Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
tilio ::
Ko vas grezničarji prepričujejo, da XRP ni sposoben smart contractov.
XRPL omogoča interoperabilnost med različnimi blokchaini, kjer drugi blokchaini prevzamejo funkcijo smart contractov. XRP kot nevtralna valuta pa prenaša vso to vrednostpreko XRPL.
Zakaj Ripplov stabilni kovanec RLUSD deluje tudi na Ether blokchainu?
Razlika med greznico in takoimenovano XRPArmy je v tem, da slednji še kako dobro vidijo očitno.
Po tvoji definiciji je torej tudi David Schwartz grezničar. Nalepil sem ti link točno na točki, kjer pove, da Ripple nima smart contractov.
To kar praviš ti, sem rekel tudi jaz - da bo dobil te možnosti preko drugih blockchainov in moja trditev se s tem ni spremenila - še vedno je to blockchain brez smart contractov ali pa z omejenimi SC in nikoli ne bo imel SC na nivoju ostalih chainov.
Tako bo tudi bitcoin dobil možnost smart contractov. Nič narobe s tem. Chaini se povezujejo.
dope1337 ::
Zakaj RLUSD deluje na eth blockchainu? To je isto vprasanje kot "zakaj imamo wBTC na eth"? Zato ker ga izdaja neka centralizirana entiteta, kateri na slepe oci zaupamo, da obstaja za vsak wBTC dejansko 1 BTC na btc omrezju. Kar pa je dalec od resnice.
Zaenkrat stvar deluje, se pa lahko vsak trenutek ponovi kaksen UST-ish scenarij.
Zaenkrat stvar deluje, se pa lahko vsak trenutek ponovi kaksen UST-ish scenarij.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
Špricer ::
RAZISKOVALNO NOVINARSTVO ZA zavarovalničarja
So Many Customers? Maybe Not
One of the strongest indicators that Ripple is a going concern is the dozens of customers it touts. Look more closely, however, and most such companies are 'partners,' not customers - and to make matters worse, Ripple pays companies to become partners.
Ripple calls this arrangement the RippleNet Accelerator Program. "Starting [October 13, 2017], Ripple will offer a unique reward for financial institutions that are the first in their markets to process and promote commercial payments on RippleNet," according to a Ripple blog post. "The reward will come in the form of rebates through the new RippleNet Accelerator Program."
Where, then, does the money for these rewards come from? "The RippleNet Accelerator Program is funded by $300 million of XRP from Ripple's XRP holdings," the post continues.
In other words, Ripple is using its share of its free XRP tokens to build the illusion it has paying customers - when in fact Ripple is paying them, not the other way around.
One of the strongest indicators that Ripple is a going concern is the dozens of customers it touts. Look more closely, however, and most such companies are 'partners,' not customers - and to make matters worse, Ripple pays companies to become partners.
Ripple calls this arrangement the RippleNet Accelerator Program. "Starting [October 13, 2017], Ripple will offer a unique reward for financial institutions that are the first in their markets to process and promote commercial payments on RippleNet," according to a Ripple blog post. "The reward will come in the form of rebates through the new RippleNet Accelerator Program."
Where, then, does the money for these rewards come from? "The RippleNet Accelerator Program is funded by $300 million of XRP from Ripple's XRP holdings," the post continues.
In other words, Ripple is using its share of its free XRP tokens to build the illusion it has paying customers - when in fact Ripple is paying them, not the other way around.
RAZISKOVALNO NOVINARSTVO ZA zavarovalničarja
Enkrat se strinjam s Špricerjem :-D
Tole je pa posebej post za ripple fana, ki se ne zna obnašat kot normalen človek.
- preden se razpočiš od besa mi pokaži Ripple open source repositorije kode. Hočem videt njihov github activity. Koliko developerjev, koliko commitov, koliko repositorijev.
- pokaži mi produkte, ki so jih razvili od leta 2014 (ni nujno, da je open source)
- če so tako uspešni in jih banke uporabljajo imaš verjetno veliko linkov do uradnih sourceov in partnershipov. Pa ne mi kazat MOU-jev. Hočem konkretne posle.
Za tokenomics smo že ugotovili, da je shitty in da Ripple Labs razpolaga s cca 50% vsega Rippla.
Token burn je joke.
Decentralizacija je boga.
Smart contractov nima.
Omrežje bo uporabno šele, ko bo token ful vreden.
Ozka uporaba (samo za banke)
> The top 10 Ripple token holders hold over 39% of the total token supply, and the top 100 wallet holders hold over 72%. Link
Chainlink bo s svojo rešitvijo potopil še tisto malo prednosti, ki jo imajo v obliki complianca 20022.
Iskreno mnenje: Imajo toliko denarja in fanatikov, da lahko še naprej prodajajo zgodbe o sodelovanju z bankami. Vedno se bo še nekaj zataknilo in vedno bodo drugi krivi. Čas bo šel mimo oni bodo pa dumpali tokene na trg in nevedni ljudje bodo kupovali.
Ripple po eni strani spomninja na EOS. Zbrali so $4 milijarde in naredili nič.
Prove me wrong.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()
merlin2 ::
Greznica se je združila v dokazovanju da je namenjena pluvanju edini kripto valuti, ki ima sodno sprejet status. Kot edina kripto valuta
Grezničarji.
2030 razkrijemo svojo identiteto?!
Grezničarji.
Greznica se je združila v dokazovanju da je namenjena pluvanju edini kripto valuti, ki ima sodno sprejet status. Kot edina kripto valuta
Grezničarji.
LOL. WTF? Kaj imam jaz od tega, da te spoznam?
Dali smo ti izzive na katere ne moreš in znaš odgovorit. Ko boš imel odgovore in nas prepričaš, da je ta šrot kaj vreden, pridi, bomo skupaj kupili XRP. Ga kupim za $15k. Dobiš screenshot.
Kripto.
Zdaj ti je jasno da je tillio grezničar.
Po nekaj klikih je ugotovil več kot vesta sam Brad Garlinghouse in David Schwartz
Predvsem pa po parih klikih ve več kot tisti, ki so v svoje raziskovanje Rippla vložili več deset tisoč ur svojega časa. Pa da ne bo pomote. Ne govorim zase.
Tillio. Tvoja trditev o centralizaciji XRP je popolna laž.
Po nekaj klikih je ugotovil več kot vesta sam Brad Garlinghouse in David Schwartz
Predvsem pa po parih klikih ve več kot tisti, ki so v svoje raziskovanje Rippla vložili več deset tisoč ur svojega časa. Pa da ne bo pomote. Ne govorim zase.
vevericek8 ::
Zresnite se malo prosim. Decentralizacija je zadnja stvar ki pomeni karkoli, ali pa kakrsnikoli fundamentali.
Vse skupaj je klasicen pump and dump.
Vse gre skupaj gor in ko greznicarski kovanci dosezejo vrh bo vse padlo, ne glede na fundamentale in karkoli...
Vse gre skupaj gor in ko greznicarski kovanci dosezejo vrh bo vse padlo, ne glede na fundamentale in karkoli...
vevericek8 je izjavil:
Zresnite se malo prosim. Decentralizacija je zadnja stvar ki pomeni karkoli, ali pa kakrsnikoli fundamentali.
Se strinjam. Trg je trenutno ena sama špekulacija ampak počasi prihaja utility in regulacija. dAppi prihajajo. Je še veliko izzivov ampak gre v to smer. Moja teza je: lahko loviš hype in ti uspe ali pa se držiš bolj chainov in dAppov, ki imajo fundamente. Hype se mi zdi bolj tvegan od chainov s fundamenti. Npr. Luna se lahko hitro ponovi.
aulcnik ::
bitcoin zna skočit na 110K, morda 120K v letu 2025 več ne, potem pa bo apdel na ravno 80K, žal je prenapihnjen, nemore več. Vredosti do 200K v letu 2025 so žal nerealne, vsaj gledano na graf
Kripto.
Glej, lahko ti to še 1000x napišeš, da se lažem. To ni noben dokaz. Pokaži zakaj ni, če tako meniš.
Jaz sem ti povedal zakaj je. Imaš malo nodeov in niso permissionless (KYC) in imaš default listo, ki jo nekdo upravlja. In povej mi koliko nodeov je lahko v omrežju in kdo to določa in kako. Število nodeov je cca 130. Potem imamo še centralizacijo kapitala, kjer si Ripple Labs lasti ~50% vsega Rippla. Nehaj, ker niti smešen več nisi.
Jaz vidim zdaj samo 2 opciji. Ali si ti ta "grezničar" ali lažnivec.
Tillio
Grezničarji si lastite vsaj po eno ISO20022 standardu kompatibilno valuto. V to sem v popolnosti prepričan.
Globalna greznica pač izvaja antipropagando, ker elite nočejo, da bi si retail lastil kaj od tega.
Za nekaj srečnežev, ki so kupili po tvoje ta šrot bo prišel pravi trenutek. Tiste ki vemo, da ta po tvoje šrot ima ogromen potencial pa se nam le smeji.
Nimaš te sreče, da bi me razjezil. Mimogrede za tehnikalije mi dol visi dokler je toliko drugih dokazov o sodelovanju Rippla z mednarodnimi finančnimi inštitucijami in kam vse to pelje.
Tillio
"LOL. WTF? Kaj imam jaz od tega, da te spoznam?"
Ti nič. Bo pa verjetno kdo od bralcev leta 2030 želel vedet od česa ste ga grezničarji odvrnili.
Seveda za to nimate osnovnega. Jajc po domače.
Grezničarji si lastite vsaj po eno ISO20022 standardu kompatibilno valuto. V to sem v popolnosti prepričan.
Globalna greznica pač izvaja antipropagando, ker elite nočejo, da bi si retail lastil kaj od tega.
Za nekaj srečnežev, ki so kupili po tvoje ta šrot bo prišel pravi trenutek. Tiste ki vemo, da ta po tvoje šrot ima ogromen potencial pa se nam le smeji.
Nimaš te sreče, da bi me razjezil. Mimogrede za tehnikalije mi dol visi dokler je toliko drugih dokazov o sodelovanju Rippla z mednarodnimi finančnimi inštitucijami in kam vse to pelje.
Tillio
"LOL. WTF? Kaj imam jaz od tega, da te spoznam?"
Ti nič. Bo pa verjetno kdo od bralcev leta 2030 želel vedet od česa ste ga grezničarji odvrnili.
Seveda za to nimate osnovnega. Jajc po domače.
vevericek8 ::
Hja res je da razlika med hypom in temi z "fundamentali" je v tem da hype bo dropal 90% in sel na 0, ta z fundamentali pa bo isto dropal 90% ampak morda cez nekaj let pride nazaj na isto in eventuelno visjo vrednost.
Trenutno market NE gre v smer utilitya. Sedaj je glavno pump and dumpanje Bitkojna z Tetherji, shitcoini, memecoini, dogecoin, pepe, xrp...
Morda se bo stvar spremenila z Trumpom in se stvari obrnejo. Ampak zaenkrat je kot je.
Pac moja poanta je da se bo spumpalo najvecje sranje in potem bo slo vse skupaj v qurac.
Trenutno market NE gre v smer utilitya. Sedaj je glavno pump and dumpanje Bitkojna z Tetherji, shitcoini, memecoini, dogecoin, pepe, xrp...
Morda se bo stvar spremenila z Trumpom in se stvari obrnejo. Ampak zaenkrat je kot je.
Pac moja poanta je da se bo spumpalo najvecje sranje in potem bo slo vse skupaj v qurac.
vevericek8 je izjavil:
Kako prikladno
vevericek8
Javni podatki Statistika
Osebni podatki
Uporabniško imevevericek8Čas prve prijave23.12.2024 11:55:35SpolVesoljec
Grezničarji.
To je to! To je ta anti crypto teza. Od kdaj pa rabi karkoli crypto žegn od sodisca? Raje reci bobu bob in priznaj da xrp nima veze s cryptom, ampak je pac nek financni instrument izdan iz strani neke firme.
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
akacija ::
kero kartico mate? a je kera mal bol "anonimna" tle?
Crypto Cards Available for Slovenia
https://cryptonoshi.com/product-categor...
Crypto Cards Available for Slovenia
https://cryptonoshi.com/product-categor...
endelin ::
Bog daj da se ponovita prva dva tedna januarja 2018
Danes malo pleza vse skupaj
Lahko gre nazaj na < 0.5usd lahko poletimo na 5usd
Danes malo pleza vse skupaj
Do kam mislite iskreno da lahko pride xrp? Vaše mnenje za prihodnje mesece?
Lahko gre nazaj na < 0.5usd lahko poletimo na 5usd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Modric ::
Od česa je pravzaprav xrp sploh odvisen glede na rast? In kaj bi trenutno najbolj priporočali vložit v xrp, pepe ali dogecoin ali v vsakega po malo?
vevericek8 je izjavil:
Hja res je da razlika med hypom in temi z "fundamentali" je v tem da hype bo dropal 90% in sel na 0, ta z fundamentali pa bo isto dropal 90% ampak morda cez nekaj let pride nazaj na isto in eventuelno visjo vrednost.
Se strinjam, da market trenutno ni racijonalen. Ampak ne veš kdaj se narativa obrne. Takrat bo, kar ni vredno nič, propadlo čez noč. Tako kot praviš, padci bodo tudi pri legit projektih ampak najbrž manjši in ti se bodo tudi pobrali.
Trenutno se taki dAppi (projekti) izvajajo in so v različnih fazah( eni začenjajo, drugi so že precej bolj zreli). Imaš telco projekt s sharing economy z 500k dnevnimi userji, knjige (eden izmed 5 največjih založnikov na svetu bo deployal 40k knjig),filme, glasbo, pilot projekti z S&P 500, prodaja 3D modelov za tiskanje v industriji (velika, svetovno znana firma), NASA, nogometne klube, ki izvajajo pilotske projekte (FC Barcelona, Juventus), košarkarski klub (Dallas), diamante na blockchainu, kmetijske pridelke, tokeniziran litij, granit, itd... Se dogaja. Samo trg si ga še meče na meme coine.
Od česa je pravzaprav xrp sploh odvisen glede na rast? In kaj bi trenutno najbolj priporočali vložit v xrp, pepe ali dogecoin ali v vsakega po malo?
XRP je odvisen od Merlina2 in od tega koliko ljudi mu uspe prepričat da investira :-D
Zgodovina sprememb…
Tillio
"XRP je odvisen od Merlina2 in od tega koliko ljudi mu uspe prepričat da investira :-D"
Narrativ greznice je, da je XRP ponzi. Naj se še tako trudijo dokazovat svoj dober namen, vedno jim nekje spodrsne.
Kripto, tule je povezava do dobre debate, teze, kako naj bi potekal prehod v nov monetarni sistem. Čeprav smo vsi siti čakanja pa mislim da ima Vandell prav.
https://x.com/vandell33/status/18730798...
"XRP je odvisen od Merlina2 in od tega koliko ljudi mu uspe prepričat da investira :-D"
Narrativ greznice je, da je XRP ponzi. Naj se še tako trudijo dokazovat svoj dober namen, vedno jim nekje spodrsne.
Kripto, tule je povezava do dobre debate, teze, kako naj bi potekal prehod v nov monetarni sistem. Čeprav smo vsi siti čakanja pa mislim da ima Vandell prav.
Brad Garlinghouse je večkrat ponovil, da bo v prihodnosti cena nekega tokna odvisna od njegove uporabnosti, od tega koliko in kakšne realne probleme bo reševal.
Tu po mnenju strokovnjakov in samega BG, market cap ne igra vloge.
XRP Ledger bo predstavljal nov monetarni sistem. Izbrskani dokumenti to dokazujejo. XRP pa je nevtralna valuta ki bo prenašala vrednost preko XRPL med različnimi blokchaini. To je Quinci Jones "v kripto svetu izredno cenjen" sicer developer XDC lepo razložil. Le XRPL tehnologija namreč to omogoča.
Vsaka banka ali inštitucija bi sicer lahko izdala svoj token za različne namene, ki pa bi deloval le na njihovem blokchainu, njihovem zaprtem okolju. Torej bi gledano globalno vsaka inštitucija morala uporabljati nešteto teh tehnologij za prenose vrednosti med njimi samimi. Odvisno od tega komu bi vrednost prenašali. Bi bilo to smiselno, je to rešitev ali še en problem?
XRPLedger kot edina tehnologija omogoča povezljivost vseh blokchainov z vsemi, vseh fiat valut z vsemi drugimi. Zato so ga inštitucije tudi sprejele za osnovo.
"Poznavalci", ki se bodo vsuli in ki te bodo hoteli odvrnit od potencialnega vlaganja bodo sicer trdili, da ima XRP ogromno pomanjkljivosti, ker ne zmore naprimer smart contractov in podobno..
Odgovor je, tega ne potrebuje ampak omogoča prenos teh contractov ravno in zaradi XRP po XRPL. To omogoča njegova interoperabilnost, za kar pa "poznavalci" nočejo slišat.
XRP ni namenjen dnevnemu trgovanju. Večina, ki je raziskovala dovolj globoko ve, da bo njegova cena rasla z potrebo po njem in ta bo dejansko realna.
Obstaja več tehničnih izračunov o vrednosti XRP v prihodnosti,vki so razdeljeni na pisamezne sklope rešitve določenih problemov. In tu vrednosti varirajo od $2000 pa vse do več kot $200000. In te izračune so opravili priznani finančni analitiki.
Moje mnenje je, da tako poceni, kot je bil XRP ne bo več. Če pa gledaš kam gre razvoj novega monetarnega sistema, pa ni teško ugotovit, da smo šele na samem začetku.
Ali bo prehod v smislu "flip the switch" ne vem. In tega pravzaprav nihče ne ve. Zato tudi predvidevat vrednost XRP v letu 2025 enostavno ni mogoče. Odvisno od hitrosti njegove adaptacije.
Nobena izmed ISO20022 kompatibilnih valut ni namenjena dnevnrmu špekulativnemu trgovanju. So ustvarjene z resnim namenom, za reševanje realnih problemov.
Če boš potrpežljiv boš izvedel marsikaj.
https://www.youtube.com/live/Wr5pykNm9n...
Tillio
Ponzi je do trenutka, ko gre za špekulacije. Če bo Ripple res uspel z bankami naredit posel potem bo to pač firma s svojim bančnim sistemom. Zato je to lahko dobra naložba. Zavedat se je treba, da kdor kupuje špekulira s tem, da jim bo uspelo (kar je podobno kot pri delnicah). To nabijanje kako je posel zagarantiran je blodnja Merlina2. Če kdo neuki to bere vedite, da vam Merlin2 ne bo vrnil penezov, če zadeva pade v vodo. Vprašat se morate kakšna je verjetnost, da banke to sprejmejo in ali ste pripravljeni tvegat?
Nekdo bo rekel, da je isto z ostalimi kripo projekti. Poglejte tako: Če Riplu za bankami ne uspe je mrtev. L1 blockchaini, ki gradijo decentralizirano infrastrukturo in je dostopna vsakomur brez, da kdo potrebuje dovoljenje, da gradi na njej ima pa veliko več možnosti, da uspe. L1 so namreč platforme na katerih lahko zgradijo podjetja karkoli hočejo. Ja, tudi tu je težko napovedovat uspeh ampak če ima neka stvar širšo uporabnost ima več možnosti kot, da staviš na 1 posel z bankami.
Ripple’s system, called “proof of association,” or PoA, is more closed-off by comparison. Every XRPL server operator is required to manually compile a list of validators, called a “Unique Node List” (UNL), that it trusts to report on the state of the blockchain. Anyone can run a validator, but only “trusted” validators on UNLs can directly process transactions.
Ripple Labs and two closely-linked entities – the XRP Ledger Foundation and Coil – each publishes a recommended list of validators, and servers are encouraged to use one of these “default” UNLs rather than build their own list of validators.
However, XRPL is undeniably more centralized in terms of the raw number of validators that operate its network. There are around 100 validators on the XRP network – multiple orders of magnitude lower than on Bitcoin, which is powered by over 1 million miners (though Bitcoin’s system has its own issues with concentrated power).
Moreover, only around 35 validators are on XRPL’s most-used default UNL, meaning fewer than three dozen entities play an outsized role in keeping the chain alive and truthful (if enough of these operators collude to sabotage the network, they could, at the very least, disrupt the chain’s liveness).
PoA is also pitched as more secure for partner institutions since only “trusted” entities run the chain.
Vir
Sicer iz ene druge teme.
Kar nekaj njegovih trditev je za lase privlečenih.
Ena teh je npr. "zlato je že predrago"
In ja. IMF je izdal brošuro v kateri omenja Ripple XRP in Stelar XLM.
Bom tako kot on preko palca. Zainteresirani lahko poiščejo na spletu.
tilio:: 7. sep 2020, 08:35citiraj
#
anzex1 je 9. feb 2019 ob 17:33 izjavil:
Pri 1000EUR na mesec viška, mi je najbolj zanimivo to da sprašuješ take stvari na forumih. Pa brez zamere. Res svašta.
Ni smešno. Vprašanje je na mestu. Saj 1000€/mesec ne pomeni, da je milijonar in da ga kar za rokav vlečejo, da bi investiral.
Trenutno bi na njegovem mestu varčeval in čakal na priložnost za investicijo v:
- delnice (vložil bi po konkretni korekciji)
- zlato je trenutno predrago, čas je bil pred nekaj meseci
- kripto (tu se vedno najdejo dobri projekti ampak hitro se lahko opečeš)
- investicije v nepremičnine pa se lahko lotiš le ko imaš že vsaj nekaj deset 1000 viška (odvisno v kateri regiji si - ponekod dobiš stanovanje za 80k drugod enako, za 160k)
Kdor danes nima dela portfelja v kriptu zamuja veliko priložnost. Preden znorite: leto 2017 je bilo leto špekulacij in špekulacije še vedno obstajajo. Je pa tudi kar nekaj projektov, ki razvija na polno in vse več bank in podjetij se ozira v to smer. Tudi IMF je izdal vsebino na to temo. Kripto je po 11 letih še vedno tu in ne gre nikamor.
Ena teh je npr. "zlato je že predrago"
In ja. IMF je izdal brošuro v kateri omenja Ripple XRP in Stelar XLM.
Bom tako kot on preko palca. Zainteresirani lahko poiščejo na spletu.
tilio:: 7. sep 2020, 08:35citiraj
#
anzex1 je 9. feb 2019 ob 17:33 izjavil:
Pri 1000EUR na mesec viška, mi je najbolj zanimivo to da sprašuješ take stvari na forumih. Pa brez zamere. Res svašta.
Ni smešno. Vprašanje je na mestu. Saj 1000€/mesec ne pomeni, da je milijonar in da ga kar za rokav vlečejo, da bi investiral.
Trenutno bi na njegovem mestu varčeval in čakal na priložnost za investicijo v:
- delnice (vložil bi po konkretni korekciji)
- zlato je trenutno predrago, čas je bil pred nekaj meseci
- kripto (tu se vedno najdejo dobri projekti ampak hitro se lahko opečeš)
- investicije v nepremičnine pa se lahko lotiš le ko imaš že vsaj nekaj deset 1000 viška (odvisno v kateri regiji si - ponekod dobiš stanovanje za 80k drugod enako, za 160k)
Kdor danes nima dela portfelja v kriptu zamuja veliko priložnost. Preden znorite: leto 2017 je bilo leto špekulacij in špekulacije še vedno obstajajo. Je pa tudi kar nekaj projektov, ki razvija na polno in vse več bank in podjetij se ozira v to smer. Tudi IMF je izdal vsebino na to temo. Kripto je po 11 letih še vedno tu in ne gre nikamor.
Niso trditve. So razmišljanja in podkrepljeno z viri. Ti pa nikoli ne odgovarjaš z viri, ki bi dokazovali nasprotno ampak označuješ vsakogar, ki se ne strinja s tabo za grezničarja. Nisem se izmislil, da je XRP centraliziran. Tako pač je ali se hočeš sprijaznit s tem ali ne.
Če kdo postavlja trditve si ti, ki zagotavljaš visoke dobičke in prodajaš meglo z XRP pri $2000 in podobno. Vidim, da ti praznuješ pust celo leto - klovn :-)
Zgodovina sprememb…
Tillio
"Nisem se izmislil, da je XRP centraliziran. Tako pač je ali se hočeš sprijaznit s tem ali ne."
V bistvu si grezničar in širiš polresnice in laži. Posredno zavajaš.
XRP in XRPL je popolnoma decentraliziran.
Vir. David Schwartz
"Nisem se izmislil, da je XRP centraliziran. Tako pač je ali se hočeš sprijaznit s tem ali ne."
Vir. David Schwartz
Tillio
Vir. David Schwartz
Ne rabiš delat reklame z 30 minutnimi videi. Navedi vir v tekstovni obliki ali pa vsaj daj timestamp. Če misliš, da bom gledal 30 minutno reklamo je pač ne bom.
To, da rabiš KYC naredit piše v njihovi dokumentaciji. Tudi prednostna lista je tam. Pojdi se kregat z Davidom, da spremeni dokumentacijo.
Tillio
Vir. David Schwartz
Ne rabiš delat reklame z 30 minutnimi videi. Navedi vir v tekstovni obliki ali pa vsaj daj timestamp. Če misliš, da bom gledal 30 minutno reklamo je pač ne bom.
To, da rabiš KYC naredit piše v njihovi dokumentaciji. Tudi prednostna lista je tam. Pojdi se kregat z Davidom, da spremeni dokumentacijo.
Grezničarji se nikoli ne bodo trudili kliknit na rešitev, vedno pa bodo iskali razloge proti.
Namenom sem vide pripel tako da se začne na cca 2:00 minuti, kjer David Schwartz govori o popilni decentralizaciji.
Torej si lažnivec, manipulator in grezničar.
Zakaj RLUSD deluje na eth blockchainu? To je isto vprasanje kot "zakaj imamo wBTC na eth"? Zato ker ga izdaja neka centralizirana entiteta, kateri na slepe oci zaupamo, da obstaja za vsak wBTC dejansko 1 BTC na btc omrezju. Kar pa je dalec od resnice.
Odgovor v razliki in prednosti interoperabilnosti, ki jo ponuja XRPL je pojasnjena tule
Zgodovina sprememb…
- spremenil: merlin2 ()
Grezničarji se nikoli ne bodo trudili kliknit na rešitev, vedno pa bodo iskali razloge proti.
Namenom sem vide pripel tako da se začne na cca 2:00 minuti, kjer David Schwartz govori o popilni decentralizaciji.
Upam, da gre XRP res na $2000, da si boš lahko privoščil terapevta. :-)
Video se mi odpre na začetku, ko David vstopa na oder.
Upam, da gre XRP res na $2000, da si boš lahko privoščil terapevta. :-)
Video se mi odpre na začetku, ko David vstopa na oder.
Meni ga odpre na 1:58 minuti.
Tvoje trolanje polno laži je že tečno. Saj se zavedaš?
Greznica rabi šok terapijo. In šok terapevt vam bo bodočnost vseh ISO20022 valut.
Pisalo se bo leto 2030.
Tilio
"Če kdo postavlja trditve si ti, ki zagotavljaš visoke dobičke in prodajaš meglo z XRP pri $2000 in podobno. Vidim, da ti praznuješ pust celo leto - klovn :-)"
Bilo je predstavljenih več pristopov glede izračuna vrednosti XRP, ki je predstavljena tule.
https://heyzine.com/flip-book/valuation...
"Če kdo postavlja trditve si ti, ki zagotavljaš visoke dobičke in prodajaš meglo z XRP pri $2000 in podobno. Vidim, da ti praznuješ pust celo leto - klovn :-)"
Bilo je predstavljenih več pristopov glede izračuna vrednosti XRP, ki je predstavljena tule.
https://heyzine.com/flip-book/valuation...
Seveda lahko vsaka banka, inštitucija izda svoj digitalni kovanec to ni nobenega dvoma. Vprašanje je ali so s tem rešili kakšen problem.
Rešitev, ki jo pinuja Ripple in XRPLedger je v interoperabilnosti.
https://youtube.com/shorts/OfNcK5Nn7Jc?...
Rešitev, ki jo pinuja Ripple in XRPLedger je v interoperabilnosti.
https://youtube.com/shorts/OfNcK5Nn7Jc?...
Kripto ::
Kripto.
Jaz imam vedno v svojem portfelju tudi XRP. Tudi, če prodam ga tudi potem spet po nižji ceni kupim in držim. Negativna mnenja me ne zanimajo in se z njimi ne ukvarjam. Koliko je centralizirano ali decentralizirano...s tem se ne ukvarjam. Vsak sistem teži k centraliziranosti...en bolj, en manj...sčasoma se verjetno vse centralizira ali vsaj v veliki meri centralizira. Tudi BTC na svoj način.
Zanima me namen, uporabnost, potencial in predvsem zaslužek... Občasno kupujem in prodajam, kot končni cilj akumuliram BTC, XRP, ADA, HBAR, SUI, NEAR, ICP. Gledam še PYTH, ONDO, GRAF, RNDR, ALGO, XDC, QNT.
Wealth is mindset!
Ali ima XRP potencial v svoji vrednosti? Nedvomno ga ima.
Potreba po njem bo enormna. Moje mnenje je, da bodo v bodoče izdelani mehanizmi, s katerimi retail vlagateljem niti ne bo potrebno XRP kovance prodat. Enostavno jih boš na nek način lahko posojal inštitucijam in v zameno prejemal dividende. Le zato, ker boš s svojim vložkom sodeloval pri prenosu transakcij. XRP bo moral imeti visoko vrednost da bo sploh s svojo omejeno količino spisoben prenašati ne samo stabilne kovance ampak tudi izvajal ogromno drugih transakcij. Kot je že Quinci Jones namignil. S tokenizacijo samo ameriškega dolga lahko XRP- ju močno zraste vrednost. Pa je ameriški dolg le en majhen segment. Prihaja tokenizacija vsega kar si predstavljamo in kar si še ne predstavljamo.
https://youtube.com/shorts/7Ve3-MFMsRs?...
Potreba po njem bo enormna. Moje mnenje je, da bodo v bodoče izdelani mehanizmi, s katerimi retail vlagateljem niti ne bo potrebno XRP kovance prodat. Enostavno jih boš na nek način lahko posojal inštitucijam in v zameno prejemal dividende. Le zato, ker boš s svojim vložkom sodeloval pri prenosu transakcij. XRP bo moral imeti visoko vrednost da bo sploh s svojo omejeno količino spisoben prenašati ne samo stabilne kovance ampak tudi izvajal ogromno drugih transakcij. Kot je že Quinci Jones namignil. S tokenizacijo samo ameriškega dolga lahko XRP- ju močno zraste vrednost. Pa je ameriški dolg le en majhen segment. Prihaja tokenizacija vsega kar si predstavljamo in kar si še ne predstavljamo.
https://youtube.com/shorts/7Ve3-MFMsRs?...
Tillio
"To, da rabiš KYC naredit piše v njihovi dokumentaciji. Tudi prednostna lista je tam. Pojdi se kregat z Davidom, da spremeni dokumentacijo."
To zahtevo (KYC) boš po Evropski MICA regulaciji dolžan izpolniti že od jutri dalje.
V začetku 2025 bo Trumpova ekipa regulacije uvedla tudi v ZDA.
"To, da rabiš KYC naredit piše v njihovi dokumentaciji. Tudi prednostna lista je tam. Pojdi se kregat z Davidom, da spremeni dokumentacijo."
To zahtevo (KYC) boš po Evropski MICA regulaciji dolžan izpolniti že od jutri dalje.
Infrastruktura novega monetarnga sistema JE POSTAVLJENA!
The infrastructure/technology for mass institutional adoption of blockchain has been built.
Over the last bear market, banks have found their way into the cryptocurrency at the most opportune moment to maximize the ROI of investments.
Flip of Switch moment = REGULATION ?
Now
https://x.com/SMQKEDQG/status/179337355...
The infrastructure/technology for mass institutional adoption of blockchain has been built.
Over the last bear market, banks have found their way into the cryptocurrency at the most opportune moment to maximize the ROI of investments.
Flip of Switch moment = REGULATION ?
Now
https://x.com/SMQKEDQG/status/179337355...
Mato989 ::
Kripto.
Vsak coin ki ga lahko ustavi nekdo na ukaz ali na odlocbo sodisca je centraliziran in kot tak sporen saj ima lahko drug kontrolo nad tvojim denarjem
Pa ce obracas kakorkoli hoces
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Pozivam tiste, ki hodlate ADA, da se registrirate kot dRep ali oddate svoj glas registriranim dRepom. Stake rewardov ne bo možno "prevzeti" dokler tega ne naredite. Staking rewarde še vedno prejemate, tako da nič bat.
Tako kot pri vsakih volitvah je zaželena čimvečja udeležba.
Tako kot pri vsakih volitvah je zaželena čimvečja udeležba.
Tillio
Boldano ni res … CeFi ima casa do junija 2025 za implementacijo (crypto.com bom zacel jutri, bybit npr. ne), z veliko moznostjo podaljsanja do 2026 (ali dlje). Drugace je pa to zelo preprosto zaobiti na prvo zogo, ce ne zelite ravno doxxat svojega addyja.
-Albert Einstein
-Albert Einstein
Modric ::
Vsi ki ste kaj vložili v kripto ali uporabljate slovenski kriptomat? Zadnje čase se ga precej oglašuje in promovira. Dobiš lahko tudi neke ugodnosti glede aplikacije in nagrade. Ali se vseeno bolj splača Binance oz. kaj drugega?
Vsi ki ste kaj vložili v kripto ali uporabljate slovenski kriptomat? Zadnje čase se ga precej oglašuje in promovira. Dobiš lahko tudi neke ugodnosti glede aplikacije in nagrade. Ali se vseeno bolj splača Binance oz. kaj drugega?
Prjatlu že tri leta blokirajo sredstva z izgovorom, da spada med kritične vlagatelje in je to zaradi njegove zaščite.
Lahko bi kupoval in to je vse. S sredstvi ne more razpolagat. Praktično jih že tri leta kreditira.
Čakam, da se kakšna regulacija v tej smeri dotakne tudi menjalnic.
Kripto.
Vsak coin ki ga lahko ustavi nekdo na ukaz ali na odlocbo sodisca je centraliziran in kot tak sporen saj ima lahko drug kontrolo nad tvojim denarjem
Pa ce obracas kakorkoli hoces
David Schwartz pravi da ne. Pa obračaj kakorkoli hočeš.
Kolk je fajn ko se ruši narrativ globalne greznice.
Ko jim zmanjka idej začnejo trollat do onemoglosti.
David Schwartz o možnosti kontrole nad XRP.
Nemogoče.
Ampak greznica se bo obesla na vsako bilko. Spremljajte in videli boste
https://x.com/stedas/status/16754927701...
Ko jim zmanjka idej začnejo trollat do onemoglosti.
David Schwartz o možnosti kontrole nad XRP.
Nemogoče.
Ampak greznica se bo obesla na vsako bilko. Spremljajte in videli boste
https://x.com/stedas/status/16754927701...