» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
1020 / 1497
»»

Kripto ::

Ta veliki so že orkestrirano pumpnili... Počasi bo čas za vstop RETAIL ribic, da jih osmukajo in ožamejo:))

Money is mindset!

Kripto mesi ::

mojanina je izjavil:

Aplikacija obstaja
3 videje na dan pi 1 usdt 7 dni je odprta aplikacija za sprovat. Denar se nakaže na binance. Po tem casu je samo za vip clane ki placajo clanarino. 8 video po 1.8 usdr na dan. Na dan pride 14,4 usdt. Plačuje se samo na binance račun.

služim mastne pare, hvala ti za info!

FireSnack ::

Z močnim longom SHIB zaslužil 25k v zelo kratkem času. Kdo pravi da denar ne raste na drevesu?
Preprodajalec NFT umetnin

Daliborg ::

mojanina je izjavil:

Aplikacija obstaja
3 videje na dan pi 1 usdt 7 dni je odprta aplikacija za sprovat. Denar se nakaže na binance. Po tem casu je samo za vip clane ki placajo clanarino. 8 video po 1.8 usdr na dan. Na dan pride 14,4 usdt. Plačuje se samo na binance račun.

Mal več info? Ker app?
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

mojanina ::

app dobiš samo če te kdo povabi drugače ne.

PrihajaNodi ::

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

mojanina je izjavil:

app dobiš samo če te kdo povabi drugače ne.

Ja...kater app? Ime?
Format life:

PacificBlue ::

Nategni me.

mojanina ::

Ste slišali kdaj za plačevanje youtubu da dovi video čimveč všečkov.
Komentirajte

Kripto mesi ::

Slisali smo, da en skos tezi tu gor z aplikacijo za placevanje youtube ogledov.

Zgodovina sprememb…

Če bi človek bil vedež, ne bi bil revež.

wajdouc ::

Potegnil sem dol Nategni me app in sem ostal brez jurja. Ime aplikacije očitno odraža stanje mojega duha.

PS: Illuminati confirmed.

Emotional damage.

spegli ::

endelin je izjavil:

spegli je izjavil:

Šorte bo treba stisnit ta teden.

Stisnit kaj? Stiskamo že od lanskega maja;((
Nisem videl da shorte :P

Trol ki živi v kleti od mame. Zakaj admin dopušča tole sranje ? No mene je minilo do objav. Srečno.

Sam pa dokupujem NEO-ta. 50 usd še enkrat v njega. Je socialna padla pa je treba nekam dat. Kar bo pa bo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnack ::

120 dobivaš mesečno? To moraš razpršiti bolj. 50 v en coin se mi zdi preveč. 12 coinov in v vsakega 10 je bolj pametno.
Preprodajalec NFT umetnin

hamez66 ::

Nekomu sem prodal 3060 Ti LHR, pa je rekel, da je na socialni.. A si bil to ti Nodi?

endelin ::

Škoda, sem naredil za en Porsche 718ico s spegli nasveti short/long

hamez66 je izjavil:

Nekomu sem prodal 3060 Ti LHR, pa je rekel, da je na socialni.. A si bil to ti Nodi?

Tegale mislis:

https://coinmarketcap.com/currencies/la...

FireSnack je izjavil:

120 dobivaš mesečno? To moraš razpršiti bolj. 50 v en coin se mi zdi preveč. 12 coinov in v vsakega 10 je bolj pametno.

Mogoce imas prav. 12 ravno ne v 3 pa. Naslednjic bom dal 30 v catcoin, 10 v trona in 10 v tezus
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

budnost ::

Mislite, da je pametno počakati še nekaj časa in kupiti kasneje če/ko bo cena btc, eth in ostalih valut padla? Smo v fazi počasnega, a sigurnega padanja? Al gre počasi gor? Če bi imel zdele ene 10 jurjev viška kam bi ga vložili? Bi še malo počakali? Prijavljen sem na bitstampu, pa imajo tam bolj malo kriptovalut...Hvala:=

Bela_Krajina ::

PacificBlue je izjavil:

oracle je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

$DXY chart price najvisje po marcu 2020. Not good for crypto.

Tehnično gledano smo na zgornjem robu 20+ letnega kanala (če štejemo pok dotcom mehurčka kot anomalijo). Torej sledi obrat?

Da, zelo verjetno. 18. aprila je tudi tax deadline v Usa, kar statistično vpliva na vrednost $BTC in delnic. Ko si vlagatelji izplacujejo dobicke, da lahko poplacajo davke=)
Konec aprila in maja pričakujem konkreten bullrun.

Leta 2018, aprila, na grafu oznaceno (prvi link spodaj slika), kdaj je bil napisan twitt, bliz lokalnega vrha, twitt opozorilo, ces da je slab tajming za prodajo kripta zarad davkov. Kmalu zatem je btc naredil lokalni top, potem pa pocas lezel v bear market, dokler ni kapituliral.
https://twitter.com/LTC2011/status/1512...
Zanimivo je, da je isti twitter profil pred nekaj dnevi, se prav aprila 2022 napisal podobno sporocilo, ces, zdrzite, samo se en teden prodajanja kripta zarad davkov. Zdej ne vem, ali se ni nic naucil iz prejsnih let ali pa to namenoma dela. Sej ne vem. Verjetno pa samo whali izkoriscajo masovno publiko in trejdajo kontra vecine.
https://twitter.com/BarrySilbert/status...
P.S. Sej ne vem ce bo tokrat isto, sej ne vem, morda pa ima tokrat prav?

Zgodovina sprememb…

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Se enkrat, nimam pojma, ce bo bear ali bull, zelel sem le povedat, da ni nujno, da bo zarad teh davkov, ker leta 2018 aprila se ni izslo. Tko da ni nujno. Lahko da ja, lahko da ne. Ne vem.

Se tole morm objavt, pomembna kripto novica. Pravkar je en izmed najbolj spremljanih kripto influencerjev, Ben MocnaRoka aka Bitbojcek, na svojem tviterju objavil, da pravkar sporoca, da smo uradno v standardnem bear marketu ampak da ne bo 85 procentov korekcija kot ponavadi. Pod objavo pa je dost komentatorjev, ki komentirajo, da bodo trejdali kontra bitbojcku. Kdo bo imel prav, bomo videli.

IL_DIAVOLO ::

Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Mato989 ::

budnost je izjavil:

Mislite, da je pametno počakati še nekaj časa in kupiti kasneje če/ko bo cena btc, eth in ostalih valut padla? Smo v fazi počasnega, a sigurnega padanja? Al gre počasi gor? Če bi imel zdele ene 10 jurjev viška kam bi ga vložili? Bi še malo počakali? Prijavljen sem na bitstampu, pa imajo tam bolj malo kriptovalut...Hvala:=

Če bi mel 10k viška bi trenutno vložil v UST in dal stakat na terra luna za 19% letno yielda s skoraj nič tveganja...

Če bi se odločil za tveganje bi verjetno dall teh 10k v MATIC/CAKE zaradi returnov (cake dosti večje tveganje)

Ethereum Merge No Longer Expected in June
According to Ethereum core developer Tim Beiko, the network's much-anticipated shift to proof-of-stake might not come until the fall.

Kje je zdaj kow ko je pravil da praktično zdaj pa res bo merge in POS poleti... :) Od 2017 poslušam KMALU!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

V kriptu iskati rezervne sklade lol
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

oracle ::

budnost je izjavil:

Če si dolgoročni investitor nimaš kaj čakat. Če bi rad čez noč zaslužil miljone pojdi pa raje v kazino ali kupi loto. Bo hitreje konec.

Na bitstampu imaš vse kar rabiš. Večino itak daš v BTC in ETH, potem pustiš 5-10 let in imaš za novo hišo (ali več hiš).

sebas4 ::

Mah, ti bitbojčki, planiBjčki in podobni tiči služijo milijone na račun sledilcev, ki jih pridobivajo s šloganjem. Dejstvo pa je, da nihče ne ve, kakšna bo smer marketa jutri, naslednji teden, mesec, leto. DCA in v extreme fear --> DCA out v euforiji vedno zmaga. Ostalo je kazino.

strawman ::

Človek, ki je lani kupil Jack Dorseyev prvi Tweet za $3m ga spet prodaja.
Najvišji bid po enem tednu je neverjetnih $10k.

FireSnack priložnost za novih x10!

Morda imam s tem nft-jem malo več sreče :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

globoko grlo ::

Če nam je v bulu poznan rek ToTheMoon, kter rek pa je primeren zdej? V bulo?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

c3p0 ::

strawman je izjavil:

Človek, ki je lani kupil Jack Dorseyev prvi Tweet za $3m ga spet prodaja.
Najvišji bid po enem tednu je neverjetnih $10k.

FireSnack priložnost za novih x10!

Hobo cuck tweet ni vreden 10c, 10k$ je fantastična ponudba.

sebas4 ::

No ja če si za šitkojn zapravil 3M in iztržil 10k ni tako fantastično, je pa še vedno precej precenjeno :))

Še jaz držim nft, ki je več vreden kot tale twit.:D Če daš 3mil in potem prodaš za 10k..raje hodlam forever.

Michael Saylor na podcastu pri Lex Friedmanu.
Tema - Bitcoin, Inflation, and the Future of Money. Vredno ogleda.

endelin ::

Oh kako presenetljivo da so tile miljonski nftji danes prizemljeni:))

Je kdo opazil, da se je izrisal na $BTC chartu Bart head? Le kaj bi to pomenilo?:)

Kripto ::

PacificBlue je izjavil:

Je kdo opazil, da se je izrisal na $BTC chartu Bart head? Le kaj bi to pomenilo?:)

Nič posebnega. BTC so nekajkrat pumpnili, ampak vedno decline. To pomeni veliko verjetnost, da bo drsel vse nižje.

Money is mindset!

PacificBlue je izjavil:

Kdaj sem ze to sam omenil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

endelin je izjavil:

Oh kako presenetljivo da so tile miljonski nftji danes prizemljeni:))

Bayc je še kar nad 100eth tudi doodles-u raste floor.
Format life:

PacificBlue je izjavil:

Da vidimo to, kar hočemo videti.
Še pomnite Wyckoff norije leta 2021?

residual ::

A je kdo na MEVR startal?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: residual ()

Vialik prejel črnogorsko državljanstvo na pobudo vlade. :))

sej ves, kaj pravijo crnogorci. " Nas i rusa ima 200 milijona" lol
ok dost heca. Zdej pa k resnim bart simpsons zadevam. Nekdo je omenil, da se je na grafu narisala bartova glavica. Ce pogledate primerjavo dveh grafov, na spodnjem linku, en je iz trenutnega kratkorocnega grafa, drug primerjalni graf pa iz casov ko je bil btc 7k. Zelo podobno gibanje cene, oziroma fraktal. Vcasih clovek dobi obcutek, da je gibanje cene mocno pod vplivom botom oziroma algoritmov. Sej ne recem, da se bo zdaj nadaljevalo kot v primerjalnem grafu, ker sem opazil, da se dostkrat ne ponovi cist isto, mogoce je algoritem "pameten" in se prilagaja trenutnem stanju mnozic. Mogoce spremlja tviterje in youtube kanale najbolj spremljanih kripto influencerjev in trejda kontra, kdo ve. Vse je mozno.
https://pbs.twimg.com/media/FQVMkZSXwAs...

Cmarjan ::

https://twitter.com/Blockworks_/status/...

Seprau zdej loh plin placujejo z BTC ne samo z rubli?

vaščan ::

Nevem no bear market + vojna svašta pa ni šlo pod 30k da bi zdej kr naenkrat padl u pm dol možno je ampak če folk noče prodat al pa bi prodal pa folk noče kupit uglavnm nekje se zatakne. Glede na grafe mesečni in tedenski namigujeta nekje do avgusta, da bo začelo rast. Velik ljudi pričakuje recesijo vrjetno bo enkrat prišla vrjetno bi se morala zgodit, pa je korona zmotila zadevo uglavnem čakam da dxy začne padat do takrat pa lepo vsak mesec mal vržem v par criptovalut pa lep pozdrav.

Lennzi ::

vaščan je izjavil:

Nevem no bear market + vojna svašta pa ni šlo pod 30k da bi zdej kr naenkrat padl u pm dol možno je ampak če folk noče prodat al pa bi prodal pa folk noče kupit uglavnm nekje se zatakne. Glede na grafe mesečni in tedenski namigujeta nekje do avgusta, da bo začelo rast. Velik ljudi pričakuje recesijo vrjetno bo enkrat prišla vrjetno bi se morala zgodit, pa je korona zmotila zadevo uglavnem čakam da dxy začne padat do takrat pa lepo vsak mesec mal vržem v par criptovalut pa lep pozdrav.

Sploh se še začelo ni.
Btc bottom 14k usd v letu 2022. Nastavi buy orderje za vsak slučaj kakšnega K ali dva višje.

So much juicy stuff from the latest $weapon spaces.

- staking launches on Monday
- first megaverse partner is @BattleFish_
- major partnership announcement coming shortly. Will boost legitimacy of crypto projects like $weapon
- Degenerator(nft) on its way!

https://twitter.com/Cryptoweaponx/statu...

8-)
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Cmarjan ()

Cmarjan ::

14K se nebo zgodil trust me hahaha
««
1020 / 1497
»»