Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
6151 ::
xrp čaka še en 7D 200%+ drugače ni pravi pump.
Pol flipne eth
More flipnit BTC tako kot v dobrih starih časih
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB
endelin ::
2017 je nazaj baby sedaj samo še low cap alti in verge HODLer videi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
IgorCardanof ::
Prehitro sem prodal.
Sedaj bo šele pravi bullrun na xrp
Prebija 3 usd
Ko bi spal včeraj
Ripple se prodaja na 10$.
Crime is legal, people are retarded. Trump in ripple ceo sta pa v navezi.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
Kripto ::
Bo pa zelo brutalno trd padec za tiste, ki ne bodo pravočasno izstopili...
Wealth is mindset!
Lol xrp je že 35 evrskih centov višje od moje prodaje
Zanimivost: xrp je v enem dnevu pridobil toliko kot je bil vreden v prejšnjem letu
To sedaj je FOMO na polno
Zanimivost: xrp je v enem dnevu pridobil toliko kot je bil vreden v prejšnjem letu
To sedaj je FOMO na polno
Zgodovina sprememb…
Jaz sem si zadnjo tranšo rezerviral za 4.5+. Kasneje vseeno pričakujem hujšo korekcijo
Ne bom presenečen da že danes prebije ATH
Raje sem reven kot da spet prodajam pred glavnim pumpom
Btc prebil 100k spet!
Ne bom presenečen da že danes prebije ATH
Raje sem reven kot da spet prodajam pred glavnim pumpom
Btc prebil 100k spet!
Zgodovina sprememb…
500mlrd market capa je lahko celo realnost. Enih 10 na kos
Bo treba malo spremljati tezos če kaj pumpa je dober indikator bližajočega faila
Bo treba malo spremljati tezos če kaj pumpa je dober indikator bližajočega faila
Zgodovina sprememb…
Špricer ::
https://cointelegraph.com/news/sec-argu...
Black Swan.
According to Foresight News, the U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) has filed a preliminary appeal brief in the Ripple case. The appeal focuses on the court's decision regarding whether XRP sales constitute a securities offering. The SEC argues that the lower court misinterpreted securities laws in its partial ruling and is requesting the appellate court to reassess the decision.
PREDLOG obdavčitev.
Simič predlaga obdavčitev različnega premoženja posameznikov nad določeno mejo
Vladni predlog obdavčitve nepremičnin, ki buri javnost, je dobil prvi protipredlog. Obdavčitev vseh nepremičnin nad vrednostjo 200.000 evrov, z 0,3-odstotnim nepremičninskim davkom in obdavčitev celotnega premoženja posameznikov od denarja bodisi v bankah ali v gotovini, plovil, letal in helikopterjev, naložb v vrednostne papirje, v deleže v gospodarske družbe, v naložbe v virtualne valute in plemenite kovine. Prvi protipredlog vladnemu predlogu obdavčitve nepremičnin predlaga nekdanji direktor davčne uprave Ivan Simič.
Black Swan.
According to Foresight News, the U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) has filed a preliminary appeal brief in the Ripple case. The appeal focuses on the court's decision regarding whether XRP sales constitute a securities offering. The SEC argues that the lower court misinterpreted securities laws in its partial ruling and is requesting the appellate court to reassess the decision.
PREDLOG obdavčitev.
Simič predlaga obdavčitev različnega premoženja posameznikov nad določeno mejo
Vladni predlog obdavčitve nepremičnin, ki buri javnost, je dobil prvi protipredlog. Obdavčitev vseh nepremičnin nad vrednostjo 200.000 evrov, z 0,3-odstotnim nepremičninskim davkom in obdavčitev celotnega premoženja posameznikov od denarja bodisi v bankah ali v gotovini, plovil, letal in helikopterjev, naložb v vrednostne papirje, v deleže v gospodarske družbe, v naložbe v virtualne valute in plemenite kovine. Prvi protipredlog vladnemu predlogu obdavčitve nepremičnin predlaga nekdanji direktor davčne uprave Ivan Simič.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
merlin2 ::
Ves svet in inštitucije že vejo, da je zadeva s SEC končana. SEC nima nobene kredibilnosti več.
Še več. V ozadju je že dogovor Rippla s Trumpom.
https://x.com/barkmeta/status/187971330...
Imam občutek, da bo greznica iz čiste zlobe storila vse, da istisne od retaila vsak možen XRP
Še več. V ozadju je že dogovor Rippla s Trumpom.
https://x.com/barkmeta/status/187971330...
Imam občutek, da bo greznica iz čiste zlobe storila vse, da istisne od retaila vsak možen XRP
A bo kaj z ADA, bo še kaj naredila? Zakaj se ne premakne? Skupnost je velika, lahko bi jo napumpalo v rang 9-11 USD. Čista stagnacija. Kupiti ali ne? Če gre bitcoin dol, tudi Ada pade dol. XRP raketa, je poletela v višave...tega se ne dotikam.
Wealth is mindset!
Lennzi ::
Za ADA ne vem. Ampak realno ETH ni pokazal še "nič". Kljub slabemu usecase-u in nategu o projektu, kot pravijo poznavalci. Kaj mislite ima v sebi vsaj ATH iz leta 2021?
Bi šel npr. v ADA in ETH...ampak sem v močnih dvomih glede na to kar vidim.
Wealth is mindset!
tilio ::
Nekateri delujete reaktivno in ne proaktivno. XRP je bil mrtev. Zdaj se pogovarjate o tem, da skočite na XRP vlak oz razmišljate kako daleč vas lahko pelje. Za reaktivno delovanje sledite hypeu in chartom, kar zna biti zelo mučno in težko je zadeti trenutek za nakup in prodajo.
Kdor deluje proaktivno poskuša predvideti glede na fundamente in tako lahko pride do 10x ali 100x. Je pa to veliko bolj časovno potratno seveda.
Cardano v industriji ni priljubljen, ker je bil do sedaj razvoj počasen in chain ni bil med hitrejšimi. Hitrosti sicer niti ni potreboval, ker je bilo kapacitete vedno dovolj. Kakorkoli, stvari se spreminjajo.
Nekateri boste prodali prehitro misleč, da je vse scam in je vse samo "short term gains". Blockchain utility prihaja in s tem drugačno vrednotenje kot ste ga bili vajeni.
Cardano je že tretji cikel med top 10. To je coin, ki je preživel vse možne napade s strani kripto industrije: plačani influencerji s strani VCjev, VC-ji, ki so ga ignorirali, centralizirane entitete, ki ga imajo za trn v peti.
Bodite pozorni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()
Tody ::
Nekateri delujete reaktivno in ne proaktivno. XRP je bil mrtev. Zdaj se pogovarjate o tem, da skočite na XRP vlak oz razmišljate kako daleč vas lahko pelje. Za reaktivno delovanje sledite hypeu in chartom, kar zna biti zelo mučno in težko je zadeti trenutek za nakup in prodajo.
Kdor deluje proaktivno poskuša predvideti glede na fundamente in tako lahko pride do 10x ali 100x. Je pa to veliko bolj časovno potratno seveda.
Cardano v industriji ni priljubljen, ker je bil do sedaj razvoj počasen in chain ni bil med hitrejšimi. Hitrosti sicer niti ni potreboval, ker je bilo kapacitete vedno dovolj. Kakorkoli, stvari se spreminjajo.
Nekateri boste prodali prehitro misleč, da je vse scam in je vse samo "short term gains". Blockchain utility prihaja in s tem drugačno vrednotenje kot ste ga bili vajeni.
Cardano je že tretji cikel med top 10. To je coin, ki je preživel vse možne napade s strani kripto industrije: plačani influencerji s strani VCjev, VC-ji, ki so ga ignorirali, centralizirane entitete, ki ga imajo za trn v peti.
Bodite pozorni.
XRP nikoli ni bil mrtev. To je samo FUD in BS. Ne razmišljam o tem, da bi skočil nazaj na XRP vlak, ki me bo daleč odpeljal. Dokler ne bo konkretne korekcije se ga ne dotikam...ja lahko bo še nekaj naredil, vem pa kako tvegano je kupovati nekaj kar je že naredilo 600% v kratkem času, ne glede na potencial. Evforija mine in takrat vemo kaj sledi. Pametni in disciplinirani pravočasno prodajo, bagholderji ostanejo in jokajo...ne vejo kdaj ni dobro biti pohlepen. To velja za vse kovance, žetone...Zdaj me zanimajo drugi kovanci. Taki, ki imajo še potencial in niso meme, dogie ipd. zanimajo me resni projekti in da bodo žetoni imeli rast. Vem, da ne more noben dati odgovora z gotovostjo.
ADA ni še nič naredila, ta premik v rang cca 1 USD in to gibanje, cepetanje je bolj gibanje zaradi bitcoina, algoritmi delajo. Ali bo, to je vprašanje... Enako velja za ETH.
Wealth is mindset!
XRP nikoli ni bil mrtev. To je samo FUD in BS.
No, mrtev ni bil za holderje, ki vedno zakaj držijo/kupujejo. Čisto enako s Cardanom. Oba sta že leta med top 10. Da si med top 10 7-8 let ni naključje in niso algoritmi.
ADA ni še nič naredila, ta premik v rang cca 1 USD in to gibanje, cepetanje je bolj gibanje zaradi bitcoina, algoritmi delajo. Ali bo, to je vprašanje... Enako velja za ETH.
ADA je naredila X3 od novembra 2024.
Ravno to govorim. Ko bo ada prebila iz ranga, kjer je zdaj, bo hitro na $1.70-$1.90. Takrat se bodo ljudje spraševali ali ima potencijal do ATH pri $3.10 in zamudili lep del rasti.
Seveda, niti sam ne morem vedet 100% kako se bo odvilo in do kam bo šlo. Kar pa vem je, da se gradi izredno dober sistem na trdni podlagi:
- max decentraliziran iz vseh vidikov (software, hardware, tokenomics, network)
- hitrost ne bo več problem
Vem tudi, da ETH izgublja svojo prednost - je kompleksen, se centralizira in je težko nadgradljiv. Kot tanker ima inercijo in bo plovba trajala še nekaj časa.
Zgodovina sprememb…
ViperR ::
Kr slabo sm tole potrejdu, sem meu ze 2k plusa na sol+doge longu, potem zaprl na breakeven. Zdej pa spet pumpa. Vsaj bitcoin sem odpru long pri 92k sam se zmer, ne najboljši začetek leta.
Jaz si bom vzel malo oddiha od kripta
Koncno te mamo nazaj po tok casa in ze gres?
Zanima me samo se, a je profdoktor se tu na forumu in ce, pod katerimi nicki se skriva
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Gregor P ::
IgorCardanof je izjavil:
Prehitro sem prodal.
Sedaj bo šele pravi bullrun na xrp
Prebija 3 usd
Ko bi spal včeraj
Ripple se prodaja na 10$.
Crime is legal, people are retarded. Trump in ripple ceo sta pa v navezi.
Morda je treba prej pogledati, koliko kovancev je in če ni morda raje $5 skrajni vrh ATH
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
XRP raketa leti...
Leti, ker je prišla novica, da je Trump naklonjen, da bi vključil kripto, ki je "made in USA" v rezerve. To vključuje XRP, SOL in USDC.
Ja možno...ampak vsaka evforija mine in potem sledi...
Wealth is mindset!
XRP raketa leti...
Leti, ker je prišla novica, da je Trump naklonjen, da bi vključil kripto, ki je "made in USA" v rezerve. To vključuje XRP, SOL in USDC.
Ja možno...ampak vsaka evforija mine in potem sledi...
Streznitev
in hudi glavoboli
Wealth is mindset!
Gregor P ::
... ter obžalovanja, zakaj tudi jaz nisem
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
... ter obžalovanja, zakaj tudi jaz nisem
Vsaj mirno spim, ker imam oprijemljive bankovce, drugi pa bodite bagholderji. Btcje sem prodal za profit, drugi imate pa BTC papirčke.
Kokos že pada.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
kronos_10_ ::
So znižali vrednost minimalnega zneska na denarnici iz 10 na 1 kripla :) pa sem dobil 30€ :D
V vednost tudi ostalim.
V vednost tudi ostalim.
polozweii ::
Danes se je zgodilo da so v binancah potrebovali vklop kamere. Je to novo ali samo odvisno od zneska?
Danes se je zgodilo da so v binancah potrebovali vklop kamere. Je to novo ali samo odvisno od zneska?
Ja, dobrodošli v novi svet. Kitajci imajo radi vse pod kontrolo :-).
Danes je Binance izdal kripto poročilo za leto 2024. Nikjer v poročilu ni omenjen Cardano.
Cardano (love it or hate it) je top 10 crypto že 8 let in edini, ki se še trudi s popolno decentralizacijo v top 10 (razen BTC) in največja borza na svetu ga izpusti iz poročila. Nekaj zelo smrdi. Nekdo noče decentralizirane rešitve nad katero nima kontrole očitno.
Kripto reporti in raziskave trga so očitno bolj "pay to play" kot pa resni reporti.
Najbolj čudno je, da je Binance tudi deloma sponzoriral Cardano Summit v Dubaju konec oktobra 2024 in se ga je, kot govorec, celo udeležil njihov CEO.
Kar bodo ljudje podpirali to jim bo v prihodnosti krojilo vsakdan - SOL, SUI, BNB, TRON, TON, ...
Zgodovina sprememb…
Danes je Binance izdal kripto poročilo za leto 2024. Nikjer v poročilu ni omenjen Cardano.
Tu je število omemb posameznih blockchainov po market capu:
bitcoin 139
ethereum 142
ripple 3
tether 23
solana 112
bnb 74
dogecoin 4
usdc 21
cardano 0
tron 46
avalance 22
Pazi kaj bereš. Možgančki se perejo, ko še veš ne.
M3hanik ::
Ka se te sekiraš če tu tak samo govori folk o 3 žetonih drugo pa je vse scam
jas nevem al mate vsi CEXe pa držite gor žetone .. al noven ni degen not pa farma kake nove projekte ali je na kaki white listi kupuje NFTje ...
majo se za crypto boge pa nia blage o degen opcijah
a obstaja kak discord kanal slovenski kaj se tiče kripta ... al je sam to skropucalo ?
jas nevem al mate vsi CEXe pa držite gor žetone .. al noven ni degen not pa farma kake nove projekte ali je na kaki white listi kupuje NFTje ...
a obstaja kak discord kanal slovenski kaj se tiče kripta ... al je sam to skropucalo ?
Zakaj je tako očitno, da so medijsko spregledani?
Aja. Tudi partnerstvo med Cardanom in Ripplom je..
https://x.com/digitalassetbuy/status/18...
"XRP is crushing these tokens but the @CNBC propaganda media doesn't even mention it. No shame on this government narrative game."
Aja. Tudi partnerstvo med Cardanom in Ripplom je..
"XRP is crushing these tokens but the @CNBC propaganda media doesn't even mention it. No shame on this government narrative game."
Ka se te sekiraš če tu tak samo govori folk o 3 žetonih drugo pa je vse scam
Obstajajo ampak so dokaj limited access. Tale tema tu je pa mal za splosno pisanje v kriptu.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Hey @cnbc just go ahead and replace that Bitcoin ticker with XRP already.
XRP Market Cap Myth EXPOSED!
XRP Market Cap Myth EXPOSED!
Forum je čisto ok. Samo vi ste preveč zahtevni. Vsi bi radi zaslužili milijone. Tako ne gre. Nategniti je potrebno veliko ljudi, da ste vsi v plusu. Potrpežljivo s stotaki evrov dobička ribice.
Siso ::
Tako je,tudi pomembno pa je predvideti kdaj se vse te silne market kap miljarde sprostijo in kam gredo..