» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1620 / 1621
»»

endelin ::

Lol poglejte graf xrp danes:))

clancy ::

Lol, kaj se je zgodilo z ETH?:))

PacificBlue ::

Alt season
I’m out.
:3

Špricer gre se malo lahko nazaj v hibernacijo :D

LeQuack ::

clancy je izjavil:

Lol, kaj se je zgodilo z ETH?:))

Tom Lee manipulira s ceno, saj to je pričakovano. Enako kot Saylor pri Bitcoin.
Drugače pa ta rate cut od Powella nič ne vpliva na kripto, ampak vsi se delajo kot da.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

PujsekPepe ::

skor nazaj na 4t

strikeout ::

rate cut vpliva v tem, da lahko Powellov govor špekulanti izkoriščajo.

Saj sem rekel da Ethereum ne bo nikoli več pod 4000. Tako da to še vedno drži.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

kow ::

Ker pump? A se je kaj zgodilo?

ETH še danes do 5k.
Quack !

To je šele začetek. ETH bo prehitel Bitcoin po market cap slej ko prej.
Quack !

Buggy ::

zakaj noben ne cmera zdej tako kot je je ufurval se dan nazaj pa evforije tud ne zganjamo, samo posmeh vsem luzerjem

Buggy je izjavil:

zakaj noben ne cmera zdej tako kot je ufurval se dan nazaj pa evforije tud ne zganjamo, samo posmeh vsem luzerjem

LaMBO WheN aka kaj bomo z dnarjem?

Sicer eni vemo kaj in kako, samo retardiranim fajrsnejkem se mal posmehuejm, ker so fovsljivci tako ali drugac. Majo svojo zabavo pa naj pri tem tudi ostane.

LIDO top gainer, ze par mesecev

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Buggy je izjavil:

Buggy je izjavil:

zakaj noben ne cmera zdej tako kot je ufurval se dan nazaj pa evforije tud ne zganjamo, samo posmeh vsem luzerjem

LaMBO WheN aka kaj bomo z dnarjem?

Sicer eni vemo kaj in kako, samo retardiranim fajrsnejkem se mal posmehuejm, ker so fovsljivci tako ali drugac. Majo svojo zabavo pa naj pri tem tudi ostane.

LIDO top gainer, ze par mesecev 10% ez

StarMafijec ::

Buggy je izjavil:

zakaj noben ne cmera zdej tako kot je je ufurval se dan nazaj pa evforije tud ne zganjamo, samo posmeh vsem luzerjem

Ja, taki ste desnuharji.

Baltazar: ::

Vsi tisti, ki ste tu gor ste eni božčki. (ja z mano na čelu)
Eden bolj pameten kot drug. Če bi imel kdo vsaj malo pojma ga že zdavnaj ne bi bilo več tu gor.
Tisti, ki nekaj "imajo" jih ni tu gor;)

So bili včasih tu gor kakob je kar ornk shilal solano po 0.5 in 1 usd ko je prišla iz coinlista.
Je še mato odšel v penzijo da ga ni več?

Me zanima kaj bo šlo v tri krasne ta cikel ko pride bear..

PujsekPepe je izjavil:

So bili včasih tu gor kakob je kar ornk shilal solano po 0.5 in 1 usd ko je prišla iz coinlista.

A ni bil kakob do grla v Celsiusu?

2021 je bilo zelo brutalno kripto leto. Verjetno najbolj glede na vložke ;)
Luna
Arrow
Celsius
Ftx

:/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Ja tud celsius je bil vmes, sam jbga, Jure je pa BTC shilal ko je zanj še pojma kle nismo imel naslednji pa je bil XTZ v njegovem portfoliju:)) Ubistvu sta kakob in jure oba shilala v istem času en xtz en solana. Obadva sta bla takrat po 0.5 lol

Kriptobog je shilal xrp po 0.5 še nedolgo nazaj, sej je dobr naredil sam rabš kle minimalno 10k notr. Niso pa to takšni večkratniki kot jih je XVG recimo delal, tisto je blo brutalno.

Je bil pa leto 21 super za nove nakupe. Solana je bila takrat po manj kot 10 usd.

Endelin kaj pa ti držiš?

Zgodovina sprememb…

Kripto ::

endelin je izjavil:

Me zanima kaj bo šlo v tri krasne ta cikel ko pride bear..

PujsekPepe je izjavil:

A ni bil kakob do grla v Celsiusu?

2021 je bilo zelo brutalno kripto leto. Verjetno najbolj glede na vložke ;)
Luna
Arrow
Celsius
Ftx

:/

Ko pride bear bodo solze tekle v potokih...
Wealth is mindset!

Gregor P ::

... ampak vsak, ki se vsaj malo zanima za kripto ve, da nekega dne pride tudi bear ...
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor P je izjavil:

... ampak vsak, ki se vsaj malo zanima za kripto ve, da nekega dne pride tudi bear ...

Ni res, kripto je ima 4triljone in polno novih iskalcev novega btcja.

In pa tudi če pride bear prodaš na vrhu in je to to. Ne moreš zgubit.
Quack !

Modric ::

Vsi ki uporabljate binance in ste kdaj že denar vrnili na bančni račun me zanima, ali je normalno da mi sedaj kaže na bančnem računu minus in so mi uzeli toliko denarja dol kot sem si ga nakazal iz binance kjer pa piše, da sem uspešno nakazal? Ali traja par dni da se spremeni in mi bodo potem nakazali tist denar ali zakaj sedaj nimam denarja ne na binance pa še na bančnem računu toliko majn kot bi ga morel tam prejeti? Hvala za vse odgovore

Nimam pojma, kaj točno se ti dogaja na Binancah, ampak če plačuješ direktno z banke nekam (klasično bančno prenakazilo), potem se sliši logično, da na tvojem računu ni več denarja, prenakazilo oz. denar pa bo šele v 1-3 dni prispel na račun upnika (kjer lahko traja še dodaten čas, da on potrdi v svojem sistemu prejem denarja) - in seveda obratno, če nekdo prek banke prenakazuje tebi; razen pri kakšni instant SEPA bi se to zgodilo v nekaj sekundah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Nakazal sem si denar iz binance na svoj bančni račun.Ko grem na binance pod dvig in podrobnosti o transakciji mi piše da je uspešno (jasno mi je, da lahko traja kakšen dan sedaj da bom ta denar videl na svojem bančnem računu) vendar pa nd razumem, zakaj so mi sedaj na bančnem računu vzeli denar kjer piše avtorizacija binance in je odlitdga toliko denarja kot bi ga v resnici morel prejeti. Je imel kdo kdaj kakšno podobno izkušnjo?

... torej tebi sedaj kaže znesek v minus (npr. prej si imel 100 enot, sedaj ti pa kaže 80 in piše še -20 Binance, ali imaš še vedno 100 enot in piše posebej 20 Binance - morda v neki drugi barvi -, a še ni potrjeno oz. nimaš še 120 enot)?

Zgodovina sprememb…

Naprimer imel sem na binance 100EUR ki sem jih nakazal na svoj bančni račun kjer sem prej imel npr. 1000EUR. Sedaj pa imam na binance 0EUR ker piše da je bil dvig uspešen, na bančnem računu pa mi v tem primeru kaže odliv avtorizacija 100EUR in imam tam sedaj skupno v tem primeru 900EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Modric ()

Če nisi sam v resnici (po pomoti) sprožil prenakazila iz banke na Binance, potem gre jasno za neko napako in moraš ukrepati temu primerno.

Nekje sem bral, da lahko avtorizacija traja par dni in to banka popravi po praih dneh ko pride nakazilo

Ni logike, vsaj ne pri moji banki, da mi vzame denar, če bi jaz moral prejeti denar. Drugo je da mi samo izpiše znesek, ki bi ga moral prejeti (a mi ne odbije to od mojega dosedanjega stanja). Ali moraš morda plačati kakšne stroške, provizije nakazila iz Binanc npr. pri prenosu večje vsote denarja in ti je to odbilo od tvojega računa?

Zgodovina sprememb…

Ja ampak je bilo vsega 3€ odbitka

Ne vem, nimam več idej; morda ostali znajo pomagati več.

Ampak če se na koncu izkaže, da le tvoja banka tako butasto knjiži prilive, da je najprej videti kot da ti je odbilo del stanja, potem bi sam najmanj napisal eno pismo banki.

Je pa withdraw fiat ce to kaj pove?

Traktor1989 ::

Pozdrav,
Brez panike.
Vse ti bo stimalo..
Sam pocaki ker je vikend. Ne delajo transakcije kot treba. Pocaki začetek tedna pa bo.
Mislim da sem imel enako težavo.
Sem pa pri NLB.
Katero banko imaš?

Ja prav NLB imam

Bo Saylor spet nabavil kake bitcoine?
Quack !

Kje je @mato, ne me hecat da je sel v penzijo s tistim 0.5 btcja.

Sicer pa veselo branje:
https://finance.yahoo.com/news/happen-b...

tilio ::

PujsekPepe je izjavil:

Kje je @mato, ne me hecat da je sel v penzijo s tistim 0.5 btcja.

Sicer pa veselo branje:
https://finance.yahoo.com/news/happen-b...

Tudi ta članek, ki sledi tvojemu mi je zanimiv.

Zakaj noben ne komentira dogajanja na trgu? Kaj se dogaja, se splača zdaj prodati, nabaviti še več, kaj tretjega?
Quack !

Kakor jaz vidim to, smo zdaj ravno v mesnem času, ko se ne splača zares kupovati, ali prodajati oz. ko greš pač DCA dalje.

Gregor P je izjavil:

Kakor jaz vidim to, smo zdaj ravno v mesnem času, ko se ne splača zares kupovati, ali prodajati oz. ko greš pač DCA dalje.

Razen če kupuješ stablecoine in providaš liquidity :-)

Trias ::

A lohk gremo zdej probat 120k btc, dost ste dumpal

merlin2 ::

Trias je izjavil:

A lohk gremo zdej probat 120k btc, dost ste dumpal

Retail na ta nihanja nima popolnoma nobenega vpliva... zero, nada.. Retail je tu, da se ga lupi.
Največje neumnosti so, ko berem forumaše, ki vedo vedno vse.. , pa na koncu sprašujejo ali je čas za nakup ali prodajo. Čustva vas bodo izdala in na koncu boste še večji reveži...

Trias ::

Sm čakal na 110k, da pobere liq.

oracle ::

Temelji so močnejši kot kdajkoli, ampak to še nikoli ni zares diktiralo cene na kratki/srednji rok. Prej obratno.

Dejansko gibanje cene je skoraj copy paste vrha iz prejšnjega cikla. Posebej iz vidika EUR (ki ni tako napihnjen kot USD) smo naredili zelo lep dvojni vrh. Tudi sicer market deluje zelo izčrpan.

Pričakujem zelo dolgo konsolidacijo oziroma komaj opazen medvedji cikel. Vseeno raje vidim, da se motim in vidimo vsaj še 135 k.

FireSnake ::

Dobil sme info, da so firme prej nalagale v BTC, zdaj so pa začele v ETH.
Jesen je tradicionalno slaba za ETH (gre dol).
Tale zadeva pa zna ta trend obrniti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Dobil sme info, da so firme prej nalagale v BTC, zdaj so pa začele v ETH.
Jesen je tradicionalno slaba za ETH (gre dol).
Tale zadeva pa zna ta trend obrniti.

Res je, Tom Lee naj bi postal Saylor Ethereuma.

Za špekulante in tiste, ki jezidjo valove hypea je lahko trenutno Ethereum zanimiv. Sicer 4x verjetno ne bo naredil v tem ciklu ampak nekaj rasti bo.

Na dolgi rok pa mislim, da ne bo preveč uspešen.

Google prihaja s svojim L1 blockchainom. Tole za kripto ni dobro. Toliko manj za VC chaine kot so Solana, BNB, SUI in podobne...
https://x.com/TheOneandOmsy/status/1960...

Kripto ::

Tilio, ti se spoznaš na Cardano. Kaj praviš na to?

Wealth is mindset!
««
1620 / 1621
»»