» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1081 / 1505
»»

spegli ::

Vmes najdemo kake fajn swing trajde pa bo.

vaščan ::

Tist ki pravi da alt sezone še ni blo ni imel pravih kovancev.

endelin ::

Kamikazee je znan da drži leve alte iz 2017/18

PersonaRuda ::

IgorCardanof je izjavil:

Alt sezone se ni bilo?

Kaj jemljes to, kaj podobnega kot aqua??

V pravi alt sezoni so alt-i naredili od x300 do x2000 (od bottoma do ath-ja v tistem ciklu). Sedaj je večina alt-ov naredila od x10 do x30 in začela padati. Je res, da so redke izjeme naredile tudi do x10.000 (Shiba...), a to so bile bolj izjeme kot pravilo.

IgorCardanof ::

NODI!! Lihkar se mi je Bankera add predvaju na Youtubeu!!

To pomeni, da niso še konc, buildajo, delajo, hustlajo. Tale token se še zmer lahko pobere:
https://www.coingecko.com/en/coins/bank...

Kolk je bil ICO price?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Prebranac ::

Šhiba se odlično drži!

_wtf_ ::

Poleg vseh teh komentarjev, pogrešam še komentarje od aqua.

bambam20 ::

Tole morejo bit težki časi za novopečene milijonarje.

FireSnack ::

Sem kapituliral in prodal z lepo izgubo. Amerika bo v kratkem napovedala vojno, ker imajo američani dovolj draginje. Potem verjetno veste kam gre kripto...
Preprodajalec NFT umetnin

perci ::

Kamikaza, dej oladi malo s temi svojimi ekstra napovedmi. Če te kdorkoli poslusa, bi te to moralo skrbeti. Vsi ti so namreč tudi kamikaze.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

PacificBlue ::

Michael Saylor's MicroStrategy #Bitcoin  investment is currently at a $1,000,000,000 unrealized loss.

I’m out.
:3

spegli ::

De vidmo če probajo do 1090 eth

PersonaRuda je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Alt sezone se ni bilo?

V pravi alt sezoni so alt-i naredili od x300 do x2000 (od bottoma do ath-ja v tistem ciklu). Sedaj je večina alt-ov naredila od x10 do x30 in začela padati. Je res, da so redke izjeme naredile tudi do x10.000 (Shiba...), a to so bile bolj izjeme kot pravilo.

Ves čas si gledal stran. Pa te stvari sem govoril več kot leto nazaj že. Alt sezone kot je bila 2017/18 nikoli ne več ne bo. So pa v tem balonu posamezni sektorji delali ravno take donose kot vse takrat. Samo ja, držat top 100 pač tokrat ni bla "zmagovalna" strategija. Si lahko lepo zaslužil, nisi pa 100$ obrnil v 10m$.

Si imel nftje, si imel ohm in ohm forke, daniele coins szn, avalanche szn, solana szn, memecoini, vse vrste pasem, ki so možne na vseh chainih. Na ethereumu si imel recimo Mongoose coin, ko ga je takrat na zaslišanju omenil nekdo in je naredil v 2eh dneh x300. Nodes forki, UNIV forki, Titano forki, Tomb forki, ... In tako dalje. Ko je facebook napovedal rebrand v META, je celoten gaming sektor naredil nerealne donose. Skratka ogromno stvari je rastlo, v kolikor pač nisi imel pogleda usmerjenega v top 100 kovančke.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

Kdor je prodal BTC okoli $70k in ETH okoli $5k, je kot kaže naredil dobro potezo.

PrihajaNodi ::

IgorCardanof je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Alt sezone se ni bilo?

Ves čas si gledal stran. Pa te stvari sem govoril več kot leto nazaj že. Alt sezone kot je bila 2017/18 nikoli ne več ne bo. So pa v tem balonu posamezni sektorji delali ravno take donose kot vse takrat. Samo ja, držat top 100 pač tokrat ni bla "zmagovalna" strategija. Si lahko lepo zaslužil, nisi pa 100$ obrnil v 10m$.

Si imel nftje, si imel ohm in ohm forke, daniele coins szn, avalanche szn, solana szn, memecoini, vse vrste pasem, ki so možne na vseh chainih. Na ethereumu si imel recimo Mongoose coin, ko ga je takrat na zaslišanju omenil nekdo in je naredil v 2eh dneh x300. Nodes forki, UNIV forki, Titano forki, Tomb forki, ... In tako dalje. Ko je facebook napovedal rebrand v META, je celoten gaming sektor naredil nerealne donose. Skratka ogromno stvari je rastlo, v kolikor pač nisi imel pogleda usmerjenega v top 100 kovančke.

Ja o tem se ni dosti pisalo tu. Zal je ta forum postal otroski peskovnik. Meta in Facebook kolapsirata, luna je bla crash kot bitconnect in sem rekel da bo sel takrat btc se deljeno 2 torej nekje do 15 k. Celsius tudi kolapsira. Skratka crn scenarij bo med 8 in 15 k. Neke svetle prihodnosti pa za par let ne bo vec. Tezos se mi zdi drugace dobra nalozba samo je se vseeno predrag glede na supply

Moji coini za naslednji bull (zaenkrat)
Xtz
Nym
Kyber network

To je to kar vidim long term
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Leko ::

Mato989 je izjavil:

To je tam 10 pacientov, seveda večina v dvojni trojni izdaji, kar je najbolj smešno, se kregajo sami s sabo...

Jaz sem samo en :)

ROLF
Ja en in edin pacient:))

IgorCardanof je izjavil:

Ej Leko, investiraš zdaj v Zlato in surovine?

Ne jaz samo še v govno. Tam je še največji profit:))
Kaj pa ti! Daj mi zaupaj tvoja videnja!
Če pa komu tu verjamem, pa tebi!

Kripto je izjavil:

Pod črto si pa največji pacient ravno ti :)):)):))

Pod katero črto! Tvojo! :)):)):))

PersonaRuda je izjavil:

spegli je izjavil:

Bottom po tem je iskat neumno. To bo rablo več mesecev za odboj.

Malo sem delal analize. Če sedaj BTC zraste v manj kot 28 dneh na 31k-32k in potem v naslednjih 21 dneh spet pade do vrednosti 25k bo to znak, da je bil novembra 2021 BTC na ath in da gremo septembra/oktobra pod 20k, ter potem postopno do konca leta proti 13k-10k, kjer bo potem to bottom tega novega ciklusa. Močno upam, da se to ne zgodi in da se še vedno ni zaključil bullrun.

To poletje bo ključno oz. pokazatelj ali je balon počil novembra 2021 ali pa še vedno ni.

Ne me basat! To ne moreš verjet!

Kripto ::

Leko je izjavil:

Mato989 je izjavil:

To je tam 10 pacientov, seveda večina v dvojni trojni izdaji, kar je najbolj smešno, se kregajo sami s sabo...

Jaz sem samo en :)

ROLF
Ja en in edin pacient:))

IgorCardanof je izjavil:

Ej Leko, investiraš zdaj v Zlato in surovine?

Ne jaz samo še v govno. Tam je še največji profit:))
Kaj pa ti! Daj mi zaupaj tvoja videnja!
Če pa komu tu verjamem, pa tebi!

Kripto je izjavil:

Pod črto si pa največji pacient ravno ti :)):)):))

Pod katero črto! Tvojo! :)):)):))

PersonaRuda je izjavil:

spegli je izjavil:

Bottom po tem je iskat neumno. To bo rablo več mesecev za odboj.

Malo sem delal analize. Če sedaj BTC zraste v manj kot 28 dneh na 31k-32k in potem v naslednjih 21 dneh spet pade do vrednosti 25k bo to znak, da je bil novembra 2021 BTC na ath in da gremo septembra/oktobra pod 20k, ter potem postopno do konca leta proti 13k-10k, kjer bo potem to bottom tega novega ciklusa. Močno upam, da se to ne zgodi in da se še vedno ni zaključil bullrun.

To poletje bo ključno oz. pokazatelj ali je balon počil novembra 2021 ali pa še vedno ni.

Ne me basat! To ne moreš verjet!

Vzemi tablete in pojdi spat :)):)):)) Jutri je nov dan.

Money is mindset!

hujsk1999 ::

Dokaj visoko pobral šila in kopita ter šel v zlato, surovine, energente in nepremičnine. Ni mi žal, sploh.
Intel Core i9-13900KS/MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24G/EKWB Custom

MicroStrategy začne v naslednjih dneh prodajat. Kokos bo trd k ps.

energetik ::

Ada se odlično drži, danes praktično brez padca, prav tako Luna :D

Nabavil sem malce dodatnega ETH malce pod 1200, jutri pa vidimo kako naprej.

FireSnack je izjavil:

MicroStrategy začne v naslednjih dneh prodajat. Kokos bo trd k ps.

Pa kaj misliš da so tam frizerke, da zapečatijo izgubo?
vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

Oni znajo prodat z izgubo, za razliko od večine s strategijo doklerneprodašneizgubiš, ki pozabijo svoj vložek, ki so ga itak pripravljeni pozabiti že v štartu.

mr_chai ::

FireSnack je izjavil:

Oni znajo prodat z izgubo, za razliko od večine s strategijo doklerneprodašneizgubiš, ki pozabijo svoj vložek, ki so ga itak pripravljeni pozabiti že v štartu.

A nisi reku, da ne boš prodal. Zdej maš pa izgubo... A boš kupu še kj al.. ? Dal si notr 15k, potegnu ven cca 3k ? Pa daj teh 3k notri pri BTC 20k.

Drgač pa sm bil danes pri frizerju. In vam povem, da frizerke nič nočejo več slišat o Bitkojnu. Prac tako se mi je včeraj ena prodajalka v Sparu smejala, češ da Bitcoin, to pa ne dela več...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

Zdaj moram še od izgube fursu dat napoved da mi odmerijo davek. Svašta pa ta država. Dvakrat so mi vzeli.

FireSnack je izjavil:

Profdoktor na koncu kar dosti ve, pove pa vse to na svoj način.
Ne odgovarjam na DM.

Leko ::

Kripto je izjavil:

Vzemi tablete in pojdi spat :)):)):)) Jutri je nov dan.

A to po sebi sklepaš. Očitno imaš izkušnje!:)):)):))

energetik je izjavil:

Praktično!
Pa daj nehaj trolat prosim! Kako moraš bit tako prizadet!
10% v 24h
24% v 7h
Pa kaj misliš da smo svi tolk glupi kot ti!

IgorCardanof je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Profdoktor na koncu kar dosti ve, pove pa vse to na svoj način.

Profdoktor je "drekec" na kvadrat(a ne sandi)>:D
Samo v primerjavi s tabo je nulla-zero:)):)):))

JUST IN: Scientists claim they've created a stablecoin pegged to electricity.:|
I’m out.

Gremo še dol na 3, 2, 1, zdaj. Brezno zla. Spirala žalosti. Karma is a bitch, pohlep is a kurwa. Lp, Sandi

P.S. Dokler ne prodaš ne izgubiš in Vloži samo toliko, kolikor si pripravljen izgubiti. Na loteriji tudi ne vplačaš za 100 jurjev kombinacij!!!

Bolje varčevat do 10k, kot pa karkoli zdaj vlagat. Not a financial advise
I’m out.

pangro ::

Btc.d pads alti ne sledijo btc krvavici izgleda se gre saylorja likvidirat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pangro ()

Market cap 922mlrd;((

Kmalu bomo pod capom prejšnjega bulla na max.:D

Gremo kr direkt v poden:P

Kraken štrajka:))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

nekdonekje ::

Celsius liquidation price down to $17211.

Zgodovina sprememb…

residual ::

Zgleda celsius razprodaja se btc na veliko... saylor margin call se priblizuje.

Vem, da ni dobro, ampak bi bilo zanimivo videt, ce btc dejansko zbijejo toliko dol, da se polikvidira celsius in morda saylorja.
Ne odgovarjam na DM.

mr_chai ::

IgorCardanof je izjavil:

Vem, da ni dobro, ampak bi bilo zanimivo videt, ce btc dejansko zbijejo toliko dol, da se polikvidira celsius in morda saylorja.

To bi blo zabavno, da pade BTC danes pod 20k in tam ostane :))

Nanota pa očitno nič ne gane, ko bo BTC na podnu, bo nanči še vedno 0.60 $ :D Imam malo nostalgije do Nanota. Počivaj v miru kripto. Sedaj je čas, da odrastem.

kow ::

Bi bilo zanimivo ja. Vseeno, kaj ce zakljucimo raje kar danes, in recemo da so dobili lekcijo :))

pangro ::

Hammer na daily se ze dela volume pošten ni pa še kapitulacijski to bomo vidl na tedenskem nivoju, čas za nakupe.

Se zdi, kot da je bil tale ladec na 20800 bottom. Zdej pa da vidmo kak relief lahko dobimo.
Ne odgovarjam na DM.

sds ::

Tako je, kar holdajte... cim dlje.

Koliko ste kaj popusili, vedno se razni "namesto-mozganov-imam-ego-in-kriptovalute" tako radi pohvalijo kako so dobro zasluzili.

Tisti, ki so popusili, so seveda lepo tiho, ego ne da, no dajte se zdaj pohvaliti koliko ste popusili, da bo bolj realna slika :))
I have no mouth, and I must scream

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sds ()

Mato989 ::

Even after this huge crash, bitcoin still beats all pretenders for long-term saving

If you spent the last 5 years saving $100 a month, here's what you would have today if you put it in:

Bitcoin: $29,212
S&P500: $7,743
Dow Jones: $7,654
Gold: $7,089
PIMCO Active Bond ETF: $5,387
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

energetik ::

Leko je izjavil:

energetik je izjavil:

Praktično!
Pa daj nehaj trolat prosim! Kako moraš bit tako prizadet!
10% v 24h
24% v 7h
Pa kaj misliš da smo svi tolk glupi kot ti!

Kva je s tabo? Včeraj ko sem tisto pisal, je bila dnevna sveča tam nekje +-0% Na koncu je bila -5%, še vedno 3x manjši padec kot BTC, danes je do zdajle +7%

Sicer pa je po mojem meja za BTC 19-20k. Tam se dotakne long-term loka, ki je tam že od samega začetka. Če to pade, potem je lahko načeta tudi long-term rast, spodaj ni kaj dosti več črt, samo še mesečna EMA200, pa stari ATH-ji...

vires in numeris

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: energetik ()

styrian ::

Mato989 je izjavil:

Even after this huge crash, bitcoin still beats all pretenders for long-term saving

If you spent the last 5 years saving $100 a month, here's what you would have today if you put it in:

A lahko še daš primerjavo za obdobje 1 leta? LOL

styrian je izjavil:

Mato989 je izjavil:

A lahko še daš primerjavo za obdobje 1 leta? LOL

Lahko, pa lahko še za 10 let... bistvo je da varčevanje je dolgoročno ne nekaj mesecev ali leta ali dveh... tako kot kupuješ ETFe in vlagaš 10 let

merlin2 ::

Mnogo valut bo teklo skozi Stellar. Naprimer ETH ... 8-)

https://stellar.org/blog/starbridge-a-t...

Pa ne okol govort..8-)
Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: merlin2 ()

Kripto ::

Money is mindset!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

Ni mi pobralo naročila za buy eth pri 1050usd;(( malo je manjkalo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

Netflix is now lower than it was 5 years ago. It has dropped over 75% in less than 6 months. Don't let people tell you Bitcoin is too volatile.

Tolko o tem kako so stocks good, crypto bad =)

kow ::

Netflix ni ravno tipicna delnica, zato je to slab argument. Slo delnice in Berkshire se mi odlicno drzijo.

Vprasanje je tudi, ce je netflix sedaj ze dober nakup. Imo, ni vec slab. Ni pa tudi dober.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Prebranac ::

Lep odboj. Kdor je kupil 21 200 kot sem rekel je 10% v plusu. Jaz sem se vedno 83% v minusu.

Sparkxl ::

Mato989 je izjavil:

Netflix is now lower than it was 5 years ago. It has dropped over 75% in less than 6 months. Don't let people tell you Bitcoin is too volatile.

Tolko o tem kako so stocks good, crypto bad =)

meme stocks (usa tech) = kripto

kow je izjavil:

Netflix ni ravno tipicna delnica, zato je to slab argument. Slo delnice in Berkshire se mi odlicno drzijo.

Vprasanje je tudi, ce je netflix sedaj ze dober nakup. Imo, ni vec slab. Ni pa tudi dober.

Dnevi ko je netflix bil dober nakup so že davno mimo in vprašanje če se bodo vrnili. Ker zdaj jih konkurenca jaha iz vseh smeri, takrat pa so bili edini. Enaka usoda čaka teslo. Leader, katerega konkurenca pospešeno dohaja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sparkxl ()

kow je izjavil:

Hotel sem izpostavit da ni kr vsaka delnica (malo večja, pustmo total crap stocks) bolj znanega podjetja pa že kr boljša od crypta...
««
1081 / 1505
»»