Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Bela_Krajina ::
Bela_Krajina je izjavil:
Zakvaj vedno ko majkl pomorscak objav, da je kupu maljone bitcoinov, zakvaj takrat vedno btc pade?
Kaj pa če jih takrat dejansko proda?
morda, nikol ne ves. Mogoce je uraden twit miljonom foloverjem samo zgodbica za mase. Recimo kupis btc. Lahko pa v ozadju dvakrat toliko shortas, v teoriji recimo, ali pa dumpas. Lahko samo ugibamo. Ampak komentarji pod tvitom so zanimivi. Dost jih komentira, da so opazili dump od 3 do 10 procentov vedno, ko sejlor objav, da je kupil btc.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()
mastrs ::
vse kar bi bilo potrebno naredit je da popravijo novo definicijo dejavnosti in pustijo neobdavčeno.
pod črto bi bil to win win za slovenijo.
vlagatelji se bodo morali ukvarjati z dodatno birokracijo da bo država pobrala nekaj davka ki ga bo porabila za financiranje novih birokratov na fursu ki se bodo z temu ukvarjali, z drugimi besedami veliko dodatnega dela na obeh straneh ki ne koristi nikomur.
Ljudje in FURS bi se morali zavedati da vlagatelji ki ustvarijo dobiček in ga potem vnovčijo v sloveniji prinesejo denar z zunaj v slovenijo in preko dajatev polnijo blagajno kar je čisti + za slovenijo. Zato namesto da bi spodbujali da vlagatelji vnovčijo čimveč denarja v sloveniji ter bi stem država imela največ bomo z uvedbo davka na suho povzročili da se bodo ti vlagatelji ukvarjali z tem kako to optimirati.
gospodarstvo in uspešni vlagatelji so edini ki dejansko polnijo državno blagajno ...uradniki ki prejemajo plačo iz javnega proračuna ne polnijo državne blagajne preko ddv, ker je ves njihov denar že iz javne blagajne
pod črto bi bil to win win za slovenijo.
vlagatelji se bodo morali ukvarjati z dodatno birokracijo da bo država pobrala nekaj davka ki ga bo porabila za financiranje novih birokratov na fursu ki se bodo z temu ukvarjali, z drugimi besedami veliko dodatnega dela na obeh straneh ki ne koristi nikomur.
Ljudje in FURS bi se morali zavedati da vlagatelji ki ustvarijo dobiček in ga potem vnovčijo v sloveniji prinesejo denar z zunaj v slovenijo in preko dajatev polnijo blagajno kar je čisti + za slovenijo. Zato namesto da bi spodbujali da vlagatelji vnovčijo čimveč denarja v sloveniji ter bi stem država imela največ bomo z uvedbo davka na suho povzročili da se bodo ti vlagatelji ukvarjali z tem kako to optimirati.
gospodarstvo in uspešni vlagatelji so edini ki dejansko polnijo državno blagajno ...uradniki ki prejemajo plačo iz javnega proračuna ne polnijo državne blagajne preko ddv, ker je ves njihov denar že iz javne blagajne
Ej, oprostite, ampak tole sem mogu pokomentirat, ker mi je smesno. Kripto Pomorscak, Oziroma Sejlor, ki objavlja na tviterju, kdaj kupuje milijone btc, sem zdaj opazil, da na svojem tviterju citira Nikolo Teslo. Link spodaj. Kaj pravite, ima dost skupnega s trzaskimGusarjem? lol. malo za hec, malo zares, zgleda da imata TrzaskiGusar pa Sejlor pomorscak enakega idola. Poleg tega, da v nemscini njegov priimek je povezan z ladjami, ima tudi na tviterju posnetke in v ozadju model ladje. lol
https://twitter.com/saylor/status/15019...
https://twitter.com/saylor/status/15019...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: ALT ()
PacificBlue ::
Ja ziher sta v žlahti:)
Sem opazil, da Near Protocol vedno pumpa, ko je BTC dip. Pa Mina se tudi dobro drži. Če bi poslušal Nodija in kupil pri 1.6, bi zdaj že lovil kokose nekje na tihomorskih otokih.
Sem opazil, da Near Protocol vedno pumpa, ko je BTC dip. Pa Mina se tudi dobro drži. Če bi poslušal Nodija in kupil pri 1.6, bi zdaj že lovil kokose nekje na tihomorskih otokih.
Dobre opazke pacific blue. Se vec takih. Drgac pa vceri je sejlor objavil sliko btc bika. Pa zraven napisal, da nikol ni bil tako bullish za bitcoin. Ampak od vcer do zdaj je btc padel. Ampak, ce je kdo opazil, ta bik na sliki nima jajc, dobesedno, so ga pac tako ustvarili kot kip, samo so mu pozabli jajca dodat. Verjetno samo slucajno. lol
https://twitter.com/saylor/status/15120...
https://twitter.com/saylor/status/15120...
Kripto ::
Bela_Krajina je izjavil:
Zakvaj vedno ko majkl pomorscak objav, da je kupu maljone bitcoinov, zakvaj takrat vedno btc pade?
Kaj pa če jih takrat dejansko proda?
Ah ne, kaj takega pa res ni možno. Oni samo kupujejo...profiti jih ne zanimajo
Money is mindset!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kripto ()
zelenobeli ::
Haloha. Ej jaz nisem specialec za grafe. Včasih sem tu malo pogledal in je kdo še kakšno pametno povedal, to gre gor, ker.... ali pa to gre dol, ker....
Zdaj ni nikogar, ki bi karkoli pametnega povedal. Vem da me boste sedaj napadal, zakaj se sam ne poglobim, samo vseeno je bilo fino mal pogledat na case kaksen nasvet. Npr. Po vasem mnenju, kam gremo sedaj?
Zdaj ni nikogar, ki bi karkoli pametnega povedal. Vem da me boste sedaj napadal, zakaj se sam ne poglobim, samo vseeno je bilo fino mal pogledat na case kaksen nasvet. Npr. Po vasem mnenju, kam gremo sedaj?
Specialci za grafe ti ne morejo pomagat. Gor gre ko orkestrirano ta veliki pumpnejo BTC, da retail ribice zagrizejo...medtem pa ta veliki že po malem prodajajo in pobirajo profite. Volumen je nizek, zato je kot predebel in pretežek kokosov oreh na tankem peclju. Nima pravega momentuma in volumna, ki bi peljal na nov ATH in ga nekaj časa vzdrževal. Zapiha veter, malo zatrese in pade kot kokosov oreh.
Da se pri takih pumpih lepo zaslužiti, ampak moraš tudi prodati ko imaš npr. 15-20% profita. Kdor čaka na 100-110k $ bo prej dobil kokosov oreh na glavo
Moje mnenje je, da bomo BTC morali najprej videti v rangu 10-15k $ ali še nižje, da bi ga lahko videli na 100-110k $. Na poti med 20k $ in 110k $ bo spet neustavljiv. Zakaj? Zato, ker je treba razumeti psihološki del in razpoloženje trga. Trg je razdrobljen na tisoče coinov, tokenov, meme coinov, p'n'd, dogie itd., BTC je pa še vedno ta glaven.
Da se pri takih pumpih lepo zaslužiti, ampak moraš tudi prodati ko imaš npr. 15-20% profita. Kdor čaka na 100-110k $ bo prej dobil kokosov oreh na glavo
Moje mnenje je, da bomo BTC morali najprej videti v rangu 10-15k $ ali še nižje, da bi ga lahko videli na 100-110k $. Na poti med 20k $ in 110k $ bo spet neustavljiv. Zakaj? Zato, ker je treba razumeti psihološki del in razpoloženje trga. Trg je razdrobljen na tisoče coinov, tokenov, meme coinov, p'n'd, dogie itd., BTC je pa še vedno ta glaven.
Money is mindset!
FireSnack ::
Memi ga spet na polno sekajo proti luni.
Če bo šlo tako dalje, sem kmalu v penziji.
Preprodajalec NFT umetnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnack ()
Memi ga spet na polno sekajo proti luni.
Tiktokerje ne zanimajo meme coins, tiktokerji zarinejo tisočake v BTC, baje.
Money is mindset!
PrihajaNodi ::
Btc gre itak na 60 - 100k tko da je vseen gdaj ga kupiš
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
spegli ::
BTC 44k pol pa 40k. Če pride do 44k. 42k je kao support, sam tole je sumljivo. (swing/scalp)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
FireSnack ::
PrihajaNodi je izjavil:
Btc gre itak na 60 - 100k tko da je vseen gdaj ga kupiš
Ali bi lahko BTC med jedrsko vojno postal hranilec vrednosti?
Preprodajalec NFT umetnin
strawman ::
Daliborg ::
Zdravo fantje in dekleta.
Ali je kdo na SWAPNEX-U in kaj si misli o tem?
Kolk hočejo za bota /mesec?
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
strawman ::
Vitalik o BTC maxijih na svojem blogu - https://vitalik.ca/general/2022/04/01/m...
Objava je 1.aprila, ampak jo nekako ne dojamem kot šalo. Ali pa je šlo bistvo samo over my head..
Se mi pa zdi da je zadnji odstavek kritika na mestu vseh do-it-all projektov zadnje čase.
Objava je 1.aprila, ampak jo nekako ne dojamem kot šalo. Ali pa je šlo bistvo samo over my head..
Se mi pa zdi da je zadnji odstavek kritika na mestu vseh do-it-all projektov zadnje čase.
It's better to mislead ten newbies into avoiding an investment that turns out good than it is to allow a single newbie to get bankrupted by a grifter.
It's better to make your protocol too simple and fail to serve ten low-value short-attention-span gambling applications than it is to make it too complex and fail to serve the central sound money use case that underpins everything else.
And it's better to offend millions by standing aggressively for what you believe in than it is to try to keep everyone happy and end up standing for nothing.
Be brave. Fight for your values. Be a maximalist.
Danes sem napisal prevec komentarjev. Se tega pa zadost. en komentar, ko ze elon omenja statistiko, pa dajmo se mi napisat kako, ki jo itak ze vsi vemo.
Btc 2013, 81 procentov korekcija,
potem 2100 procentov rasti
Btc 2015, 86 procentov korekcija
potem dobrih 11000 procentov rasti
Btc 2018, 83 procentov korekcija,
potem 2100 procentov rasti (do zdaj) ath
................
pod crto, 3/3 korekcij v bear marketu je bilo priblizno 80 procentov.
2/3 zatem je sledilo priblizno 2100 procentov rast
ampak ker elon pravi, da vecina statistike itak napacna, to jemljite z rezervo.
Btc 2013, 81 procentov korekcija,
potem 2100 procentov rasti
Btc 2015, 86 procentov korekcija
potem dobrih 11000 procentov rasti
Btc 2018, 83 procentov korekcija,
potem 2100 procentov rasti (do zdaj) ath
................
pod crto, 3/3 korekcij v bear marketu je bilo priblizno 80 procentov.
2/3 zatem je sledilo priblizno 2100 procentov rast
ampak ker elon pravi, da vecina statistike itak napacna, to jemljite z rezervo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bela_Krajina ()
red_baron ::
v bistvu ni neke najema bota. Vložiš npr 500 USDT za 90 dni in imaš 4 trejde na dan. Po 90 dneh lahko vzameš ven glavnico in profit.
Intenzivno raziskujem in bom po moje vrgel 500USDT (da se izognem nihanju valute bo USDT) za 90 dni.
Edorta ::
v bistvu ni neke najema bota. Vložiš npr 500 USDT za 90 dni in imaš 4 trejde na dan. Po 90 dneh lahko vzameš ven glavnico in profit.
Intenzivno raziskujem in bom po moje vrgel 500USDT (da se izognem nihanju valute bo USDT) za 90 dni.
Zanimivo. Poročak kako gre, pls :)
MisterR ::
Kaj na tem kitajskem coinu te še pritegne? Resno vprašanje, ker ga gledam že dva tri tedne. Prej pa sem za eno leto pozabil nanj.
residual ::
Da ne berem 1000+ strani... a kdo ve kak je najceneje denar s Paypala na Binance spravit? preko etorro in dalje?! še kako?
IL_DIAVOLO ::
Dragonverse se po mesecih slow death-a vrača in danes že lahko treniramo dragonse. Igra kmalu :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
PacificBlue ::
Odprl short. Tole gre pod 25k v tem krogu.
Perci daj benaj fuderje. Pod 40k se ne gre
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Bolj kot si nekatere stvari zelimo bolj se odaljujejo. Zakon narave
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
endelin ::
Ok pol počakajmo nov bull run enkrat 2028
#akumulirajmo
#akumulirajmo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
spegli ::
BTC sem dal long na 40500. Zdej upam, da ne rukne do 38k že danes. Stop 39950. (Scalp)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()
sebas4 ::
DEFI (lending) na Binance BSC. Gledam Venus.io, pa so APY že precej nizko. Je še kaj zanimivega za pogledat?
Daliborg ::
PrihajaNodi je izjavil:
Shortaj ce mislis da bo padalo.
Lol...exactly....nimajo jajc...fking beras ...dons je bil res štrik
Format life:
Odprl short. Tole gre pod 25k v tem krogu.
Gre dol, ampak ne bo tako hitro... Počasi se spušča.
Money is mindset!
IL_DIAVOLO ::
Zdaj pa gremo dol ja
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!