Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
merlin2 ::
Kaj se zgodi ko nekdo kupi vse Bitcoine možne, je vrednost neskončno ali je vrednost 0?
https://x.com/saylordocs/status/1861062...
Moje mnenje je sicer drugačno. V čem bi bila njegova vrednost, če je neuporaben in bi bil praktično povsem centraliziran?!
Zakaj bi si ga kdo želel imet? Prej bi šel na 0, kot v višave.
Vrednost BTC ustvarja Tether, ki pa je največja scam shema.
Moje mnenje
BetaTestCoin
Mato989 ::
Kaj se zgodi ko nekdo kupi vse Bitcoine možne, je vrednost neskončno ali je vrednost 0?
Moje mnenje je sicer drugačno. V čem bi bila njegova vrednost, če je neuporaben in bi bil praktično povsem centraliziran?!
Moje mnenje
BetaTestCoin
Seveda sta oba mnenja napačna...
Vrednost napisana na coingecku ali crypto straneh bi bila takšna kot bi bila ZADNJA realizirana prodaja :) Ker to je pure fact ker tako delujejo vsi delniški in tudi kripto trgi.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
val46 ::
Ma jaz malo drugače gledam na te zadeve...Če sem jaz edini na svetu, kateri imam eno stvar, jo lahko prodam po toliko, kot jaz hočem. Seveda je vprašanje, kdo bi to potem kupil. Ampak, če si nekdo tega res želi, bo pač plačal, toliko kot sem jaz postavil ceno, ali pa stvari ne bo imel. Enostavno tako je. Ampak pustimo to, to je itak sam špekulacija in se to enostavno ne more zgodit.
Ma jaz malo drugače gledam na te zadeve...Če sem jaz edini na svetu, kateri imam eno stvar, jo lahko prodam po toliko, kot jaz hočem. Seveda je vprašanje, kdo bi to potem kupil. Ampak, če si nekdo tega res želi, bo pač plačal, toliko kot sem jaz postavil ceno, ali pa stvari ne bo imel. Enostavno tako je. Ampak pustimo to, to je itak sam špekulacija in se to enostavno ne more zgodit.
Saj to drži, ampak cena BTCja bi še zmeraj bila napisana toliko kot bi bila zadnja zabeležena transakcija na menjalnicah... nič več in nič manj... ker cena btcja po spletu je takšna kot je povprečje zadnjih prodaj/nakupov (poslov) z BTCjem...
Tako da to bi bila vrednost
aulcnik ::
statistično gledano je verjetnost da se zgpodi ta dogodek praktično nič, torej kar brez skrbi, da bi BTC padel na nič, tudi upoštzevajoč ktemu, kar gledamo zadnje ačse, da je dotični coin postal miljenec finančnih inštitucij, zama pač ne, mar ne.Sicer pa še vedno lahko uporabljaš tim DCA selling, torej pri vsakem ATH-ju vzameš določen % dobička ven in ga prekanaliziraš v npr USDT.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: aulcnik ()
energetik ::
statistično gledano je verjetnost da se zgpodi ta dogodek praktično nič, torej kar brez skrbi, da bi BTC padel na nič, tudi upoštzevajoč ktemu, kar gledamo zadnje ačse, da je dotični coin postal miljenec finančnih inštitucij, zama pač ne, mar ne.Sicer pa še vedno lahko uporabljaš tim DCA selling, torej pri vsakem ATH-ju vzameš določen % dobička ven in ga prekanaliziraš v npr USDT.
Spet odvisno, zakaj vlagaš v Bitcoin. Jaz vlagam tisto, kar bi mi sicer 10, 20, 30 let gnilo na TRR. Nimam nobenega razloga, zakaj bi Bitcoin prodal. Kupujem dipe. Sell DCA-jal bom pa potem, ko bom sredstva rabil. Verjetno šele v penziji.
Ker tisto kar rabim, si plačam direktno iz fiat plače. Če bi rabil več, bi pa prodal MM ETF-e in obvezniške ETF-e. Bitcoin in delniški ETF-i so pri meni rezervirani za penzijo.
Ma jaz malo drugače gledam na te zadeve...Če sem jaz edini na svetu, kateri imam eno stvar, jo lahko prodam po toliko, kot jaz hočem. Seveda je vprašanje, kdo bi to potem kupil. Ampak, če si nekdo tega res želi, bo pač plačal, toliko kot sem jaz postavil ceno, ali pa stvari ne bo imel. Enostavno tako je. Ampak pustimo to, to je itak sam špekulacija in se to enostavno ne more zgodit.Ne moreš za kakršnokoli ceno. Lahko točno za tako, ko ti je nekdo pripravljen kupiti. Ali lahko cena kar zgrmi na nič? Nikakor, ker bi se že davno prej vsula nanj cela gora kupcev.
vires in numeris
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
IgorCardanof je izjavil:
Res?globoko grlo je izjavil:
Dopoldne je bil stellar cca 63, prejle 45 (sm bil že mal tečn, priznam), zdej pa 57 in raste????
Slabo se je postaralo prodaja Lumena za Bitcoin :D
Prodal sem na rumeni črti. Ko bo dovolj padel, ga pa nabavim nazaj:
vires in numeris
LeQuack ::
Spet odvisno, zakaj vlagaš v Bitcoin. Jaz vlagam tisto, kar bi mi sicer 10, 20, 30 let gnilo na TRR. Nimam nobenega razloga, zakaj bi Bitcoin prodal. Kupujem dipe. Sell DCA-jal bom pa potem, ko bom sredstva rabil. Verjetno šele v penziji.
Kako pa kupuješ dipe če nimaš na TRR?
Quack !
Moje mnenje
BetaTestCoin
Seveda sta oba mnenja napačna...
Vrednost napisana na coingecku ali crypto straneh bi bila takšna kot bi bila ZADNJA realizirana prodaja :) Ker to je pure fact ker tako delujejo vsi delniški in tudi kripto trgi.
Da ima neka stvar vrednost mora za to obstajat določena potreba.
Zdaj vprašanje. Kakšno potrebo BTC pravzaprav zadovoljuje? Za transakcije je prepočasen, energijsko prepotraten, za tokenizacijo neuporaben ..
Se njegova uporabnost omejuje le na ohranjanje vrednosti? Gre za virtualno vrednost, ki pa je kot vidimo prej zelo odvisna od špekulacij, manipulacij. V tem primeru je za "ohranjanje vrednosti" prej primeren nakup fizičnih kovin. Zlata, srebra ..
Če je to vsa uporabnost BTC- ja potem me ne prepričate v vlaganje vanj.
Kako bo BTC vpet v nov QFS "kvantni finančni sistem", ki je vse bližji?
Marec 2025 SWIFT preide na nov sistem ISO20022. Banke in inštitucije, ki teh zahtev ne bodo izpolnjevale ali bodo zaprle vrata ali jih bo asimilirala inštitucija, ki te zahteve izpolnjuje. To pa pomeni da je tehnologilijo in infrastrukturo v poslovanje že implementirala. In kdo bodo nosilci transakcij?
Po moje le te tehnologije
https://www.binance.com/en/square/post/...
zamenjuješ vrednost (uporabnosti) in vrednost posla... vrednost posla na coingecku recimo nima NOBENE VEZE z uporabno real life vrednostjo (čeravno lahko kdaj korelira)
ViperR ::
What is ISO 20022 in Relation to SWIFT?
Current System: SWIFT, the dominant network for international payments, currently uses a legacy messaging format called MT (Message Type). It is efficient but limited in terms of data richness, structure, and flexibility.
Transition to ISO 20022: SWIFT is migrating its cross-border payment messaging to ISO 20022 by 2025. This transition will enhance message clarity, allow richer data sets, and improve interoperability across systems.
Role in Payments: ISO 20022 provides a more structured and standardized way of encoding payment instructions, settlement details, and compliance information. This makes it ideal for modern banking needs like faster payments, regulatory reporting, and fraud detection.
Comparison with FIX or ITCH in Financial Trading
ISO 20022 is similar in concept to protocols like FIX (Financial Information eXchange) or ITCH in trading:
FIX Protocol: Widely used in equity trading for real-time communication between buy-side and sell-side firms.
ITCH Protocol: A low-latency feed protocol used for market data dissemination, often used in high-frequency trading environments.
However, ISO 20022 is specifically designed for financial messaging in banking and payments, including:
Cross-border payments
Securities settlement
Trade finance
Card payments
Key Characteristics of ISO 20022 as a Financial Data Protocol
Data-Rich Messages: Allows for more comprehensive transaction details compared to current standards, aiding compliance (e.g., anti-money laundering, sanctions screening).
XML-Based: Like FIX in trading, ISO 20022 leverages a structured format, but it uses XML for flexibility and readability.
Global Interoperability: Creates a unified language for banks, financial institutions, and central banks worldwide, making cross-border transactions smoother.
Is ISO 20022 Limited to SWIFT?
No, it is not exclusive to SWIFT. While SWIFT is a significant adopter of ISO 20022, the standard is broader and applies to:
Central Banks: Many central banks are adopting ISO 20022 for their payment systems.
FinTechs: Blockchain platforms like Ripple are aligning themselves with ISO 20022 to ensure compatibility with global financial infrastructure.
Why is ISO 20022 Important?
Modernization: It replaces outdated, fragmented systems with a single, standardized protocol.
Efficiency: Reduces costs and improves processing times by standardizing data formats.
Transparency: Enables more detailed and structured information for compliance and customer satisfaction.
In summary, ISO 20022 is like the evolution of a universal financial "language," enhancing and standardizing communication between financial institutions globally. Much like FIX revolutionized equity trading communication, ISO 20022 is set to do the same for banking and payments.
Torej ripple je zgolj kompatibilen s tem protokolom. Zakaj bi ga kdo uporabljal pri čezmejnih poslih mi ni jasno? Pravzaprav ni jasno, zakaj bi to banke kadarkoli sploh uporabljale, če očitno že imajo sistem, ki deluje in je kompatibilen?
Zakaj bi cena ripplu zarad tega zrasla tudi ni jasno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ViperR ()
Pa si ti že slišal za Zimbabve, Argentino, Venezuelo, Turčijo...? Za države, kjer si lahko s pravkar dobljenim fiatom obrišeš rit, hkrati nekje niti bančnega računa ne moreš imeti? Zlato in srebro ti lahko lokalni preprodajalci ponaredijo, komot. Lahko te ob plačilu blaga in storitve enostavno fentajo in vzamejo zlato.
Zdaj vprašanje. Kakšno potrebo BTC pravzaprav zadovoljuje? Za transakcije je prepočasen, energijsko prepotraten, za tokenizacijo neuporaben ..
Se njegova uporabnost omejuje le na ohranjanje vrednosti? Gre za virtualno vrednost, ki pa je kot vidimo prej zelo odvisna od špekulacij, manipulacij. V tem primeru je za "ohranjanje vrednosti" prej primeren nakup fizičnih kovin. Zlata, srebra ..
Če je to vsa uporabnost BTC- ja potem me ne prepričate v vlaganje vanj.
No, to je ena ogromnih uporabnosti BTC. Druga ogromna prednost je, da ti ga oblasti ne morejo ne zaseči ne preprečiti uporabe. "Z njim" lahko za šalo pobegneš čez mejo iz shithole države.
Seznam se nadaljuje.
vires in numeris
Bolj se je za vprašat kakšno uporabno vrednost ima ripple. ISO compatible ni ravno neha huda uporabnost.
VipeR
"Torej ripple je zgolj kompatibilen s tem protokolom. Zakaj bi ga kdo uporabljal pri čezmejnih poslih mi ni jasno? Pravzaprav ni jasno, zakaj bi to banke kadarkoli sploh uporabljale, če očitno že imajo sistem, ki deluje in je kompatibilen?
Zakaj bi cena ripplu zarad tega zrasla tudi ni jasno?"
Ker je to standard v osnovi implementiran v teh blokchain tehnologijah.
Vprašaj se raje ali bodo kovanci ki tega ne izpolnjujejo sploh za karkoli uporabni, kakšna bo njihova vrednost?
Interoperabilnost - nad tem se zamisli. Povezljivost različnih blokchain tehnologij.
Mogoče je res čas da se začneš poglabljat.
"Torej ripple je zgolj kompatibilen s tem protokolom. Zakaj bi ga kdo uporabljal pri čezmejnih poslih mi ni jasno? Pravzaprav ni jasno, zakaj bi to banke kadarkoli sploh uporabljale, če očitno že imajo sistem, ki deluje in je kompatibilen?
Zakaj bi cena ripplu zarad tega zrasla tudi ni jasno?"
Ker je to standard v osnovi implementiran v teh blokchain tehnologijah.
Vprašaj se raje ali bodo kovanci ki tega ne izpolnjujejo sploh za karkoli uporabni, kakšna bo njihova vrednost?
Interoperabilnost - nad tem se zamisli. Povezljivost različnih blokchain tehnologij.
Mogoče je res čas da se začneš poglabljat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: merlin2 ()
Conclusion:
Banks do not need Ripple to become ISO 20022 compatible, as they are already modernizing their systems independently. However, Ripple could still carve out a role for itself by:
Solving cross-border payment inefficiencies.
Offering innovative solutions for smaller banks or underserved regions.
Leveraging its blockchain technology for transparency and cost efficiency.
Ripple's success will depend on how well it can demonstrate value beyond ISO 20022 compliance in the broader financial ecosystem.
TLDR: Nek next level hopium prodajas, da se bo nekaj zgodilo, čeprav je trenutno 0% možnost za to.
Banks do not need Ripple to become ISO 20022 compatible, as they are already modernizing their systems independently. However, Ripple could still carve out a role for itself by:
Ripple's success will depend on how well it can demonstrate value beyond ISO 20022 compliance in the broader financial ecosystem.
TLDR: Nek next level hopium prodajas, da se bo nekaj zgodilo, čeprav je trenutno 0% možnost za to.
Na kateri AI platformi ti ponuja te neumnosti?
Beri dokumente inštitucij, banko, IMF...
Hopium?
Če se ti ne da razmišljat - obvoz. Tu sem zato, da delim informacije.
Beri dokumente inštitucij, banko, IMF...
Hopium?
Če se ti ne da razmišljat - obvoz. Tu sem zato, da delim informacije.
Beri dokumente? Lmao, kako fajn pripomores pri argumsntirani debati. In pol še neke ddbilne linke limaš?
Kaj če bi enostabno odgovoril? Zakaj bi kdorkoli hotel imet iso compatible blockchain? Banke so ze iso compatible. Kaksna je dodana vrednost ripla? Kje so novice, da bo riple kjerkoli implementiran? Nikjer.
Kaj če bi enostabno odgovoril? Zakaj bi kdorkoli hotel imet iso compatible blockchain? Banke so ze iso compatible. Kaksna je dodana vrednost ripla? Kje so novice, da bo riple kjerkoli implementiran? Nikjer.
Kripto ::
Conclusion:
A ti vsaj približno veš kako delujejo mednarodni plačilni promet, nostro/vostro računi, prenosi in obdelave podatkov, poravnalni računi finančnih inštitucij itd. ? Kako deluje SWIFT in kaj naredi in česa ne naredi?
Samo vprašam.
Wealth is mindset!
No kaj porečete strokovnjaki? Smo že 10 procentov dol...
Pričakovana korekcija, še nikoli ni šlo samo gor. Koliko bo šlo še dol pa lahko samo ugibamo.
Wealth is mindset!
Conclusion:
A ti vsaj približno veš kako delujejo mednarodni plačilni promet, nostro/vostro računi, prenosi in obdelave podatkov, poravnalni računi finančnih inštitucij itd. ? Kako deluje SWIFT in kaj naredi in česa ne naredi?
Samo vprašam.
No dej razloži, pa še kako bo ripple to rešil.
Jaz sem za cca 25% dobicka iz longov sedaj kupil btc po 91,8k$.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ViperR ()
Conclusion:
Samo vprašam.
Morda bo to nesramno, ampak veš kaj če znaš napisati, da je XRP neuporaben potem si verjetno že vse pregledal in prebral kar je razloženo v Ripple dokumentih? Je pa precej video vsebine kjer je obrazloženo. Tudi o nostro/vostro računih itd.
Jaz sigurno ne bom več razlagal po ne vem koliko letih. Je pa zelo enostavno, če kdo ve in razume za kaj je uporaben v bančnem/finančnem sistemu bo imel XRP v portfelju. Če kdo ne ve zakaj je uporaben in ga nima v portfelju tudi nič narobe. Je pa kar nekaj takih, ki ga niso hoteli imeti čeprav niso razumeli in so to tudi priznali ga zadnja leta imajo in kupujejo. Ja sčasoma se situacija spremeni, mnenja tudi.
Wealth is mindset!
globoko grlo ::
Kaj se vidva kregata o kriplu, ce bo pa stellars vse povozu.
Nej raj slotek "stroka" pove za kolk gremo dol!
Nej raj slotek "stroka" pove za kolk gremo dol!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Nisem napisal, da je neuporaben. Napisal sem:
Banks do not need Ripple to become ISO 20022 compatible, as they are already modernizing their systems independently.
In:
Nek next level hopium prodajas, da se bo nekaj zgodilo, čeprav je trenutno 0% možnost za to.
Poleg tega miljon vprašanj, zakaj bi ripplu cena zrasla, vprašanja zakaj bi banke se odločale za third party risk, zakaj blockchain tehnologijo, itd. Nikjer odgovora.
A vi ripple fanatiki maste očitno bralno razumevanje slabse od osnovnosolca.
Banks do not need Ripple to become ISO 20022 compatible, as they are already modernizing their systems independently.
In:
Nek next level hopium prodajas, da se bo nekaj zgodilo, čeprav je trenutno 0% možnost za to.
Poleg tega miljon vprašanj, zakaj bi ripplu cena zrasla, vprašanja zakaj bi banke se odločale za third party risk, zakaj blockchain tehnologijo, itd. Nikjer odgovora.
VipeR OBVOZ.
za vse, ki želijo vedet nekaj več o novem finančnem sistemu pa dobrodošla informacija.
za vse, ki želijo vedet nekaj več o novem finančnem sistemu pa dobrodošla informacija.
IgorCardanof ::
Zanimivo, da ga image za svetnika, ceprov je cashoutal vec milijard $ na vas. Noro.
Podobne blodnne kot cardano fanatiki.
Podobne blodnne kot cardano fanatiki.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
In:
Seveda si pozabil napisat ali ne veš ali enostavno zavajaš, da inštitucije in banke že uporabljajo Ripple in XRPL tehnologijo.
zodiak ::
Conclusion:
Samo vprašam.
Malo pazi na to. Scena je dost podobna gamblingu iz Casinojev... Da te nebo kam potegnilo (vrtinec...)
In:
Ceno diktira povpraševanje. XRP je bridge valuta. Banke in finančne inštitucije, ki ga bodo uporabljale dobijo hitrost, zanesljivost in nizke stroške plus ostale benefite. Izpolnitev zahtev ISO20022 je ena od zahtev, ki je tudi odločitveni faktor. Ta pa vključuje vse od AML, KYC itd.
Mi smo v teritoriju špekuliranja. Nekaj se zgodi in se marsikaj spremeni. Nobenemu ne pravim, da naj kupi XRP. Jaz ga imam v portfelju.
Wealth is mindset!
Lennzi ::
Jaz sem pa bil bagholder z leta 2021, dokupoval v 2022, sedaj sem se ga pa s takim veseljem losal, da vam ne znam povedati.
Hvala zavarovalničar.
Pustil sem si pa še 5k komadov za vsak primer, če se blodnje Kripta in Merlina (o 10$ +), po nekem smešnem scenariju uresničijo. Sej ne, da bi bil marketcap top 3 asset na svetu, a ne? Xrp to the moon ali kako že?
Pustil sem si pa še 5k komadov za vsak primer, če se blodnje Kripta in Merlina (o 10$ +), po nekem smešnem scenariju uresničijo. Sej ne, da bi bil marketcap top 3 asset na svetu, a ne? Xrp to the moon ali kako že?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lennzi ()
Hvala zavarovalničar.
Ko boš prodajal na $10 ga bodo drugi z veseljem kupili od tebe
Še enkrat. Bravo zate.
Hvala zavarovalničar.
Zakaj bi obdrzal XRP, Če si prepričan da je to brezveze? Raje prodaj še tiste XRP kar imaš, ker si preveč obremenjen sam s sabo. Aha, nisi prepričan. Si pa vseeno tečen kot SPB. Investiraj v nekaj kar verjameš in ima zate smisel in veselje. Najine blodnje ignoriraj, boš bolj srečen in manj zagrenjen.
Wealth is mindset!
Hvala zavarovalničar.
Zakaj bi obdrzal XRP, Če si prepričan da je to brezveze? Raje prodaj še tiste XRP kar imaš, ker si preveč obremenjen sam s sabo. Aha, nisi prepričan. Si pa vseeno tečen kot SPB. Investiraj v nekaj kar verjameš in ima zate smisel in veselje. Najine blodnje ignoriraj, boš bolj srečen in manj zagrenjen.
Si me ravno prehitel ..
Ja Lenni. Predlagam, da kar prodaš. Zdaj si še v dobičku. Jutri zna bit deep in nikol več navzgor.
Reši nas muk o tvojem jamranju predvsem pa reši sebe psihičnih šokov, ki jih doživljaš ob omembi XRP.
Vlagatelji ne potrebujejo tvojega jokanja. Potrebujejo namig, kjer naj iščejo informacije. Ti pa za to nisi naslov, še manj tvoje mnenje.
Prosim te prodaj ves XRP portfelj.
Hvala zavarovalničar.
Si me ravno prehitel ..
Ja Lenni. Predlagam, da kar prodaš. Zdaj si še v dobičku. Jutri zna bit deep in nikol več navzgor.
Reši nas muk o tvojem jamranju predvsem pa reši sebe psihičnih šokov, ki jih doživljaš ob omembi XRP.
Vlagatelji ne potrebujejo tvojega jokanja. Potrebujejo namig, kjer naj iščejo informacije. Ti pa za to nisi naslov, še manj tvoje mnenje.
Ne bo prodal, ker nekaj si mora pustiti da bo lahko jamral, če ne bo šlo gor...po drugi strani pa tudi noče, da bi prodal...ker kaj pa če gre v rang 11-13 USD. Poznam take lulibuce.
Wealth is mindset!
Hvala zavarovalničar.
Si me ravno prehitel ..
Ne bo prodal, ker nekaj si mora pustiti da bo lahko jamral, če ne bo šlo gor...po drugi strani pa tudi noče, da bi prodal...ker kaj pa če gre v rang 11-13 USD. Poznam take lulibuce.
Zakaj ne bo prodal? Zato ker nama zaupa bolj kot sam sebi. Evo to je vsa poanta. Pravzaprav ve da ga je vsral.
Labilnost ni znak močne osebnosti.
Špricer ::
Vse so vas nategnili. Portfelj z xrp on ado nima prihodnosti. Btc se pa prodaja in ahorta. Tudi microstrategy shorta, ampak vi tega ne veste.
Zakaj se informacije o XRPL in Ripple prikrivajo in zakaj je XRP tako nerazumljen.
Ker nikoli ni bil mišljen za retail vlagatelje ampak finančne inštitucije!
https://x.com/FinanceBroYT/status/18613...
Boste možni vlagatelji poslušali Špricerje in Lenivce ali pa boste iskali informacije drugje je odvisno od vas samih.
Ker nikoli ni bil mišljen za retail vlagatelje ampak finančne inštitucije!
https://x.com/FinanceBroYT/status/18613...
Boste možni vlagatelji poslušali Špricerje in Lenivce ali pa boste iskali informacije drugje je odvisno od vas samih.
Ripple izdaja svoj stabilni kovanec RLUSD, ki bo prej ali slej povsem izpodrinil Tether, ki služi le napihovanju Bitcoina.
https://x.com/beyond_broke/status/18614...
Iščite informacije na pravih mestih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: merlin2 ()
Ripple izdaja svoj stabilni kovanec RLUSD, ki bo prej ali slej povsem izpodrinil Tether, ki služi le napihovanju Bitcoina.
Lahko odjebes s temi tvojimi neumnostmi? Tether bad, ripple good, haha pa ti si neverjeten.
LeQuack ::
Zakaj mora bit vezan na dolar spet? A ne morejo presežt Ameriški influence?
Quack !
Zadela sta me u piko. Prava psihoanalitika in uspešna xrp investitorja ali bolje rečeno vernika.
Lepo vaju pozdravljam.
Zagrenjeni Joža
Lepo vaju pozdravljam.
Zagrenjeni Joža
Zadela sta me u piko. Prava psihoanalitika in uspešna xrp investitorja ali bolje rečeno vernika.
Lepo vaju pozdravljam.
Zagrenjeni Joža
Zagrenjeni Joža, zakaj ti je težko dotupit, da je XRP v mojem portfelju eden od kovancev. Kaj kdo verjame je pa stvar posameznika. Naredi nekaj ali pa ostani zagrenjen in utrujajo še naprej... Tvoja izbira.
Wealth is mindset!
enemon ::
m0LN4r ::
To je bilo to z BTC, se vidimo cez 4 leta, temo lahko date na pavzo.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM