» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1044 / 1576
»»

spegli ::

20k če ne prej.

spegli ::

20k če ne prej. Ma je itak to blo za pričakovat, pol so pa z Luno pa napovedjo obrestmi sam pospešli. Kapitulacija pa gremo spet na novo :)

delavec44 ::

Kaj Telebanc = Warkraft?

Anney ::

Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

IgorCardanof ::

Ust gre na 0. Posledice bojo hude.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

pangro ::

IgorCardanof je izjavil:

pangro je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

Če smo se lahko kaj naučili iz preteklosti, je da imajo kriptovalute ciklične vzpone in padce.
Sej vem, nisem napisal nič novega, vprašanje zdaj je samo kdaj bo tokratni padec zadel dno. Potem se bo splačal nakup in dvoletno/triletno čakanje na novi vzpon.

Ja ampak da to pot jih verjetno čaka ciklus surovin tega pa kripto še ni dal skoz. Če nas res čaka v prihodnosti to potem ta trg reši samo to da se bo btc tretiral kot commodity kot zlato recimo.

Imaš kak dober resource, da si kej preberem o tem?

Ni nekega sourca med kripto veljaki, za same commodities imaš pa na googlu verjetno ful analiz
sem pa našel na youtubu in je to možno kombinacijo med kripto veljaki samo omenjal najprej datadash, nato investanswers na zadnje pa raoul paul bom izbrskal videe, konsenz med vsemi pa je ali da ne bo surovinskega ciklusa če pa že bo, bo pa btc čudežno postal commodity. Yeah right, v zadnjem ciklusu surovin med 00 in 07 za zlato še malo dlje je nasdaq lepo pankal sploh ovrednoten v surovinah. In če je kripto koreliran z nasdaqom potem je verjetnost precej visoka da gre spančkat. Pomembno bo opazovat kaj dela btc/crude oil oz btc/surovine, namreč surovine so po več kot 10 letnem spančkanju naredile multiyear breakout. Sem se pa spomnil članka na katerega sem naletel v daljnih 2000ih in mi je dal res nov vidik pri investiranju je pa iz leta 2001 ravno v času poka dotcom balona res star članek ampak vedno aktualen. V njem tipo opisuje neslišni premik kapitala iz techa v surovinski kompleks in možno da bomo nekaj takega tudi sedaj fasal oz se že dogaja. https://www.zealllc.com/2001/commbull.h...

pangro ::

spegli je izjavil:

20k če ne prej. Ma je itak to blo za pričakovat, pol so pa z Luno pa napovedjo obrestmi sam pospešli. Kapitulacija pa gremo spet na novo :)

Tale ciklus je tok tricky da boh pomagej zdaj že vsak ve da bo kapitulacija, bog ve kok bo to še enih fejkov.

LeQuack ::

Zakaj bi kdo še delal če pa lahko kupi kripto z vzvodom vsaj 10x.
Quack !

residual ::

kak je fajn spet videt malo zelene barve...

Jaro123 ::

Trenutno me je postalo malo ˝strah˝ holdanja. Se vrnem iz dopusta in vidim, da nimam več 300$ vredne Lune :DDD
Če je bil to organiziran napad na UST, je samo vprašanje, če se to lahko podobno zgodi tudi drugim StableCoinim, kot recimo USDT.

vaščan ::

Kdo je rekel da bo kupil luno po 0.00002. lepo je vidt tkole eno hitro btc kapitulacijo kakor da se vleče še par mesecev. Un tip s knjigo bogati očka revni očka je rekel več kot en let nazaj da kupi btc po 24k do zdej mu ni ratal me prav zanima če bo letos šlo.

No Luna je na 0. Ust pa skoraj tam. Trenutno je pri 0.16 $.

Upam da ste me poslusali in ne sli long na luno zaradi kakrsnijkoli divjih idej.
Ne odgovarjam na DM.

PersonaRuda ::

PrihajaNodi je izjavil:

Dejmo pumpat luno. Folk kupuje kot zmešan. Tja do 1 usd pa v tem degen marketu zna pridt. Pa tera je začela odkupovat luno btw.

Na $1 več ne more. Gremo se malo matematike. Celi kripto market je vreden 1300 milijard usd. LUNE je trenutno v obtoku 6500 milijard (6,530,342,020,076), torej če pride na $1 je LUNA vredna 5x več kot celi kripto market z 20.000 žetoni. No-go.

Drugače pa bo Do Kwon počasi postal najbogatejši človek na svetu, če bo to šlo tako naprej, ker ljudje več kot očitno še kar kupujejo njegov kovanec. Pred 4 dnevi je bilo v obtoku 0,35 milijarde kovancev. Danes jih je 6530,34 milijard oz. x18600 več in če je za vsak novi kovanec v obtoku dobil samo 1 cent je Do Kwon iz včeraj na danes zaslužil 65 milijard usd. Noro kaj mu je uspelo iz propadlega kovanca narediti. Povečal je supply za 18.600 krat in še vedno drži kovanec astronomsko visoko ceno 1 cent.

In eni ljudje res nimajo pojma o matematiki in mečejo cente v kovanec, kateri ima v obtoku 6,530,342,020,076 kovancev, ter upajo na $1. LUNA še bo imela pump&dump zagotovo, ampak vsak nakup v maju in juniju je stran vržen denar...

Zgodovina sprememb…

chucki ::

A nasi forumasi so prodal luno? En je po 30$ kupil, eden pa po 7$
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Še eno stvar sem pozabil dopisati. LUNA ima trenutno marcet cap 65 milijard. To pomeni, da bi kovanec moral biti na 4. mestu. Je pa listan na 201. mesto. Zakaj? Pametnemu dovolj.

Webmojster ::

chucki je izjavil:

A nasi forumasi so prodal luno? En je po 30$ kupil, eden pa po 7$

Seveda so. A nisi opazil, da naši forumaši vedno idealno kupijo po najnižji ceni in vedno ob najbolj ugodnem trenutku prodajo?

Evo v pol ure padec. Prej sem pisal o market cap 65 milijard, sedaj pol ure pozneje je že 228 milijonov in 227. mesto na cmc. Torej še pred pol ure je bilo $0,01 in sedaj je $0.00003487. Kar je povsem realno, če še je včeraj bilo v obtoku 3,5 milijarde kovancev, sedaj pa jih je 6500 milijard. In ravno ker sem take stvari predvidel, še nisem šel v nakup in sem rekel, da čakam zato 2-3 mesece, da vidim kaj bo (lahko celo delist in bo vse skupaj v vodo padlo, ampak nič zato).

Jaz tukaj močno računam, da bo Do Kwon sedaj ko je vse prodal vsaj za 1 cent, potem pri /1000 ali /10000 ali /100000 pokupil več kot 90% nazaj, začel burnati kovance in s tem jih pognal za x100 ali x1000 ali x10000, ter da bom tudi sam zajahal ta val in pravi čas prodal kot bo storil še enkrat Do Kwon, kateri bo s tem kovancem postal najbogatejši Zemljan.

styrian ::

LOL

kow ::

Na FTX se luna se kar trejda? Lol.

PersonaRuda je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Dejmo pumpat luno. Folk kupuje kot zmešan. Tja do 1 usd pa v tem degen marketu zna pridt. Pa tera je začela odkupovat luno btw.

Na $1 več ne more. Gremo se malo matematike. Celi kripto market je vreden 1300 milijard usd. LUNE je trenutno v obtoku 6500 milijard (6,530,342,020,076), torej če pride na $1 je LUNA vredna 5x več kot celi kripto market z 20.000 žetoni. No-go.

Drugače pa bo Do Kwon počasi postal najbogatejši človek na svetu, če bo to šlo tako naprej, ker ljudje več kot očitno še kar kupujejo njegov kovanec. Pred 4 dnevi je bilo v obtoku 0,35 milijarde kovancev. Danes jih je 6530,34 milijard oz. x18600 več in če je za vsak novi kovanec v obtoku dobil samo 1 cent je Do Kwon iz včeraj na danes zaslužil 65 milijard usd. Noro kaj mu je uspelo iz propadlega kovanca narediti. Povečal je supply za 18.600 krat in še vedno drži kovanec astronomsko visoko ceno 1 cent.

In eni ljudje res nimajo pojma o matematiki in mečejo cente v kovanec, kateri ima v obtoku 6,530,342,020,076 kovancev, ter upajo na $1. LUNA še bo imela pump&dump zagotovo, ampak vsak nakup v maju in juniju je stran vržen denar...

Takrat ob pisanju je bil supply nizji se mi zdi
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

globoko grlo ::

Kaj zdej? A to je sam en majhen bump, zdej pa na 20K?

Dejmo slogarce izprsite se.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

kow ::

PrihajaNodi je izjavil:

Takrat ob pisanju je bil supply nizji se mi zdi

Ni bil. Samo ti ne razumes, da moras supply gledati direktno na chainu, ne pa na nekih straneh, ki se nezanesljivo posodobljajo.

Vman ::

PersonaRuda je izjavil:

Še eno stvar sem pozabil dopisati. LUNA ima trenutno marcet cap 65 milijard. To pomeni, da bi kovanec moral biti na 4. mestu. Je pa listan na 201. mesto. Zakaj? Pametnemu dovolj.

Trenutno sem luna whale, kupil za par usd 1 mio, ce slucajno ponovno zazenejo chain prodam na bitrue, arbitraza je neverjetna..

sreda ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sreda ()

LUNA. Število kovancev v obtoku od 1. maja do danes:

Neon87 ::

Kako veš da je to to in da se supply ne bo več povečal?

hamez66 ::

Sem mislil, da je Luna blockchain ustavljen, pa očitno ni, če se Lune printajo dalje?

immortan ::

tole je čudno :D, buy time

hamez66 je izjavil:

Sem mislil, da je Luna blockchain ustavljen, pa očitno ni, če se Lune printajo dalje?

Trenutno se ne vec, to je bil print do halta.
Ce po kaksnem cudezu zazenejo in opustijo ust sem pripravljen...

Neon87 je izjavil:

Kje sem napisal da je to to? Nikjer. Daj sem samo javno statistiko od 1. maja do danes, kjer se vidi kako so rastli ti novi kovanci. Nihče ne ve koliko 1000 milijard kovancev se bo še dodalo ali pa vmes burnalo. In zato jaz tudi čakam, da se zadeva umiri, stabilizira, začne stagnirati in takrat bo čas za vstop. To pa je lahko že drugi teden ali pa čez 2-3 mesece ali pa nikoli ali pa ga v tem času delistajo dol iz borz in je GAME OVER s tem kovancem.

PersonaRuda je izjavil:

Neon87 je izjavil:

Kje sem napisal da je to to? Nikjer. Daj sem samo javno statistiko od 1. maja do danes, kjer se vidi kako so rastli ti novi kovanci. Nihče ne ve koliko 1000 milijard kovancev se bo še dodalo ali pa vmes burnalo. In zato jaz tudi čakam, da se zadeva umiri, stabilizira, začne stagnirati in takrat bo čas za vstop. To pa je lahko že drugi teden ali pa čez 2-3 mesece ali pa nikoli ali pa ga v tem času delistajo dol iz borz in je GAME OVER s tem kovancem.

Na osmosisu je toliko nizja cena kot na bitrue, da sem porinil not par usd, za vsak slucaj, zjutraj sem dobil za 10 usd en mio

Imam vedno boljši občutek, da se bo iz te LUNE še dalo potegniti vsaj x1000 (preden propade), če boš pravi čas vstopil in še bolj ključno pravi čas izstopil, ter si iz stotaka ali naredil ven 100k ali pa ga pušnil, če se recimo to ne zgodi. 100€ sem pripravljen riskirati za to špekulacijo. Če si naredim ven 50k, da si kupim 1 BTC in ostanek dol dvignem, pa sem tak zmagal. 8-)

Svojemu filingu ti ne zaupaj preveč. Si se že dostkrat opekel.
Ne odgovarjam na DM.

Buggy ::

IMO LUNE ne bo povohal vec niti spekulant, ce pa ze pa zgolj ene par in se to z max 1K€

PersonaRuda je izjavil:

Imam vedno boljši občutek, da se bo iz te LUNE še dalo potegniti vsaj x1000 (preden propade), če boš pravi čas vstopil in še bolj ključno pravi čas izstopil, ter si iz stotaka ali naredil ven 100k ali pa ga pušnil, če se recimo to ne zgodi. 100€ sem pripravljen riskirati za to špekulacijo. Če si naredim ven 50k, da si kupim 1 BTC in ostanek dol dvignem, pa sem tak zmagal. 8-)

Vceraj pred chainhaltom sem naredil hitr 5x iz osmosisa na bitrue, na bitrue se trguje se vedno po dokaj visoki ceni

MisterR ::

Na bitrue ne moreš depositat lune?
P.S. kaj če naredijo hard fork in zmanjšajo supply? Tudi ETH je naredil hardfork (DAO hack)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

MisterR je izjavil:

P.S. kaj če naredijo hard fork in zmanjšajo supply? Tudi ETH je naredil hardfork (DAO hack)

Ravno zaradi takšnih stvari in vseh teh vprašanj, opcij, špekulacij se najprej čaka, da se vidi kaj bo in se potem odloči ali vreči stotaka not ali ne. :)

IgorCardanof je izjavil:

Svojemu filingu ti ne zaupaj preveč. Si se že dostkrat opekel.

+1

TRUE 8-)

Zgodovina sprememb…

Leko ::

PersonaRuda je izjavil:

A pa ti res misliš, da tebe še kdo resno jemlje tu gor. Daj se ne brukaj več pa pober se iz teme in ne trolaj več!

https://github.com/terra-money/core/rel...

Mogoce jim uspe celo kaj skup spravit, kaksem fork ali opustijo ust, bomo vidl

MisterR je izjavil:

Zaenkrat ne

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vman ()

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

A pa ti res misliš, da tebe še kdo resno jemlje tu gor. Daj se ne brukaj več pa pober se iz teme in ne trolaj več!

Teče debata in debatiramo, špekuliramo, kje bi se dalo napolniti vreče z denarjem. Nihče te ne sili, da sodeluješ ali bereš ali da kogarkoli upoštevah. Vsak je sam svoje sreče kovač in si je tudi sam kriv, če na podlgai drugih naredi sam iste napake kot to počnemo drugi (tudi sam). Če pa kaj ne, pa ne trolam.

Menda je davinci naloadal luno, ce gre za verjet:)

Market cap LUNE je trenutno 288 milijonov. Pri x1000 je to 288 milijard. Hitro se pride do zaključka, da je to nemogoče, da LUNA doseže in s tem dobiš signal, da je vstop z nakupom še dosti, dosti prehiter. Plus da se še ne ve koliko kovancev se bo dodalo, ko bo blockchain ponovno zalaufal...

Tukaj bo potrebno ogromno potrpljenja in izračunov, preden se bo trofil pravi timming za vstop, pa še takrat riskiraš toliko koliko si pripravljen skozi okno vreči, ker so zelo male možnosti da uspe, a hkrati večji riziko prinaša potencialno večjo nagrado (hkrati pa hitrejšo izgubo). :)

Vman je izjavil:

MisterR je izjavil:

Zaenkrat ne

Fork kot je bil bitconnectX tera je mrtva
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Na Binance je ustavljeno trejdanje LUNA-BUSD.

Leko ::

PersonaRuda je izjavil:

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Če pa kaj ne, pa ne trolam.

Aja Sorry sem mislil da trolaš. No potem pa še slabše. Se pravi, da si res tolk butast.
Človek ne more verjet, da res obstajajo taki.

Leko, zdravo!

Lepo da se po nekaj mesecev tišine spet srečava v temi.
Ne odgovarjam na DM.

MisterR ::

PrihajaNodi je izjavil:

Vman je izjavil:

MisterR je izjavil:

Zaenkrat ne

Fork kot je bil bitconnectX tera je mrtva

Po DAO hacku je ETH imel hardfork, pa ga poglej danes. Ne da primerjam oba produkta ampak vseeno, če se zadeve zastavijo pravilno se MOGOČE da.

Bitconnect pa je od začetka bil scam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Leko je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Če pa kaj ne, pa ne trolam.

Aja Sorry sem mislil da trolaš. No potem pa še slabše. Se pravi, da si res tolk butast.
Človek ne more verjet, da res obstajajo taki.

Tvoji komentarji so par res huda dodana vrednost v tej temi...

Kakšen je zdaj možen scenarij, če imam LUNA na Binance, kjer je trejdanje ter dvig onemogočeno?
««
1044 / 1576
»»