Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
IgorCardanof ::
Ze to je ogromen red flag, da ze 2 leti prodajajo svoje tokene na 1001 nacin in skoz s promocijo, cimprej kupi sicer bos kasneje za isto dobil manj.
Ze 2 leti obljubljajo kan vse bodo imeli, za pokazat pa nimajo nicesar. In mislim da so vsaj ze ene 2x launchal svojo menjalnico, pa jo ocitno morajo se 3ic.
Na splosno je 99% kripto projektov cistih scammov, ceprav morda deludni founderji dejansko mislijo da nekaj so, niso. Slovenci se od njih nic ne razlikujejo in imamo v svoji zgodovini kar nekaj "uspesnih" kripto nategov, zelo malo pa zgodb o uspehu.
Ze 2 leti obljubljajo kan vse bodo imeli, za pokazat pa nimajo nicesar. In mislim da so vsaj ze ene 2x launchal svojo menjalnico, pa jo ocitno morajo se 3ic.
Na splosno je 99% kripto projektov cistih scammov, ceprav morda deludni founderji dejansko mislijo da nekaj so, niso. Slovenci se od njih nic ne razlikujejo in imamo v svoji zgodovini kar nekaj "uspesnih" kripto nategov, zelo malo pa zgodb o uspehu.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PrihajaNodi ::
Hvala.
Prihranil si mi 400EUR.
Upam da mi ne bo žal :)
Teh 400 eur bi fuknil v Mewa pa bi mel danes 650 bedak
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Bl4ckSw4n ()
Traktor1989 ::
rosi,špricer,cardanof,..najvecji nakladaci. samo govorijo neki, nikoli pa nic ne pokazejo to s sliko. zame so to otrocicki, troli..upam da majo vsi trije skup vsaj 50let.
Traktor1989 je izjavil:
rosi,špricer,cardanof,..najvecji nakladaci. samo govorijo neki, nikoli pa nic ne pokazejo to s sliko. zame so to otrocicki, troli..upam da majo vsi trije skup vsaj 50let.
A to je kaka nova zaljivka, da folku zelis, da je cimbolj star?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
ocitno si se bolj otrok da to ne razumes. iz napisanega se razume da imas 13let. niti brat ne znas. otrok mamin.
Traktor1989 je izjavil:
ocitno si se bolj otrok da to ne razumes. iz napisanega se razume da imas 16,5 let. niti brat ne znas. otrok mamin.
Kripto mesi ::
Vsak otrok je mamin, huda žaljivka
Kardanof je pa legenda, edino cardano prevec šimfa. Sem pa slisal nekje, da je izgubil par milijonov na njem, tako, da ga razumem.
Kardanof je pa legenda, edino cardano prevec šimfa. Sem pa slisal nekje, da je izgubil par milijonov na njem, tako, da ga razumem.
Špricer ::
Traktor1989 je izjavil:
Traktor1989 je izjavil:
ocitno si se bolj otrok da to ne razumes. iz napisanega se razume da imas 16,5 let. niti brat ne znas. otrok mamin.
Ti si pa strokovnjak česa? Težke mehanizacije?
Kripto mesi je izjavil:
Vsak otrok je mamin, huda žaljivka
Dokler ne prodas ne mors zgubit. On drzi ado in prav je tako. Sicer jamra sam diamond hands
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Odboja še ni! Vrtimo se na mestu. Mtgox pa razprodaja. Držite se denarnic v naslednjih dneh. Bo kar trd pristanek.
HEALTHCARE COMPANY BETS BIG ON BITCOIN ?
Semler Scientific ($SMLR), a NASDAQ-listed healthcare company, just went full crypto and decided to stash most of their cash in Bitcoin!
Forget gold; they believe Bitcoin is the ultimate long-term store of value and the best way to dodge inflation.
Yesterday, they dropped the news that they bought 581 Bitcoin, worth a cool $40 million. The market went bananas! ?
Semler Scientific ($SMLR), a NASDAQ-listed healthcare company, just went full crypto and decided to stash most of their cash in Bitcoin!
Forget gold; they believe Bitcoin is the ultimate long-term store of value and the best way to dodge inflation.
Yesterday, they dropped the news that they bought 581 Bitcoin, worth a cool $40 million. The market went bananas! ?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
https://www.fxstreet.com/cryptocurrenci...
Daily studies are weakening (fading bullish momentum, price closed below 10DMA), but overall picture is predominantly bullish.
Extended dips should find firm ground above 66K zone (range floor / rising 20DMA) to keep larger bulls in play for fresh attempt through 70K pivot, with sustained break here to generate strong bullish signal on completion of cup and holder pattern on daily chart.
Caution on loss of 66K handle, which would weaken near-term structure on a double bull-trap above Fibo barrier at 68898 and risk deeper correction of 56427/71933 upleg.
Res: 68898; 70000; 70584; 71933
Sup: 67151; 66515; 66000; 65121
Daily studies are weakening (fading bullish momentum, price closed below 10DMA), but overall picture is predominantly bullish.
Extended dips should find firm ground above 66K zone (range floor / rising 20DMA) to keep larger bulls in play for fresh attempt through 70K pivot, with sustained break here to generate strong bullish signal on completion of cup and holder pattern on daily chart.
Caution on loss of 66K handle, which would weaken near-term structure on a double bull-trap above Fibo barrier at 68898 and risk deeper correction of 56427/71933 upleg.
Res: 68898; 70000; 70584; 71933
Sup: 67151; 66515; 66000; 65121
globoko grlo ::
Kam grejo pa mem kovanci? Kr mimohod, get it? lol smajli, pa me neki jebe
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
Rossi V ::
PrihajaNodi je izjavil:
Je gdo kupil mew-a ko sem ga omenjal? Pa doga
Nc ...dost tega srota ....poglej kje je moj pikamoon nazaj je dal nulo
Jasmy par mesecev nazaj partnerstvo z gigantom Panasonic
Danes Apple
Omenil sem vam jo pri 0.007 :-P
Čas je ,da jo Binance prestavi iz monitoring cone
Danes Apple
Omenil sem vam jo pri 0.007 :-P
Čas je ,da jo Binance prestavi iz monitoring cone
Ne
Omenil sem vam jo pri 0.007 ;-)
Tole glede na btc bi znal bit samo sell the news event,ampak Jasmy bo razturala
Omenil sem vam jo pri 0.007 ;-)
Tole glede na btc bi znal bit samo sell the news event,ampak Jasmy bo razturala
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rossi V ()
Res ne morem več. Živčen sem, ker ne gre nikamor. Rad bi vsaj kaj malega zaslužil še. Morje je pač drago.
chrush ::
Ustvaril sem si crypto.com defi wallet na tablici. Ker me je zanimalo, ali lahko iz nameščenih datotek kaj izvohlajm, recimo, kako so šifrirani ključi itd. Ker do .\data folderja lahko dostopamo samo na rootani napravi, sem jo šel rootati. Med tem procesom mi je seveda vse pobrisalo iz tablice. Ko je bila končno rootana, sem želel denarnico ponovno naložiti na tablico, a glej ga zlomka. Denarnice na rootano napravo ne moreš namestiti. Kar mene zadj zanima, kako pri hudiču mi lahko nekdo ukrade moje ključe, če še sam ne morem na napravi nič pametnega naredit, pa jo imam pri sebi? Kako uspe hekerjem ukrasti ključe?
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Gregor P ::
Rober Kennedy Jr.?!?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Dokupil ADA. Bo kar bo.
https://twitter.com/IOHK_Charles/status...
Lepo se je zredil. Zgleda ves čas sedi in programira. Hrani se pa z burekom. Nekaj kilogramov lahko posodi sirotam v Nigeriji, ki jim sadi drevesa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Špricer ()
Ustvaril sem si crypto.com defi wallet na tablici. Ker me je zanimalo, ali lahko iz nameščenih datotek kaj izvohlajm, recimo, kako so šifrirani ključi itd. Ker do .\data folderja lahko dostopamo samo na rootani napravi, sem jo šel rootati. Med tem procesom mi je seveda vse pobrisalo iz tablice. Ko je bila končno rootana, sem želel denarnico ponovno naložiti na tablico, a glej ga zlomka. Denarnice na rootano napravo ne moreš namestiti. Kar mene zadj zanima, kako pri hudiču mi lahko nekdo ukrade moje ključe, če še sam ne morem na napravi nič pametnega naredit, pa jo imam pri sebi? Kako uspe hekerjem ukrasti ključe?
Root detection se da zaobidit in ce to znas, ni nekaj tezkega. Nekomu z izkusnjami s tega podrocja vzame najbrz kako uro vec, da pride notri.
Par mesecev nazaj na friju so imeli tole delavnico pa tut nardil par demojev kako se to nardi.
Lahko si pogledas potem tudi 2 in 3i del.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Btc pozicije bom prodal. Z dca sem zaslužil nekaj. Nekako imam občutek, da se ne bo več premaknilo višje. To je že 7 odboj navzdol od 70 000...
matic492 ::
Hekerji ponavadi sploh niso hekerji in so daleč od naprednosti, ki jim pripisuješ.
So samo social engineerji, ali pa hijackajo clipboard (spremenijo target address na njihov address).
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
chrush ::
IgorCardanof je izjavil:
Root detection se da zaobidit in ce to znas, ni nekaj tezkega. Nekomu z izkusnjami s tega podrocja vzame najbrz kako uro vec, da pride notri.
Par mesecev nazaj na friju so imeli tole delavnico pa tut nardil par demojev kako se to nardi.
Hvala za tole. Bom pregledal.
Hekerji ponavadi sploh niso hekerji in so daleč od naprednosti, ki jim pripisuješ.
So samo social engineerji, ali pa hijackajo clipboard (spremenijo target address na njihov address).
Meni se ne gre za to, da dobim address od denarnice. Gre se mi za to, da preverim, ali je možno izvoziti zasebne ključe iz android naprave, ali je morda seed zapisan v berljivi datoteki in podobno. In ja, za to ti ne pomaga biti socialc. Moraš kar nekaj znati.
Analiziral sem malo Metamas mobile wallet kodo. In tam sem našel, kako se kreira seed itd. in da se uporablja Android Keystore za shranjevanje ključev. Tudi naj ne bi bil možen izvoz, ampak poudarek na naj.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Počasi gremo do 66000. Če pade nižje je prosti pad do 56000.
56k ?
V kriptu je vse mogoče
Nihče nima kristalne krogle v rokah,samo predvidevamo
Vsak po svoje v kar verjame , vlaga denar
Tvoj denar,tvoja odločitev
Nihče te ne bo prepričeval,če si se odločil prodati
Moja slika je še vedno enaka
Bull run ni končan in btc se v bistvu zelo dobro drži,bomo videli m close
Mene padec v range 63/65 k sploh ne moti,pa slabo kaže
Kot sem napisal premiki po par k mene ne motijo
Pravzaprav bi bil padec v range 63/65k zdrav
Jaz mislim,da nam bodo mm še pošteno zagodli
V kriptu je vse možno kot veste
Ne bi me presenetil double top in padec na 65 k
No jaz ne mislim prodajati
Moje mišljenje in ni finančni nasvet
V kriptu je vse možno kot veste
Ne bi me presenetil double top in padec na 65 k
No jaz ne mislim prodajati
Moje mišljenje in ni finančni nasvet
Nihce izmed vas ni bil pozoren na indikatorje marketa kot sta dxy in spx
spx se ponovno ruši
Dxy up,spx down,market down
In btc se glede na to kakor je spx padel predobro drži
Ponavadi sledi šamar
V takih pogojih kot je spx zdaj rally ni mogoč
spx need reclaim levels
Današnji report je bil zopet dober za nas,dixie pada
Ampak spx ni izvedel reclaim
in btc cepeta
spx se ponovno ruši
Dxy up,spx down,market down
In btc se glede na to kakor je spx padel predobro drži
Ponavadi sledi šamar
V takih pogojih kot je spx zdaj rally ni mogoč
spx need reclaim levels
Današnji report je bil zopet dober za nas,dixie pada
Ampak spx ni izvedel reclaim
in btc cepeta
Kje se kupuje ,dokler verjamete seveda da je bull run živ. ( sevda alte )
Vsaj tako počnemo mi
Poglejte si kje ima btc support,ki ga vodi že cel bull run
Kje pa ga ima ? ;-)
pod katerega, razen s fake move
nikoli ne gre
prav pa nič ,če se vam ne da razmišljat ;-)
Vsaj tako počnemo mi
Poglejte si kje ima btc support,ki ga vodi že cel bull run
Kje pa ga ima ? ;-)
pod katerega, razen s fake move
nikoli ne gre
prav pa nič ,če se vam ne da razmišljat ;-)
Zgodovina sprememb…
Smo kar blizu psihološki meji. Retail je v shitcoine pretopil imetje. Pozitivo lahko naredi samo etf eth.
Za nekaj se moraš odločit
ali za prodajo ali za bull run
Če se odločiš za prodajo ,prodaj
Če misliš ,da bull run še ni zaključeen,zaključi s svojimi preganjavicami in vztrajaj.
Simple.
in 66k ni psihološka meja
66k je mogoče tvoja psihološka meja
ali za prodajo ali za bull run
Če se odločiš za prodajo ,prodaj
Če misliš ,da bull run še ni zaključeen,zaključi s svojimi preganjavicami in vztrajaj.
Simple.
in 66k ni psihološka meja
66k je mogoče tvoja psihološka meja
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
Pa saj teh podivjanih bikov je lahko več čez leto, zakaj ste se tako zelo kratkoročno zapičili ravno v tega?!? Kot da bi šele včeraj začeli s kriptom
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Imaam pa navado kupit dip,ko se vsi bojijo....in kupovali smo v rangu 58k,seveda alte
Kar nismo med Iran/irak fudom
eth 2880/3100
pa poglejmo
Kar nismo med Iran/irak fudom
eth 2880/3100
pa poglejmo
fet....kupil sem ga na 0,22 70% prodal na topu in dokupil ponovno na 1,90
in če se vrne na 1,90 ga dokupim :-)
Ne kupujte ko je pumpa ampak ko se vsi bojijo
Seveda ,če verjamete v bull
Buy support,sell resistence
Poglejte si na grafu kje ima btc cel čas support
in če se vrne na 1,90 ga dokupim :-)
Ne kupujte ko je pumpa ampak ko se vsi bojijo
Seveda ,če verjamete v bull
Buy support,sell resistence
Poglejte si na grafu kje ima btc cel čas support
Zgodovina sprememb…
IgorCardanof je izjavil:
Hvala za tole. Bom pregledal.
Meni se ne gre za to, da dobim address od denarnice. Gre se mi za to, da preverim, ali je možno izvoziti zasebne ključe iz android naprave, ali je morda seed zapisan v berljivi datoteki in podobno. In ja, za to ti ne pomaga biti socialc. Moraš kar nekaj znati.
Analiziral sem malo Metamas mobile wallet kodo. In tam sem našel, kako se kreira seed itd. in da se uporablja Android Keystore za shranjevanje ključev. Tudi naj ne bi bil možen izvoz, ampak poudarek na naj.
Je vredu tako ja. Je to kar security standard in pomoje vsi? tako počenejo. Shranjevanje na Android Keystore ali pa pač iOS Keychain je dost varno. Če počnejo kaj drugega, je pa že bolj tvegano.
Ta vprašanja so sicer relavantna samo če ima heker že tvojo napravo in še več, če je odklenjena. Mislim da iOS recimo takoj ob odklepu telefona dešifrira celoten keychain. Tako da četudi je shranjeno tam, potem bi teoretično heker lahko prišel do tvojih PKjev ali Seed Phraseov.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
beweiss ::
Ali BTC, ki ga imam na Coinbase lahko convertam v EUR/$ in pošljem na svoj bančni račun ali moram prej poslati na Kraken, kjer vem, da se da convertati v EUR?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: beweiss ()
Mato989 ::
Ali BTC, ki ga imam na Coinbase lahko convertam v EUR/$ in pošljem na svoj bančni račun ali moram prej poslati na Kraken, kjer vem, da se da convertati v EUR?
Kaj pa če bi malo pogledal po spletni strani? Pretežko?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Najbrz bi bil ton tvojega odgovora popolnoma drug, če bi se "beweiss" registriral pod tvojim referralom a?
Najbrz bi bil ton tvojega odgovora popolnoma drug, če bi se "beweiss" registriral pod tvojim referralom a?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.