» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1566 / 1570
»»

Špricer ::

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

NiĨ nisem spil ťe. Kje je laŞ v mojih zapisih, da se norĨujeť? A smo v zelenem? A kripto ni piramida? Ali bogataťi z meme kovanci ne nategujejo? No pojasni.

Kripto trg je trg kot vsak trg. Kateri trg je vedno v zelenem? Ponudba/povpraševanje oblikujeta ceno. Kupuje tisti, ki hoče kupovati... prodaja tisti, ki hoče prodajat.
Kdor kupuje meme coins je očitno bolj nagnjen k večjemu tveganju in gemblanju. Noben nobenega ne sili v kupovanje.

Ti si kupil XRP in XLM? Kje? V svoji fantaziji, ko igraš tu gor nek lik? Kaj sploh počneš na tem forumu?
Z veliko verjetnostjo si ti valvoline, ki se skriva za drugim imenom. To je zelo težko skriti.

Glej 50 EUR v xrp na 3,30. Xlm na 0.48. Res sem v zelenem a ne?

Tako pameten kot si ti naj bi kupil po taki ceni? Ne nakladaj. Nič ti nisi kupil...to so samo tvoje fantazije, fantazije tvojega lika.

Kupljeno. Dokazov pa ne dam, saj se vidi trgovalni račun. No misli si svoje. Kokos bo padel, to so tvoje besede, sem šel nazaj brat poste pred leti. Konec je. To nihanje samo kaže na razočaranost vlagateljev. Ni nobena akumulacija.

Anus bo najbolj bolel tiste, ki mirno spijo. Mi ki spremljamo zadnje dni ponoči pa ne, saj nas nihče ne preseneti od zadaj .

KAJ PA TOLE

Gre za znano finančno prevaro, ki je dobila ime po Charlesu Ponziju, največjemu prevarantu v ameriški zgodovini. V 20. letih prejšnjega stoletja je namreč sprožil verigo pisem, preko katerih je s kuponi za povratno pošto zaslužil milijone. Okrog 17 tisoč ljudi je v njegov fond vložilo več milijonov dolarjev. Ponzi, ki s svojim delom nikoli ni zaslužil niti centa, je s pomočjo prevare v žep pospravil okrog 250 tisoč dolarjev na dan.
Finančna prevara, ki jo je izvedel znani posrednik z Wall Streeta in tudi nekdanji predsednik newyorške elektronske borze Nasdaq Bernard Madoff, je ena od največjih v zgodovini, poroča tiskovna agencija Reuters. Vsak dan se pojavljajo nove in nove žrtve njegovega piramidnega sistema, v katerem je izpuhtelo v zrak okrog 50 milijard dolarjev. Madoff je namreč v svojo tako imenovano Ponzi shemo privlekel številne mednarodne banke, fonde in premožne zasebne vlagatelje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Kripto ::

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

NiĨ nisem spil ťe. Kje je laŞ v mojih zapisih, da se norĨujeť? A smo v zelenem? A kripto ni piramida? Ali bogataťi z meme kovanci ne nategujejo? No pojasni.

Kripto trg je trg kot vsak trg. Kateri trg je vedno v zelenem? Ponudba/povpraševanje oblikujeta ceno. Kupuje tisti, ki hoče kupovati... prodaja tisti, ki hoče prodajat.
Kdor kupuje meme coins je očitno bolj nagnjen k večjemu tveganju in gemblanju. Noben nobenega ne sili v kupovanje.

Ti si kupil XRP in XLM? Kje? V svoji fantaziji, ko igraš tu gor nek lik? Kaj sploh počneš na tem forumu?
Z veliko verjetnostjo si ti valvoline, ki se skriva za drugim imenom. To je zelo težko skriti.

Tako pameten kot si ti naj bi kupil po taki ceni? Ne nakladaj. Nič ti nisi kupil...to so samo tvoje fantazije, fantazije tvojega lika.

Kupljeno. Dokazov pa ne dam, saj se vidi trgovalni račun. No misli si svoje. Kokos bo padel, to so tvoje besede, sem šel nazaj brat poste pred leti. Konec je. To nihanje samo kaže na razočaranost vlagateljev. Ni nobena akumulacija.

Anus bo najbolj bolel tiste, ki mirno spijo. Mi ki spremljamo zadnje dni ponoči pa ne, saj nas nihče ne preseneti od zadaj .

KAJ PA TOLE

Gre za znano finančno prevaro, ki je dobila ime po Charlesu Ponziju, največjemu prevarantu v ameriški zgodovini. V 20. letih prejšnjega stoletja je namreč sprožil verigo pisem, preko katerih je s kuponi za povratno pošto zaslužil milijone. Okrog 17 tisoč ljudi je v njegov fond vložilo več milijonov dolarjev. Ponzi, ki s svojim delom nikoli ni zaslužil niti centa, je s pomočjo prevare v žep pospravil okrog 250 tisoč dolarjev na dan.
Finančna prevara, ki jo je izvedel znani posrednik z Wall Streeta in tudi nekdanji predsednik newyorške elektronske borze Nasdaq Bernard Madoff, je ena od največjih v zgodovini, poroča tiskovna agencija Reuters. Vsak dan se pojavljajo nove in nove žrtve njegovega piramidnega sistema, v katerem je izpuhtelo v zrak okrog 50 milijard dolarjev. Madoff je namreč v svojo tako imenovano Ponzi shemo privlekel številne mednarodne banke, fonde in premožne zasebne vlagatelje.

Sem ti že napisal, da nismo v fazi ko bi kokosov oreh padel. Sem tudi napisal, da ne bo nobeno presenečenje bitcoin korekcije v rang 60-70k USD Nekateri pravijo, da bi lahko šlo proti 50k USD.
Trenutna situacija je taka, da je še vedno visoko tveganje za inflacijo zato je za ameriško ekonomijo velika dilema kaj narediti z obrestno mero. Višja obrestna mera pa ni dobra za bitcoin.
Wealth is mindset!

tilio ::

Normiji hranijo zver:
Still trying to figure out how the price of $MELANIA is under where it was in the first 30 mins of launching when it had less than 30k holders and it now has 300k+ holder

johnnyyy ::

Špricer je izjavil:

Mi ki spremljamo zadnje dni ponoči pa ne, saj nas nihče ne preseneti od zadaj.

Zadnje dni ponoči?! Poglej si grafe - BTC je praktično na ATH, tudi nekateri alti so se pred kratkim prebudili in naredili precej. Dogajanje zadnjih tednov in mesecev ni bilo takšno, da človek ne bi mogel spat.

Aja pa še to, vložil si koliko? 100€?! 10% gor/dol pomeni 10€. Za teh 10€ se ti ne splača sekirat, ker tudi če gre vse skupaj na 10x ti tvoj vložek ne bo prinesel nekega bogastva in mislim da tudi če gre na 0 ne boš ubobožal. In glede na število tvojih komentarjev in vložkov, bi bilo bolje da bi gledal popuste v trgovinah, ker bi imel več od tega.

val46 ::

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

50€??? In tebe naj bi kdo pol jemal kot nekega vseznalca? Nekega "pomembneža" v kripto svetu? Jst na tvojem mestu bi raje bil tiho, ne pa se s takimi nebulozami smešil po forumih. Ker ja, četudi si res kupoval xrp pri 3,30 in xlm na 0,48, si kaj...s temi 50€ kje? Na 45€? Dej, če obljubiš da nikdar več nič ne napišeš na ta forum, ti jaz(pa mislim da še kdo drug), nakažem tistih 5€ k si jih zgubil od nakupa, ostalo pa prodaj, da te ne kap slučajno ob vseh teh "rdečih svečah"! Sam glej da se boš tega res držal potem. Pa še nekaj...kdo ti je kriv, da nisi kupoval xrp pri 0,45$, ali pa vsaj tam okrog 1,5$, ko smo ti določeni razlagali, da je še čas kupovat in si sral po xrp, vseeno pa si se potem "ustrašil", da gre morda res na 10 ali celo 100 dolarjev, pa si ga kupil pri 3,30? Jaz bi na tvojem mestu takoj prodal...pol pa se smilil sam sebi, ko pride res nekoč na 10 ali več dolarjev. No, pa sej pri vložku 50€, tudi če pride na 50, lih za v penzijo ne bo.

anika ::

johnnyyy je izjavil:

In glede na število tvojih komentarjev in vložkov, bi bilo bolje da bi gledal popuste v trgovinah, ker bi imel več od tega.

:))

rkobarov ::

kako stojimo? jaz sem -30% :) od svojega ATH :)
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q

A drugače kdo supply-a USD tu? Vidim ponekod kar dobre donose, npr. 20+% APY. Ali je to premalo?

rkobarov je izjavil:

kako stojimo? jaz sem -30% :) od svojega ATH :)

Jaz sem minus 66% od svojega ATH 2021.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

sreda ::

250 % plus od svojega ATH 2021. (hodlam)

endelin ::

Moj ath je bil maja 2021 mislim da.:'(
Takrat je še tezus prišel na tam okoli 8usd:D
Če bi takrat vse prodal in 2022 kupil btcje :O

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

IgorCardanof ::

tilio je izjavil:

Normiji hranijo zver:
Still trying to figure out how the price of $MELANIA is under where it was in the first 30 mins of launching when it had less than 30k holders and it now has 300k+ holder

hehe. Vsak tak grift pomeni manjso vrednost bitcoina in altov. Več kot jih bo, manjsi bo balon.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

tilio je izjavil:

Normiji hranijo zver:

hehe. Vsak tak grift pomeni manjso vrednost bitcoina in altov. Več kot jih bo, manjsi bo balon.

Ja, ker ti ki launchajo take coine denar črpajo iz kripta ven. Zato pravim, da ljudje delajo neumnost, ko kupujejo meme coine in upajo na 100x. Če bi ta denar šel v projekte, ki razvijajo kripto tech bi na koncu vsaj nekaj ostalo. Pri meme coinih je samo to, da nateguni imajo več vsi ostali pa nič.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

Ja maš prav. Žal je tako da je do hekerjev, scammerjev, grifterjev etc šlo več 10 milijard $. Pumpfun recimo mislim da je ekstractal več kot 400m dolarjev.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

tilio je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

tilio je izjavil:

Normiji hranijo zver:

Ja, ker ti ki launchajo take coine denar črpajo iz kripta ven. Zato pravim, da ljudje delajo neumnost, ko kupujejo meme coine in upajo na 100x. Če bi ta denar šel v projekte, ki razvijajo kripto tech bi na koncu vsaj nekaj ostalo. Pri meme coinih je samo to, da nateguni imajo več vsi ostali pa nič.

Nekateri vstopajo v meme coine ipd. in so nategnjeni. Tisti, ki pa nočejo biti nategnjeni in vseeno vstopajo upajo, da jim bo uspelo pravočasno izstopiti iz meme coins.

Trg se ves čas sam prečiščuje...resni projekti se bodo še bolj razjasnili. Regulacija bo pa v roku 2-3 let samo še dodatno pospešeno počistila to kar je za na smetišče.
Wealth is mindset!

Mikiiiii ::

Pozdravljeni,

mnenja glede onyxcoina? V zadnjem obdobju je zelo lepo napumpal, mi ni žal da sem ga kupil pred dvema tednoma :D

Špricer, kako pa ti je uspelo pri xrp-ju narediti minus? Sam sem približno 150 % v plusu in ga še nekaj časa nebom prodajal..

tomaz- ::

Kripto je izjavil:

tomaz- je izjavil:

ja super, in ameri bojo sami sebi in od sebe kupovali in trgovali z xrp. Ostali pa BTC. velik bojo imel od tega, ja

Seveda "ameri bojo sami sebi in od sebe kupovali in trgovali z xrp". To si kar tako pogruntal ali ti je pri tem kdo pomagal?:))
Tebi očitno tudi ni še jasno kaj je XRP in njegova uporabnost globalno. Po vseh teh letih... toliko je napisanega, obrazloženega...neverjetno.

Že od leta 2017 me je tu gor nekaj "strokovnjakov" poskušalo zavajati kako bo XRP šel na 0, da je security, da je mrtev itd. Verjetno bi to počeli tudi, če bi bila njegova vrednost 1000 USD. Skratka same neumnosti in namerna zavajanja, FUD.

Mi ne rabi bit jasno, kaj je XRP, mi je BTC dosedaj naredil vrhunski dobiček - glede "strokovnjakov" v tej temi pa ne bi....

Meni je pa jasno kaj je xrp in xlm...ustavite se s šilanjem. Kje pa je napisano da nismo na vrhu? Fuck res...če bi bili blizu Bukla bi drugače shillai na tiktoku

merlin2 ::

BTC kot strateška ameriška rezerva?

Teško bi rekel ...
https://modernconsensus.com/politics/u-...

merlin2 je izjavil:

BTC kot strateška ameriška rezerva?

Teško bi rekel ...
https://modernconsensus.com/politics/u-...

Zakaj si dal ta link? Si želiš, da se bitcoin maxijem utrga?
Wealth is mindset!

ViperR ::

Brezvezen fud. To je novica za opranoglavce

Maksiji se prepucavate kater blockchain je "the one" a ne vidite, da ima vsak blockchain svoje prednosti in slabosti in v praksi bo več blockchainov. Fokusirajte se na fundamentals: Tech, uporabnost, interoperabilnost & decentralizacija. Sovražnik so: VC chaini in extractorji vrednosti iz blockchain space-a.

Elon Musk sklical nekatere public blockchaine, da mu predstavijo svoje rešitve. Razmišlja, da jih bo uporabil v svojem novem ministrstvu.

BTC to ziher ne bo. Future je multichain.

kriptobog ::

tilio je izjavil:

Elon Musk sklical nekatere public blockchaine, da mu predstavijo svoje rešitve. Razmišlja, da jih bo uporabil v svojem novem ministrstvu.

Ne samo v ministrstvu. Tudi za svoj nov financni/placilni sistem. Saj vemo, da ze dolgo casa nacrtuje x payment/pay whatever. Zdaj smo zelo blizu.

Balon se lepo napihuje....ko bo počil bo nova finančna kriza boiz.

tilio je izjavil:

On je manipulant.

Zgodovina sprememb…

Še 48 ur je ostalo, potem bo bitcoin eksplodiral...tako pravijo na youtubu...
Wealth is mindset!

immortan ::

ja explodiral na 0 :)

Kripto je izjavil:

Še 48 ur je ostalo, potem bo bitcoin eksplodiral...tako pravijo na youtubu...

Komu verjeti? Res vprašam. Ali lahko v nedogled raste? Kako da nihče ne pobere dobička? Ali ne bo streznitev? A ni to nenormalno da vse raste...hkrati pa na Kitajskem ne plačujejo delavcem že eno leto. Delajo z obljubami da nekoč plača bo.

immortan je izjavil:

ja explodiral na 0 :)

Bravo.

China insider YouTube.

To je enako kot so tulili da bo šel BTC še nižje kot 15000 in se je odbil. Tako sedaj ko vsi kričijo da bo šel gor pade dol. Zakaj samo pozitivne novice?

Z BTC si nihče ne more pomagati, ker je neuporaben za realno ekonomijo. Tudi zlato prodajo za dolarje da kupijo kaj. Tako bodo Black rock in myctostrategy prodal zaloge da bo pretopil v dolarje, ko bodo v velikih plusih.

Zgodovina sprememb…

koliso29 ::

Namesto 8k plusa (xcn), sem celo v rdečem (xlm). Slaba odločitev je bila tole...

Lonsarg ::

tilio je izjavil:

Prihodnost je da bo chain in kovanec postala dokaj decouplana zadeva. Skratka BTC bo ostal kot kovanec, ampak prej ko slej bo zarad arhaičnega neučinkovitega PoW blockchaina migriran na druge chaine. Pa ne samo migracija transakcij (to je že sedaj), ampak tudi core vrednost BTCja bo prej ko slej na nekem drugem blockchainu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Lonsarg je izjavil:

tilio je izjavil:

Prihodnost je da bo chain in kovanec postala dokaj decouplana zadeva. Skratka BTC bo ostal kot kovanec, ampak prej ko slej bo zarad arhaičnega neučinkovitega PoW blockchaina migriran na druge chaine. Pa ne samo migracija transakcij (to je že sedaj), ampak tudi core vrednost BTCja bo prej ko slej na nekem drugem blockchainu.

Se popolnoma strinjam. Blackrock in pajdaši že pumpajo ceno in na neki točki lahko rečejo, da hočejo fork na PoS oz prenos žetona na PoS. Furali bodo narativo v javnosti, da drugače ne gre, ker je PoW preveč potraten in slab za okolje. Ta vrednost, ki se je nabrala v BTC-ju, ko je zrastel od 15k do 100k, kjer smo zdaj je verjetno večinoma od firm in ne od malih igralcev. Ko bo Blackrock predvidel, da je čas za hardfork, bodo ti igralci sledili kapitalu in ne cypherpunk sceni. Torej novemu BTC-ju in ne trenutnemu. Trenutni bo lahko spet vreden $1000. Edina protiutež bi lahko bile firme in vlade po svetu s svojim kapitalom ampak vemo, da je ameriško gospodarstvo najmočnejše in Blackrock je vsepovsod.

Ni nujno, da se bo točno tako odvilo ampak dajmo si priznat, da je to možen scenarij. Ne znam ocenit kako verjeten in v kolikšnem času se lahko odvije ampak je možen. Kar rabijo je samo še več velikih igralcev, da se pridružijo, da bo retail v manjšini in potem se lahko fork zgodi.

koliso29 je izjavil:

Namesto 8k plusa (xcn), sem celo v rdečem (xlm). Slaba odločitev je bila tole...

Sem že večkrat pisal tu gor, kupovati kar je zraslo cca 300-700% ali več v zadnjem letu oz. v kratkem času pomeni kupovati v coni zelo zelo visokega tveganja. Izkušeni in disciplinirani trejderji zelo redko kdaj kupujejo v takih situacijah. Seveda, lahko gre še gor...lahko pa tudi ne. Konkretne korekcije sploh še nismo videli. Kaj to pomeni? Kaj je večja verjetnost?

Ampak na YouTubu skoraj vsi non stop objavljajo, da bo vsak kripto trg eksplodiral...pa vsi so all in.
Wealth is mindset!

Bizkit45 ::

Veliko jih je sicer padlo na samo x2 od atl. Kar bi pomenilo, da so spet dober nakup. Ampak se bojim da gredo lahko se nize od atl, ko zacne krvaveti (ze videno 2019).

Lonsarg ::

tilio je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

Se popolnoma strinjam. Blackrock in pajdaši že pumpajo ceno in na neki točki lahko rečejo, da hočejo fork na PoS oz prenos žetona na PoS. Furali bodo narativo v javnosti, da drugače ne gre, ker je PoW preveč potraten in slab za okolje. Ta vrednost, ki se je nabrala v BTC-ju, ko je zrastel od 15k do 100k, kjer smo zdaj je verjetno večinoma od firm in ne od malih igralcev. Ko bo Blackrock predvidel, da je čas za hardfork, bodo ti igralci sledili kapitalu in ne cypherpunk sceni. Torej novemu BTC-ju in ne trenutnemu. Trenutni bo lahko spet vreden $1000. Edina protiutež bi lahko bile firme in vlade po svetu s svojim kapitalom ampak vemo, da je ameriško gospodarstvo najmočnejše in Blackrock je vsepovsod.

Ni nujno, da se bo točno tako odvilo ampak dajmo si priznat, da je to možen scenarij. Ne znam ocenit kako verjeten in v kolikšnem času se lahko odvije ampak je možen. Kar rabijo je samo še več velikih igralcev, da se pridružijo, da bo retail v manjšini in potem se lahko fork zgodi.
Manj nevarna pot in lažje za izvest kot hardfork je, da se BTCje ena po ena migrira na drug blockchain. Pač jih "burnaš" na originalnem in premakneš na novega. Že da se 5% lastnikov za to odloči bi to dalo zadevi "zagon" da bi se sledilo.

Glede na multichain prihodnost lahko celo da se bo jih migriralo na več različnih blockchainov, čerpav s stališča stabilnosti bolje da samo na enega. Pa nobene potrebe ni da se nov blockchain naredi, sam nekega obstoječega z smart contract se mora izbrat za izvedbo migracije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Lonsarg je izjavil:

Manj nevarna pot in lažje za izvest kot hardfork je, da se BTCje ena po ena migrira na drug blockchain. Pač jih "burnaš" na originalnem in premakneš na novega. Že da se 5% lastnikov za to odloči bi to dalo zadevi "zagon" da bi se sledilo.

Glede na multichain prihodnost lahko celo da se bo jih migriralo na več različnih blockchainov, čerpav s stališča stabilnosti bolje da samo na enega. Pa nobene potrebe ni da se nov blockchain naredi, sam nekega obstoječega z smart contract se mora izbrat za izvedbo migracije.

Se strinjam. Če se kakšne figure kot je Saylor in Blackrock lotijo kampanije....Lahko zadeva hitro dobi zagon. Oboji so že vzeli svoje besede nazaj v preteklosti in če so bulli in supporterji danes ni izključeno, da ne bo veter pihal drugače "že jutri".

Če je to res je to shift v miselnosti exchangeov. Obetajo se zanimive stvari...
There's also rumour Binance wants to stop Solana from adding failed transactions to their volume count.

Zgodovina sprememb…

dope1337 ::

We need to rethink our listing process at
@coinbase
given there are ~1m tokens a week being created now, and growing. High quality problem to have, but evaluating each one by one is no longer feasible. And regulators need to understand that applying for approval for each one is totally infeasible at this point as well (they can't do 1m a week). It needs to move from a an allow list to a block list, and utilize customer reviews/automated scans of onchain data etc to help customers sift through.

That and we'll continue integrating native DEX support more deeply. Customers shouldn't need to know or care whether the trade is happening on a DEX or CEX.

-Brian Armstrong per X

Pripravite se, da bodo CEXI samo še frontendi za intent-based cex/dex swape. Še vedno preko adapterjev najbrž furani order-booki, likvidnost pa preseljena na verigo blokov. Me zanima kaj bodo na to rekli regulatorji, predvsem v EU, saj je outsourcanje likvidnosti hoja po robu. Za razliko od tradicionalnih market makerjev, ne garantirajo praktično nič druga, kot legitimnost svoje kode.

Če jim rata, so ve33 (Aero) in razni intent-based clearing house layerji (Symmio) najbrž nova meta. Res bi bil že čas, da se malo oddahnemo od vse te norije in se vrnemo v ustvarjanje fuggazi denarja preko DeFi
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

Ripple CTO On Missing Genesis Block
Schwartz took to the social media platform X (formerly Twitter) to address the issues behind the XRP ledger's missing genesis block. He revealed his insights in response to questions from a community member about the XRP ledger's atypical beginning at block 32,569.

The community member, known as MetaMan, expressed doubt and underscored how crucial transparency is to holders of XRP, and he requested that the Ripple CTO confirm if there is "any other blockchain that lost its genesis block."

The uniqueness of the genesis block has been questioned before now. Several critics suggested that the firm had ulterior reasons behind the missing ledgers, which Schwartz earlier refuted.

In response to MetaMan's question, the CTO of the payment firm drew a comparison to the uncertainty of Ethereum's (ETH) genesis block. Schwartz pointed out that Ethereum does not publicly record transactions that occurred before its official launch.

https://cryptorank.io/news/feed/c2033-r...

However, another XRP community member disagreed with the Ripple CTO after going through the hash details shared by Schwartz. The member recognized transactions demonstrating the transfer of 40,000 ETH during the Ethereum genesis block.

Thus, Schwartz highlighted that the member was right but noted that there was no source. Additionally, he noted there is a transaction that will explain where the 40,000 ETH came from, "but it was not part of the public blockchain."

SLEPARJI!!

Zgodovina sprememb…

ViperR ::

dope1337 je izjavil:

We need to rethink our listing process at
@coinbase
given there are ~1m tokens a week being created now, and growing. High quality problem to have, but evaluating each one by one is no longer feasible. And regulators need to understand that applying for approval for each one is totally infeasible at this point as well (they can't do 1m a week). It needs to move from a an allow list to a block list, and utilize customer reviews/automated scans of onchain data etc to help customers sift through.

That and we'll continue integrating native DEX support more deeply. Customers shouldn't need to know or care whether the trade is happening on a DEX or CEX.

-Brian Armstrong per X

Pripravite se, da bodo CEXI samo še frontendi za intent-based cex/dex swape. Še vedno preko adapterjev najbrž furani order-booki, likvidnost pa preseljena na verigo blokov. Me zanima kaj bodo na to rekli regulatorji, predvsem v EU, saj je outsourcanje likvidnosti hoja po robu. Za razliko od tradicionalnih market makerjev, ne garantirajo praktično nič druga, kot legitimnost svoje kode.

Če jim rata, so ve33 (Aero) in razni intent-based clearing house layerji (Symmio) najbrž nova meta. Res bi bil že čas, da se malo oddahnemo od vse te norije in se vrnemo v ustvarjanje fuggazi denarja preko DeFi

Kako boš zagotavljal hitrost, ki jo imajo cexi? Na cexu brez problema trejdaš v nanosekindah. A je to možno na dexih? Se mi zdi da so te rešitve še najmanj leta oddaljene do neke realne rešitve, ki bi bla zanimiva.

Lepo pada. Foruma ki boiz pa v jok. Sem vas opozoril. Tudi če sem v minus mi 50 EUR ne pomeni bič. Pač hazardiranje...za razliko od drugih ki vlagajo velike pare...še žal vam bo.

Gregor P ::

Pa ne vsi naenkrat prodajat no :P

Čas za shopping :D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Technics ::

Neon87 ::

Grde izgube od nakupa XLM dalje :( Naj že pride ta 30.1..

dope1337 je izjavil:

Cool, če gre vse bolj na DEX. Po drugi strani pa ne razumem kaj se cmeri saj klasične borze imajo tudi ogromno finančnih instrumentov listanih in živijo. Pa naj meme coine skensla pa malo več naj lista "wanna be resne" projekte.

dope1337 je izjavil:

Kako boš zagotavljal hitrost, ki jo imajo cexi? Na cexu brez problema trejdaš v nanosekindah. A je to možno na dexih? Se mi zdi da so te rešitve še najmanj leta oddaljene do neke realne rešitve, ki bi bla zanimiva.

Ne bi rekel, da bo treba čakat leta. Vidim, da se pojavljajo non custodial high frequency trading rešitve. Za eno vem, da je že na testnetu. Sicer pa treba je več dexov odpret pa bo. Thorchain recimo spodbuja, da bi se forkal na več chainov.

nejc_nejc ::

Ruleta ima vsaj matematicno ozadje, tole sranje je še večji gembl.
Cisto razumem zadevo, gorečih zagovornikov, ki "utemeljeno" razlagajo, pa ne.

Upam, da ne zamudite v službe. Danes padajo rdeči dildoti z neba. Nekateri imajo tudi rdeče spodnjice. Spet drugi pa krvave roke, saj lovijo padajoče nože. Čas za nakup NI! Še dolgo ne...

Zgodovina sprememb…

Why ALTSEASON is delayed ?

In 2013-2014 - 500 tokens

In 2017-2018 - 3,000 tokens

In 2021 - 300k- 3M tokens

Today in 2025 - 36.4 million Tokens
and expected to reach 100 million.

Market is Diluted AF, Exchanges only
listing memes to grab volume and
grow their user base. Retail buys
these memes and down 80% in a
week and then quit.

When everyone can launch a token
with a click of a button what do you
Expect ? and when Big exchanges
prioritize listing of these memes rather
than Good projects, only people who
make money is

Token dev
Insiders
Exchanges

Only 1% of the buyers actually make
money in these, you see the data on
Chain to confirm.

Kaj pravim že ves čas? Utility, utility, utility.

kronos_10_ ::

Neon87 je izjavil:

Vse pada. Sam dokupil XLM. Bo kar bo.
Baje neka novica s Kitajske gkede LLM povzročila padec.

kronos_10_ je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Vse pada. Sam dokupil XLM. Bo kar bo.
Baje neka novica s Kitajske gkede LLM povzročila padec.

Ne kupuj. Obdrži denar. Še malo in bo drobiž. Panic sell se je komaj začel. Ob 13 uri vstanejo američani.

Gregor P ::

Ah daj prosim te, ne paničari spet. Edino vprašanje sedaj je, do kdaj čakati za čim bolj ugoden nakup. Nekje aprila boš imel spet ATH in bol se boš pa spet cmeral tuki in utapljal v špricerju:))
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Bizkit45 ::

Sej MC se še kr drzi. Problem bo ce pade pod 3T, takrat bo panic sell. Prej je pa samo korekcija, al kako se ze rece? :)

nejc_nejc ::

Gregor P je izjavil:

Ah daj prosim te, ne paničari spet. Edino vprašanje sedaj je, do kdaj čakati za čim bolj ugoden nakup. Nekje aprila boš imel spet ATH in bol se boš pa spet cmeral tuki in utapljal v špricerju:))

In to bazira na kriptolastni inflaciji podatkov. In nič več.
««
1566 / 1570
»»