» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1051 / 1576
»»

mr_chai ::

Rabim seznam vseh BTC minning podjetij. Treba bo shortat to počas, če hočmo še kj zaslužit.

Neon87 je izjavil:

Mene zanima kako to "burnanje", ki potem zmanjša supply (dvigne ceno), deluje?
Torej da zmanjšaš količino denarja v obtoku, ga "zažgeš", posledično je preostanek denarja vreden več.
Kdaj pa lahko to narediš, kdaj bi lahko nekdo teh nekaj milijard LUNE zažgal in bi se posledično dvignila ta cena? To samo v algoritem pošljejo neko cifro in se bo to zgodilo, ali mora nekdo to pokriti?

Najprej jih mora nekdo kupiti, da jih potem zažge.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

PrihajaNodi ::

kow je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja, to pa zato da se ve kaj in komu posiljas. Fak no kere butaste primerjave. Torej ce posljes napacni osebi lahko banka naredi revert, na blockchainu to ni mozno.

Saj so tudi adrese lahko polabelirane tako kot racuni. Revert je mozen tudi na blockchainu, moras pa vmes postaviti pametno pogodbo.
Skratka, jaz bi predvsem bil rad nezasciten. Pa mi ne pustijo.

Ja in kdo to dela ko se posilja ? Lepo te prosim. Povprecni uporabnik tega ne zna. Poleg tega imas se toliko scamov in hek metod za krajo kovancev da glava boli. Clipboard hack se mi je ze dvakrat zgodil. Borze pa boli kurac al ti kes izgubis al ne. Tko v grobem
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

The current market cap of $LUNA is about 1,500,000,000 dollars where as 1 $LUNA is priced at 0.0002 dollars.

So for $LUNA to hit 1 goddamn dollar the market cap has to hit 750,000,000,000 dollars. Which is larger than the market cap of $BTC

So unless we see a very orderly burning of the $LUNA, THIS IS OVER.

Nehajte sanjat o 1$ lol

Da Kwon bo pa itak izginil, glede na to kako je nategnil investitorje si kaj dosti drugega skroaj ne zasluži.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

kow ::

PrihajaNodi je izjavil:

Ja in kdo to dela ko se posilja ? Lepo te prosim. Povprecni uporabnik tega ne zna. Poleg tega imas se toliko scamov in hek metod za krajo kovancev da glava boli. Borze pa boli kurac al ti kes izgubis al ne. Tko v grobem

Povprecni uporabnik je nepomemben. Povprecni uporabnik sploh ne rabi kripta in naj se ga ne dotika. Problem je, da bodo nepovprecnim uporabnikom omejili pravice.

Tako kot so vcasih ljudi prepricevali, da potrebujejo fevdalce, kralje da jih branijo itd. Danes prepricujejo ljudi, da bo konec sveta, ce bodo spekulanti, zasvojenci z igrami na sreco, elite itd. izgubile svoj denar.
Ce jim boste verjeli, boste pac placevali visoke davke in placevali provizije drzavnemu aparatu, ki vas bo branil pred samim pred lastnimi neumnostmi. Povsem legitimna politicna odlocitev, samo ne se potem pritozevati nad omejitvami.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

PersonaRuda je izjavil:

residual je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Najava za burn 54 milijonov kovancev: 54M LunaCoin Burned!

Torej vseh kovancev je 6.531.854.118.077 LUNA. Po novem pa jih bo 6.477.854.118.077 LUNA. Supply se bo zmanjšal za 0,81%. Po domače: skoraj nič in tako kot dodanih do 1%-2% novih kovancev bistveno ne vpliva na ceno (zelo malo pade), se sedaj lahko pričakuje, da bo zelo malo zrastlo. No, na to sem tudi računal, da bodo zmes še burnali kovance v zelo malih količinah, ker si večina ljudi ne zna skoraj nič preračunati in bodo kot zmešani kupovali, ker bodo sedaj videli burn 54M, ker bodo pričakovali zmešano rast. Do Kwon, pa bo sedaj po visoki ceni vse prodal, kasneje dumpal kovanec, ko bo najnižja točka bo vse nazaj pokupil, pumpnil ceno za x100 ali do x1000 in na vrhu prodal, potem pa sledi prosti pad ali pa da kovanec ostane tam kot je. Moje razmišljanje.

Če bo še lahko... V Singapurju ga cca 1000 ljudi namerava tožit ... žena im policijsko zaščito, pa še kakšna head contract se bo kmalu našla.

pa vsi ga pozivajo naj rezervo TERA/LUNA v BTCju porabi, da pokupi Luno nazaj in potem Burn-a, šele potem bo pokazal da se "trudi"

Tako je. Čisto vse je možno, od tega, da je to danes bottom, do tega da še lahko pade ali pa da vse skupaj propade in razglasi stečaj, ter se tako reši pred vsemi upniki.

In to je tisti razlog, da me sedaj ne grabi FOMO, da bi zamudil priložnost in še nisem nič LUNE kupil. Če bom zamudil, nič hudega, če pade dovolj nizko in takrat kupim, pa bo na koncu še bolj dol šlo in propadlo, tudi nič hudega, ker je to izjemno tvegana naložba z možnostjo velike nagrade, hkrati pa tudi ekspresne izgube in teh 100€ mi ne bo žal. Lahko pa da niti ne bom prišel v situacijo, da bi vložil teh 100€. Razlogi za to so: delist, frozen, stečaj ali pa da kovanec še bolj zraste kot je sedaj in v tem primeru ne bom vstopil, ker sem po domače zamudil priložnost. Torej čakam najprej, da vidim kaj bo in se približno čez 2-3 mesece odločim ali vreči 100€ not ali ne.

Nehaj sanjat, LUNO bodo delistali kaj kmalu... ne razume kaki degen marketerji ste to da gamblate v propadlem kovancu... to bi morali takoj ustavit... CZ lepo slepari za feeje.

PersonaRuda ::

Neon87 je izjavil:

Ponudba - povpraševanje.

Manj je ponudbe (manj je kovancev) in večje kot je povpraševanje, bolj cena raste. Zato je v preteklosti LUNA tako rastla, ker se je burnalo vsaki dan določeno število kovancev. Ko pa ti dodaš v obtok nove kovance, pa je ravno kontra efekt.

Isto je pri recimo stanovanjih. Sedaj je mala ponudba in zato so cene visoko. Če bi z dodatnimi davki na nepremičnine (tega ne podpiram) (da prisiliš tiste s praznimi stanovanji, da dajo najemnike noter ali pa prodajo) ali pa dodatno gradnjo novih nepremičnin (to podpiram) povečal ponudbo na trgu, bi cena nepremičnin bila nižja kot je danes.

Neon87 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Torej da zmanjšaš količino denarja v obtoku, ga "zažgeš", posledično je preostanek denarja vreden več.
Kdaj pa lahko to narediš, kdaj bi lahko nekdo teh nekaj milijard LUNE zažgal in bi se posledično dvignila ta cena? To samo v algoritem pošljejo neko cifro in se bo to zgodilo, ali mora nekdo to pokriti?

Odkupit jih morajo. Samo ne bo slo skozi ker morajo tiste tokene na dexih ki so bili kupljeni res poceni sprostiti in trg spet dobi poceni kovance ko se dexi odprejo, ce sploh.

Torej lahko to naredi samo fundacija token-a? Dejansko bi lahko kiti špekulirali, če imajo ogromno vsoto tokenov, jih en del odkupijo, dvig cene jim pa potem z lahkoto to pokrije? Zakaj tega ne naredijo?

Neon87 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Odkupit jih morajo. Samo ne bo slo skozi ker morajo tiste tokene na dexih ki so bili kupljeni res poceni sprostiti in trg spet dobi poceni kovance ko se dexi odprejo, ce sploh.

Torej lahko to naredi samo fundacija token-a? Dejansko bi lahko kiti špekulirali, če imajo ogromno vsoto tokenov, jih en del odkupijo, dvig cene jim pa potem z lahkoto to pokrije? Zakaj tega ne naredijo?

A ti bi to nardil če že imaš dovolj keša za lajf?

Nehajte gemblat z LUNO ker se boste 2x opekli.

kow je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja in kdo to dela ko se posilja ? Lepo te prosim. Povprecni uporabnik tega ne zna. Poleg tega imas se toliko scamov in hek metod za krajo kovancev da glava boli. Borze pa boli kurac al ti kes izgubis al ne. Tko v grobem

Povprecni uporabnik je nepomemben. Povprecni uporabnik sploh ne rabi kripta in naj se ga ne dotika. Problem je, da bodo nepovprecnim uporabnikom omejili pravice.

Tale sistem sedaj je zanic in slabsi od bank. Da zabasanih omrezij in visokih feejev ne omenjam. Za gemblanje ok vse ostalo pa ne

Mato989 je izjavil:

Neon87 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Neon87 je izjavil:

A ti bi to nardil če že imaš dovolj keša za lajf?

Nehajte gemblat z LUNO ker se boste 2x opekli.

Folk je prizadet se strinjam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Nehaj sanjat, LUNO bodo delistali kaj kmalu... ne razume kaki degen marketerji ste to da gamblate v propadlem kovancu... to bi morali takoj ustavit... CZ lepo slepari za feeje.

Še enkrat, nič še nisem vložil in lahko sanjam, da se poklopi ta moj scenarij in se nato priključim ponovnemu "pump&dumpu". Sem pa omenil, da se zna zgoditi, da kovanec pade, jaz kupim in kovanec še bolj pade. Tudi to je opcija.

Ne vem, glede na to, da so nekateri z nekimi pasjimi kovanci obogateli, eni so prodajali neke nič vredne NFT-je, ipd..
Bi pomoje lahko bilo možno (ker je obratno od logičnega), da bi zdaj propadel kovanec kot je LUNA naredil x10-x30?? Ali se je to že zgodilo s kakšnim kripto kovancem?

Kaj je sploh fora burnanja, če mora nekdo to plačati, zakaj ne bi ta nekdo pač kupil te kovance s tem supplyjem in bi mu vrednost zrasla? Zakaj bi se mu bolj splačalo burnat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Neon87 ()

Neon87 je izjavil:

Ne vem, glede na to, da so nekateri z nekimi pasjimi kovanci obogateli, eni so prodajali neke nič vredne NFT-je, ipd..
Bi pomoje lahko bilo možno (ker je obratno od logičnega), da bi zdaj propadel kovanec kot je LUNA naredil x10-x30?? Ali se je to že zgodilo s kakšnim kripto kovancem?

Ne razumem kam se siliš, se nisi nič naučil skozi leta tukaj, da ko gemblaš ti ne gre? Raje vlagaj v raziskan projekt, stakaj itd... swing tradaj, ne ti greš degen YOLO mode in se ukvarjaš z LUNO... z kovancem ki je dobesedno -99,9%+ in dilluted supply do amena... in sanjaš x100... ja lahko ti rata, ampak šansa za -99% je višja.

PrihajaNodi je izjavil:

Tale sistem sedaj je zanic in slabsi od bank. Da zabasanih omrezij in visokih feejev ne omenjam. Za gemblanje ok vse ostalo pa ne

Torej ne uporabljaj. Nihce te ne sili.

Neon87 je izjavil:

Do sedaj skoraj vsak kovanec, ki je močno padel, je imel tudi nizki volume in to je bil razlog, da so ga delistali. Pri LUNI pa je volume enormen in borzi se splača imeti tak kovanec na lagerju, ker jim prinaša močen profit (služijo z provizijo od dnevnih prodaj). In to je tista razlika med LUNO in ostalimi propadlimi projekti. In dokler LUNO ne delistajo ali ne bankrotira še je nekaj upanja za še en "pump&dump".

mr_chai ::

Ena beseda. Lunatics!

Neon87 je izjavil:

Kaj je sploh fora burnanja, če mora nekdo to plačati, zakaj ne bi ta nekdo pač kupil te kovance s tem supplyjem in bi mu vrednost zrasla? Zakaj bi se mu bolj splačalo burnat?

Fora burnanja je v zaupanju da je kovancev manj in je torej 1 več vredn... zaupanja privabi več kupcev in tako je rast potencialno višja kot če amo nekdo kupi kovance...

PersonaRuda je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Do sedaj skoraj vsak kovanec, ki je močno padel, je imel tudi nizki volume in to je bil razlog, da so ga delistali. Pri LUNI pa je volume enormen in borzi se splača imeti tak kovanec na lagerju, ker jim prinaša močen profit (služijo z provizijo od dnevnih prodaj). In to je tista razlika med LUNO in ostalimi propadlimi projekti. In dokler LUNO ne delistajo ali ne bankrotira še je nekaj upanja za še en "pump&dump".

Seveda je volumen enormen, če degeni okol razlagate folku da bo še kak pump x100 itd... poglej samo kaj ti pišeš v tej temi o LUNI, bo prišel en NOOB bo tebe prebral in bo kupil za 200e... in bo dodal k volumnu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Meni je vseeno ali imam 1 kovanec vreden 1$ ali pa 1000 kovancev vrednih 0.001$. Zakaj bi vrednost na token bila pomembna? Nekako razumem to pri gotovini, nikakor pa ne pri virtualnih valutah.

wcpapir ::

Če imam pol milijona kovancev raje bidim da so vredni 1$ kot pa 0.001$. lol

Mato989 je izjavil:

Seveda je volumen enormen, če degeni okol razlagate folku da bo še kak pump x100 itd... poglej samo kaj ti pišeš v tej temi o LUNI, bo prišel en NOOB bo tebe prebral in bo kupil za 200e... in bo dodal k volumnu.

Zakaj bi kupil? Če celi čas pišem, da čakam z nakupom še 2-3 mesece preden se odločim.

PersonaRuda je izjavil:

Graf LUNE zadnjih 5ur. Zmes je prišla novica, da je Binance odmrznil trgovanje z LUNO. Iz grafa se vidi, da je v nekem trenutku danes naredila LUNA celo x10 od današnjega dna. Grabi koga FOMO, da bo zamudil, ker danes ne bo vstopil in da bi naj to rastlo še pa še do MC 50 milijard? Mene ne.

kow je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Torej ne uporabljaj. Nihce te ne sili.

Saj tudi banke ne. No sigurno ne eth usranega omrezja ne

Zakaj bi kupil? Če celi čas pišem, da čakam z nakupom še 2-3 mesece preden se odločim.

Zato ker moron od drugih vidi x100 ali xc1000 ki napišeš in pač kupi zdaj, ker on ne bo čakal... ja tudi takšni so, bistvo je da zganjate propagando da bo LUNA verjetno še pumpnila...

Neon87 je izjavil:

Meni je vseeno ali imam 1 kovanec vreden 1$ ali pa 1000 kovancev vrednih 0.001$. Zakaj bi vrednost na token bila pomembna? Nekako razumem to pri gotovini, nikakor pa ne pri virtualnih valutah.

Ja seveda, linearna matematika je logična... vprašanje pa je ali imaš raje 1000 kovancev vrednih 0,001$ ali 1 ki je zaradi burnanja naenkrat vreden 1.500$??? Tu se skriva bistvo burnanja, ustvari PR, in potencialno privabi VEČ kupcev kot v primeru brez burna...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Mato989 je izjavil:

Zato ker moron od drugih vidi x100 ali xc1000 ki napišeš in pač kupi zdaj, ker on ne bo čakal... ja tudi takšni so, bistvo je da zganjate propagando da bo LUNA verjetno še pumpnila...

Pišem v obe strani. Da lahko pumpne ali da propade. Če bi bil ziher v pumpo, bi vrgel stanovanje pod hipoteko in vse vložil v LUNO. V tem trenutku pa nisem pripravljen nič vložiti in šele čez čas bom in še to le 100€. Zakaj? Ker ta kovanec v tem trenutku predstavlja največji riziko.

PrihajaNodi je izjavil:

Morda. So previdne. Je pa "eth usrano omrezje" veliko bolj varno, cenejse, zanesljivo kot omrezja, ki jih uporabljajo sedaj.

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pišem v obe strani. Da lahko pumpne ali da propade. Če bi bil ziher v pumpo, bi vrgel stanovanje pod hipoteko in vse vložil v LUNO. V tem trenutku pa nisem pripravljen nič vložiti in šele čez čas bom in še to le 100€. Zakaj? Ker ta kovanec v tem trenutku predstavlja največji riziko.

Ja ampak pišeš o njem... o bitconnectu tega nisi pisal ko je padel 99%... torej ustvarjaš PR hype za noobe da se nategnejo... LUNA JE FAIL! Čimprej propade bolje bo.

kow je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Morda. So previdne. Je pa "eth usrano omrezje" veliko bolj varno, cenejse, zanesljivo kot omrezja, ki jih uporabljajo sedaj.

Ja predvsem cenejsa. Zato pa so feeji po 80 usd…
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Mato989 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ja ampak pišeš o njem... o bitconnectu tega nisi pisal ko je padel 99%... torej ustvarjaš PR hype za noobe da se nategnejo... LUNA JE FAIL! Čimprej propade bolje bo.

Razlika med Bitconncet in LUNO je ravno v volumnu. Bitconnect je izgubil volumen, posledično bil delistan in je to bil GAME OVER v parih dneh. LUNA pa je še živa ravno zaradi volumna. In zato jaz tudi čakam raje kakšen mesec več kot da kupim danes, ker je že naslednji teden/mesec lahko volumen zelo mali in bodo zaradi tega delistali kovanec kot so do sedaj vsakega, kateri je padel za več kot -99%.

Ijus ::

điđi miđi scena z LUNA tonekom :))

kaaaj se dajete 8-O LOL
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus

Mato989 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pišem v obe strani. Da lahko pumpne ali da propade. Če bi bil ziher v pumpo, bi vrgel stanovanje pod hipoteko in vse vložil v LUNO. V tem trenutku pa nisem pripravljen nič vložiti in šele čez čas bom in še to le 100EUR. Zakaj? Ker ta kovanec v tem trenutku predstavlja največji riziko.

Ce smo realni bi moral prvo vsi pasji kovanci pa prdci pocrkat. Zanimiva situacija vsi kovanci po rug pulih so bili delistani.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Mato989 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ce smo realni bi moral prvo vsi pasji kovanci pa prdci pocrkat

Res je, zato pa mislim da je verjetnost, da bo LUNA počasi PUMP-nila (seveda zna potem strmoglaviti), pa tudi prvi tak primer bi bil, da bi mrtvi coin oživel..

A se da shortat luno na binance?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

LUNA ni delistana izključno z 1 razloga (zraven fee volumen scama) iz razloga ker je to Binance projekt in CZ se sili zraven da bi pomagal...

Mato989 je izjavil:

LUNA ni delistana izključno z 1 razloga (zraven fee volumen scama) iz razloga ker je to Binance projekt in CZ se sili zraven da bi pomagal...

Tako je. In če bo volumen močno padel, šele takrat lahko pričakujemo delist in to bi potem bil dokončni konec tega kovanca. Pridružil bi se Bitconnectu in OneCoinu.

PrihajaNodi je izjavil:

kow je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Ja predvsem cenejsa. Zato pa so feeji po 80 usd…

Nodi, ne bodi spet retardiran. Govoril sem o medbancnih transakcijah.

PersonaRuda je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tako je. In če bo volumen močno padel, šele takrat lahko pričakujemo delist in to bi potem bil dokončni konec tega kovanca. Pridružil bi se Bitconnectu in OneCoinu.

Samo, če se kaki kit odloči in ustvari FOMO stanje, zna to it močno gor (pred smrtjo). Mogoče bi to stanje lahko ustvaril tudi ta Kwon in spet naredil nekaj profita. Upam, da potem tudi vsaj del prodam, da ne bom spet ponovil napake kot zmeraj do zdaj. Kaj bi dal za ta pump in kakšnega jurčka... 8-O
Na 0.00098 prodam milijon LUNE.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Neon87 ()

Sam ne mene poslusat. Js pravm da je tole degen gamble.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

JUST IN: KuCoin Earn will cease support for $LUNA products.

Mato989 je izjavil:

JUST IN: KuCoin Earn will cease support for $LUNA products.

To pa niso spodbudne novice. KuCoin je 2. najmočnejša borza po volumenu za LUNO.

Zacetek konca:) kamize kup ko bo samo na hitbtc
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Do Kwon to Reset #Terra Luna Blockchain

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Gremo še 1x na nulo?

endelin ::

Kako resetiras. luna2?:))

endelin je izjavil:

Kako resetiras. luna2?:))

Jap. In če to naredi je to definitivno konec, ker LUNA bo propadla, v LUNA2 pa več ne bo zaupanja.

Sushiswap V2 ni propadel:))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

matic492 ::

Well, LUNA ima poleg padca -99,99% še egomaniac narcisističnega creatorja, ki ga že vsi sovražijo.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

wcpapir ::

Luna2 ni šans, da bo kdo zaupal, probali bodo naredit kaj se da s to Luno, tako da vsaj en pump še bo. Danes še navržem 50eur noter in počakam ter spizdim.

matic492 je izjavil:

Well, LUNA ima poleg padca -99,99% še egomaniac narcisističnega creatorja, ki ga že vsi sovražijo.

Če mi rata ven narediti vsaj x500, si sprintam njegovo sliko in obesim na zid v jedilnici, ter ga vsak dan častim kot Boga. :)

PersonaRuda je izjavil:

matic492 je izjavil:

Če mi rata ven narediti vsaj x500, si sprintam njegovo sliko in obesim na zid v jedilnici, ter ga vsak dan častim kot Boga. :)

Hopium.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

residual ::

jaz sem se že znebil 70% Lune... ko bo ničvredna bred delistanjem jo kupim za džabe kako miljardo sam zarad prinscreena portfolia.

imaginarnih opcij za recover je sicer več, od forkanja do burnanja, "strokovnjaki" pravijo da mora bit recover saj bo drugače padlo zaupanje na vseh deFI projektih. Realno so šanse blizu 0.

Je pa res dost fake news okoli tega, da bi ja nastal še kak pump. Pa da je Elon twitnil itd... pa da poteka burnanje (teh 54 M ni nič in se sploh ne bo poznalo). Pa ZC in Binance imajo skoz prste zraven v marmeladi zarad provizij... (ampak njemu so na prvem mestu stranke) ja verjetno whale, ki morajo še denar pretopit pred delistanjem.

Mi pa ni žal da sem bil zraven pri enem takem scamu!

MisterR ::

Pa kaj vi mislite, da je Binance neka mala borza, ki nima za burek? Na vrhuncu so imeli za 1.6 milijarde $ LUNA pa se jih niso niti dotaknili. Sedaj pa po vašem služijo milijarde s FEEji na LUNA/BUSD paru :D
https://twitter.com/cz_binance/status/1...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

MisterR je izjavil:

Pa kaj vi mislite, da je Binance neka mala borza, ki nima za burek? Na vrhuncu so imeli za 1.6 milijarde $ LUNA pa se jih niso niti dotaknili. Sedaj pa po vašem služijo milijarde s FEEji na LUNA/BUSD paru :D
https://twitter.com/cz_binance/status/1...

Sej tud uni ko so spušil po 10 in 100k se je niso dotikali:))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ijus ::

ja kaj RockyS? ne prvošiš Binance, da služi na račun degen marketa? sej te Binance vsake toliko časa obdarijo z 0,50€. haha :)) degen market.
Corpse & Mrhovina & Jožica, Inc.
https://soundcloud.com/rising-night-wave
https://soundcloud.com/extus
««
1051 / 1576
»»