Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Mato989 ::
Kdor resno misli, da ne bo padlo, je ali novinec ali dolgoletni shitcoin bagholder.
Ko prva raketa dolgega dosega poleti, bo kripto krvavel.
Zlato spet raste po 14 dneh padanja. Zakaj že?
Blackswan prihaja. Sicer z več kot letno zamudo, kot sta napovedovala Rossi in Bog I Batina, ampak je pred vrati.
Cash out ali vsaj secure your profits.
Ja jaz sem prodal polovico in dal v staking USDTja na 21% yielda lol...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Kripto mesi ::
Kdor resno misli, da ne bo padlo, je ali novinec ali dolgoletni shitcoin bagholder.
Ko prva raketa dolgega dosega poleti, bo kripto krvavel.
Zlato spet raste po 14 dneh padanja. Zakaj že?
Blackswan prihaja. Sicer z več kot letno zamudo, kot sta napovedovala Rossi in Bog I Batina, ampak je pred vrati.
Cash out ali vsaj secure your profits.
Jaz še vedno shortam, to so bili zlati nasveti.
Lennzi ::
Mesi, ne bi se mu smejal. Bog ima že 100M. Midva pa še vedno siromaka, kljub temu, da sva ga poslušala.
Špricer ::
vrh je dosežen, jutri bo rdeči dan, karavana gre dalje
Se vidimo 2027. I m almost out. Jutri zjutraj bo vse rdeče.
Do kdaj je zate zjutraj?
Trenutno pada. Xrp in ada sta pa shitcoina in sta dosegla plato,kot sem napovedal. Trenutno moj protfolio v minusu, z rdečimi svečami. Kje je rast?
matic492 ::
Še tisti BABYGOAT, ki ga je oni shillal pred par dnevi je v plusu
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
ViperR ::
MicroStrategy has acquired 51,780 BTC for ~$4.6 billion at ~$88,627 per #bitcoin and has achieved BTC Yield of 20.4% QTD and 41.8% YTD. As of 11/17/2024, we hodl 331,200 $BTC acquired for ~$16.5 billion at ~$49,874 per bitcoin. $MSTR
Tipu se čist utrgalo haha
Gregor P ::
Zdajle je nemogoče, da si v minusu. Morda bomo čez minuto, ampak v tem trenutku pač ne.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Vanquish ::
se ma mogode kdo HBAR? Jaz sem ga takrat vzel po nasvetu Rossi V in sedaj dobesedno razturava
merlin2 ::
se ma mogode kdo HBAR? Jaz sem ga takrat vzel po nasvetu Rossi V in sedaj dobesedno razturava
Tudi Stellar XLM.
Kaj imajo XRP, XLM, HBar, Algorand skupnega?
Menda se je našel dokumen, ki je že pred tožbo SEC proti Ripple Eth označil za vrednostni papir ..
"🚨 BREAKING:
RIPPLE LAWYER STUART ALDEROTY JUST UPLO"
ADED THIS DOCUMENT:
IT SEEMS LIKE ETHEREUM HAS ALWAYS BEEN A SECURITY!
NOW WITH REGULATORY CLARITY #XRP CAN BECOME THE SECOND MOST VALUABLE CRYPTO ASSET AGAIN BEFORE ETHER LIKE IT WAS BEFORE THE SEC SUED RIPPLE!
Kako bo na to odgovoril trg?
kronos_10_ ::
Jaz ga imam. Sem ga tudi že omenil. Moj največji bag. Če bi moral staviti na en coin bi to bil HBAR.
Baje, da so vložili ETF. Upam, da je res.
Osebno ne prodajam nič še. Mi je aprila narasel portfolio za vsaj 600% in sem pobral profit. Ne vem zakaj bi se zdej zadovoljil z manj. Niti 100% mi ni poskočil portfolio. Čakam da pade btc dominanca in, da alti malo zaživijo. Drugače mi ni problem počakat še kako leto.
Samo, da ne rasteta ada in xrp pa sem srečen. Večjih nategov pa še ne. Že solana je nateg...
ViperR ::
Solana raste ker je to edini način da kupiš vecino shitcoinov za gemblat. Zato ima tud eth tako slabo rast, ker prej so bli vsi na eth chainu, zdej pa na solani.
kronos_10_ ::
Koliko je padla BTC dominanca v zadnjih letih?
Sem tudi to preverjal. Na začetku se govori da tudi 90% dominanca. No nazadnje je bila 70% tako, da dosti čez 60% pomojem ne gremo.
Prodajam alte, ko pridemo pod 45%.
Nimam btc tako da upam naš čas še pride 😀
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kronos_10_ ()
kronos_10_ je izjavil:
Koliko je padla BTC dominanca v zadnjih letih?
Sem tudi to preverjal. Na začetku se govori da tudi 90% dominanca. No nazadnje je bila 70% tako, da dosti čez 60% pomojem ne gremo.
Prodajam alte, ko pridemo pod 45%.
Nimam btc tako da upam naš čas še pride 😀
Čimprej tem bolje. Samo da ada in xrp ne rasteta. Konec je hypa.
IgorCardanof ::
XTZ dogaja, do sedaj je bil to indikator, da bo padec??
Veliko top indikatorjev flasha.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Ne vem no če je ravno konec, MSTR je up 10% danes.
Ko bi imel mstr večino btc bo lahko manipuliral ceno s p n d. A vam ni jasno? Shortal bo, da stavi proti sebi in prodajal....samo slovenski butalec ne razume tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Kripto ::
Samo, da ne rasteta ada in xrp pa sem srečen. Večjih nategov pa še ne. Že solana je nateg...
Če bosta bosta šla gor, boš nesrečen 😁
Money is mindset!
Ni mi žal da ju nimam. Res ničvredna. Ena neumna novica pošlje gor xrp. Konec je. Disegel je olato pa če se obrnete na glavo. Next.
Kripto ::
Ni mi žal da ju nimam. Res ničvredna. Ena neumna novica pošlje gor xrp. Konec je. Disegel je olato pa če se obrnete na glavo. Next.
Ti mi deluješ že zdaj zelo nesrečen...kaj bo šele takrat, ko bosta šla XRP in ADA višje 😁
Money is mindset!
Ti mi deluješ že zdaj zelo nesrečen...kaj bo šele takrat, ko bosta šla XRP in ADA višje 😁
Samo ne izzivaj nesreče. Samo podpihuješ sovraštvo. Kje sem nezadovoljen? Enostavno sta to coina brez pitenciala za rast. Samo za transakcije.
Haha. Ada in xrp pa stagnirata oz gresta dol. Juhej. Xtz je pa sumljiv za pozornost padca.
Gregor P ::
LOL a misliš potem, ko smo imeli ostali več kot 100 % zaslužek, se ti zdaj veseliš česa točno?!?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
merlin2 ::
Korelacija Tether, BTC in nove regulacije.
Menda gredo Ripple in Hedera in Ripple in Ada v partnerstvo...
Lp
Menda gredo Ripple in Hedera in Ripple in Ada v partnerstvo...
Lp
deco16 ::
MicroStrategy has acquired 51,780 BTC for ~$4.6 billion at ~$88,627 per #bitcoin and has achieved BTC Yield of 20.4% QTD and 41.8% YTD. As of 11/17/2024, we hodl 331,200 $BTC acquired for ~$16.5 billion at ~$49,874 per bitcoin. $MSTR
Mah karneki, ta skoraj vedno kupuje na vrhu....