Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi

Kripto mesi ::
PujsekPepe je izjavil:
Če bi ga vidu u LJ na mostu bi mu še js kak euro dau.
a si prilezel iz Romunije?

chalesblack1 ::
Cryptocurrency discussions are ever-evolving, and it's interesting to see how opinions vary according to regulations, market trends, and technological developments. Whether you're a long-time investor, a movies box skeptic, or just curious in blockchain's possible uses outside of finance, it's imperative to stay informed and cautious.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chalesblack1 ()

driftwood ::
juhuhu, dumptober je tu.
očitno bo oktober rdeč, prvič po letu 2018 in prvič v bullrunu. ouch!
očitno bo oktober rdeč, prvič po letu 2018 in prvič v bullrunu. ouch!

PujsekPepe ::
Davek bo in treba ga bo placat. Vsak bi rad izigraval drzavo a ko je pa treba resilca pa vsak misli da je zastonj!
Cesarju kar je cesarjevega

Gregor P ::
Jaz mislim lepo prodati vse do takrat, ker se mi s tem ne da ukvarjati. Bom pač le še čisto klasično investiral (in BTC že štejem med klasiko; le da tu bom vse prodal in morda spet kupil, da štartam "na novo"). Mene bolj kot davki moti vsa ta dodatna birokracija, ki naj bi jo prinesel novi zakon (in da, sem seveda poslal tudi moj komentar, ki ga itak niso upoštevali; torej ne spremljam tega povsem pasivno).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Motion ::
PujsekPepe je izjavil:
Davek bo in treba ga bo placat. Vsak bi rad izigraval drzavo a ko je pa treba resilca pa vsak misli da je zastonj!
Noben ne dvomi v potrebnost davkov, vprašanje je le koliko in zakaj. In višja kot je obdavčitev več bo nasprotovanja,....
Moje mnenje je da je povprečna obdavčite državljana že sedaj previsoka glede nato kaj "dobimo v zameno"
Pa ne mi sedaj pametovat da če nebi utajevali davkov, nebi blo potrebe po višanju in novih davkih,.......
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()

Pa ne mi sedaj pametovat da če nebi utajevali davkov, nebi blo potrebe po višanju in novih davkih,......
Oprosti, ampak točno tako! Privatniki ne bi izdajali računov, nekateri po šihtu še mal fušajo itd. Ja od kje naj pa država jemlje? Od samih cestinin.Nekaj je treba uredit.
Oprosti, ampak točno tako! Privatniki ne bi izdajali računov, nekateri po šihtu še mal fušajo itd. Ja od kje naj pa država jemlje? Od samih cestinin.Nekaj je treba uredit.

kronos_10_ ::
PujsekPepe je izjavil:
Rešilec je predplačan precej iz bruto plače.
Zakaj misliš, da obstaja bruto in neto plača.
V vsakem primeru pa, ko potrebuješ zdravstvo je pa itak treba iz lastnega žepa dati.
Poskrbijo dobro za to.
Tako, da poserjem se na takega cesarja.

tilio ::
PujsekPepe je izjavil:
Pa ne mi sedaj pametovat da če nebi utajevali davkov, nebi blo potrebe po višanju in novih davkih,......
Vprašat se je potrebno zakaj nek Nemec ali Švicar spoštuje sistem bolj od Slovenca. Blockchain bi v rokah pametnih in DOBRONAMERNIH POŠTENIH politikov lahko bil dobro orodje za pridobitev ponovnega zaupanja ljudi. Ampak kaj, ko so ti na vrhu enako pokvarjeni kot ljudstvo, ki jih je izvolilo.
Kako se lahko spremeni kultura in vrednote naroda? Tu je ključ. Vse ostalo je brezpredmetno.

bonanno ::
crypto je pranje denarja in ponzi
tukaj te bodo raztrgali za tale komentar..:)
BTC je tok dober in neodvisen... da ga noben od njih ne uporablja .... haha tukaj je samo pohlep..in, da na najbolj len način zasluzijo denar.. gledajo pa samo in govorijo o tem kako je bil 10 let nazaj BTC 100eur sedaj pa 100k... in ker jim je zal, da niso ujeli ta vlak .. hočejo sedaj..in zagovarjajo da bo prisel na 1mil da bodo lahko vozili lambota in govorili kok so sposobni, kako so v gatah iz mansarde vlagal.
delat bo treba fantje... 2, 3 šihta in manj na dopuste hodit.

BTC je tok dober in neodvisen... da ga noben od njih ne uporablja .... haha tukaj je samo pohlep..in, da na najbolj len način zasluzijo denar.. gledajo pa samo in govorijo o tem kako je bil 10 let nazaj BTC 100eur sedaj pa 100k... in ker jim je zal, da niso ujeli ta vlak .. hočejo sedaj..in zagovarjajo da bo prisel na 1mil da bodo lahko vozili lambota in govorili kok so sposobni, kako so v gatah iz mansarde vlagal.
Sailor prav da bo 1 miljon.

Kripto mesi ::
Ti pa nisi preveč brihten pubec ne?

Lennzi ::

tilio ::
Sedaj sem se spomnil opevan coin v prejšnjem bullu. Polkadot. To je šlo vse v drek.
In?
Kaj pa trump in melania coin, a niso bili te prihodnost?
Res je. To samo potrjuje, da trenutno gleda množica na blockchain kot špekulacijo za čimhitrejši zaslužek. Trenutno sploh ni blockchaina, ki bi bil ekonomsko vzdržen. To pomeni, da ima in zmore dovolj prometa, da se lahko minerji ali block producerji preživljajo od feejev. Niti Solana. Vsi blockchaini se financirajo preko inflacije in/ali mining nagrad.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()

Solana je bla mem coin greznica. Zdj se bo no se ze pocas ustavla. Vsak je hotu bit miljonar z mem coini a vecina jih je pusila na indijskjh rug pulih
Lepo se danes pump
Lepo se danes pump
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()