» »

kripto splošna debata

kripto splošna debata

Temo vidijo: vsi
««
974 / 1556
»»

Jagdpanter ::

Jp.

In ta jebeni leverage, dela šmrkavce s 100 bucksi bogate, to je kriminal...

Zgodovina sprememb…

KriptoAmater ::

Osebno mislim, da je tale pump velika prevara. Počakal bom dokler ne dumpa na support 29k, 30k, šele takrat bom kupil. Če se motim, se, nimam kaj, jebi ga.

In za kaj bi bil prevara? V par minutah, je not prišlo tolk, keša, da ehhh, za kaj bi kdo to orkestrirano žrtvoval?

strawman ::

Mene tudi mika da bi prodal kar sem dokupoval pod 40k.. Zgleda mi lahkih ~15%.

Jaz mislim, da tolk keša na en× ne more špricnit od butlov, to je pre pump, zjebejo jih lahko samo šmrkavci z leverage, ker da not đabe, ven pa cukne milione.

Legalen bi moral bit samo ×1 aka HODLING.

Zgodovina sprememb…

Prebranac ::

strawman je izjavil:

Mene tudi mika da bi prodal kar sem dokupoval pod 40k.. Zgleda mi lahkih ~15%.

Daj

Blue30 ::

Jagdpanter je izjavil:

Edino, kar me skrbi je preveč odprtih longov, to je smrt za bull.
to je pokončalo bull 2017, samo dan danes so kiti zverzirani in, ko je preveč longov sledi likvidacija in obratno...

Saj drugač ne gre, zamislite si, da bi šlo samo gor in bi vsi longali ×100, pa to je, ko da bi keš v peč metal, jebm jim pohlep...

Manipulacija je žal potrebna.

Če ne market crkne v trenutku.

Kaj pa pravi Bohinc?

Blue30 je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Edino, kar me skrbi je preveč odprtih longov, to je smrt za bull.
to je pokončalo bull 2017, samo dan danes so kiti zverzirani in, ko je preveč longov sledi likvidacija in obratno...

Saj drugač ne gre, zamislite si, da bi šlo samo gor in bi vsi longali ×100, pa to je, ko da bi keš v peč metal, jebm jim pohlep...

Manipulacija je žal potrebna.

Če ne market crkne v trenutku.

Kaj pa pravi Bohinc?

To je cinizem?

Že par dni, ga nisem vklopil, samo on stalno dobi, on stalno stavi in trofi, jaz sem si reko, evo model, dam ti keš, pa z mojim kešom delaj isto, kakor s svojim. Pa je tvojih 30% profita...

Zgodovina sprememb…

KriptoAmater ::

In za kaj bi bil prevara? V par minutah, je not prišlo tolk, keša, da ehhh, za kaj bi kdo to orkestrirano žrtvoval?

Zgodovina sprememb…

Mato989 ::

Kot pravim, dokler ni weekly zaključen nad 42k(tam vsaj ene par stotakov nad 42k) še bolje 43k, je to vse sumljivo...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Kot pravim, dokler ni weekly zaključen nad 42k(tam vsaj ene par stotakov nad 42k) še bolje 43k, je to vse sumljivo...

Ma ne vem, pomojem ni prevara, Kiti bi si želeli, da poleti, folk je pogruntal game in stalno se nabere preveč longov ali shortov...

Mislim, da game ni toliko riged, kot se zdi.

Tu je en kup faktorjev...

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Kaj pol? Kak gremo? Jaz mislim da je super bull
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Jaz mislim, da je fucking time.

sloxl8 ::

Jagdpanter je izjavil:

Misliš, Wonderland? :))

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Da ne bo, kdo mislil, da jaz Bohinca gledam, ker je vir informacij? Jok brate, Bohinc je scamer: One coin, potem stalno s profitom zaključi pozicije, model je klovn.

To, da smo si na jasnem.

Ampak star pregovor pravi, imej bližje, klovna, kakor prijatelja...

Zgodovina sprememb…

sloxl8 je izjavil:

Jagdpanter je izjavil:

Misliš, Wonderland? :))

Ne. Mislim, da, kdor ne kupi dipa od stvari, ki gre samo gor, je fucking imbecil:(Glej 10letni graf)...

Si ti kupil? Meni ja zal da nisem skocil na tale dip vlak. Prevec smo cakal 29-30...

Btw btc je ze bil na 41.900
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Si ti kupil?

jp, kupujem dipe redno, kak je keš. Zadnjega , ki bi ga najbolj moral in ga nisem, ker sem računal na nižjo ponudbo...

Evo.
Za to si jaz želim beara, Da lahko kupim poceni stvar, ki ide samo, gore gore...

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Mislim da je začetek bula zato od 32k naprej odpiram longe. Kot je povedal Mato, ko prebijemo 43k, gremo lahko mirne duše allin s hipitekarnimi krediti. Srečno!
Preprodajalec NFT umetnin

Anney ::

Q1 = 1 januari till och med 31 mars. (90 dagar, 91 dagar under skottar)
Q2 = 1 april till och med 30 juni. (91 dagar)
Q3 = 1 juli till och med 30 september. (92 dagar)
Q4 = 1 oktober till och med 31 december. (92 dagar)

Kdor me bere ve o čem se gre.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

FireSnack je izjavil:

Mislim da je začetek bula zato od 32k naprej odpiram longe. Kot je povedal Mato, ko prebijemo 43k, gremo lahko mirne duše allin s hipitekarnimi krediti. Srečno!

:D:D:D

Wow! Buying $100 of Bitcoin every week for 3 years starting 3 years ago would have turned $15,700 into $79,817 (+408%). The same strategy with Gold only returned +8% #DropGold

Kot zanimivost.

Tako preprosto za rajo.

Raja. K pameti! Naslednjih 14 dni bo odločilnih.

Apofis ::

FireSnack je izjavil:

Tako preprosto za rajo.

raja sanja o 100x/1000x

Ma ne. Kot pravi mato 100$ vsak mesec naslednjih 10 let. In potem vzameš ven kakih 500k za eno malo boljšo bajto ane.

FireSnack je izjavil:

Ma ne. Kot pravi mato 100$ vsak mesec naslednjih 10 let. In potem vzameš ven kakih 500k za eno malo boljšo bajto ane.

Sam bajto bo takrat 1.000.0000.000.0000
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

INVICTRA ::

Nagibam se k sell ker bi znal bit v pon dump :P

??? Zdj bos se ti fudal
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Ne fudal, samo pogledam graf in vidim da ni prešlo 42k in to mi je kr sumljivo =)

Mato989 je izjavil:

Ne fudal, samo pogledam graf in vidim da ni prešlo 42k in to mi je kr sumljivo =)

Tedna še ni konec.

Blue30 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tedna še ni konec.

Ne ni, ampak bo pa kmalu =) Pa glih pod resistancom je zdaj BTC 42/43k je meja... če bi prebilo tole mejo z orenk volumnom bi bila potrditev za morebiten bull oz. nadaljevanje. je sicer padajočo črto BTC prebil ampak tole je še zmeraj lahko dead cat bounce...

V ZDA zdaj ni prave ure, ljudje spijo :)

BTW: a SYNAPSE portal kdo uporablja in kupuje te "izritipotegnjene" kovance?

https://app.synapse.network

Rabi se 1000 SNP kovancev v stejku, da si eligible za nakupe.

Mato989 je izjavil:

Blue30 je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tedna še ni konec.

Ne ni, ampak bo pa kmalu =) Pa glih pod resistancom je zdaj BTC 42/43k je meja... če bi prebilo tole mejo z orenk volumnom bi bila potrditev za morebiten bull oz. nadaljevanje. je sicer padajočo črto BTC prebil ampak tole je še zmeraj lahko dead cat bounce...

Kitajci so že pokonci. Ob 12 imajo polnoč. Nato se zbudi indija, ob 13h pa že ny. Zgodaj zjutraj pa poševnooki spet.

Ponavadi je pump med 18 in 20 uro ob nedeljah. Se pustim presenetit.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Kaj je to kripto?

V bližnjem buftlu še kdo govori o tem?

PersonaRuda ::

endelin je izjavil:

Moja napoved za april 2022.
Btc 55k usd
Xtz sladkih 8usd
Xrp 1.2usd
Dogecoin 0.2usd
Shiba: pol nule manj

Moja napoved za april 2022

BTC ?

Šola me je izučila, da je vse lahko enkrat prvič, četudi smo v kriptu imeli 2x skoraj identični preslikavi, je tokrat kripto šel svojo novo pot. Ampak nič za to. HODL do leta 2030, če je potrebno. Z minusom ne prodam, torej ali zaslužim ali pa na vse skupaj pozabim in sem tistih par tisočakov vrgel skozi okno.

Je pa še vedno prisotno upanje, da iz te moke bodo na koncu kakšne drobtinice kruha :D

O penziji sem v tem ciklu nehal sanjati oz. se to zamakne za naslednji cikel kateri se bo končal čez 5+ let.

perci je izjavil:

Kaj je to kripto?

V bližnjem buftlu še kdo govori o tem?

Kdaj gres notr?

PersonaRuda je izjavil:

endelin je izjavil:

Btc 55k usd
Xtz sladkih 8usd
Xrp 1.2usd
Dogecoin 0.2usd

BTC ?

Šola me je izučila, da je vse lahko enkrat prvič, četudi smo v kriptu imeli 2x skoraj identični preslikavi, je tokrat kripto šel svojo novo pot. Ampak nič za to. HODL do leta 2030, če je potrebno. Z minusom ne prodam, torej ali zaslužim ali pa na vse skupaj pozabim in sem tistih par tisočakov vrgel skozi okno.

Je pa še vedno prisotno upanje, da iz te moke bodo na koncu kakšne drobtinice kruha :D

O penziji sem v tem ciklu nehal sanjati oz. se to zamakne za naslednji cikel kateri se bo končal čez 5+ let.

Skycoin?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

IgorCardanof ::

PersonaRuda je izjavil:

endelin je izjavil:

Btc 55k usd
Xtz sladkih 8usd
Xrp 1.2usd
Dogecoin 0.2usd

BTC ?

Ti bom dal še namig, da ne boš tudi v naslednjem potencialnem ciklu ostal brez penzije. Hitro se je treba prilagodit na trg. Držanje dinocoinov iz 2017 ti nikoli ne bo prineslo penzije.

lp
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

PrihajaNodi je izjavil:

Skycoin?

Ne. Sicer sem naredil buyback z manj vložka, ampak to je pomoje propadli projekt. Sem zmetal razliko od prodaje sky in sedaj še nekaj svežega kapitala v par novih kovancev za katere upam, da se ne bodo tako končali kot SKY :)

miha98 ::

Mene pa zanima zakaj GALA zadnjih 3dni ima konstantno rast 10% ??? a se splača vložit?

Imel sem še pripravljeno kripto-penzija pesem, katero bi prilepil na ta forum, ko bi šel v kripto-penzijo, a zdaj upam, da res ne bom tako star, ko bom šel v penzijo kot ta tip, ki pleše v tej pesmi :))

miha98 je izjavil:

Mene pa zanima zakaj GALA zadnjih 3dni ima konstantno rast 10% ??? a se splača vložit?

Na mojih grafih je šla gor več kot 50% v manj kot dveh dneh. Nevem pa katere grafe gledaš ti.
Ne odgovarjam na DM.

miha98 ::

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Lahko seveda samo špekuliram, ampak na splošno zadnje dni lepo rastejo spet gaming/metaverse projekti. Kar je pri gali mogoče posebnega, da se je 4.2 začel presale za SpiderTanks igro. In če gledaš po kakih cenah se prodajajo itemi, je mogoče to demand tisto, kar trenutno vleče ceno gor.
https://twitter.com/GoGalaGames/status/...

Se pa tudi dokaj dobro ujema s tem od kdaj naprej je začelo pumpat navzgor. Ampak kot pravim, nevem, samo razmišljanje, kaj bi lahko bil razlog.

Je kar neumno drugače, da se nekatere stvari prodajajo po 100k GALA ali pa po 1.5m GALA. Je res tok vredno?
Ne odgovarjam na DM.

Zgodovina sprememb…

miha98 je izjavil:

Ta kovanec je naredil od 4.2 do danes 6.2. +90%. Če kdaj potem se danes splača noter vstopit ;((.

Je pa bil v svetu en primer, ki je v takem primeru pri +90% v 3 dneh not vstopil in bil čez 1 teden multi-milijonar. Vložil je sicer milijardo.

GALA je v tem trenutku vredna $0,33. Počakajmo 1 teden, da vidimo ali bo tu ostala, še dodatno zrastla ali pa za več kot -30% padla. Če kaj, se sedaj po taki rasti prodaja, ne pa kupuje.

Kripto ::

miha98 je izjavil:

Nima nobenega smisla iskati odgovora. Takih pumpov je bilo že nebroj. Zdaj se pumpa GALA, naslednjič pač nekaj drugega. Kdor je ujel trenutek in šel gor z GALA, bo vsak trenutek moral sprejeti odločitev za prodajo v primeru, da želi pobrati profit. V nasprotnem primeru bo pač ostal bagholder, ki bo čakal na naslednji polet, če se bo zgodil.
Wealth is mindset!

GupeM ::

Mato989 je izjavil:

Nagibam se k sell ker bi znal bit v pon dump :P

Poglej XTZ. Zaenkrat nič ne kaže na dump.
««
974 / 1556
»»