» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1078 / 1505
»»

PrihajaNodi ::

Dolgorocno bo slo en kup coinov po poti neota in eosa
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

strawman ::

Nexo Celsiusu ponudil buyout, ki pa so ga zavrnili.

Ali situacija ni tako resna kot izpade, ali pa so hoteli le oglodati kosti.

Prebranac ::

Nič ne bom prodal. Pa če grem do 90% minusa. Ali to ali 100% se mi ne pozna, ker je itak vse v k..u

Mato989 ::

strawman je izjavil:

Nexo Celsiusu ponudil buyout, ki pa so ga zavrnili.

Ali situacija ni tako resna kot izpade, ali pa so hoteli le oglodati kosti.

Logika je da Celsius ni dejansko insolventen v smislu balance sheeta ampak samo tehnično...

Če bi vsi naenkrat želeli dvignit vse na KATERMKOLI CEFIju bi se zgodilo enako kot pri Celsius, ker ni šans da jih izplačaš v isti uri... nenazadnje ima Celsius ogromen del (verjetno več kot 30% fundsov v fixed terms v posojilih itd.. torej niso takoj na voljo za izplačilo. (enako velja za banke)

Glede na to da so zavrnili buyout od NEXOta sumim da je fora v tem.

Ampak bottom line je, zakaj za vraga so zaprli tudi DEPOSITE?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

kixs ::

Sem hotel nekaj kupit, pa se ne spomnim vec gesla... reset gesla pa se ni sel skozi... da vidim koliko bi zaj*bal... kupil bi pri 22500eur.

endelin ::

Eth kar ne gre pod 1200. Močan support

Microstrategy's Bitcoin (BTC) holding is at a $713 million loss, down 18% as the BTC price falls below $25k in the last 24 hours. The company led by Bitcoin evangelist Michael Saylor hasn't sold any of its Bitcoin yet, but faces a margin call if the BTC price falls to $21k.

:P

kow ::

Mozno, da drzi. Vseeno, pa bi pricakoval vir. Na tviterju lahko vsak napise kar hoce.

Že nekaj časa nazaj sem pisal o sailorju, da ga skrbi ko bo 21k. Ampak naj bi imel vse dogovorjeno z bankami...vsaj tako on pravi. Ampak če bo likvidacija se poslovimo od 10k.

https://cryptoslate.com/microstrategy-c...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Prebranac ()

Na kriptotrgu se je konec tedna zgodil še en nenaden zlom, skupna vrednost trga kriptovalut pa je padla pod 1 milijardo dolarjev, kar znaša približno 956.200.000 evrov.

:)) to je iz zurnala

Jaz bi računal na 21 200 nakup, če bo mycrostrategy nabil še par milijard da reši kripto.

endelin je izjavil:

Microstrategy's Bitcoin (BTC) holding is at a $713 million loss, down 18% as the BTC price falls below $25k in the last 24 hours. The company led by Bitcoin evangelist Michael Saylor hasn't sold any of its Bitcoin yet, but faces a margin call if the BTC price falls to $21k.

:P

Margin call za Microstrategy BTCje je nekje pri 4k$...

endelin je izjavil:

Na kriptotrgu se je konec tedna zgodil še en nenaden zlom, skupna vrednost trga kriptovalut pa je padla pod 1 milijardo dolarjev, kar znaša približno 956.200.000 evrov.

Frizerke ter bodibilderji.

Finančni nasvet:
Pozicije se gradi v bearu;)

Pozicija za koga ki ima pare je 21 200 IMHO.

Mocan odboj
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zanikivo bo videt kje bo lokalno dno in odboj. Imo do 30k btc ne more potegniti.

Bolj zanimiv je morda ETH. Isčem nekaj da pokrijem dopust

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

kixs ::

Zdej sem notr... ja, pri 22500 za BTC bi trenutno kar dobro zadel. Zdaj pa da vidim, kam bo slo...

DarwiN ::

Se vam res splača DCAjat? A ni običajno tako, da po kolapsu sledi kripto-zima vsaj kakšno leto, kjer se zadeve stabilizirajo? Tako kot po crashu leta 2018, ko je BTC padal, se ustalil in šele v 2019 začel ponovno migat.

Tisti ki zdaj vlagate, a verjamete, da se lahko trend vsak hip obrne in proti luni? Meni kot n00bu se to zdi sila malo verjetno.. Great reset, crypto winter in potem leta 2024 the new beginnings. Ali pač?
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Kripto ::

Ko se situacija umiri je realen odboj v območje 27-29k, z nekaj pumpe ta velikih bi lahko tudi segel v območje 31-33k za kratek čas.

Money is mindset!

DarwiN je izjavil:

Se vam res splača DCAjat? A ni običajno tako, da po kolapsu sledi kripto-zima vsaj kakšno leto, kjer se zadeve stabilizirajo? Tako kot po crashu leta 2018, ko je BTC padal, se ustalil in šele v 2019 začel ponovno migat.

Tisti ki zdaj vlagate, a verjamete, da se lahko trend vsak hip obrne in proti luni? Meni kot n00bu se to zdi sila malo verjetno.. Great reset, crypto winter in potem leta 2024 the new beginnings. Ali pač?

Problem je v tem da ti in jaz ne bova nikdar vedla ali se je RES obrnilo, ali je samo zrastlo za 20% in bo spet padlo za 25%... in potem zmeraj odlašaš z nakupi kot sem jaz ko je začel BTC rast iz 3k proti 10k, skoz sem govoril eh, to bo padlo še 1x, pa še 1x in je šel iz 3k, na 5k, sem bil ziher da bo padlo, pa pri 10k sem bil ziher, pa pri 20k sem rekel to je fake pumpanje, no pol pri 25 sem pa le dojel

Če bi pri padanju od 5k do 3k skoz DCAjal kaj misliš koliko več bi imel kot če bi porinil pri 25k =)

mr_chai ::

BOOOM! MFers!

Kripto je izjavil:

Ko se situacija umiri je realen odboj v območje 27-29k, z nekaj pumpe ta velikih bi lahko tudi segel v območje 31-33k za kratek čas.

Malo verjetno
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

DarwiN ::

Mato, ampak 3k je BTC dosegel 15~ mesecev po ATHju. Takrat že lahko pričakuješ nekaj novega življenja. Trenutno pa se nahajamo sredi crasha zgolj 6 mesecev proč od ATHja in zadeve še strmoglavijo. Do novega bull runa mora preteči nekaj vode... če bi sklepal po preteklosti.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Računam da se ustavi pri sailerjevih 21k. In potem on dokupi, narodu se utrže in fukne noter zadnje peneze.

PacificBlue ::

Pri 10k dokupujem. Se vidimo.

I’m out.
:3

DarwiN je izjavil:

Mato, ampak 3k je BTC dosegel 15~ mesecev po ATHju. Takrat že lahko pričakuješ nekaj novega življenja. Trenutno pa se nahajamo sredi crasha zgolj 6 mesecev proč od ATHja in zadeve še strmoglavijo. Do novega bull runa mora preteči nekaj vode... če bi sklepal po preteklosti.

Seveda, ampak decembra 2017 je bil BTC na ATHju, aprila 2018 je bil pri dobrih 5.000€!!! to je manj kot 6 mesecev za tem. Če bi takrat začel DCAjat bi bilo veliko bolje za mojega kolega, kot pa ko je začel 25k ko je bil "prepričan" bo šlo še gor zaradi hype, trend confirma itd...

PacificBlue je izjavil:

Pri 10k dokupujem. Se vidimo.

Pa kaj še. Ath je bil 20 k nazadnje. Dvomim da se bo spustilo tako nizko. Lahko se motim. Če nabije do 19k je meja samo jama.

DarwiN je izjavil:

Če se orientiraš po halvingih, smo že več kot na polovici med 2020 in naslednjim, ki marca 2024.
Pozen jesenski rally lansekga leta lahko pripišemo splošnemu balončku vseh assetov in kot pravi parabolični vrh štejemo tistega spomladi.
Je pa to zgolj ugibanje, splošna recesija nas brez težav povleče globje in globje.

Valvoline ::

Zahvala za spimpan kripto ponzi gre izkljucno tetherasem, iz 2bn so parabolicno stancali do 80bn, vse pokrito z frisnim el salvadorskim zrakom.
:))
Da pride do naslednjega bika bi tetherasi moral nastancat 50x danasnjih fejkanih, dvomim da bo slo.

Zgodovina sprememb…

Prebranac je izjavil:

Računam da se ustavi pri sailerjevih 21k. In potem on dokupi, narodu se utrže in fukne noter zadnje peneze.

Ja in od kje bo pa on vzel da bo dokupil ? Kdo mu bo pa dal :))

https://saylortracker.com/

Valvoline je izjavil:

Zahvala za spimpan kripto ponzi gre izkljucno tetherasem, iz 2bn so parabolicno stancali do 80bn, vse pokrito z frisnim el salvadorskim zrakom.
:))
Da pride do naslednjega bika bi tetherasi moral nastancat 50x danasnjih fejkanih, dvomim da bo slo.

Bingo. Rabimo konkreten reset. In na novo delat regulirane stabilce.

NA r/buttcoin mora zdele bit ornk zabava.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

vaščan ::

strawman je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Če se orientiraš po halvingih, smo že več kot na polovici med 2020 in naslednjim, ki marca 2024.
Pozen jesenski rally lansekga leta lahko pripišemo splošnemu balončku vseh assetov in kot pravi parabolični vrh štejemo tistega spomladi.
Je pa to zgolj ugibanje, splošna recesija nas brez težav povleče globje in globje.

Cena btcja postaja zanimiva za nakup mal gledam mcap cripta pri nekje okrog 800 grem počas v fundamentalne zadeve risky alti bodo pa čez kakšno leto dve na vrsti ko vidimo kakšni bodo trendi takrat.

Awwww...tole je neki najlepšga kar sm vidu. Brings tears to my eyes.

https://twitter.com/Degen_Alfie/status/...

Kripto ::

vaščan je izjavil:

strawman je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Cena btcja postaja zanimiva za nakup mal gledam mcap cripta pri nekje okrog 800 grem počas v fundamentalne zadeve risky alti bodo pa čez kakšno leto dve na vrsti ko vidimo kakšni bodo trendi takrat.

Zame edina zadeva, ki jo kupujem je BTC v tej situaciji.

Money is mindset!

Mora biti se propad kaksne borze, minerji morjo zacet prodajat...potem pa not
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

pangro ::

strawman je izjavil:

USDD je algoritmični stablecoin na TRONu po vzorcu LUNA/UST.
Ne sanja pa se mi ne kakšne implikacije ima zlom za USDT.

Je tole 100% da ima isti mehanizem kot luna ust?

Nasdaq sp500 dva gapa zapored, vix danes tudi gap, samo še vprašanje časa kdaj bo elastiko nazaj prbil, čas za nakupe, kje je dno noben ne ve, rabmo pa za proper bottom kapitulacijski volume ki pa ga še ni, tako da medvedi se po moje še niso dokoncno transformiral v ovce.

endelin je izjavil:

No tole je znanilec dna počasi, medvedi pripravljeni za šišanje, sploh ker so azijci glavnino padca povzročil, pač majstri evforije in panike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pangro ()

DarwiN je izjavil:

Leta 2018 so kupovale tudi frizerke. Poleg tega je bil recimo extrasupply etra neverjeten (zaradi ICO manije). Pricakujem pozitivno 2023.

Dodal bi se, da takrat prakticno ni bilo produkta. V tem trenutku se je enostavno posmehovati DeFi in NFT-jem, pa vendarle so to tehnoloske inovacije, ki bodo obstale in se uporabljale.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

vaščan ::

pangro je izjavil:

Nasdaq sp500 dva gapa zapored, vix danes tudi gap, samo še vprašanje časa kdaj bo elastiko nazaj prbil, čas za nakupe, kje je dno noben ne ve, rabmo pa za proper bottom kapitulacijski volume ki pa ga še ni, tako da medvedi se po moje še niso dokoncno transformiral v ovce.

endelin je izjavil:

No tole je znanilec dna počasi, medvedi pripravljeni za šišanje, sploh ker so azijci glavnino padca povzročil, pač majstri evforije in panike.

Zgleda bo folk šortal tole do 200SMA ker volumna tapravga še ni.

pangro je izjavil:

strawman je izjavil:

USDD je algoritmični stablecoin na TRONu po vzorcu LUNA/UST.
Ne sanja pa se mi ne kakšne implikacije ima zlom za USDT.

Je tole 100% da ima isti mehanizem kot luna ust?

Da, še Sun in Do Kwon sta se circlejerkala.

Pod 23 se ne gre, kle bo pumpa gor
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Dumber ::

Tole gre v podn. Premalo je frizerk v marketu in to je sedaj rezultat. Sami pussyi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dumber ()

Definiraj podn.

kow je izjavil:

Definiraj podn.

Cincanje med 8 in 20k

Sam glih v podnu se da iz alti veckratnike delat.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Dumber ::

kow je izjavil:

Definiraj podn.

Dan je tako depresiven da mislim podn kar 0. :D

Dan je tak kot si ga ustvaris. Pozitivne misli so pomebne. Okolica je taksna kot si ti. Bolj kot si pozitiven bolje ti bo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

kow je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Leta 2018 so kupovale tudi frizerke. Poleg tega je bil recimo extrasupply etra neverjeten (zaradi ICO manije). Pricakujem pozitivno 2023.

Dodal bi se, da takrat prakticno ni bilo produkta. V tem trenutku se je enostavno posmehovati DeFi in NFT-jem, pa vendarle so to tehnoloske inovacije, ki bodo obstale in se uporabljale.

Btc in kripto počasi postajata drugačna žival ena taka zvita, tale zadnji ciklus je bil en tak fejkič top in po moje zna bit tudi tale kao bear zelo unikaten, ne bi me presenetil nov vrh konec leta ali začetek naslednjega.

IgorCardanof ::

Mato, zakaj menjalnica ne bi imela vsega kesa na voljo dat nazaj? Zasluzijo nakvecje menjalnice od feejev popolnoma dovolj, ni potrebe da gemblajo z user fundsi. Ce bi vsi hoteli withdrawat z Binance, potem bi se pac to zgodil. Vsi bi withdrawal, brez problema.

Tole tvoje je laz ja. Fractional reserve banking je nateg brez primere, ni pa nobene potrebe, da bi se katerakoli menjalnica to sla.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Mato je zgoraj omenil 4k, kot margin call za Saylorja, prvi call dobi pr 21k.

Please note, Saylor can simply pledge more BTC to meet his margin call but also note: He can pledge nothing else. His stock is down 65% YTD so selling stocks is a big no. The interest on his bonds is north of 15% so normal bonds are 100% impossible. Convertibles are just a combination, so only an Idiot would buy these.

Of course he wont get liquidated for now. Who cares if he is forced to take on even more leverage? Well.. the same people that are dumping ETH right now.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

AtaŠtumf ::

Netflix, chill and hold BTC!

Pa pozabi kritpo za par let!

ps: Za vse pogumne pa shortat BTC in ETH!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AtaŠtumf ()
««
1078 / 1505
»»