» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1565 / 1570
»»

Kaspaking ::

Kaspa is the future.

wajdouc ::

Neon87 je izjavil:

Meni tudi ni prijetno ko takole pada, ravno po nakupu.. kdaj bi naj prišla dobra novica za XLM?

30. januar

Vanquish ::

Dolocene novice ze prihajajo ven - sam ne vem ce je to vezano na xlm? :D

IgorCardanof ::

Dejmo napumpat še enkrat mal gor, pa prodat tole.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Neon87 ::

wajdouc je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Meni tudi ni prijetno ko takole pada, ravno po nakupu.. kdaj bi naj prišla dobra novica za XLM?

30. januar

Kaj pa bi naj to bilo? 🙂

Kripto ::

Pripravite se. Prihaja masovna pumpa kot je še nismo videli...tako pravijo skoraj vsi na YouTubu.
Wealth is mindset!

Špricer ::

Neon87 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

ferko2 je izjavil:

Jaz sem že 4% dol odkar sem xlm kupu. Tik pred začetkom beara in daljše kripto zime ... Fak.
A kdo čaka trumpcoin drugo pumpo? Zdaj je $35, ena pumpa še bo, to niti ni vprašanje -- samo kdaj? Itak je pa kovanec fcked ker ga ima team tolk da te srat prime in samo dumpajo kadar lahko.

Kaj pa pricakujes? Da kupis in gre naravnost x10 gor? :))

Lepo vas prosim. Nategnil vas je. Naravnost v usta. Obrišite si solze.

Kripto je izjavil:

Pripravite se. Prihaja masovna pumpa kot je še nismo videli...tako pravijo skoraj vsi na YouTubu.

Debil utihni že. In sto tvoj altergov. Ko pada ste najbolj glasni da je to zadnja priložnost. Tako kot Trump coin in Melania. A iščeš exit liquidity bedake kot Saylorman?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Špricer je izjavil:

Neon87 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

ferko2 je izjavil:

Jaz sem že 4% dol odkar sem xlm kupu. Tik pred začetkom beara in daljše kripto zime ... Fak.
A kdo čaka trumpcoin drugo pumpo? Zdaj je $35, ena pumpa še bo, to niti ni vprašanje -- samo kdaj? Itak je pa kovanec fcked ker ga ima team tolk da te srat prime in samo dumpajo kadar lahko.

Kripto je izjavil:

Debil utihni že. In sto tvoj altergov. Ko pada ste najbolj glasni da je to zadnja priložnost. Tako kot Trump coin in Melania. A iščeš exit liquidity bedake kot Saylorman?

Debilna šupčina pojdi raje spat, da se ne boš preveč vžigal :|:)):))
Wealth is mindset!

polozweii ::

Po mojem mnenju bo First najprej napumpal ameriko da bo dovolj financ za ograjo in ostalo. Vsi ostali so na drugem mestu.

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

Neon87 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

ferko2 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Debilna šupčina pojdi raje spat, da se ne boš preveč vžigal :|:)):))

Izraz pametnjakoviča. Bog in Batina in Rossi. Duet prizadetih

ViperR ::

IgorCardanof ::

Zelo slabo tole. Take novice in nobene pumpe. Imo smo zaključli ta cikel realno.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Zelo slabo tole. Take novice in nobene pumpe. Imo smo zaključli ta cikel realno.

Žalostno je, da določeni verniki še kar vztrajajo. Je pa kot ponavadi xrp naredil veliko bagholderjev. Ada manj, ampak je. Vedno znova nove in nove žalostne zgodbe hodlerjev po Twitterju in Instagramu.

kronos_10_ ::

Kot kaže so ZDA potrdile, da bodo v rezerve bile vključene tudi kriptovalute. Poleg BTC morda še kakšna. Glede na to, da se na veliko oglašuje kovance made in USA
predvidevam, da še kakšen med njimi.
Dva imam trenutno XLM po zaslugi kriptobog, Hbar imam pa že od 2021.
Tako, da upam na oba :)

koliso29 ::

Včeraj razmišljal ali za par k kupiti XLM ali XCN. Seveda sem se odločil za XLM :D
Upam da bo pumpa tudi za XLM..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: koliso29 ()

LeQuack ::

To je že vse všteto v ceno, ko jo od volitev večino teh coinov šlo za par 100% gor.
Quack !

doktorproof ::

Kaj zdaj te binance serjejo z neko prepoznavo obraza? Kje se to izklopi?

Stellar kupil po nasvetu boga na 0,45, sem v minus. Še dobro da sem zatonil 50 EUR. Hvala res strokovnjak.

Občasno sem ti že hotel verjeti. Vendar si me razočaral. Konec januarja je tu. Xlm pa lepo leže v rdeče.

doktorproof je izjavil:

Od vedno. Qyc

kronos_10_ je izjavil:

Kot kaže so ZDA potrdile, da bodo v rezerve bile vključene tudi kriptovalute. Poleg BTC morda še kakšna. Glede na to, da se na veliko oglašuje kovance made in USA

Super. Boš kmalu pokril izgube :))
Bolje pozitivna ničla kot rdeč dildo. Manj boli.

Zgodovina sprememb…

Medtem ko ti jočeš sm js naredu 1k na največjih shitcoinih

tilio ::

doktorproof je izjavil:

O, mogoče bodo pa ljudje počasi začeli cenit besedo "permissionless" in "decentralized". Mogoče je še kak CBDC treba uvest prej.

ViperR je izjavil:

Medtem ko ti jočeš sm js naredu 1k na največjih shitcoinih

Daj screenshote še od tistih, kjer si v minusu LOL

Drugače pa čestitke za plus.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

doktorproof ::

Do včeraj sem imel samo mail, geslo in 2FA. Zdaj mi pa težijo še s tem, kar mi je šaka u oko. Za kripto uporabljam izključno računalnik, ki nima kamere. Zato sem moral naložiti jebeno aplikacijo na telefon in se zajebavat, da je prišlo to do računalnika.... Sem doživel popizditis, čist. Če je to sedaj res neizbežno bom zamenjal menjalnico. Katera je v redu?

3man ::

kronos_10_ je izjavil:

Controlled by USA, torej samo tiste šitkojne, ki jih upravljajo frendi, gud gajsi.
So pa ravno dovolj brihtni, da vidijo, da se BTCju ne morejo izognit. Tako, kot je to sprevidel kolega iz Moskve.

3man je izjavil:

kronos_10_ je izjavil:

Controlled by USA, torej samo tiste šitkojne, ki jih upravljajo frendi, gud gajsi.
So pa ravno dovolj brihtni, da vidijo, da se BTCju ne morejo izognit. Tako, kot je to sprevidel kolega iz Moskve.

Ni BTC edini decentraliziran. Govori se, da bi lahko bili vključeni tudi XRP, SOL, HBAR in ADA. In za ADA lahko trdim, da je bolj decentralizirana od BTC-ja.

Tako da ni čisto jasno kaj sploh mislijo z "Made in USA", ker za BTC ne vemo kdo ga je naredil, mina se pa po celem svetu. Pri ADA je ustanovitelj Američan, razviljali so ga ljudje iz Evrope in Amerike pretežno, ampak niti Američan si ne lasti si protokola in nima nadzora nad njim.

Mato989 ::

Verjetno bo to mišljeno bolj če ima Kovanec razvoj/sedež pisarn v USA... torej da ga lahko tričrkovne agencije enostavno obiščejo in kaznujejo ter blackmailaljo da ukrade kovance deliktom ki niso poslušni.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

hamez66 ::

doktorproof je izjavil:

Saj tudi druge borze morijo s tem. Ja, treba aplikacijo naložit in se preko aplikacije verificirat.

Mato989 je izjavil:

Verjetno bo to mišljeno bolj če ima Kovanec razvoj/sedež pisarn v USA... torej da ga lahko tričrkovne agencije enostavno obiščejo in kaznujejo ter blackmailaljo da ukrade kovance deliktom ki niso poslušni.

Mislim, da VCji lobirajo v Washingtonu. Če bi dali pogoj, da so samo decentralizirani projekti lahko del paketa potem SOL in XRP ziher ne bi bila med njimi. Tako pa so jim odprli vrata. Za ADA lahko obiščejo človeka, ki razvija protokol ampak s tem ne dobijo kontrole nad omrežjem. Lahko samo kupijo ADA kot vsi ostali na prostem trgu.

Mimogrede. Tisti, ki ste za memecoine. Na Cardano je največji meme coin Snek. Snek je ~500M coin, ki ge zrastel praktično samo na DEXih pa je vseeno dosegel tako kapitalizacijo. Kraken ga bo zdaj listal kar je precedens za listanje ostalih Cardano projektov. Cardano ima prednost pred ETH-jem kar se tokenov tiče, ker ko listaš enega imaš infrastrukturo postavljeno za listanje vseh, ker ni nobenih smart contractov in razlik med coini. Vsi se obnašajo enako na chainu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tilio ()

amacar ::

ERC20 tokeni so tudi vsi po standardu (lahko ga extendajo), tako da ni ovire za listanje.

mAXTER ::

Medtem pa našega kripto "strokovnjaka" Bohinca na YT nadlegujejo med komentarji, ker je večina kovancev, ki jim jih je "zoptimiziral" proti plačilu seveda, sedaj na 75% do 98% pušione :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mAXTER ()

amacar je izjavil:

ERC20 tokeni so tudi vsi po standardu (lahko ga extendajo), tako da ni ovire za listanje.

Ja, deloma je res. ERC-20 je interface ali vmesnik, ki zagotavlja, da vsak token ima stvari definirane kot jih določa vmesnik. Tako kot npr ima avtomat za kavo gumb za vklop izklop, pa za točenje 1 porcije ali 2 porcije kave. V ozadju pa ima vsak proizvajalec svoj način implementacije. Lahko ob pritisku na on-off doda še utrip lučk ali zvok, ob točenju 1 porcije spusti več vode skozi itd... To prinaša možnost zlorab, ker lahko zlonamerni ljudje dodajo v smart contracte še kaj drugega.

Pri Cardanu pa tokeni nimajo smart contractov in ni nobene implementacije kode kar pomeni 0 tveganja ob izdaji žetona. Lahko je meme coin, lahko scam projekt ampak token veš da je ziher. In zato vsi ti tokeni delujejo na enak način - ne rabiš preverjat smart contractov.

flyko ::

Neon87 je izjavil:

wajdouc je izjavil:

Neon87 je izjavil:

30. januar

Kaj pa bi naj to bilo? 🙂

Tudi jaz bi se priporočal za podrobnosti, malo gledam na google trends, je malenkost več "buzza" okoli XLM-ja, sam sem pogledal malo po x-u in našel nič oprijemljivega

mAXTER je izjavil:

Medtem pa našega kripto "strokovnjaka" Bohinca na YT nadlegujejo med komentarji, ker je večina kovancev, ki jim jih je "zoptimiziral" proti plačilu seveda, sedaj na 75% do 98% pušione :))

Bohinc pravi: "VSE GRE PO PLANU"
Wealth is mindset!

sumi666 ::

kronos_10_ je izjavil:

Tudi Link je usa made ...

kriptobog ::

V BTCju ne bo veliko rezerv. Ker jih morajo kupit, Da lahko recejo kolicini btcjev rezerva jih morajo imeti kar precej, kar pomeni da bi se jim to poznalo tudi na dolgu. To pa Trump ne zeli. Zdaj pa raziscite kaj lahko dobi for free in da je made in usa.

globoko grlo ::

HBAR? jih mam ene par K, a bo dost za penzijo?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

johnnyyy ::

kriptobog je izjavil:

V BTCju ne bo veliko rezerv. Ker jih morajo kupit, Da lahko recejo kolicini btcjev rezerva jih morajo imeti kar precej, kar pomeni da bi se jim to poznalo tudi na dolgu. To pa Trump ne zeli. Zdaj pa raziscite kaj lahko dobi for free in da je made in usa.

No jaz sem se oborožil z $20k XLM, pa da vidimo.

Tody ::

$RUNE pa na razprodaji ? :D

https://x.com/jackmallers/status/188291...

A se lahko kaj drugega sploh pričakuje od braindamaged folka, ki podpira XRP?

ViperR je izjavil:

https://x.com/jackmallers/status/188291...

A se lahko kaj drugega sploh pričakuje od braindamaged folka, ki podpira XRP?

Še en bitcoin maxi spet nori, ker misli da samo njegove vreče z bitcoini morajo biti v ameriških blagovnih rezervah :)):)):))
Vsem je jasno, da je XRP made in USA, Ripple je ameriška firma... XRP se pospešeno implementira in počasi vsem postaja jasno kaj to pomeni čez 5-10 let globalno in strateško. Donie je lepo povedal America first, american companies first...

.
Wealth is mindset!

tomaz- ::

ja super, in ameri bojo sami sebi in od sebe kupovali in trgovali z xrp. Ostali pa BTC. velik bojo imel od tega, ja

Še malo pa bom skoraj 4 procente v minus z xrp in xlm. Res sem zadovoljen, ker sta zelo uporabna in bosta v USA rezervah. Pravljice za naivne. Tako kot obljube da bo Trump podpisal veleopevani dokument o kripto. Lačne vas je peljal čez kmetijo, vi pa kot ovce sledite neumnim redneck obljubam.

Pred dvema desetletjema, ko še nismo imeli tajkunov, so državljane in državo skubli prebrisani organizatorji goljufivih iger na srečo. Ena teh iger je bil razvpiti piramidni sistem Catch the Cash, ki je zavrtel več kot sto tisoč Slovencev.

https://old.slovenskenovice.si/crni-sce...

Po nekaj mesecih obračanja velikih vsot denarja - več kot sto milijonov nekdanjih nemških mark - se je sistem, ki so ga reklamirali z geslom Sistem, ki veliko daje in nič ne vzame, sesul. Verižno bogatenje posameznikov, ki so izdatno izkoristili na desettisoče naivnežev, se je ustavilo.

Zgodovina sprememb…

TAK JE REALEN OPIS PO FEBRUARJU ZA FORUMAŠE. Le da si v tem primeru ustanovitelj ne bo sodil sam...

Špricer je izjavil:

Še malo pa bom skoraj 4 procente v minus z xrp in xlm. Res sem zadovoljen, ker sta zelo uporabna in bosta v USA rezervah. Pravljice za naivne. Tako kot obljube da bo Trump podpisal veleopevani dokument o kripto. Lačne vas je peljal čez kmetijo, vi pa kot ovce sledite neumnim redneck obljubam.

Pred dvema desetletjema, ko še nismo imeli tajkunov, so državljane in državo skubli prebrisani organizatorji goljufivih iger na srečo. Ena teh iger je bil razvpiti piramidni sistem Catch the Cash, ki je zavrtel več kot sto tisoč Slovencev.

https://old.slovenskenovice.si/crni-sce...

Po nekaj mesecih obračanja velikih vsot denarja - več kot sto milijonov nekdanjih nemških mark - se je sistem, ki so ga reklamirali z geslom Sistem, ki veliko daje in nič ne vzame, sesul. Verižno bogatenje posameznikov, ki so izdatno izkoristili na desettisoče naivnežev, se je ustavilo.

Spet ti dogaja v glavi ringlspiel... Ura še ni niti pol devetih. Kaj si pil? :|:)):))
Wealth is mindset!

Nič nisem spil še. Kje je laž v mojih zapisih, da se norčuješ? A smo v zelenem? A kripto ni piramida? Ali bogataši z meme kovanci ne nategujejo? No pojasni.

Zgodovina sprememb…

Vanquish ::

Pa dobro, sej ti je jasno, da grejo valute, delnice, fx gor in dol?
Ce pa ti najdes kak nacin, da se vsak dan naredi 1% plusa pa mi javi, zrihtam denarja kolko hoces za investirat

Špricer je izjavil:

NiĨ nisem spil ťe. Kje je laŞ v mojih zapisih, da se norĨujeť? A smo v zelenem? A kripto ni piramida? Ali bogataťi z meme kovanci ne nategujejo? No pojasni.

Kripto trg je trg kot vsak trg. Kateri trg je vedno v zelenem? Ponudba/povpraševanje oblikujeta ceno. Kupuje tisti, ki hoče kupovati... prodaja tisti, ki hoče prodajat.
Kdor kupuje meme coins je očitno bolj nagnjen k večjemu tveganju in gemblanju. Noben nobenega ne sili v kupovanje.

Ti si kupil XRP in XLM? Kje? V svoji fantaziji, ko igraš tu gor nek lik? Kaj sploh počneš na tem forumu?
Z veliko verjetnostjo si ti valvoline, ki se skriva za drugim imenom. To je zelo težko skriti.
Wealth is mindset!

tomaz- je izjavil:

ja super, in ameri bojo sami sebi in od sebe kupovali in trgovali z xrp. Ostali pa BTC. velik bojo imel od tega, ja

Seveda "ameri bojo sami sebi in od sebe kupovali in trgovali z xrp". To si kar tako pogruntal ali ti je pri tem kdo pomagal?:))
Tebi očitno tudi ni še jasno kaj je XRP in njegova uporabnost globalno. Po vseh teh letih... toliko je napisanega, obrazloženega...neverjetno.

Že od leta 2017 me je tu gor nekaj "strokovnjakov" poskušalo zavajati kako bo XRP šel na 0, da je security, da je mrtev itd. Verjetno bi to počeli tudi, če bi bila njegova vrednost 1000 USD. Skratka same neumnosti in namerna zavajanja, FUD.
Wealth is mindset!

Tody je izjavil:

$RUNE pa na razprodaji ? :D

Ja, žalostno. Sem imel precej upanja za Thorchain. Zdaj sem pa prodal vse po 4 letih. Protokol uspešen (se uporablja) ampak so zajebali z drugimi funkcionalnostmi. It's over.

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

NiĨ nisem spil ťe. Kje je laŞ v mojih zapisih, da se norĨujeť? A smo v zelenem? A kripto ni piramida? Ali bogataťi z meme kovanci ne nategujejo? No pojasni.

Kripto trg je trg kot vsak trg. Kateri trg je vedno v zelenem? Ponudba/povpraševanje oblikujeta ceno. Kupuje tisti, ki hoče kupovati... prodaja tisti, ki hoče prodajat.
Kdor kupuje meme coins je očitno bolj nagnjen k večjemu tveganju in gemblanju. Noben nobenega ne sili v kupovanje.

Ti si kupil XRP in XLM? Kje? V svoji fantaziji, ko igraš tu gor nek lik? Kaj sploh počneš na tem forumu?
Z veliko verjetnostjo si ti valvoline, ki se skriva za drugim imenom. To je zelo težko skriti.

Glej 50 EUR v xrp na 3,30. Xlm na 0.48. Res sem v zelenem a ne?

merlin2 ::

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

Jokica. Verjameš jadralcu, da je treba kupovat ko raste? :|
Ti kar.
Pa tolk sem te opozarjal da ISO20022 kovanci niso zate! Prodaj čimprej! Nevem zakaj ne poslušaš.
Bog se te usmili:P

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

Tako pameten kot si ti naj bi kupil po taki ceni? Ne nakladaj. Nič ti nisi kupil...to so samo tvoje fantazije, fantazije tvojega lika.
Wealth is mindset!
««
1565 / 1570
»»