» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1513 / 1575
»»

kriptobog ::

Mato989 je izjavil:

Dečki padlo bo nekaj dni ali tednov po prisegi Trumpeka, pol bo konec FOMO in sanj...

Potem se bos pa zbudil. Dve leti po prisegi bo se veselica. En kup deregulacija, nizke obrestne, delnice in posledicno indexe bo zgalo v nove visave. Ce bo odletel nasdaq bo posledicno tudi bitcoin itd. Potem pa pride streznitev in racun za vse to, ampak Trumpa boli k kaj bo za njim.

zodiak ::

Ne bo pa za eno, da mu pokaže svoj sijoči cvet.

matic492 ::

Sj ne vem kaj je hujš, to da je troll, al pa da je tok pametn pri samo 1000€ investicije :))
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

globoko grlo ::

Dopoldne je bil stellar cca 63, prejle 45 (sm bil že mal tečn, priznam), zdej pa 57 in raste????
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

rkobarov ::

hamez66 je izjavil:

matic492 je izjavil:

Kdaj bo 15k? Za kolko se greš stavit?

Morda čez 10 let, verjetno pa nikoli v času našega življenja.

15k? ko je bil 15k sem čakal da pride na 10, ko je bil 50k, sem čakal da pade na 40k.
zdej ko je 100k ga bom verjetno kupil na 75k :D
Ryzen 5800x AIO280 32gb 16c3200 3080ti Msi b550 tomahawk Samsung 970 1Tb M27q

Špricer ::

enemon je izjavil:

Špricer je izjavil:

val46 je izjavil:

Špricer je izjavil:

Meni se smejete ker sem prodal na 70000. Vi boste pa držali do 15000 in nato prodali ali ostali bagholderji.

Seveda bomo...sam kakšno nulo si pozabil tam za 15 dat. Pa kolk si prodal, oziroma kolk si profitiral, ko si prodal na 70k?

1000 eur.

Za par špricerjev pa bo?

Ostalo so alti.

IgorCardanof ::

globoko grlo je izjavil:

Dopoldne je bil stellar cca 63, prejle 45 (sm bil že mal tečn, priznam), zdej pa 57 in raste????

Slabo se je postaralo prodaja Lumena za Bitcoin :D
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

LeQuack ::

IgorCardanof je izjavil:

globoko grlo je izjavil:

Slabo se je postaralo prodaja Lumena za Bitcoin :D

Hitr FOMO nazaj notri!
Quack !

Gregor P ::

Glej pa res :D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Modric ::

Ali se splača menjati 180 dogecoinov v bitcoin?

Ne , ker oba rasteta.

Bizkit45 ::

Seveda se. Cez 20 let bo btc 1mio. Ti bos mel pa aprox. 500eur. Za kilo kruha bo pa en six pack.

Manjko boš pa ti posodu a ne?

Bizkit45 ::

Ne vem kaj želi narediti s temi 100$, ampak če mu bo čez 20 let res zmanjkalo za kruh, me lahko pingne in mu bom poskusil pomagati :) seveda, če ne bom še sam na slabšem..

Siso ::

Živjo
A ste kaj stavili na Jasmy?
Me ima da bi neki not dal.
Je kar rumorja okol teh Japoncev

merlin2 ::

Press Releases
Archax Provides Access to abrdn Money Market Fund on the XRP Ledger in Collaboration With Ripple
Team Ripple

Nov 25, 2024

Archax, the first FCA regulated digital asset exchange, broker and custodian, has provided access to a money market fund from UK asset manager abrdn in tokenized form on the XRP Ledger (XRPL), a decentralized blockchain. The fund comprises part of abrdn's ?3.8 billion US dollar Liquidity Fund (Lux) fund and represents the first tokenized money market fund on the XRPL, further establishing it as one of the leading blockchains for real-world asset (RWA) tokenization and institutional decentralized finance (DeFi).

This milestone is the result of an ongoing collaboration between Archax and Ripple, the leader in enterprise blockchain and crypto solutions. It marks an important step towards unlocking operational cost savings and settlement efficiencies by deploying capital markets infrastructure on the XRPL.

According to McKinsey, tokenized money market funds already exceed USD$1 billion in assets under management, and some projections estimate the value of tokenized assets could reach $16 trillion by 2030, signaling strong market demand.

Ripple will allocate USD$5 million into tokens on abrdn's Lux fund. Ripple's allocation represents part of a larger fund that Ripple will allocate to RWAs on the XRPL provided by a range of asset managers.

"The next evolution of financial market infrastructure will be driven by the broader adoption of digital securities," said Duncan Moir, Senior Investment Manager, abrdn. "Real benefits are to be had from leveraging the efficiency of moving the end-to-end investment and cash settlement process on-chain. The XRPL is an established venue for this thanks to its institutional-grade functionality, cost efficiency and built-in compliance capabilities. We are delighted to be working with Ripple and Archax to deliver this important milestone."

"The arrival of abrdn's money market fund on XRPL demonstrates how real-world assets are being tokenized to enhance operational efficiencies, while further reinforcing the XRPL as one of the leading blockchains for real-world asset tokenization," said Markus Infanger, Senior Vice President, RippleX. "There is no question that the on-chain economy is gaining traction. By working with companies like Archax, we are excited to help financial institutions like abrdn to seize the incredible opportunity represented by blockchain and digital assets technology to deliver utility at scale."

"Financial institutions are understanding the value of adopting digital assets for real world use cases," said Graham Rodford, CEO, Archax. "There is now real momentum building for tokenized real-world assets, and Archax is at the forefront of tokenizing assets such as equities, debt instruments and money market funds. In collaboration with Ripple, we are excited to help our clients such as abrdn, which manages over half a trillion pounds in assets (as at Q2 2024), to bring them to the XRPL using Archax's tokenization engine. Institutional buyers can now purchase abrdn's Lux fund directly from Archax in token form."

Archax has used Ripple's digital assets custody solutions since 2022. As an increasing number of investors hold their tokenized money market fund units on the XRPL, Ripple Custody is drawing on its long history working with top-tier institutional customers and regulated entities to enable them to tokenize, store, exchange and move value.

The XRPL is a proven and scalable blockchain purpose-built to meet the needs of financial institutions. With native capabilities such as tokenization, trading, escrow, and movement of assets, the XRPL provides a strong foundation for RWA tokenization and institutional-grade DeFi. Companies like Ripple have been using the XRPL for over a decade to power financial use cases including global payments, digital asset custody and stablecoin issuance.

Tega ne bo noben bral. Sem reportal adminom, da tole pobrisejo.
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Tega ne bo noben bral. Sem reportal adminom, da tole pobrisejo.

Bojo pa forumaši tule našli :D

Press Releases
Archax Provides Access to abrdn Money Market Fund on the XRP Ledger in Collaboration With Ripple
Team Ripple

Nov 25, 2024

https://ripple.com/ripple-press/archax-...

hamez66 ::

Takole gemini skrajša solato:

"Archax and Ripple have teamed up to tokenize abrdn's money market fund on the XRP Ledger. This is a significant step towards bringing real-world assets to the blockchain. By leveraging the XRPL's capabilities, the partnership aims to enhance operational efficiency and reduce costs. Ripple's investment of $5 million underscores the potential of RWA tokenization. Archax, as an FCA-regulated platform, enables institutional investors to access these tokenized assets."

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Edorta ::

Prej bo ETH 25.000 kot BTC 400.000

Kaj se zgodi ko nekdo kupi vse Bitcoine možne, je vrednost neskončno ali je vrednost 0?
Quack !

val46 ::

Vrednost Bitcoina bi bila potem taka, kot bi si ta model zaželel. Ker bi jih imel edino on in bi lahko postavil ceno, tako kot bi hotel. Vprašanje sam, kdo bi to pol kupil. Ampak...to je samo teorija. Brez veze o tem sploh debatirat, ker se to ne more zgodit.

Naj že končno pade, da dokupujemo. Pri 65000 buyorder.

LeQuack je izjavil:

Kaj se zgodi ko nekdo kupi vse Bitcoine možne, je vrednost neskončno ali je vrednost 0?

0.

Špricer je izjavil:

Naj že končno pade, da dokupujemo. Pri 65000 buyorder.

Realno, glede na to koliko denarja je Saylor zmetal v BTC, vprašanje, kje bi bili brez njega. Ravno sedaj je zaključil 5.4B$ nakup BTCjev.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof je izjavil:

Realno, glede na to koliko denarja je Saylor zmetal v BTC, vprašanje, kje bi bili brez njega. Ravno sedaj je zaključil 5.4B$ nakup BTCjev.

Pa je kul da lahko en človek vpliva tako močno na cel trg?
Quack !

LeQuack je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Pa je kul da lahko en človek vpliva tako močno na cel trg?

Seveda ne. Nateguni.

Toliko o defi....manipuliranje na vrhu verige. Khm piramide..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Špricer ()

energetik ::

LeQuack je izjavil:

Nikoli ne bo nekdo kupil vseh Bitcoinov, pišeš nesmisle.
Ker bi naredil visoko špico v ceni in zagotovo bi se usuli prodajalci. Ko bi se vsuli prodajalci s sell orderji, bi cena spet padla do ravnovesja. Vsakdo ima svojo ceno.
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

? BREAKING:

TODAY RIPPLE & ARCHAX LAUNCHED THE UK's FIRST TOKENIZED MONEY MARKET FUND ON THE #XRP LEDGER! ??

IN THE PAST THE CEO OF ARCHAX HAS PREDICTED THAT THE XRP LEDGER COULD BE PROCESSING UP TO $50 TRILLION BY 2025! ?

P.S.
Četudi bo šla tokenizacija počasneje me nič ne skrbi 8-)

https://x.com/_Crypto_Barbie/status/186...

energetik je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Nikoli ne bo nekdo kupil vseh Bitcoinov, pišeš nesmisle.
Ker bi naredil visoko špico v ceni in zagotovo bi se usuli prodajalci. Ko bi se vsuli prodajalci s sell orderji, bi cena spet padla do ravnovesja. Vsakdo ima svojo ceno.

Bolj sem se hotel pošaliti na to izjavo ki jo je dal Buffet. Je pa smešno ker Saylor je predlagal Bufetu naj začne kupovati bitcoin.

https://www.instagram.com/reel/DAKj2dxP...
Quack !

Pada pada...začelo se je.

Modric ::

V kaj se v teh časih bolj splača vložiti? Bitcoin, ki je relativno že visok ali dogecoin, ki ima še praktično ogromno možnosti za višje številke? Kaj svetujete?

Modric je izjavil:

V kaj se v teh časih bolj splača vložiti? Bitcoin, ki je relativno že visok ali dogecoin, ki ima še praktično ogromno možnosti za višje številke? Kaj svetujete?

Preveč so povezani med sabo vsi kovanci, da bi lahko kupoval enega kot hedge drugemu. Valda manjši kovanci lahko gredo hitreje gor, ampak lahko gredo tudi precej hitreje dol. V trenutnem obdobju je mogoče easy mode, ampak to je bolj izjema kot pravilo.
Quack !

Kripto ::

Zdaj prihajajo na preizkušnjo weak hands :D
Wealth is mindset!

eth sevedno spi

rkobarov je izjavil:

eth sevedno spi

Realno je v enem mesecu isto gor kot bitcoin, more or less.
Quack !

Eth do 20000 bo prej kot btc do 150000.

johnnyyy ::

Modric je izjavil:

Dominanca BTC je sorazmerno visoka (~59%) in zadnje mesece bolj ali manj narašča. Ko začne padati pride do alt sezone. Kdaj bo začela padati je težko reči, nekateri pravijo da bo dosegla 60%, drugi 65%, tretji 70%. Če bo še naraščala in da BTC še malce pade, bomo imeli v altih krvave sveče. Če pade dominanca in vrednost BTC naraščata pa bo veselica. Tako, da tukaj ni toliko vprašanje kaj bo, ampak kakšna je tvoja mentalna stabilnost, če pride do padcev.

Kripto je izjavil:

Bolj ali manj forumaši nakladajo tukaj. Vsi bodo prodali.

ViperR ::

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Bolj ali manj forumaši nakladajo tukaj. Vsi bodo prodali.

Edin ti ne boš prodajal po teh lepih cenah, ker nimaš nič:))

Špricer je izjavil:

Eth do 20000 bo prej kot btc do 150000.

a ti to resno misliš?

val46 ::

Ma kdaj je pa Špricer kaj resno mislil no...Ok, on sam sebi verjame najbrž, da resno misli, sam drugi ga pa jemljemo kar fino z rezervo. Če bi njega poslušal, zdaj ne bi mel nič-ker bi tko vneto čakal na tisti padec BTC na 10000, da res ni. Tko sem pa po svoji presoji kupoval med 17 in 24k in mam zdej kar neki na lagerju. Pa še par drugih zadev zraven. No, neki sem tudi že prodal. Ampak sam tam, kjer je lep plus..živet je pač treba ;)

val46 je izjavil:

Ma kdaj je pa Špricer kaj resno mislil no...Ok, on sam sebi verjame najbrž, da resno misli, sam drugi ga pa jemljemo kar fino z rezervo. Če bi njega poslušal, zdaj ne bi mel nič-ker bi tko vneto čakal na tisti padec BTC na 10000, da res ni. Tko sem pa po svoji presoji kupoval med 17 in 24k in mam zdej kar neki na lagerju. Pa še par drugih zadev zraven. No, neki sem tudi že prodal. Ampak sam tam, kjer je lep plus..živet je pač treba ;)

Ti si me s kom zamešal? Nikoli nisem rekel kaj o ne kupovanju. Sam sem za 1000 eur profita prodal na 70000.

Kripto mesi je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

matic492 je izjavil:

Špricer je izjavil:

Res je. Sam sem vesel, da sem vsaj prodal pri 70000. Ostali bodo pa hodlali dokler ne bo 25000.

Se strinjam, jaz sem vse prodal pri 25 500, ko bo 25 000 se bom zadnji smejal s tabo.

Kaksni bedaki bodo sele vsi ostali, ko bo Bitcoin 10k!!

Zato pa eni še kr shortamo. To bo smeha polna kapa, ko bo btc pod 10k.

No evo, ze lepo na poti do 10k. Fake pumpe je konec. Zdele 93k, kje bomo zjutraj?
Ne odgovarjam na DM.

ViperR ::

Zdej se počutim ko najvecji kralj, long odprl pri 54k, zaprl pri 96,5k.

xrp, doge, to je zaenkrat še vse visoko. Ada je padel pod 1$. Eth je višje, kot 3 dni nazaj, ko je bitcoinu dogajalo. Zaenkrat sploh ne kaže slabo. Bo mogoče Saylor kupil še za kako miljardo, da se malo pomirimo. Stabilen btc okoli 90k z alt sezono sploh ni tako slabo.

ViperR je izjavil:

Bravo. Jaz pa na 70000. Naj čakajo do petka brezdelneži.

Špricer je izjavil:

ViperR je izjavil:

Bravo. Jaz pa na 70000. Naj čakajo do petka brezdelneži.

Lepo si držal bitcoin, da je padel iz 70k na 50k, in ga potem takoj prodal, ko si bil jurčka v profitu.

Škoda, da nisi vložil v dogecoine ali xrp. Tudi xlm. VRA je zadnjič nekdo omenil, sem hotel it kupit, nisem kupil, naslednji dan smo bili že 25% višje, danes smo skoraj 2x.

««
1513 / 1575
»»