Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
kriptobog ::
Kdaj bo BTC 10k kot so napovedovali?
Namesto tega nov ATH, kaj pravi Merlak strokovnjak kao?
Merlaka boli k un uziva v vseh milijonih, medtem ko ti se vedno nimas enega celega btcja.
Kakor mi je znano skoz manj uživa. Denarja kolikor hoče, psiha baje na konju. Ampak ti kar žali vsepovprek, ker si pa uspel v življenju in maš veliko denarja. Res si bog.
In koga sem s tem odgovorm uzalil? Tvoj ego?
Kar se njega tice pa ne skrbi. Vse ok.
musicfreak ::
lol
https://coinmarketcap.com/currencies/ac...
ce bi danes zjutraj dal kdo 1000 evrov v to bi mel danes popoldan 2.000.000 pred davkom :)
Kvajeto ::
preden je binance objavl da bodo ta token dodal na platformo, se je token povečal za 1500%, nič sumljivega tukaj
ViperR ::
musicfreak je izjavil:
lol
https://coinmarketcap.com/currencies/ac...
ce bi danes zjutraj dal kdo 1000 evrov v to bi mel danes popoldan 2.000.000 pred davkom :)
Imel bi 20k.
Shait ::
LeQuack ::
Ja ampak ne pod 80k.
Zdaj je 85k nova spodnja meja. Kdo bi si mislil da bo v 1 tednu pridobil 40%.
Quack !
Kripto ::
Kaj se vam zdi bolj verjetno:
- Bitcoin bo letos dosegel pod 90k
- Bitcoin bo letos dosegel nad 90k
- Bitcoin bo letos dosegel nad 100k
- Bitcoin bo letos dosegel nad 110k
- Bitcoin bo letos dosegel pod 90k
- Bitcoin bo letos dosegel nad 90k
- Bitcoin bo letos dosegel nad 100k
- Bitcoin bo letos dosegel nad 110k
Money is mindset!
hamez66 ::
Lahko gre hitro do 130k, kot je šel na hitrico iz 6k na 13k.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
No tolk hitro najbrž ne, ker vseeno zdaj je market cap 1,5 trillion USD, ob recimo 150k bi se to podvojilo in bi bil takoj za Nvidia in Apple po vrednosti. Ampak nikol ne veš. Lažje je za nek dogecoin se podvojit v ceni.
Quack !
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LeQuack ()
deco16 ::
Prodal še 10% na 85k. Če zleze nad 87 pojačamo procente :D Dost je zdej tega, jutri banko poklicat ;)
johnnyyy ::
No tolk hitro najbrž ne, ker vseeno zdaj je market cap 1,5 trillion USD, ob recimo 150k bi se to podvojilo in bi bil takoj za Nvidia in Apple po vrednosti. Ampak nikol ne veš. Lažje je za nek dogecoin se podvojit v ceni.
Koliko je sploh MC merodajen pri teh stvareh?! Ker po teoriji je cena odvisna od ponudbe in povpraševanja - torej koliko je BTCja na borzah in koliko ljudi ga hoče kupit. To da si nekateri lastijo BTC in ga ne prodajo za "nobeno ceno" prispeva samo k MC, drugega efekta pa ni.
Kot bi rekel, da imamo 2mio slovencev pa vsak ima 2 ledvici. Načeloma imamo precej ledvic, vendar če nimamo ljudi, ki bi jo prodali, bo cena visoka, ne glede na to da jih imamo precej.
IgorCardanof ::
Ne bi preveč optimistični. Pričakujem še en padec pred pravim balonom. Gledam tam 52k in potem do 30k, potem pa gremo na 100k.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Anney ::
Na 76k se bo vmes še ustavil.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
glavna novica na 24ur je spet bitcoin. Pisejo da je Trump kriv. Pa sploh se ni predsednik.
Kaj pa ce je samo buy the rumors sell the news?
Kaj pa ce je samo buy the rumors sell the news?
IgorCardanof ::
Sej bo eksponent blow off imo.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Anney ::
Naslednja psihološka meja je 90k, če gre cez to, kot je šel gladko čez 80k, zna biti zanimivo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Graf od BTC-ja potrebuje malce odmora, krivulja je že preveč podobna eksponentni.
Po moje da je to zdaj novo obdobje. Tako kot je šel spomladi iz 30k na 70k bo šel zgleda zdaj enako in ne bo šel nazaj dol. A je bitcoin kdaj padel ko je bil Trump predsednik?
Quack !
Graf od BTC-ja potrebuje malce odmora, krivulja je že preveč podobna eksponentni.
Po moje da je to zdaj novo obdobje. Tako kot je šel spomladi iz 30k na 70k bo šel zgleda zdaj enako in ne bo šel nazaj dol. A je bitcoin kdaj padel ko je bil Trump predsednik?
Je ja. Po volitvah ko je zmagal Biden je sel pa na ath
SasoS ::
IgorCardanof je izjavil:
Ne bi preveč optimistični. Pričakujem še en padec pred pravim balonom. Gledam tam 52k in potem do 30k, potem pa gremo na 100k.
Pod 50k verjetno ne...razen če bo kak blackswan tipa Luna/Celsius/FTX.
Ampak potem bo dalj časa bear. 50K je zadnjič lepo držal, tudi 60k je držal...
edit: če recimo Saylor reče zajebao sam vas in pobere miljarde...bi hitro dol usekalo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()
matic492 ::
Nič, sej nimamo Bitcoina, čakamo na proper alt season.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
matic492 ::
Zdej ko si prodal gremo na 100k
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
deco16 ::
So what če gre na 100k. Cilj dosežen. Še kar ne štekate, iščete neke vrhe pa jih ne dosežete, oziroma malo folka to rata.
Cilj v glavi je 90k, če bo kaj čez super. Zarad mene lahk gre na 350k ali pa 500k v tem ciklu. Ja mal bo peklo ampak kar sem hotu nardit sem naredu. In izplačevanje ko folk meče dnar notr je še najbolj safe :D
Cilj v glavi je 90k, če bo kaj čez super. Zarad mene lahk gre na 350k ali pa 500k v tem ciklu. Ja mal bo peklo ampak kar sem hotu nardit sem naredu. In izplačevanje ko folk meče dnar notr je še najbolj safe :D
m0LN4r ::
Jaz imam BTC na treh mestih, v Nemciji je cakalna doba 12 mescev za prodajo brez davka.
Eno lahko prodam ze sedaj, v bistvu mam to ze od ca. 2020 pa nevem, ce bi, sem mislil prodati pri zadnjem ATH pa sem zamudil, pol sem pa pozabil na vseskup.
Drugi del lahko prodam sele za velikonocne pranike, tretji pa sele konc poletja 2025.
Drugi plan pa je, ker denarja v bistvu ne protrebujem, da pocakam se 5-10 let, ciljam na vsaj 250k z potencialom do 500k, ampak tile faktorji me skrbijo:
- se ene volitve v USA
- nemska politika v povezavi z Putinom in Trumpom
- zelena agenda naslednjih 10 let
- se en halving in previsoka upanja, ki ce sedaj ne doseze pricakovanja bo en drek vseskup
V shit pa meme coinih pa nimam nic omembe vrednega, nevem ce je vseskup za 3 jurja, to pa je pac za rusko ruleto, ce bo bo, ce ne pa pac ne.
Eno lahko prodam ze sedaj, v bistvu mam to ze od ca. 2020 pa nevem, ce bi, sem mislil prodati pri zadnjem ATH pa sem zamudil, pol sem pa pozabil na vseskup.
Drugi del lahko prodam sele za velikonocne pranike, tretji pa sele konc poletja 2025.
Drugi plan pa je, ker denarja v bistvu ne protrebujem, da pocakam se 5-10 let, ciljam na vsaj 250k z potencialom do 500k, ampak tile faktorji me skrbijo:
- se ene volitve v USA
- se en halving in previsoka upanja, ki ce sedaj ne doseze pricakovanja bo en drek vseskup
V shit pa meme coinih pa nimam nic omembe vrednega, nevem ce je vseskup za 3 jurja, to pa je pac za rusko ruleto, ce bo bo, ce ne pa pac ne.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Kvajeto ::
Jaz imam BTC na treh mestih, v Nemciji je cakalna doba 12 mescev za prodajo brez davka.
- se ene volitve v USA
- atentat na oranžnega.
kow ::
Verjamete, da ne bo korekcije?
Korekcija bo 100%. Samo nihce ne ve kdaj in kako velika. Jaz ves cas prodajam. Niti priblizno ne rabim zadeti vrha in bom zadovoljen z lepimi zasluzki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Na kakšen način imaš to vezano da ne moreš prodati?
Quack !
Mato989 ::
Na kakšen način imaš to vezano da ne moreš prodati?
Verjetno ma v mislih to da je davek dokelr 1 leto ne hodlaš v Dojčlandu
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115