Forum » Kriptovalute in blockchain » kripto splošna debata
kripto splošna debata
Temo vidijo: vsi
Bruse/LJ_Lee ::
Pa, tko, po obcutku, koliko mislite, da zadane? Od teh napovedi? Vec kot polovico? 3/4? Vse? Skoraj nic? Pa, drugo vprasanje, a mislite, da ima kake insajderske veze in informacije. Pa tretje vprasanje ali mislite, da ima vpliv na market?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bruse/LJ_Lee ()
kow ::
Sej bomo videli.. imel je v startu 100 milijonov (po prodaji firme). Ce je res tak financni genij, kot si nekateri tukaj predstavljate - bo imel na naslednji lestvici najbogatjsih slovencev vsaj 500 milijonov. Ce ne drugega, mu je Tesla naredil vsaj x5.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
IgorCardanof ::
Zanimiv in precej tehnično podkrepljen post - Why Cardano cant scale in 2022
Hvala! Cardano hejt bo super branje za tole popoldne!
Za ostale pa zanimivo branje o web3. Avtor je ustanovitelj signala.
https://moxie.org/2022/01/07/web3-first...
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Cr00k ::
Sej bomo videli.. imel je v startu 100 milijonov (po prodaji firme). Ce je res tak financni genij, kot si nekateri tukaj predstavljate - bo imel na naslednji lestvici najbogatjsih slovencev vsaj 500 milijonov. Ce ne drugega, mu je Tesla naredil vsaj x5.
Na letošnji lestvici je na 8.mestu z 183mio.
Pa veste, kaj pravijo za mnoge menjalnice oziroma njihove botre, kaj naj bi poceli z bitcoinom in trgom kriptovalut. Zato sprasujem, ce mislite, da lahko lastniki menjalnic manipulirajo trg, ali pa morda imajo kaksne povezave z drugimi, financnimi whale pa lahko vedo, kdaj bo kak dump ali pump? He sold? Pump it.
Eni pravijo, vzami tableta. Jaz pravim obratno, da boste lahko mal drugac razmisljal. Majhna razlika je med genijem incudakom. Ce jemljete tablete, kaj pa ce so vas narobe razumeli? Kaj ce ste genij? Samo vprasam.
Eni pravijo, vzami tableta. Jaz pravim obratno, da boste lahko mal drugac razmisljal. Majhna razlika je med genijem incudakom. Ce jemljete tablete, kaj pa ce so vas narobe razumeli? Kaj ce ste genij? Samo vprasam.
Zgodovina sprememb…
hamez66 ::
Kaj si imel ti pred 10 leti manj od njega, da imaš danes 183 miljonov manj od njega?
Blue30 ::
Ne se hecat, da je ded povedal za vse naminane bitkojne, če je sploh začel s tem pri nas :)
Dobr, mu gre, Ce je res zacel z bitkojnom, ker se je boril proti financnim institucijam. A se je potem premislil?
A ne poznaš zgodbe? Prišel je h Kodriču kupit grafične in ta ga je vprašal, kaj bo s temi...in tako sta začela :)
To je pomoje bila usoda. Ta dva se pomoje poznata se iz prejsnjih zivljenj. Kar se tice Tesle, pa ne podjetja. Ampak Nikole Tesle. Ce bi Nikola jemal tablete, takrat, ko so se mu zacele dogajat cudne stvari, prikazovat doloceni prividi, zvoki in povecana percepcija...kaj mislite, a bi vi danes imeli smart phone pa internet, ce bi Nikola takrat jemal tablete? Jaz pravim, da bolj tezko.
Zgodovina sprememb…
Ok, kaj bi bilo če bi Nikola jemal tablete ali ne, ne vem. Sem pa ziher, da če bi jih ti, da bi ti bli vsi zelo hvaležni
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
PrihajaNodi ::
Samo za info, da bi mina bila spet 6 usd ali več bi morala biti nad 55 mestom, trenutno je 83. Tako hitro raste supply
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Glede metaverse kovancev. Po zacetnem hype se je potem umirilo, potem pa vecinoma padlo nizje kot je bilo na zacetku hypea. Kaj je metaverse, ali je to dolocena oblika virtualne simulacije? Je, ne? A ste kdaj razmisljali, kaj pa ce je nas resnicen svet tudi simulacija, samo da je na dost bolj naprednem levelu, toliko naprednem, da vecina sploh ne opazi, razen ce si kak menih ali Nikola. Ampak tudi kvantna fizika pocas odkriva to podrocje. Pa tudi Elon podpira teorijo, da je nas svet simulacija. Tist znanstvenik iz NASA, ki spremlja prek voyager 1 in 2 vesolje, pa je mnenja, da je to simulacija hologram.
Kaj boste zdaj rekli, da Elon nima visok IQ? Ali pa da Nikola ni imel visok IQ? Dejte no. Mimogrede, zanimivo, kako je izbral ime za svoje podjetje po Nikoli, Tesla.
Kaj boste zdaj rekli, da Elon nima visok IQ? Ali pa da Nikola ni imel visok IQ? Dejte no. Mimogrede, zanimivo, kako je izbral ime za svoje podjetje po Nikoli, Tesla.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Samo za info, da bi mina bila spet 6 usd ali več bi morala biti nad 55 mestom, trenutno je 83. Tako hitro raste supply
Kdaj gremo na untold?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
FireSnack ::
Ker imamo nekaj Tesla fanov, tukaj seznam kriptovalut, ki imajo povezavo s Teslo v imenu. Ali je to dovolj za nakup? Verjetno ja, glede na situacijo.
MODEL3
TESLA
Mirrored Tesla
mTSLA
Tesla tokenized stock FTX
TSLA
MiniTesla
MINITESLA
Teslafan
TESLF
TeslaSafe
TESLASAFE
Safetesla
SAFETESLA
Tesla tokenized stock Bittrex
TSLA
Teslafunds
TSF
Tesla tokenized stock Binance
TSLA
WIN A TESLA
WINATESLA
Kriptovalut povezanih z imenom Elon pa je čisto preveč da bi jih dodajal. Preko 200 kvalitetnih tehnološko naprednih kriptovalut, ki si delijo ime z famoznim Muskom.
MODEL3
TESLA
Mirrored Tesla
mTSLA
Tesla tokenized stock FTX
TSLA
MiniTesla
MINITESLA
Teslafan
TESLF
TeslaSafe
TESLASAFE
Safetesla
SAFETESLA
Tesla tokenized stock Bittrex
TSLA
Teslafunds
TSF
Tesla tokenized stock Binance
TSLA
WIN A TESLA
WINATESLA
Kriptovalut povezanih z imenom Elon pa je čisto preveč da bi jih dodajal. Preko 200 kvalitetnih tehnološko naprednih kriptovalut, ki si delijo ime z famoznim Muskom.
Preprodajalec NFT umetnin
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnack ()
dope1337 ::
Lahk ti dam naslov od servisa za sarkazm detektorje. Tvoj se je ocitno pokvaril.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dope1337 ()
Prebranac ::
Še dobro da sem prodal ado in dobil tistih nekaj stotakov plusa. Prodaj še preden pride info za prodajo. Če želiš profitirati ne razmišljaj kot večina. Vsi so hoteli dumpat danes. No jaz sem že v ponedeljek...
Lahk ti dam naslov od servisa za sarkazm detektorje. Tvoj se je ocitno pokvaril.
Bi tut jz enega vzel. Lahko pišeš na DM. Tnx
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Royal512 ::
Za eno malico in pivo, pridružite se na Telegram za 10XRP
https://t.me/xrp_sologenicbot?start=170...
Kako točno se to claima (dokaj očitno da sem čisti rookie)
Medium nedosegljiv. So dobil napad od anti cardano communityjna?
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()
IgorCardanof je izjavil:
Medium nedosegljiv. So dobil napad od anti cardano communityjna?
Cardano ima celo anti community, te ves da je dober
Na letošnji lestvici je na 8.mestu z 183mio.
Ja, sej. Ni nekih blaznih donosov (so dobri). Nekateri me pa tukaj prepricujejo, da je financni genij.
Zgodovina sprememb…
LOL. Prav smešno poslušat ljudi, kako je iz 100m narest 180m slabo. Bi rad videl katerega od vas, ki bi si upal kaj bolj tvegano ravnat s takim portfolijem in potem še poslušat, kako si slabo performal.
Zdej pa čakam da se mi oglasi nekdo, ki bo rekel, da je v tem bullu naredil x100 in svoj 50$ portfolijo spravil v 5k$. Čestitam!
Zdej pa čakam da se mi oglasi nekdo, ki bo rekel, da je v tem bullu naredil x100 in svoj 50$ portfolijo spravil v 5k$. Čestitam!
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
DePalmo ::
Sem seštel za leto 2021 vse prejete nagrade, airdrope ipd. 8300€ zaslužka, za vsega skupaj nekaj klikov dnevno brez vloženega centa. Bo za kak izlet na koncu.
Čestitke! Sklepam da poklikaš vse airdrope katere lahko? Koliko jih nato dejansko dobiš? Ker sem isto strategijo imel jaz prve tri mesece lanskega leta in sem dobil natanko 0 airdropov, nato me je minilo klikat.
IgorCardanof je izjavil:
LOL. Prav smešno poslušat ljudi, kako je iz 100m narest 180m slabo. Bi rad videl katerega od vas, ki bi si upal kaj bolj tvegano ravnat s takim portfolijem in potem še poslušat, kako si slabo performal.
Tukaj ste itak vsi funkcionalno nepismeni. Kje sem to rekel? Mimogrede, jaz sem naredil veliko vecje donose.
Zgodovina sprememb…
Kdo si ti daš boš ocenjeval, da je donos 83% s 100m portfolia slab, dober, ali izjemen?
Maš za lepo bit tiho. Dokler premetavaš 1000$ ali pa 10000$ naokoli, nisi ravno oseba, ki bi lahko ocenjevala nekoga s 100m$ portfolijem.
In prav to si napisal, da to ni izjemen donos.
Najbrž bi večina izmed vas štela za ful dobro finančno poslovanje, če bi v enem letu izgubili samo 1% 100m$ vrednega portfolija, ker pač nimate jajc se igrat se čim takim.
Maš za lepo bit tiho. Dokler premetavaš 1000$ ali pa 10000$ naokoli, nisi ravno oseba, ki bi lahko ocenjevala nekoga s 100m$ portfolijem.
In prav to si napisal, da to ni izjemen donos.
Najbrž bi večina izmed vas štela za ful dobro finančno poslovanje, če bi v enem letu izgubili samo 1% 100m$ vrednega portfolija, ker pač nimate jajc se igrat se čim takim.
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
Eh...za 100 je prodal svoj del borze, za ostalo pa je prodal btcje, ki jih je imel namajnane. Niti se ni nekaj zasvical zraven, IMO, saj pa firma je zacela z majnanjem bitkojnov.
Aja jaz s 83% ne bi bil zadovoljen.
Ampak pri 100M ti ni treba delat 3000% donosov :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blue30 ()
TheMentor ::
Eh...za 100 je prodal svoj del borze, za ostalo pa je prodal btcje, ki jih je imel namajnane. Niti se ni nekaj zasvical zraven, IMO, saj pa firma je zacela z majnanjem bitkojnov.
res smešne izjave. Merlak je imel lani na borzi donos 40% brez bitcoinov. Nabijanje karkoli tukaj o tej temi je brezpredmetno razen, če se javi kdo ki operira podobno velik portfelj. Iz izjav se vidi gemblersko razmišljanje in bi najbrš večina popošušila, če bi jim dal 100 miljonov za operirat. A mislite, da pri 100 miljonov kar vržeš 30 miljonov v SHIBO :). Seveda ti lahko kaka pozicija naredi x5 tudi, ampak pri takih zneskih ne daješ niti 5% na eno pozicijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TheMentor ()
IL_DIAVOLO ::
Profesor v svojem svetu, kripto je hitro rastoča tehnologija, kjer hitro postaneš dinozaver.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
res smešne izjave. Merlak je imel lani na borzi donos 40% brez bitcoinov. Nabijanje karkoli tukaj o tej temi je brezpredmetno razen, če se javi kdo ki operira podobno velik portfelj. Iz izjav se vidi gemblersko razmišljanje in bi najbrš večina popošušila, če bi jim dal 100 miljonov za operirat. A mislite, da pri 100 miljonov kar vržeš 30 miljonov v SHIBO :). Seveda ti lahko kaka pozicija naredi x5 tudi, ampak pri takih zneskih ne daješ niti 5% na eno pozicijo.
Ce pa vrzes po jurja v vsak coin pa en zih pade kot shiba, to si pa lahko privoscis
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Ce pa vrzes po jurja v vsak coin pa en zih pade kot shiba, to si pa lahko privoscis
10.000 kovancev * 1000 = 10 miljonov
Ni ravno poceni šport pa še vedno nisi pokril vseh.
Ja, sam nekateri ti bodo delali x3 x5 nekateri x100 nekateri pa nic.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Ja, sam nekateri ti bodo delali x3 x5 nekateri x100 nekateri pa nic.
Vsekakor, če bi kaj takega naredil leta 2019 bi zihr bil pomoje dober dobiček.
Vem vem, amoak mi nekaj tu ugibano, pa itak pojma nimamo, kako je oplemenitil svoj dnar, podal sem najenostavnejso pot.
Je pa tista o 10M in jurja v 10000 kovancev kar dober hec.
Lennzi ::
Tema dosega vrhunec.
Slotech forumaši omalovažujejo nekoga, ki je z glavo in inovativnostjo in jajci uspel v življenju.
In tip je dejansko pri vsem kar je dosegel, ostal z nogami na tleh, za kar mu dam kapo dol, če ga srecam kdaj.
Ampak ja, dejte popluvat. Če se bolje počutite.
Kow sem te imel za ok, ampak s tole izjavo si samo eden izmed forumasev.
Slotech forumaši omalovažujejo nekoga, ki je z glavo in inovativnostjo in jajci uspel v življenju.
In tip je dejansko pri vsem kar je dosegel, ostal z nogami na tleh, za kar mu dam kapo dol, če ga srecam kdaj.
Mato989 ::
Tema dosega vrhunec.
No glede tistih nog na tleh in influencerk ki so se ciparile na jahti bi lahko debatirali.
Načeloma pa imaš prav. Super da je uspel.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Lep zasluzek z xtzjem. Ce si kupil na 3.80 je sedaj 3.95.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi