» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
994 / 1569
»»

spegli ::

Če pridemo do 43-44 mam 50%+

vaščan ::

za hec rečem da se bo ustavlo pri 41704.

FireSnack ::

spegli je izjavil:

Če pridemo do 43-44 mam 50%+

Jaz imam +100% že če pride do 40k ker sem pravilno jahal valove!
Preprodajalec NFT umetnin

Kripto ::

So pumpnili, da scuzajo plankton :))
Wealth is mindset!

PrihajaNodi ::

Shiba ga pa nese
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

MINA se trenutno splača pomoje. $2.11 in ima potencial da pride do $5 v nekaj letih.

Kaj je z ElonShibo oz dogelonom?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Anney ::

Obrni se na discord skupino, admini vedo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

VASkO ::

Pozdravljeni. Na hitro prosim za odgovor v kateri stable coin je najbolje pretopiti dobičke z memecoini(bep-20) na platformi pancakeswap? Za ponovni vstop v kratkem roku ob padcu s čim manjšo izgubo? Bi to bil USDC, USDT?

Eni pravjo da bo šel link do 500 usd
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

CATS ima nori val spet. 200% od vstopa.

hamez66 ::

VASkO je izjavil:

Pozdravljeni. Na hitro prosim za odgovor v kateri stable coin je najbolje pretopiti dobičke z memecoini(bep-20) na platformi pancakeswap? Za ponovni vstop v kratkem roku ob padcu s čim manjšo izgubo? Bi to bil USDC, USDT?

Ja BUSD pari so najbolj likvidni na BSC omrežju (bep-20), torej iz stališča uporabnosti v busd. Glede varnosti je pa pač odvisno od tega, komu bolj zaupaš. Imaš na izbiro Coinbase, Binance ali pa Bitfinex oz ljudje iz teh firm imajo moč upravljanja s temi tokeni.

Coinbase/Circle - USDC
Bitfinex/Tether INC - USDT
Binance - BUSD

Jaz sem imel v BUSD, samo sem mel pa drugod večinoma v usdt (po borzah). V usdt, ker je usdt najbolj likviden in ima največ podpore, ne zato, ker bi mu najbolj zaupal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

IL_DIAVOLO ::

FireSnack je izjavil:

MINA se trenutno splača pomoje. $2.11 in ima potencial da pride do $5 v nekaj letih.

Vrhunski donos :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zgleda, da bo šel ATH danes. Prodati ali hodlati.

Kripto ::

PrihajaNodi je izjavil:

Eni pravjo da bo šel link do 500 usd

Malo več povej. Zakaj do 500 USD?
Wealth is mindset!

Šalim se, zdej ni za vstopat. Razen kak degecoin kak stotak.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

mat1infosys ::

Zdravo,
mi lahko kdo pomaga..
Iz coinbase wallet sem prenesel shiba inu na coinbase.com. oz sem hotel. Naredil sem kot je v navodilih na coinbese.com iz wallet sem poslal in vpisal naslov, ki mi ga je ponudilo na coinbase.com pod shiba inu naslovom (kopiral sem ga da bi se izognil napaki). Dvakrat sem preveril nalov in je bil pravi. Ko sem kliknil send me je na telefonu vprašalo po potrditvi . Do tu vse ok, vendar sredstev nisem prejel na coinbase.com denarnico. Ko sem preveril transakcijo je bila zaključena. Vendar naslov kamor je bila shiba inu poslana je naslov od SHIBA INU (nekakšen pogodbeni naslov) preko katerega potekajo vse SHIBA transakcije (0x95ad61b0a150d79219dcf64e1e6cc01f0b64c4ce). Sedaj je vse moje SHIBA INU premoženje na tem naslovu. Transakcija ima statoc zaključeno. Ima mogoče kdo kakšno idejo. Na coinbase so mi rekli, da oni ne morejo potegniti sredstev nazaj ker je transakcija zaključene. Nikjer pa ne najdem kakšen kontakt od SHIBA da bi jih kontaktiral. Kakšna ideja?

Garantirano izgubljen denar.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

NeeV ::

Tako je, izgleda, da si poslal svoje žetone na naslov pogodbe (contract address), ki dejanjsko ni dostopen z denarnico. Ti žetoni so izgubljeni.

A nima shiba nek custumer support center?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ne razumem zakaj so ostali na tej denarnici. Navedel se 100% pravo denarnico, saj sem potem poslal iz binanc na isto denarnico in sem prejel. Kot bi samo polovico postopka slo skozi. Sredstva se vidijo na tem naslovu. Ce je res tako da so sredstva izgubljena je potrebno zelo paziti pri uporabi coinbas walleta.
Prilagam kjer se vidi transakcija...
https://etherscan.io/tx/0x6496ebfb71ab8...

custumer support center je samo nek odzivnik nikako ne uspeš dobiti sogovornika na drugi strani

Zgodovina sprememb…

Ti se sam ne veš kaj si sploh naredil lol
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IgorCardanof ::

Dude, si res 23k poslal v prazno :/

Jaoo. Ja če nisi izkušen je ponavadi vedno bolje najprej narest testni deposit/withdraw, da vidis ce gres vse cez.

Mi je žal za tvojo izgubo, samo tega ne moreš več dobit nazaj ...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

Feeji so bli pa 3.72$
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Testna transakcija s 50$ shibe, bi ga stala 10 ali 20€. jajx.

Pa to je več kot je marsikdo v tej temi zaslužil v celotnem bullu.
Ne odgovarjam na DM.

Kaki bumbar :(
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IgorCardanof je izjavil:

Testna transakcija s 50$ shibe, bi ga stala 10 ali 20€. jajx.

Pa to je več kot je marsikdo v tej temi zaslužil v celotnem bullu.

Drago si tili gasi pa feeji
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

3$ transakcija na ethereum chainu je kraja.

Normalno daš ogromno več.
Ne odgovarjam na DM.

kulturo pa imate fantje hvala poden od podna ste.... No ne smem vse v isti koš dajati
Mislim da sem naredil mogoče več transakcij od vas vseh, tudi z veliko večjimi vsotami in do sedaj sem vedel kaj delam. Tudi tokrat sem preveril dvakrat naslov, ki je bil pravi. Še vedno imam upanje samo da najdem pravi kontakt...

No vsaj to, da ti 23k ni lifechanging money. Vsaj to je ena svetla točka v tem ...

Drugače pa, razen če te nekdo ne izplača, potem teh sredstev ne moreš več dobit. Žal.

Probas naredit še enkrat isti postopek in posljes screenshot, kjer ti na coinbaseu kaže, da poslji na ta naslov?
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

paradoxxx ::

mat1infosys je izjavil:

kulturo pa imate fantje hvala poden od podna ste.... No ne smem vse v isti koš dajati
Mislim da sem naredil mogoče več transakcij od vas vseh, tudi z veliko večjimi vsotami in do sedaj sem vedel kaj delam. Tudi tokrat sem preveril dvakrat naslov, ki je bil pravi. Še vedno imam upanje samo da najdem pravi kontakt...

kje si pa addresso kopiral? kot kaže si kopiral token address, ne pa wallet address, ki ti ga coinbase ponudi?

nimam coinbase-a tako da ne vem, ampak običajno ko stisneš deposit, ti exchange vrže wallet address, kamor potem pošleš

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: paradoxxx ()

Ja to mi je jasno da jih ne morem nazaj potegnit kar tako, na coinbasu je sicer tako, da če se zmotiš pri naslovu in ni zaključena transakcija ti v roku 30 dni vrnejo sredstva. Vendar tu je problem ke se sredstva iz coinbase walleta najprej nakažejo na nekakšno vmesno denarnice SHIBE in potem iz te denarnice na tisto, ki jo navedeš. na tej povezavi se to lepo vidi koliko je vseh transakcij (https://etherscan.io/address/0x95ad61b0... in prav na tej so sredstva ostala. Če bom dobil kakšen live kontakt morda kaj dosežem... bom poročal

PacificBlue ::

?!?

mat1infosys je izjavil:

Ja to mi je jasno da jih ne morem nazaj potegnit kar tako, na coinbasu je sicer tako, da če se zmotiš pri naslovu in ni zaključena transakcija ti v roku 30 dni vrnejo sredstva. Vendar tu je problem ke se sredstva iz coinbase walleta najprej nakažejo na nekakšno vmesno denarnice SHIBE in potem iz te denarnice na tisto, ki jo navedeš. na tej povezavi se to lepo vidi koliko je vseh transakcij (https://etherscan.io/address/0x95ad61b0... in prav na tej so sredstva ostala. Če bom dobil kakšen live kontakt morda kaj dosežem... bom poročal

Samo lastnik walleta ti jih da lahko nazaj

Sej mas telegram, twiter, kontaktiraj njih:
https://shibatoken.com/
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

paradoxx na ta naslov sem poslal ki mi ga je coinbase generiral pod RECEIVE
SHIB Address
0x5DaFa525244d76f0aA64E6a3f1Fcc0DC1677B25D

Poskusi ponovit postopek in met dokaz, da so ti oni rekli, da poslji tja. Potem imaš case in možnost, da te coinbase izplača.

Je imel coinbase 1 teden nazaj hud exploit v njihovem apiju, ki ga na srečo noben ni exploital. Oz. tisti, ki ga je prvi našel se ga je odločil prijavit. So potem ugasnil trejdanje in ga pofiksal v par urah. Ta model je dobil 250k nagrade.
Šlo se je pa zato, da si lahko zafejkal in recimo 50 shibe prodajal kot 50 BTCja in ta order je šel dejansko v order book in na market.
https://twitter.com/Tree_of_Alpha/statu...

Tako da brez napak gotovo niso. Nisem pa na coinbaseu tako na de morem tega sam naredit in preverit, kako izgleda deposit.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

mat1infosys je izjavil:

paradoxx na ta naslov sem poslal ki mi ga je coinbase generiral pod RECEIVE
SHIB Address
0x5DaFa525244d76f0aA64E6a3f1Fcc0DC1677B25D

ja, tako kot ti je svetoval predhodnik, naredi isto po navodilih, vse screenshotaj, da imaš dokaz. glede na to, kak amaterski bug so imeli nedavno se ne bi čudil, da je morda res token address pokazalo.

hm, kot kaže ta address zgleda okej, oni imajo private key od tega, da lahko potem na njihov wallet prenakažejo in knižijo tebi. zakaj so interno poslali na token address, boš težko vedel, edino probaj še enkrat nakazati, kot sem že prej napisal (z neko malo vsoto, samo da vidiš). A pa si ziher, da si kopiral ta address v destination?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: paradoxxx ()

Ta address deluje ok ja. Samo na njem ni nobene transakcije, tako da tu ni blo ničesar.
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

hamez66 ::

mat1infosys je izjavil:

A nisi dobil nobenega potditvenega emaila ali česa podobnega?

Če pogledaš tx, pa daš tam decode input data, boš videl destination address. Možnosti sta dve, 1. ali si ti zajebu, pa si pastu token address, 2. ali pa je nekaj z coinbase walletom (kar je najbrž malo verjetno)?

A ta coinbase wallet je kot nek metamask al?

Im kateri naslov ti sedaj da?23 k sta dve novi daciji
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

uvodV?? ::

mat1infosys je izjavil:

Model to je erc20 contract. Poslal si tokene direktno na naslov contracta. Tokeni so izgubljeni. Lahko samo še upaš da ti jih kdo povrne, but good luck :-)

Ja, je standalone app pa tudi imas chrome extension..

Iz ethscana se vidi da je poslal na contract adress, izgleda zajebal.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue je izjavil:

Ja, je standalone app pa tudi imas chrome extension..

Iz ethscana se vidi da je poslal na contract adress, izgleda zajebal.

Mislm nism še vidu na cexu, da bi ti izpisal token address. Stisnil je deposit, tam izpiše samo destination address + network imaš izbiro (odvisno od tokena), ne vem zakaj bi mu coinbase izpisal še token address. Razen, če je pol kaj mučkal, pa še kaj kopiral iz kje drugje še token address. Ne vem kako bi lahk to zajebu.

Naj da print screen naslova ki mu ga he coinbase dal da vidmo. 23 k je enoletna placa
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Meni preko coinbase app samo izpiše avtomatsko shranjen adress, kakor sem ze nakazoval. Ampak vedno dam copy paste taprav adress da ja ne bi slo kak narobe. Walleta še pa zaenkrat nisem uporabljal.

Btc pod 37k
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Res me zanima celoten postopek kako poteka nakazilo iz coinbase walleta na coinbase.com, da bi zvedel, kje je šlo narobe.
Ampak je tu 99.99% njegova napaka nažalost.

Nodi, a Putin danes napade ob 2.22 02.22.2022?
Ne odgovarjam na DM.

Bejži vn svetovna vojna je tu.

xseki ::

ww3
««
994 / 1569
»»