Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
tilio ::
zelenobeli je izjavil:
@tilio
Pa dej ne nabijaj že 20 strani brezveznih stvari. Sj maš sam ti monolog. Ja, si povedal 250x že eno in isto, zdj maš pa dost no. Kdor je želel dojeti, je dojel, kdor ne, ni dojel in tudi ne bo!
Lp
Se spravljaš na napačnega. Povej FUDsterjem naj se umirijo. Če bo meni en trolček govoril, da imam oprane možgane mu bom pač odgovoril.
Pa brezvezno je tebi. Meni je zelo pomembno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()
Lennzi ::
Tilio, srčno upam, da ti Charles vsak mesec nakaže kakšen € ali vsaj ducat Ada, ker to kar ti počneš, bi večina počela samo proti plačilu.
m0LN4r ::
Sell 500 days after halving and repeat.
Je to se aktualno?
Je to se aktualno?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
3man ::
zelenobeli je izjavil:
@tilio
Pa dej ne nabijaj že 20 strani brezveznih stvari. Sj maš sam ti monolog. Ja, si povedal 250x že eno in isto, zdj maš pa dost no. Kdor je želel dojeti, je dojel, kdor ne, ni dojel in tudi ne bo!
Lp
Točno LOL
Najbolj se je umaknit, ker ko bo jok in stok, bo še bolj agresiven.
zelenobeli je izjavil:
@tilio
Lp
Točno LOL
Še bolj agresiven? A sem te napadel? Kolikor vidim so napadi iz vaše strani. Jaz ves čas samo odgovarjam na vaše provokacije in vprašanja. Ko vi nehate, jaz neham.
Škoda, da slo-tech nima glasovanja. Jaz rade volje odneham ali grem drugam, če dobim potrditev, da je to plitva mlaka z nekaj degeni.
3man ::
zelenobeli je izjavil:
@tilio
Lp
Točno LOL
Še bolj agresiven? A sem te napadel? Kolikor vidim so napadi iz vaše strani. Jaz ves čas samo odgovarjam na vaše provokacije in vprašanja. Ko vi nehate, jaz neham.
Škoda, da slo-tech nima glasovanja. Jaz rade volje odneham ali grem drugam, če dobim potrditev, da je to plitva mlaka z nekaj degeni.
Evo, spet žališ LOL
zelenobeli je izjavil:
@tilio
Lp
Točno LOL
Evo, spet žališ LOL
Si upam trdit, da v 98% tega kar sem pisal ni nobenih žalitev. Se pa opravičujem za besedo degeni. V tem kontekstu sem imel v mislih ljudi, ki neprestano pljuvajo po stvareh, ki jih ne poznajo ali razumejo in pravijo, da imam oprane možgane.
Moj cilj ni prepričevati kogarkoli v nakup karkoli. Če vi ne omenjate več projekta in mene bom jaz lepo tiho. Ta deal vam ponujam zdaj že tretjič, pa se ga ne morete držati.
Kripto ::
Kakšna tedna, fantastična. XRP in ADA mi lepo delata. Nekaj bom dal še V NEAR, RNDR, ICP. Po novem letu pa bo pestro.
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
LeQuack ::
Je to se aktualno?
Če bi to vsi naredili potem bi šla cena do 0 ane. Se pravi računaš da ti boš prodal, nekdo drug pa ne.
Kakšna tedna, fantastična. XRP in ADA mi lepo delata. Nekaj bom dal še V NEAR, RNDR, ICP. Po novem letu pa bo pestro.
Sliko lambota rabimo.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
Je to se aktualno?
Če bi to vsi naredili potem bi šla cena do 0 ane. Se pravi računaš da ti boš prodal, nekdo drug pa ne.
Sliko lambota rabimo.
Lambo me ne zanima.
Money is mindset!
Potem pa sliko stanovanja v Dubaju.
Nimamo vsi takih želja kot so lamboti, stanovanja v Dubaju ipd.
Money is mindset!
Gregor P ::
Kaj boš počel v mestu, kjer še kanalizacije nimajo sodobno urejene
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
deco16 ::
Bom slikal ko grem po tamalo v vrtec.
En ma Urusa, pa še fletno tablco. Tisti ki to je že ve kater je ;)
En ma Urusa, pa še fletno tablco. Tisti ki to je že ve kater je ;)
pred časom sem imel 5000 xrp upam da me čez leta ne bo bolela glava.
Še zmer jih boš imel 5000 čez leta, ni panike.
Quack !
Ghost7 ::
Kdo verjame da se bo zgodila kaka korekcija? Kdo stavi na koliko z eth?
https://www.bitstamp.net/ref/OM6lA9mwoeRO5Rba/
Kdo verjame da se bo zgodila kaka korekcija? Kdo stavi na koliko z eth?
Jaz verjamem, da se bo zgodila korekcija.
Money is mindset!
kriptobog ::
Đizs. Kaj sploh delaš tu z nami smrtniki? Bi si mislil da bi peljal lambota za vikend v Monako.
Quack !
Zako ::
Cestitam vsem, ki ste naredili nor profit. Sam sem kupil stanovanje in vse kovance prodal.
Zdaj gledam kako raste in raste....
Zako je zakon!!!
Cestitam vsem, ki ste naredili nor profit. Sam sem kupil stanovanje in vse kovance prodal.
Če ne bi kupil stanovanja, bi lahko zdaj kupil že skoraj 2 stanovanja. Makes you think.
Quack !
Kodi ::
Kaj raste trava
zelenobeli je izjavil:
@tilio
Lp
Točno LOL
OK za tilia vemo, da tu gor nabija že leta in leta, samo na vsake toliko časa zamenja ime.
Samo da se je pa Igor tako prodal, to je pa bruka
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kodi ()
Če bi dali stanovanje v XRP bi imeli v enem tednu 1,6 stanovanja.
XRP ima potencial, da doseže rang 11-13 USD v letu 2025. Bolj konzervativna ocena je, da bi lahko dosegel rang 7-9 USD.
Bolj divje prognoze pa pravijo 23-27 USD. Bomo videli.
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
Kalibri ::
XRP ima potencial, da doseže rang 11-13 USD v letu 2025. Bolj konzervativna ocena je, da bi lahko dosegel rang 7-9 USD.
To poslušamo že zadnjih n-let. Če bo dosegel 1 USD, bo že manjši čudež, če bo opletal med 1-2USD, pa sploh.
Buggy ::
Ima se kdo XRP na Bitstampu lockane? Je kaj z walletom problem al je pri meni kaj? Sem jih imel v flex lendingu in bi jih naceloma lahko tradal, pa je 24ur od tega ko sem opt-outal pa se vedno pravi currently locked? Support je neodziven.
Isto na Bitstampu lendam ALGO pa ga lahko tradeam...wtf?
Isto na Bitstampu lendam ALGO pa ga lahko tradeam...wtf?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
hamez66 ::
No tega modela ne moreš resno vzet, ker je "balls deep" into bitcoin, to je tako kot bi Musk prepričeval da je Tesla exit strategy in moraš kupit.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
To poslušamo že zadnjih n-let. Če bo dosegel 1 USD, bo že manjši čudež, če bo opletal med 1-2USD, pa sploh.
Ima potencial, da do novega leta pride v rang 4-5 USD.
Money is mindset!
Kripto na podlagi česa? Več črt narišem bolj mi kaže 2.15usd top za xrp
Emocije, fomo, strahu praktično ni več v tem trenutku...tega črte ne morejo pokazati. Če se vse poklopi je to dosegljivo. Ni pa to nekaj kar trdim, da se bo zgodilo! Ima potencial.
Je pa precej odvisno tudi od tega kaj se bo dogajalo z bitcoinom.
Januarja, ko mine norija in se neha pumpati, se začne žetev dobičkov...pa bo začel balon spuščati...Tako, da imejte to v mislih!
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
Kripto na podlagi česa? Več črt narišem bolj mi kaže 2.15usd top za xrp
Emocije, fomo, strahu praktično ni več v tem trenutku...tega črte ne morejo pokazati. Če se vse poklopi je to dosegljivo. Ni pa to nekaj kar trdim, da se bo zgodilo! Ima potencial.
Je pa precej odvisno tudi od tega kaj se bo dogajalo z bitcoinom.
Januarja, ko mine norija in se neha pumpati, se začne žetev dobičkov...pa bo začel balon spuščati...Tako, da imejte to v mislih!
Še to dodam. Precej je odvisno od tega kaj se bo dogajalo z bitcoinom do novega leta.
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
Špricer ::
Ničvredni kovanci kot so ada in xrp si ne zaslužijo omembe. Katastrofa. Hype bo kmalu popustil ko bodo sedaj pričeli s prodajo vsi bag holderji.
val46 ::
Ma pusti Špricerja. Spet je zamudil vlak in pol mu gre v nos da zadeve rastejo. Raje tako, kot da kot v prejšnjem ciklu kupi na vrhu, pa pol 3 leta utruja, kako so ga na"F"kli in da je kripto sam za obirat reveže.
Ja on je tilio^3 ampak bistvo pa lepo pove.
LOL. Kar ti ne razumeš ali se pretvarjaš, da ne razumeš, je zelo preprosto. Spoštuj druge in dobil boš spoštovanje nazaj.
Vsak od nas ima svoja prepričanja in noben ne more vedet katera so prava. Lahko samo pojasnimo zakaj tako razmišljamo.
Jaz sem precej pojasnjeval zato, da ste dojeli, da kar govorite o določenem projektu ni res. Tvoja pojasnila so bila pa bolj švoh.
Ampak OK, vsak ima svoje argumente in vse kar lahko naredimo je da dovoliš ljudem, da imajo svoje poglede ne da jim govorimo, da imajo oprane možgane.
Ničvredni kovanci kot so ada in xrp si ne zaslužijo omembe. Katastrofa. Hype bo kmalu popustil ko bodo sedaj pričeli s prodajo vsi bag holderji.
Za XRP ne vem. Vem pa marsikaj o ADA. A ti še enkrat vse napišem in razložim? Katastrofa je samo zato, ker si ti stavil na centralizirane kovance in ne gre gor tako kot bi ti rad.
Ko boš začel brat fundamente boš mogoče razumel zakaj je ADA že tretji cikel med top 10 in bo tukaj še dolgo ostala.
Zgodovina sprememb…
Ja on je tilio^3 ampak bistvo pa lepo pove.
LOL. Kar ti ne razumeš ali se pretvarjaš, da ne razumeš, je zelo preprosto. Spoštuj druge in dobil boš spoštovanje nazaj.
Vsak od nas ima svoja prepričanja in noben ne more vedet katera so prava. Lahko samo pojasnimo zakaj tako razmišljamo.
Jaz sem precej pojasnjeval zato, da ste dojeli, da kar govorite o določenem projektu ni res. Tvoja pojasnila so bila pa bolj švoh.
Ampak OK, vsak ima svoje argumente in vse kar lahko naredimo je da dovoliš ljudem, da imajo svoje poglede ne da jim govorimo, da imajo oprane možgane.
Za XRP ne vem. Vem pa marsikaj o ADA. A ti še enkrat vse napišem in razložim? Katastrofa je samo zato, ker si ti stavil na centralizirane kovance in ne gre gor tako kot bi ti rad.
Ko boš začel brat fundamente boš mogoče razumel zakaj je ADA že tretji cikel med top 10 in bo tukaj še dolgo ostala.
Daj mi še enkrat razloži, ker nisem razumel
Ne me izzivat :-D
Želim vam lepe dobičke, kamorkoli vlagate in ne bodite seronje. Ne srat po drugih projektih brez utemeljitev. Cena ni argument, da projekt dober ali slab. Cena je LAHKO samo hype.
Zgodovina sprememb…
Glej, veliko več kot ti naserješ je že res težko
Na koncu pa nobene koristi od tebe. No ja razen za Igorja, ki se je prodal
Glej, veliko več kot ti naserješ je že res težko
Na koncu pa nobene koristi od tebe. No ja razen za Igorja, ki se je prodal
LOL. "Prodal se je". Ker tu smo "naši" in "vaši". In vsi imate ta častni kodeks LOL :-)
Korist ima vsak, ki je začel kupovati, ko sem začel pisat. Sicer si ne pripisujem zaslug za pump ampak dejstvo je, da kdor je takrat kupi je 100% v plusu. Ampak uživaj v pljuvanju, če te to osrečuje.
Do konca leta se bo norišnica stopnjevala v eksplozijo. Kakšna 10 procentna korekcija ne bo presenečenje in potem do konca leta eksplozija SUI, XRP, ADA, HBAR, NEAR, ICP... Ko bo FOMO zagrabil z vso močjo in bo nastopila kripto mrzlica. Strahu praktično ni več. Garry se poslavlja... možno, da bo še kakšen manever izvedel ali pa vsaj poskusil.
Vkrcanje za "to the moon" se odšteva...
Je pa vse precej odvisno od bitcoina.
Vkrcanje za "to the moon" se odšteva...
Je pa vse precej odvisno od bitcoina.
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…