» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1558 / 1558
»
»»

IgorCardanof ::

Sem sel 3x long na ripple. Se mi zdi, da bo trump naveza in povezava z njihovim CEOjem dobro vplivala na ceno.

Ce pa pade, bom pa tudi vesel, ker to pomeni, da merlin2 zgublja dnar.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

endelin ::

Veste kaj je jype rekel 2017?
Da se xrp kupuje na zalogo, za vsak slučaj:)

Tezus niti nad 1.5usd ne spleza:))
Lahko bi bil stable coin

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Špricer ::

https://www.forbes.com/sites/cbovaird/2...

za vse tiste ki ste pozabili norijo 4.januarja. Potem pa pogrom krippla.

https://www.cnbc.com/2018/01/17/ripple-...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Ravna navpična črta navzgor na xrp:D
Glejte graf na 2:20am in 2:35am:))
Iz 2.68 na 2.78

Sedaj bi bila fora da sec vloži pritožbo:P

Xrp prebil 2.8

Zgodovina sprememb…

Bizkit45 ::

Špricer je izjavil:

Bizkit45 je izjavil:

Špricer, sej to da gre xrp na ath, to je vse kull, ne? Pac del bull trapa?

Ne gre nikamor. Kdor je kupil 2017 na vrhu je še vedno v minus glede na inflacijo kolega. Še veliko je bagholderjev ki se želi znebiti xrp iz vrha 2018 ko so obljubljali rast krepko prek 3 dolarje, celo 10,100. Enak način nategovanje kot sedaj...poišči članke sam...

Aha, se inflacijo je treba vračunati. Vzeto na znanje. Glavno da je se vedno bull trap.

Kripto ::

Tako kot sem napisal, XRP lahko še nekaj naredi. Vsakomur pa priporočam veliko previdnost, če kdo razmišlja zdaj o vstopu v XRP.
Wealth is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

merlin2 ::

Kripto je izjavil:

Tako kot sem napisal, XRP lahko še nekaj naredi. Vsakomur pa priporočam veliko previdnost, če kdo razmišlja zdaj o vstopu v XRP.

Pričakujem padec na $2,2 po Trumpovi zaprisegi pa regulacije, javni vstop inštitucij, postopno adaptacijo, tokenizacijo na XRPL, tudi dolga ... Se pravi postopno rast
Ja en izmed prvih bo po mojem mnenju tokeniziran ameriški dolg. Na XRPL :O

Gregor P ::

Le toliko v INFO, da za tok odstotkov kolikor mi je šel XRP gor mi je šel npr. tudi XLM.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Gregor P je izjavil:

Le toliko v INFO, da za tok odstotkov kolikor mi je šel XRP gor mi je šel npr. tudi XLM.

Kar glej ostale iz družine ISO20022 8-)

merlin2 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Pričakujem padec na $2,2 po Trumpovi zaprisegi pa regulacije, javni vstop inštitucij, postopno adaptacijo, tokenizacijo na XRPL, tudi dolga ... Se pravi postopno rast
Ja en izmed prvih bo po mojem mnenju tokeniziran ameriški dolg. Na XRPL :O

Ja vsaka evforija se enkrat umiri...XRP je naredil v zelo kratkem času cca 550% in zaprl usta tistim, ki so stalno širili FUD...razen izjemam, ki še vedno poskušajo širiti FUD.
550% ni malo...imejte to v mislih. Zato priporočam zelo veliko previdnost, če kdo razmišlja zdaj o vstopu. Dolgoročno bo XRP eden od zmagovalcev. Vmes pa se bo dogajalo marsikaj...kot na roller coasterju.
Wealth is mindset!

Previdnost v kaksnem smislu? Ce mislis da bo slo gor (dolgorocno), zakaj bi potem moral biti previden po tvoje? Kaj pomeni ta kontradiktornost?

Bizkit45 je izjavil:

Previdnost v kaksnem smislu? Ce mislis da bo slo gor (dolgorocno), zakaj bi potem moral biti previden po tvoje? Kaj pomeni ta kontradiktornost?

Še nikoli ni šlo samo gor. Vmes bodo korekcije, bear market, black swan events... Tudi po 70-90% dol v bear marketu. Vsi niso pripravljeni na to, nekateri dobijo občutek da so bagholderji...kar pa ni lahko. Nismo še v fazi stalnega demanda.
Wealth is mindset!

Bizkit45 je izjavil:

Take kot si ti pomalicam za malico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

Mato989 ::

Največja italijanska banka Intesa Sanpaolo je tako po poročanju Reutersa v ponedeljek kupila 11 bitcoinov v skupni vrednosti več kot milijon dolarjev.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

johnnyyy ::

Mato989 je izjavil:

Največja italijanska banka Intesa Sanpaolo je tako po poročanju Reutersa v ponedeljek kupila 11 bitcoinov v skupni vrednosti več kot milijon dolarjev.

Huh, zanimivo. Predvsem bi bilo zanimivo videti graf BTC če se še ostale banke odločijo za to. Mokre sanje HODLerja pa so, da banke zapadejo v FOMO.

Debili pozabljajo, kaj pa če si Trump premisli, kot si je že velikokrat? On ne upravlja SEC.

"Še nikoli ni šlo samo gor. Vmes bodo korekcije, bear market, black swan events... Tudi po 70-90% dol v bear marketu. Vsi niso pripravljeni na to, nekateri dobijo občutek da so bagholderji...kar pa ni lahko. Nismo še v fazi stalnega demanda."

Strinjam in tudi sam na to opozarjam. Važno je v tej fazi ne trgovat. Bodo preizkušnje in veliko jih bo zaradi strahu ob večino svojih vreč.

Ta trenutek je XRP v poziciji ko je bil BTC vreden $20.

tilio ::

johnnyyy je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Huh, zanimivo. Predvsem bi bilo zanimivo videti graf BTC če se še ostale banke odločijo za to. Mokre sanje HODLerja pa so, da banke zapadejo v FOMO.

Bankirji ne bodo zapadli v FOMO. To so ljudje, ki se premikajo premišljeno in preračunljivo. Začeli bodo z majhnimi vložki. To lahko traja dolgo. Kar ni nič narobe.

tilio je izjavil:

Bankirji ne bodo zapadli v FOMO. To so ljudje, ki se premikajo premišljeno in preračunljivo. Začeli bodo z majhnimi vložki. To lahko traja dolgo. Kar ni nič narobe.

Ah to pa sploh ne, do sedaj itak še nobena banka ni propadla. Poglej si gospodarsko krizo 2008 in takrat probleme s hipotekarnimi krediti v USA. Potem pa poslušaj še Pahorjev podcast z Brodnjakom, kjer opisuje takratni problem z NLB - predvsem pa zakaj je do njega prišlo. Da povzamem - takrat je na naš trg prišlo kup tujih bank, ki so se posluževala "slabih hipotek", tako se je NLB zmanjšala dominanca, kar pa se je poznalo na prometu in tudi dobičku. Tako so se na banko vrstili pritiski, da naj nekaj ukrene - in so - naredili so enako kot so ostali.

Če se vrnem na kripto - če pride do situacije, da bodo banke začele kupovati in bodo na račun BTC kovale računovodske dobičke, se zna zgoditi, da bodo delničarji drugih bank pritisnili na svoje, da tudi oni naredijo nekaj.

johnnyyy je izjavil:

tilio je izjavil:

Ah to pa sploh ne, do sedaj itak še nobena banka ni propadla. Poglej si gospodarsko krizo 2008 in takrat probleme s hipotekarnimi krediti v USA. Potem pa poslušaj še Pahorjev podcast z Brodnjakom, kjer opisuje takratni problem z NLB - predvsem pa zakaj je do njega prišlo. Da povzamem - takrat je na naš trg prišlo kup tujih bank, ki so se posluževala "slabih hipotek", tako se je NLB zmanjšala dominanca, kar pa se je poznalo na prometu in tudi dobičku. Tako so se na banko vrstili pritiski, da naj nekaj ukrene - in so - naredili so enako kot so ostali.

Če se vrnem na kripto - če pride do situacije, da bodo banke začele kupovati in bodo na račun BTC kovale računovodske dobičke, se zna zgoditi, da bodo delničarji drugih bank pritisnili na svoje, da tudi oni naredijo nekaj.

Možno je vse, ampak stvar verjetnosti je treba upoštevati. Banke ne bodo čez noč skakale notri na glavo. Bodo pa nekatere postopoma in premišljeno dopolnile svojo ponudbo. Temu se reče prilagoditev zahtevam trga.
Wealth is mindset!

Kripto je izjavil:

Možno je vse, ampak stvar verjetnosti je treba upoštevati. Banke ne bodo čez noč skakale notri na glavo. Bodo pa nekatere postopoma in premišljeno dopolnile svojo ponudbo. Temu se reče prilagoditev zahtevam trga.

Verjamem da čez noč ne bodo not skakale, vendar če je to obdobje dolgo 1 leto in da še plebs kupuje kot da je konec sveta, lahko imamo konkretno rast. Če pa bo prišel nek črni event, pa se zna zgoditi tudi padec.

Kripto je izjavil:

Točno to sem mislil. Drugače pa ja, banke so zmotljive seveda ampak vseeno postopajo previdnejše kot nek avera Joe. Vem kako je bilo leta 2008.

johnnyyy je izjavil:

Verjamem da čez noč ne bodo not skakale, vendar če je to obdobje dolgo 1 leto in da še plebs kupuje kot da je konec sveta, lahko imamo konkretno rast. Če pa bo prišel nek črni event, pa se zna zgoditi tudi padec.

Saj adoption se očitno dogaja in smer je načeloma prava. 1 leto ni nič. Leta 2021 je vstopil Saylor in El Salvador. 4 leta pozneje ni takšnih vstopov (ne velikih firm, ne držav). Velika podjetja se počasi dogovarjajo ali naj dodajo v BTC v bilanco ali ne. Microsoft je to zavrnil. Zdaj Meta nekaj razmišlja. Res pa je, da počasi se bo tempo stopnjeval. Mislim, da je bolj realno pričakovati večji adoption v naslednjih 4 letih. Ne bi rekel, da bo to FOMO, ker tisti, ki bodo vstopili bodo z manjšimi zneski in z mislijo, da to držijo, namesto denarja, ne da ustvarjajo dobiček. Dobiček ustvarjajo s svojimi izdelki in storitvami.

tilio je izjavil:

Kripto je izjavil:

Točno to sem mislil. Drugače pa ja, banke so zmotljive seveda ampak vseeno postopajo previdnejše kot nek avera Joe. Vem kako je bilo leta 2008.

johnnyyy je izjavil:

Saj adoption se očitno dogaja in smer je načeloma prava. 1 leto ni nič. Leta 2021 je vstopil Saylor in El Salvador. 4 leta pozneje ni takšnih vstopov (ne velikih firm, ne držav). Velika podjetja se počasi dogovarjajo ali naj dodajo v BTC v bilanco ali ne. Microsoft je to zavrnil. Zdaj Meta nekaj razmišlja. Res pa je, da počasi se bo tempo stopnjeval. Mislim, da je bolj realno pričakovati večji adoption v naslednjih 4 letih. Ne bi rekel, da bo to FOMO, ker tisti, ki bodo vstopili bodo z manjšimi zneski in z mislijo, da to držijo, namesto denarja, ne da ustvarjajo dobiček. Dobiček ustvarjajo s svojimi izdelki in storitvami.

Vstop bank bo trajal leta iz več razlogov.
Wealth is mindset!

Grimnir3 ::

LeQuack ::

Kriptovalute so tolk predvidljive da še Siol.net novinarji vejo kaj se bo zgodilo na trgu.
Quack !

Grimnir3 ::

Ne novinarji, influencerji in avtorji knjig ;)

Če pogledate xrp graf za danes.
vidite uno špico navzdol ob5:50?
Točno tam sem jaz prodal nekaj xrp:));((
"Dober" timing mi je uspel spet. Če ne bi gledal grafov in bi šel spat bi bilo bolje;((

Ampak sem mislil prodajati po taki rasti en del. Drugače bi danes dopoldan sigurno

Oprosti mi, merlin2:P

Sellers remorse;((

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Sem že jaz mislil prilepit samo potem sem se spomnil da tukaj ni btc hodlerjev :D

endelin je izjavil:

"Dober" timing mi je uspel spet. Če ne bi gledal grafov in bi šel spat bi bilo bolje;((

Ampak sem mislil prodajati po taki rasti en del. Drugače bi danes dopoldan sigurno

Sellers remorse;((

Kaj imam jaz s tvojimi odločitvami in tvojimi financami? ;) :D

3man ::

endelin je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Sem že jaz mislil prilepit samo potem sem se spomnil da tukaj ni btc hodlerjev :D

Ne, tu držijo samo druge blokčejne, k rešujejo realne probleme in imajo dejansko uporabno vrednost in jih furajo le pošteni pravičniki ki jim verjamejo najbolj verni verjamniki. :))

Špricer je izjavil:

Bizkit45 je izjavil:

Take kot si ti pomalicam za malico.

Super. Lacen le nisi :) glavno glda je bear trap pravis skoz :)

hamez66 ::

merlin2 je izjavil:

endelin je izjavil:

Sellers remorse;((

Kaj imam jaz s tvojimi odločitvami in tvojimi financami? ;) :D

Ko pride endelin do 10 miljonov, nas vse pelje na Tajsko.

koliso29 ::

Pozdravljeni. Zanima me kako pravilno izpolniti SEPA nakazilo za Coinbase?

3man je izjavil:

endelin je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ne, tu držijo samo druge blokčejne, k rešujejo realne probleme in imajo dejansko uporabno vrednost in jih furajo le pošteni pravičniki ki jim verjamejo najbolj verni verjamniki. :))

Jaz sem namintal sintetičen BTC s podlago v ADA. Ostalega sem pred leti prodal za ADA. Priznam, da nisem naredil to ob optimalnem času.

Sem vesel, da BTC orje ledino v adoptionu. Za resne zadeve ga bodo lepo dopolnjevali ostali blockchaini.
Tvoj sarkazem kaže, da še vedno ne razumeš zakaj so ostali blockchaini zanimivi. Nič narobe, jaz se ne spoznam na farmacijo zato ne vlagam v delnice farmacevtskih podjetij. Vsakemu svoje.

Prehitro sem prodal.
Sedaj bo šele pravi bullrun na xrp:));((

Prebija 3 usd

Ko bi spal včeraj;((

Zgodovina sprememb…

Ah ne, to je bull trap bi reku Špricer :D

matic492 ::

Kaj če sta zadnja 2 tedna bear trap #conspiracy
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Sedaj smo šteli 10 centov plusa kot uspeh na xrp, sedaj se bodo prištevali evri:D

Cakam korekcijo da kupim nazaj:))

Ajde realno bo razočaranje če ne prebije 4usd ta cikel

Zgodovina sprememb…

ferko2 ::

Hmmm kar hitro se je odbilo.
Nisem kupil sui po $4.50 in se je že odpeljalo zdej :( spet čakat 2-3 mesece do naslednjega 20% do 25% dipa.

Kako misliš prehitro?
December je bil kar grozen v kriptu in veliko šans za dokup kdor je verjel da bull bo trajal

Ce xrp prebije 3usd gremo imo še isti dan na 3.9. Ko zmanjka momentuma pa velik drop

Xrp pobožal 3usd?

Zgodovina sprememb…

Nam želijo na kripto menjalnici Gemini kaj povedat? :O

https://x.com/Gemini/status/18795532347...

"eXplore youR potential and reach remarkable opPortunities"

"XRP"

Razmišljam, če le res ne bo trdega kreša in bo prehod (ali pa ta že poteka) na nov monetarni sistem mehak ..
To pomeni revalvacija dolga skozi njegovo tokenizacijo. Dolžniška ura je nekaj mesecev opozarjala na to možnost.

V novice pridejo taki dogodki vedno po tem, ko se že zgodijo.

Sedaj lahko poceni kupite xrp.
Malo pod 2.9 je

endelin je izjavil:

Sedaj lahko poceni kupite xrp.
Malo pod 2.9 je

Počakaj, da mine evforija...
Wealth is mindset!
««
1558 / 1558
»