje žetonov iz enega v drugega in v $ in €. In tega se je retail naveličal, ker se je fino opekel.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

PujsekPepe ::

Retail bo nazaj samo ko bodo spet x10 samo ob taksni kolicini kovancev in mc do tega ne bo prislo. Nekaj izjem kot je zec in to je to.

kozorog938 ::

Zlato, se šteje za varovanje pred gospodarsko(beri inflacija) in politično negotovostjo(vojna) tako je in bo tudi v prihodnje, kot je tudi bilo v preteklosti.Pri denarju in očitno tudi kriptah temu ni tako.

Kripto ::

Še en teden bitcoin krepko pod 50 WMA. V naslednjem tednu ali dveh neizogibno dotik v rang 70-75k USD z zelo veliko verjetnostjo, če se bo tako nadaljevalo.

Potem pa lahko samo upamo, da se zgodi preobrat navzgor in vrne proti 100-110k USD.

Če se hitro ne obrne navzgor od ranga 70-75k USD pa z zelo veliko verjetnostjo sledi bear market. Kdor verjame v 4 letni cikel ga ne bo presenetilo, če bi se bitcoin v bear marketu dotaknil 30-35k USD. Tu nekje je verjetno meja kjer se bo Saylor ponoči zbujal...

Kdor verjame, da so 4 letni cikli preteklost pa bo presenečen in močno nategnjen z rdečimi dildoti.
Še posebej z alti, ki bodo lahko šli še 60-80% dol.
Wealth is mindset!

Metulj-1 ::

Se popolnoma strinjam s teboj.
Kot zanimivost. Poglejte BTC/USD na mesečnem časonem intervalu. Vklopite StochRSI indikator. Ko obe krivulji (modra in oranžna) padeta pod 20 (smo že blizu) poglej zadnje tri cikle in je vse dokaj jasno.

PAXG in KAG sploh nista prava kripto. Ne prepriča me niti 46 oz. 94% letni donos. Jaz se ju tudi s 2m palico ne dotaknem. To je vse fake.

Trump je bolnik. Ni direkt povezano s kriptom ampak glede na to, da Trump vpliva na kripto...
https://x.com/SpencerHakimian/status/20...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

Bellator ::

Kaj od napisanega ne drži :))
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Bellator je izjavil:

Kaj od napisanega ne drži :))

Se ne gre toliko za to kaj drži in kaj ne kot za to, za način, kraj in čas.

Kripto ::

Bomo videli kako bo kripto trg odreagiral na jutrišnjo odločitev Bank of Japan glede obresti.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Še en teden bitcoin krepko pod 50 WMA. V naslednjem tednu ali dveh neizogibno dotik v rang 70-75k USD z zelo veliko verjetnostjo, če se bo tako nadaljevalo.

Potem pa lahko samo upamo, da se zgodi preobrat navzgor in vrne proti 100-110k USD.

Če se hitro ne obrne navzgor od ranga 70-75k USD pa z zelo veliko verjetnostjo sledi bear market. Kdor verjame v 4 letni cikel ga ne bo presenetilo, če bi se bitcoin v bear marketu dotaknil 30-35k USD. Tu nekje je verjetno meja kjer se bo Saylor ponoči zbujal...

Kdor verjame, da so 4 letni cikli preteklost pa bo presenečen in močno nategnjen z rdečimi dildoti.
Še posebej z alti, ki bodo lahko šli še 60-80% dol.

Dobro si preberi bolnik traktor. Tole ide na 15000. Sprijazni se pubec. Gotof si. Ti kar dokupuj. Ko zmanjka denarja si pa res oplemenitil svoj portfolio hahahaha :))

Kripto je izjavil:

Bomo videli kako bo kripto trg odreagiral na jutrišnjo odločitev Bank of Japan glede obresti.

Lepo bo padlo, pika.

Zgodovina sprememb…

Spricer prosim pojdi.
Pojdi.
Prosim te.
Nisi ti za to.
Skoči že in se reši.. verjemi.
Zašel si v življenju zelo zelo.
Lahko ti pomagam da pokličem v Polje.
Povej.

kozorog938 ::

če gledaš mesečne svečnike,zadnja dva, potem lahko z veliko verjetnostjo ugotoviš, da bo vsaj začetek leta 2026, torej januar končal v rdečem svečniku

Kripto mesi ::

ja verjetno bo šlo dol, če pa ne bo pa pihneš svečke pa še enkrat pogledaš

Traktor1989 je izjavil:

Spricer prosim pojdi.
Pojdi.
Prosim te.
Nisi ti za to.
Skoči že in se reši.. verjemi.
Zašel si v življenju zelo zelo.
Lahko ti pomagam da pokličem v Polje.
Povej.

Prej kot se sprijazniš, manj boš tukaj špukal.

Naredi že kar moraš. Ni ti pomoči.
Jaz nič ne jokam, vse je kot mora biti BTC. Samo dokopujem ker kmalu bo ognjemet.
Prosim. Pojdi.
Dej mir tu. Prazniki bodo. Novo leto.
Bodi z družino. Pojdi v polje ali karkoli.
Naj ti pomagajo. Naj ti ni sram prosit za psihološko pomoč.
Vlak pa še zmeraj pelje čez dan. Kar želiš.

wajdouc ::

Špricer, naredi dobro delo pa okrasi eno drevo: https://www.kamm.si/katalog/1401/vrvi-z...
Zdej, k so lih prazniki.
https://rtv-ekspoze.org/
"Merjenje in sekiranje je najboljši način, da ti neka stvar škodi.
Celo zelo zanesljivo deluje ta sistem." feryz, 2025

wajdouc je izjavil:

Špricer, naredi dobro delo pa okrasi eno drevo: https://www.kamm.si/katalog/1401/vrvi-z...
Zdej, k so lih prazniki.

Hvala na temu pubec. Od kjerkoli že si, ti za novo leto želim cim več sreče ob rdečih svečah in izgubah. Da bi vsaj šel minus 70% dol z alti in minus 70% v btc, do vsaj 15000. Bota s traktorjam lepo čagala pod mostom bosa in gola.

Zgodovina sprememb…

A vidiš. Ne moreš iz svoje kože. Sam slabo želiš z btc. Oprali so ti možgane človek. Preveč bereš pravljice o kriptu.
Sam slabo nam želiš.
Prosim. Reši se bolečine.
««
1641 / 1641
»
»»