» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1506 / 1507
»»

Kripto ::

Srečno in dober zaslužek vsem, ki ste vložili. Pred nami je z zelo veliko verjetnostjo še slaba dva meseca norišnice s kakšno manjšo vmesno korekcijo. Potem pa samo nebo zna kaj bo januar-marec...

Ne pozabite na pobiranje svojih profitov, ker profiti se bodo pobirali!

Money is mindset!

m0LN4r ::

Naj Trump Januarja se mal napumpa, to bi blo majka
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Anney ::

Torej božičnica bo?
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

tilio ::

Po tehtnem premisleku, ki je trajal 2.5 minute sem se odločil, da vas pustim pri miru, ker ta tema ni primerna za kakšne druge vrste vsebino, kot ste jo furali do sedaj.

Srečno vsem. Tudi vsem ostalim haterjem in Viperju. Se opravičujem, če vas je moje pisanje vznemirilo.

In ja, to je moj edini account iz katerega pišem.

Noro kaj dela XRP.

Money is mindset!

Špricer ::

tilio je izjavil:

Po tehtnem premisleku, ki je trajal 2.5 minute sem se odločil, da vas pustim pri miru, ker ta tema ni primerna za kakšne druge vrste vsebino, kot ste jo furali do sedaj.

Srečno vsem. Tudi vsem ostalim haterjem in Viperju. Se opravičujem, če vas je moje pisanje vznemirilo.

Spokaj. S svojo ado in xrp. Ni mi žal da nisem kupil

LeQuack ::

Pri delnicah vedno poudarjajo da pretkli donosi ne garantirajo prihodnjih. Edino pri kriptu je tako da vsi vejo da gre natanko vsake toliko časa gor, kdo bi si mislil da je ta market tako lahek in predvidljiv.
Quack !

merlin2 ::

kriptobog je izjavil:

Kvajeto je izjavil:

eksplozija ripple

Zdaj se mi pa ze malo smeji :))

Seveda, ker si upal pogledat tja kamor drugi ne upajo. Kolk si naredil +500.000 Eur, če se prav spomnim?

Ampak to je šele začetek.

😎

Špricer je izjavil:

tilio je izjavil:

Verjetno ti bo kasneje zelo žal.

Money is mindset!

Kripto je izjavil:

Špricer je izjavil:

tilio je izjavil:

Verjetno ti bo kasneje zelo žal.

Ne ker nimam več namenskega denarja za vlaganje.

kriptobog ::

merlin2 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Kvajeto je izjavil:

eksplozija ripple

Seveda, ker si upal pogledat tja kamor drugi ne upajo. Kolk si naredil +500.000 Eur, če se prav spomnim?

😎

cca 800k ce zdaj prodam 8-)

A boš na Finance top 100 lestvici?
https://www.finance.si/najbogatejsi-slo...
Quack !

kriptobog ::

Kako bodo pa vedeli koliko imam premozenja? :) Enkrat je bilo v eni oddaji razlozeno kako ocenjujejo velikost premozenja in mislim, da je s cle lestvice edini Merlak, ki jim je odgovoril in dal podatke. Ostalo so njihovi izracuni. Ce me niti ne poznajo... :D

kriptobog je izjavil:

merlin2 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Kvajeto je izjavil:

eksplozija ripple

😎

cca 800k ce zdaj prodam 8-)

Ker že tko nimaš drnarnih težav in ti ni treba gemblat je edino kar lahko rečem. Od tega bodo imele generacije za teboj. Živet znaš, luksuz te ne zanima. Drugim ti pa tudi ni treba z materialnim dokazovat svojo pravo vrednost.
Čestitam.

Ko bo dosegel $50 bom prodal nekaj malega, tolk za pokritje kreditov. Ostalo je dolgoročna naložba.

Lp

ViperR ::

Lennzi je izjavil:

Indikator za korekcijo, kot je bil včasih xtz.
Ko xrp in xlm naredita dnevno pumpo 20%, v roku največ 2 dni, sledi korekcija.
ISO20022 je vsaj za nekaj dober.

A bo bloody monday?

drofa1 ::

Kripto je izjavil:

Noro kaj dela XRP.

Jes ga pa prodal pri 0.75€:(

Kalibri ::

drofa1 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Noro kaj dela XRP.

NIč hudega, v ponedeljek ga boš kupil nazaj.

ViperR je izjavil:

Lennzi je izjavil:

A bo bloody monday?

Kot vedno. Smešni ste mi vsu tisti, ki verjamete, da po novici samo raste. Res vedno je po hypu prišel trenutek streznitve..

Špricer je izjavil:

ViperR je izjavil:

Lennzi je izjavil:

A bo bloody monday?

Kot vedno. Smešni ste mi vsu tisti, ki verjamete, da po novici samo raste. Res vedno je po hypu prišel trenutek streznitve..

Seveda bojo pokali balončki zaradi neučakanih in se dogajale korekcije, kar je povsem normalno. Ampak trend bo šel samo še navzgoor.
Moje skromno mnenje.

drofa1 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Noro kaj dela XRP.

Ta hype je posledica novice, da gre Garry ven iz SEC. Tako, da še ni nič izgubljeno...najverjetneje bo hype popustil in boš lahko spet kupil... če ne prej pa v januarju-februarju. Načeloma pa ima potencial v letu 2025, da doseže rang 11-13 USD.

Money is mindset!

A nima vsaka stvar ki je pod 10 USD potencial da doseže 11-13 USD? Kaj to pomeni potencial?
Quack !

LeQuack je izjavil:

A nima vsaka stvar ki je pod 10 USD potencial da doseže 11-13 USD? Kaj to pomeni potencial?

Vsaka stvar? Ne bi rekel.

Money is mindset!

LeQuack je izjavil:

Da bo padlo. Pusti sanjače.

IgorCardanof ::

Top signali all over the place.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

IgorCardanof je izjavil:

Top signali all over the place.

Kaki? A da je vrh dosežen? Za ado in xrp vem da je že zaključena zgodba...next shitcoin

IgorCardanof ::

Tako ja. Da se bull market bliza koncu.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Lennzi ::

Se pravi smo na vrhu?
Hvala. I am out. Sell all

Lennzi je izjavil:

Se pravi smo na vrhu?
Hvala. I am out. Sell all

Še malo počakam s šhitcoini.

Kalibri ::

Par dni nazaj se je začelo in je že konec?

XRP tako visoko ni bil že par let.

BTC tudi ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kalibri ()

Kalibri je izjavil:

BTC tudi ne.

1,56 leta 2021. Koenc je. Pač peaki se zgodijo. Pri takem številu xrp ne more več priti. Enostavno mc ne bo šlo...razumeš sedaj?

Anney ::

Špricer je izjavil:

Kalibri je izjavil:

BTC tudi ne.

1,56 leta 2021. Koenc je. Pač peaki se zgodijo. Pri takem številu xrp ne more več priti. Enostavno mc ne bo šlo...razumeš sedaj?

A s tabo je vse ok, si nasplošno tudi tak negativec. Vprašam za prjatla.
Ne bit jezen, če si cashoutal vse. Smo šele začeli. Vlak je štartal.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

tilio je izjavil:

ViperR je izjavil:

Tiliotu so pac oprali možgane in verjame, sa so neki trash projekti dejansko ful uporabni za človeštvo.
On dejansko verjame, da bojo farmerji celega sveta dejansko začeli kupovat in uporabljat cardano, zato, ker je en student razvil nek joke projekt na tem chainu. In zdej zdej bo preboj le tega. Samo še mal je za počakat.

Tole zgoraj se pa res ni dobro postaralo :-)

Izvoli, nepreverjeno ampak sveže pečeno iz X-a.

https://www.forbes.com/sites/frankcorva...

Poleg tega danes random post na redditu:

The shitcoin lobby is deeply concerning.. The amount of cronyism possible by using corporate blockchains in a govt that already loves sucking off corpos.. Not good.

Apparently they're now trying to employ some people to make some nonsense voting system on a shitcoin platform even thought the equivalent already exists on bitcoin.and has already been used in elections.

ViperR je izjavil:

tilio je izjavil:

ViperR je izjavil:

Tiliotu so pac oprali možgane in verjame, sa so neki trash projekti dejansko ful uporabni za človeštvo.
On dejansko verjame, da bojo farmerji celega sveta dejansko začeli kupovat in uporabljat cardano, zato, ker je en student razvil nek joke projekt na tem chainu. In zdej zdej bo preboj le tega. Samo še mal je za počakat.

Tole zgoraj se pa res ni dobro postaralo :-)

Izvoli, nepreverjeno ampak sveže pečeno iz X-a.

https://www.forbes.com/sites/frankcorva...

Poleg tega danes random post na redditu:

The shitcoin lobby is deeply concerning.. The amount of cronyism possible by using corporate blockchains in a govt that already loves sucking off corpos.. Not good.

Apparently they're now trying to employ some people to make some nonsense voting system on a shitcoin platform even thought the equivalent already exists on bitcoin.and has already been used in elections.

Hehehehe Bitcoin maxiji že norijo :D

Money is mindset!

Kalibri je izjavil:

BTC tudi ne.

Večja verjetnost je, da bo do konca leta še zelooo veselo in noro zeleno. Strahu trenutno ni niti malo, skoki na zadnje letošnje rakete, vlake...pa sledijo v naslednjih dnevih. FOMO, emocije še niti niso zagrabili v polni meri.

Money is mindset!

DuaL ::

Pozna kdo tale spell wallet se da s tem kaj zaslužit?

https://t.me/spell_wallet_bot/wallet?st...

Kripto je izjavil:

Kalibri je izjavil:

BTC tudi ne.

Večja verjetnost je, da bo do konca leta še zelooo veselo in noro zeleno. Strahu trenutno ni niti malo, skoki na zadnje letošnje rakete, vlake...pa sledijo v naslednjih dnevih. FOMO, emocije še niti niso zagrabili v polni meri.

Trenutno je extreme greed. Pa še niti december ni. Tudi leta 2021 so vsi govorilu, da še lahko gre gor...kje smo pristali? Na 17000 za btc. Tako da previdno. Ekaponentna funkcija je premočna...če poznaš integrale in diferencialne enačbe..

Gregor P ::

Samo v tem času, ko si ti tole napisal, je šel moj kripto za nekaj tisoč evrov gor, pa kavice še niti časa skuhat nisem imel :-)

Seveda enako ali še hitreje lahko pade tudi dol. Vendar pa zdaj le še opazujem gibanje mojih investicij od več mesecev nazaj. Ker sedaj vsaj zame pač ni čas za naložbe.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Špricer je izjavil:

Kripto je izjavil:

Kalibri je izjavil:

BTC tudi ne.

Trenutno je extreme greed. Pa še niti december ni. Tudi leta 2021 so vsi govorilu, da še lahko gre gor...kje smo pristali? Na 17000 za btc. Tako da previdno. Ekaponentna funkcija je premočna...če poznaš integrale in diferencialne enačbe..

Ja tako kot sem napisal. Trenutno je tako, da ni niti malo strahu... prevladuje greed. Če se poklopijo pravi dogodki in zagrabi močan FOMO bo letelo kot rakete. Potem se bo počasi malo umirilo, skuliralo februar-marec...potem pa bomo videli kdaj bo spet nadaljevanje.

Integrali, dvojni integrali, odvodi, dif. enačbe itd. nazadnje na faksu... S tem se ne ukvarjam. S tem si nimamo kaj pomagat...kako boš vključil v to rezultat volitev, sprejem zakonodaje itd. ?

Money is mindset!

Kako to da pri delnicah velja da pretekel performance ne napoveduje prihodnjih, pri kripto pa vsak ve kaj se bo zgodilo za par mesecev vnaprej?
Quack !

LeQuack je izjavil:

Kako to da pri delnicah velja da pretekel performance ne napoveduje prihodnjih, pri kripto pa vsak ve kaj se bo zgodilo za par mesecev vnaprej?

Zato ker so slepi. Ko pada verjamejo, da nižje ne gre, ko raste verjamejo, da ima potenciala še vsaj krat 3. Kvečjemu samo še 30 procentov...časi debelih krav 2012 in 2018 so mimo.

matic492 ::

Vsi ste pametni, ko bull laufa, prej pa 2 leti ni noben odprl te teme, takrat je bil cajt za kupovat :))
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

immortan ::

vrh je dosežen, jutri bo rdeči dan, karavana gre dalje

chucki ::

Seveda, ce bodo rakete dolgega dosega letele nad Rusijo
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

immortan je izjavil:

Se vidimo 2027. I m almost out. Jutri zjutraj bo vse rdeče.

Evo je že zjutraj in moj kripto je šel še bolj gor :D

wilbur ::

Špricer je izjavil:

immortan je izjavil:

Se vidimo 2027. I m almost out. Jutri zjutraj bo vse rdeče.

Do kdaj je zate zjutraj?

Zdaj je že opoldne in še kar raste. Do kdaj še!?:P

Bomo vidli ko se odpre nyse. Sicer pa saylor namiguje da še kar kupuje

matic492 ::

Špricer dela nočne, za njega je jutro mal kasneje, sej bo začelo padat, ne skrbite.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

Lennzi ::

Kdor resno misli, da ne bo padlo, je ali novinec ali dolgoletni shitcoin bagholder.
Ko prva raketa dolgega dosega poleti, bo kripto krvavel.
Zlato spet raste po 14 dneh padanja. Zakaj že?
Blackswan prihaja. Sicer z več kot letno zamudo, kot sta napovedovala Rossi in Bog I Batina, ampak je pred vrati.
Cash out ali vsaj secure your profits.
««
1506 / 1507
»»